-->

Πώς να μεγαλώσω τις βλεφαρίδες μου

Δεν είναι τυχαίο το ότι η μάσκαρα είναι το νούμερο ένα σε πωλήσεις προϊόν μακιγιάζ στον κόσμο, γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότ...


Δεν είναι τυχαίο το ότι η μάσκαρα είναι το νούμερο ένα σε πωλήσεις προϊόν μακιγιάζ στον κόσμο, γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία των γυναικών ασχολείται με τις… βλεφαρίδες της. Και δικαιολογημένα, αφού οι πλούσιες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες αλλάζουν το βλέμμα, μεγαλώνουν τα μάτια και μας ομορφαίνουν. Μ’ αυτές τις κινήσεις, θα τις βοηθήσετε να δυναμώσουν και να μεγαλώσουν.

Καστορέλαιο για σίγουρο αποτέλεσμα

Η πιο οικονομική λύση (θα το βρείτε στα φαρμακεία ή online και κοστίζει κάτω από 3 ευρώ ), για εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Βυθίστε μια μπατονέτα στο μπουκαλάκι και έπειτα περάστε την πάνω απ’ τις βλεφαρίδες. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με το ειδικό βουρτσάκι με το οποίο θα τις χτενίσετε.

Η ιδανική διατροφή για πλούσιες βλεφαρίδες

Βιταμίνη Β: αυτό είναι το μυστικό για να βοηθήσετε τις βλεφαρίδες σας να μεγαλώσουν φυσικά. Το συκώτι, ο σολομός, οι σαρδέλες, το ρύζι, τα αυγά και τα μανιτάρια είναι κάποιες από τις πιο θρεπτικές επιλογές για κυρίως γεύμα. Από λαχανικά τα σπαράγγια, το λάχανο, τα πράσινα φασόλια και τα καρότα είναι εξίσου πλούσια σε βιταμίνη Β και ιδανικά για τη σαλάτα σας.

Χτενίστε τις!

Στο εμπόριο κυκλοφορούν ειδικές βούρτσες για βλεφαρίδες (δείτε εδώ μια επιλογή) , που τις ξεμπερδεύουν και έτσι δεν «σπάνε»- μην ξεχνάτε ότι κι αυτές είναι τρίχες και χρειάζονται την ανάλογη περιποίηση. Εναλλακτικά, μπορείτε να τις χτενίσετε με ένα παλιό αλλά καθαρό (και χωρίς υπολείμματα μπογιάς) βουρτσάκι από μάσκαρα.

Αδιάβροχη μάσκαρα με… ρέγουλα

Δεδομένου ότι η αδιάβροχη μάσκαρα δεν ξεβάφει ποτέ, φαντάζεστε πόσο δυνατή σύνθεση έχει. Τόσο δυνατή που όταν προσπαθείτε να την αφαιρέσετε, πρέπει να τρίψετε και να ξανατρίψετε. Επειδή αυτή η πρακτική θα κάνει τις βλεφαρίδες σας αδύναμες, αν δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτήν, εφαρμόστε την μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις.

Βαζελίνη στα βλέφαρα

Πριν κοιμηθείτε, απλώστε μικρή ποσότητα βαζελίνης στα βλέφαρα. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, αυτή θα κάνει το θαύμα της, θα διεισδύσει στις βλεφαρίδες και θα τις δυναμώσει. Μόλις ξυπνήσετε, όμως, πλύνετε τα μάτια σας με νερό μέχρι να φύγουν τα υπολείμματά της και μην μπείτε στον πειρασμό να τα τρίψετε!

Ψεύτικες βλεφαρίδες; Μάλλον όχι…

Μπορεί παροδικά να σας δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όμως, η συχνή χρήση τους θα κάνει τις φυσικές βλεφαρίδες σας αδύναμες. Όταν τις ξεκολλάτε, όσο προσεκτικά κι αν το κάνετε, τραβάτε κάποιες από τις τρίχες, οι οποίες έχουν ήδη αποδυναμωθεί από το «βάρος» των ψεύτικων ανταγωνιστών τους. Όπως και με την αδιάβροχη μάσκαρα, περιορίστε τις μόνο για τις λίγες φορές- όταν τις χρειάζεστε πραγματικά για να εντυπωσιάσετε.

Κάντε μασάζ στα βλέφαρα

Με το μικρό σας δαχτυλάκι, κάντε κυκλικές κινήσεις στα βλέφαρα, ασκώντας μικρή πίεση για 5 λεπτά κάθε μέρα. Το μασάζ θα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και θα ενεργοποιήσει τους θύλακες των τριχών, δυναμώνοντάς τις.

Σίγουρα ξεβάφεστε κάθε βράδυ;

Η περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, όχι μόνο στα βλέφαρα αλλά και στις βλεφαρίδες. Το ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητο πριν κοιμηθείτε, για να αφαιρέσετε τη σκιά ματιών και τη μάσκαρα. Επιλέξτε ένα απαλό gel ντεμακιγιάζ ειδικά για τα μάτια, όπως αυτό. 

Μόνιμες βλεφαρίδες

Η νέα μόδα που κερδίζει όλο και περισσότερες γυναίκες είναι οι μόνιμες βλεφαρίδες ή αλλιώς τα extensions βλεφαρίδων. Πρόκειται για μια τεχνική που διαρκεί 2 με 3 μήνες και σκοπό έχει να σας απαλλάξει από την καθημερινή μάσκαρα και το (βαρετό) ντεμακιγιάζ ματιών. Το κόστος της τοποθέτησης κυμαίνεται από 60 έως 100 ευρώ, ανάλογα με το ινστιτούτο που θα επιλέξετε και το μέγεθος που θα προτιμήσετε. Ωστόσο υπάρχει έξτρα χρέωση για την συντήρηση που συνήθως γίνεται ανά 3 εβδομάδες.

 Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν επιβαρύνουν τις φυσικές βλεφαρίδες, εφόσον εφαρμοστούν σωστά και γίνεται η απαραίτητη συντήρηση. Όπως επισημαίνουν οι επαγγελματίες του είδους, η διάρκειά τους είναι τόση γιατί τότε «πέφτουν» και οι φυσικές μας βλεφαρίδες, πάνω στις οποίες κολλούν, επομένως δεν τις ταλαιπωρούν.

 Mama365.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Πώς να μεγαλώσω τις βλεφαρίδες μου
Πώς να μεγαλώσω τις βλεφαρίδες μου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhDBir4LZ9x_y2dSeFrZExSY3Hmto7bdPUfsEJxOVY46XEaD2ik75OLY1oivjZEbqBjldTzH33VO2LEaL0BH7UhUr9v0-UoA4bam-i_tlTFGbXhwsTkTAKA5xbAVkoObGIl0W8_YXo6ngw/s640/beautiful-2314_960_720.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhDBir4LZ9x_y2dSeFrZExSY3Hmto7bdPUfsEJxOVY46XEaD2ik75OLY1oivjZEbqBjldTzH33VO2LEaL0BH7UhUr9v0-UoA4bam-i_tlTFGbXhwsTkTAKA5xbAVkoObGIl0W8_YXo6ngw/s72-c/beautiful-2314_960_720.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/03/blog-post_976.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/03/blog-post_976.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy