-->

Mega Κέντρο Χαδούλας: "Τα πάντα για την εστίαση"

"Είμαστε στην υπηρεσία των επαγγελματιών που ασχολούνται με τη διατροφή την διασκέδαση και τη διαμονή, για πάνω από 25 χρόνια&q...


"Είμαστε στην υπηρεσία των επαγγελματιών που ασχολούνται με τη διατροφή την διασκέδαση και τη διαμονή, για πάνω από 25 χρόνια"


Φίλιππας Χαδούλας
Γενικός Δ/ντής-Διακοσμητής


Στην Ελλάδα της κρίσης η απάντηση για τον επιχειρηματία που θέλει να τολμήσει, είναι η απόκτηση αξιόπιστου, εγγυημένου και φθηνού εξοπλισμού. Το Mega κέντρο μεταχειρισμένου και καινούργιου εξοπλισμού για την επιχείρηση έχει την υπογραφή ΧΑΔΟΥΛΑΣ και βρίσκεται στην είσοδο της Αμαλιάδας, επί της οδού Αντωνίου Πετραλιά.



Επισκεφθείτε την έκθεση της εταιρείας καθημερινά, εκτός Κυριακής, 
από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. 


To Mega κέντρο είναι στην υπηρεσία των επαγγελματιών που ασχολούνται με την διατροφή, την διασκέδαση και την διαμονή, για περισσότερα από 25 χρόνια, με απόλυτη ποιότητα, αξιοπιστία, εμπειρία στην κατασκευή, στον εξοπλισμό και την διακόσμηση καταστημάτων και οικιών.

Η φιλοσοφία της εταιρείας, το Know-how, η συνέπεια και η αποδοχή από την πελατεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν οδηγήσει την εταιρεία, επί σειρά ετών, στη κορυφή των επιχειρήσεων στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού και της μαζικής εστίασης.

Η μεγάλη γκάμα των Μεταχειρισμένων και σε άριστη κατάσταση Μηχανημάτων Εστίασης ανανεώνεται πολύ συχνά, έτσι ώστε καθένας να μπορεί πιο εύκολα να κάνει την επιλογή του σε επιλεγμένα μεταχειρισμένα και καινούργια μηχανήματα και σκεύη που καλύπτουν κάθε απαίτηση.

Ο Μεταχειρισμένος Εξοπλισμός Μαζικής Εστίασης, που η εταιρεία διαθέτει, είναι απόλυτα ελεγμένος ως προς την ποιότητα και την αντοχή του.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα εμπορεύματα να πληρούν όλες τις συνθήκες υγιεινής και εργονομίας.

Στα εμπορεύματα προστίθεται ότι πιο σύγχρονο και λειτουργικό προκύπτει από τις καινούργιες απαιτήσεις. Οι εξειδικευμένοι πωλητές του Mega κέντρου ΧΑΔΟΥΛΑΣ ενημερώνουν τους πελάτες και τους υποδεικνύουν τις πιο οικονομικές και χρηστικές λύσεις.

Η εταιρεία συμμετέχει, αλλά κι επισκέπτεται εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παίρνοντας γνώσεις και ιδέες για ότι πιο χρήσιμο και καινοτόμο κυκλοφορεί στην αγορά.

Στη ΧΑΔΟΥΛΑΣ ελαχιστοποιούνται τα κέρδη και παραδίδονται στην αγορά εμπορεύματα σε δελεαστικές τιμές. Ένα ακόμη από τα πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι να μηδενίζει τον χρόνο που μεσολαβεί από την ανάθεση της παραγγελίας μέχρι την ολοκλήρωσή της, ενώ παραδίδουν τα εμπορεύματα σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, όπου ο πελάτης επιθυμεί.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ 

Τα τελευταία 25 χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται σε τομείς όπως ο επαγγελματικός εξοπλισμός, ο εξοπλισμός καταστημάτων & ο εξοπλισμός καφετεριών. 
Στην εταιρεία ΧΑΔΟΥΛΑΣ θα βρει κάθε ένας μια μεγάλη γκάμα από καινούργια και μεταχειρισμένα προϊόντα για το χώρο της μαζικής εστίασης σε καταπληκτικές ποιότητες και εγγυήσεις, καθώς και σε απίστευτες χαμηλές τιμές. 

Η εταιρεία, διαθέτει μεγάλη γκάμα σε: 
  • Εξοπλισμό Εστιατορίου 
  • Εξοπλισμό Ζαχαροπλαστείου-Φούρνου 
  • Εξοπλισμό Ξενοδοχείου 
  • Εξοπλισμό Καφέ-Μπαρ 
  • Μεταχειρισμένο Εξοπλισμό Μαζικής Εστίασης. 

Η εταιρεία Χαδούλας παρέχει είδη εξοπλισμού για χώρους μαζικής εστίασης, με σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών της επιχείρησής σας και μετά την πώληση με ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης.
[Διαβάστε περισσότερα εδώ κι εδώ]

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]



COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Mega Κέντρο Χαδούλας: "Τα πάντα για την εστίαση"
Mega Κέντρο Χαδούλας: "Τα πάντα για την εστίαση"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3ATTHIfCQsHzX-7vgduGjGSnpG3CVZUlPjbQlWfww4CDfYBsb1OQbPR5GgzHkLSjhG_yqcPlNEZLshjkoaOHu_7YYo7PGITnp2quIFE9DhI_1yTGtlFMvqIQeQiX0keUhtR9f-oj9lRo/s640/11073908_373086019564976_581621454787872167_o.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3ATTHIfCQsHzX-7vgduGjGSnpG3CVZUlPjbQlWfww4CDfYBsb1OQbPR5GgzHkLSjhG_yqcPlNEZLshjkoaOHu_7YYo7PGITnp2quIFE9DhI_1yTGtlFMvqIQeQiX0keUhtR9f-oj9lRo/s72-c/11073908_373086019564976_581621454787872167_o.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/03/mega.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/03/mega.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy