-->

Ένας άντρας εξομολογείται γιατί δεν βγαίνει πια με ωραίες γυναίκες

Ο γοητευτικός Dan Rochkind δε χρειάζεται να κάνει και πολλά όταν βγαίνει στην «αγορά» της Νέας Υόρκης για την αναζήτηση συντρόφων. Ο 4...


Ο γοητευτικός Dan Rochkind δε χρειάζεται να κάνει και πολλά όταν βγαίνει στην «αγορά» της Νέας Υόρκης για την αναζήτηση συντρόφων. Ο 40χρονος είναι εμφανίσιμος, διαθέτει ένα αρκετά γυμνασμένο σώμα, εργάζεται ως στέλεχος και κινείται σε μια από τις πιο απλησίαστες οικονομικά, περιοχές το Upper East Side του Μανχάταν.


Πριν από 10 περίπου χρόνια, στα 30 του, σαγήνευε όποια ελεύθερη καλλονή κυκλοφορούσε στην πόλη. «Μπορούσα να έχω όποια ήθελα», λέει στην New York Post. «Γνώρισα μερικούς πολύ όμορφους ανθρώπους, αλλά πάντα στόχευα στα πιο καυτά κορίτσια...». Μάλιστα έβγαινε τρία ραντεβού την εβδομάδα και όλα με 20χρονα ξανθά μοντέλα. Σύντομα ωστόσο συνειδητοποίησε ότι το να βγαίνεις αποκλειστικά με τέτοια κορίτσια, τα πράγματα δεν έχουν την κατάληξη που θα ήθελε. Τις έβρισκε επιπόλαιες, εγωίστριες και ανούσιες.

«Οι όμορφες γυναίκες που δέχονται απεριόριστη προσοχή, αποκτούν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Τελικά, βαρέθηκα να πηγαίνω για φαγητό μαζί τους γιατί δε μπορούσαν να πάρουν μέρος σε κάποια συζήτηση», σημειώνει. Η στροφή του Rochkind σε πιο «γήινες» γυναίκες, συναντά και έναν απρόσμενο σύμμαχο: σύμφωνα με έρευνες των πανεπιστημίων Χάρβαρντ, La Verne και Santa Clara οι όμορφοι άνθρωποι έχουν μεγάλες πιθανότητες να εμπλακούν σε ασταθείς σχέσεις. Οι ερευνητές, στο ένα σκέλος της έρευνας, μελέτησαν 20 κορυφαίες γυναίκες ηθοποιούς και βρήκαν ότι είχαν προβληματικούς γάμους.

Σε ένα άλλο σκέλος, γυναίκες έκριναν την ελκυστικότητα 238 αντρών, βάση των σχολικών τους φωτογραφιών. Οι πιο όμορφοι άντρες, τελικά ήταν αυτοί που είχαν τα μεγαλύτερα ποσοστά διαζυγίου. Θέλοντας να αποφύγει μια τέτοια μοίρα, ο Rochkind άρχισε να βγαίνει με την Carly Spindel, που δεν θυμίζει τα bikini models που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, παρόλα αυτά είναι πανέμορφη. Ο δεσμός τους μετρά ήδη δύο χρόνια και σύντομα θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.


Η γνωριμία τους, θυμίζει άλλες εποχές: η μητέρα της Spindel είναι... προξενήτρα και διοικεί το γραφείο «Serious Matchmaking». «Του έδωσα την κάρτα μου στο γυμναστήριο και του είπα ότι έχω για εκείνον το τέλειο κορίτσι», θυμάται η Janis Spindel. «Οι πετυχημένοι άντρες που διαθέτουν και γυμνασμένο σώμα, είναι αρκετά επιλεκτικοί με τις γυναίκες όμως τελικά αυτό που θέλουν είναι μια γυναίκα με περιεχόμενο», συμπληρώνει η ίδια.

«Είναι κάποια που μπορείς να πάρεις στο σπίτι σου και να την πάρεις αγκαλιά... Είναι πολύ γοητευτική, όχι ιδιαίτερα ψηλή για μοντέλο αλλά είναι πολύ όμορφη και αρκετά χαριτωμένη από όσες έχω βγει», δηλώνει ο Rochkind. Και επειδή όλα τα νομίσματα έχουν δύο όψεις, ο αντίλογος έρχεται δια στόματος ενός μοντέλου. Η 22χρονη Isabell Giardini κατάγεται από την Ιταλία και μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.

«Όταν οι άντρες βλέπουν μια όμορφη γυναίκα, συγκεντρώνονται στην εξωτερική της εμφάνιση και στο πως θα την κάνουν δική τους, οπότε δε θέλουν να εμβαθύνουν και να τη γνωρίσουν καλύτερα. Έτσι, στο τέλος ενός ραντεβού αναρωτιούνται 'αυτό το κορίτσι είναι όμορφο αλλά κενό...», εξηγεί.


Υπάρχουν και εκείνοι που αν και διαθέτουν εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, θεωρούν πως οι όμορφοι είναι και ρηχοί. «Από προσωπική εμπειρία, όσοι έχουν μια καλή εξωτερική εμφάνιση, είναι λιγότερο πιθανό να έχουν κάποιο πτυχίο ή να γνωρίζουν ξένες γλώσσες ή να παίζουν κάποιο μουσικό όργανο», λέει ο Benedict Beckeld, ένας συγγραφέας με διδακτορικό στη φιλοσοφία αλλά με εξωτερική εμφάνιση αλά Άδωνι. Γρήγορα όμως σπεύδει να συμπληρώσει πως δε διαθέτει μόνο κοιλιακούς αλλά ξέρει να παίζει βιολί και μιλάει επτά γλώσσες.

Η 34χρονη Sonali Chitre, μετά τη δίχρονη σχέση της με έναν τραπεζικό που κάλλιστα θα μπορούσε να εργάζεται και ως μοντέλο, αποφάσισε να αλλάξει συνήθειες. «Ήταν μανιακός με τη δίαιτα και ασχολούνταν περισσότερο με το σώμα του και τη γυμναστική, από ότι με την ίδια τη ζωή«, λέει η γυναίκα. Η ίδια είναι δικηγόρος και αν θεωρεί τον εαυτό της «ένα 9 ή 10», δηλώνει μπουχτισμένη από τους όμορφους άντρες. «Εξακολουθώ να θέλω έναν άντρα με καλή φυσική κατάσταση, αλλά το πιο σημαντικό είναι ένας άνθρωπος που θέτει στόχους.

Οι όμορφοι άντρες ασχολούνται περισσότερο με το σώμα τους...», τονίζει. Τις συνήθειές της στα ερωτικά άλλαξε και η 23χρονη Megan Young. Η μελαχρινή γαλανομάτα, δε συμβιβαζόταν με τίποτα λιγότερο από άντρες που έμοιαζαν σα μοντέλα του Calvin Klein. «Έπειτα από κάνα δυο ραντεβού, υπήρχε πρόβλημα και στο τέλος εξαφανίζονταν», δηλώνει. Πλέον σταμάτησε να βάζει την ομορφιά σε προτεραιότητα και άρχισε να αναζητά τύπους που ξέρουν να ζουν τη ζωή τους. Τον περασμένο Αύγουστο, γνώρισε το 27χρονο αγόρι της διπλανής πόρτας, Christopher Argese. «Δεν είναι μοντέλο, αλλά είναι τόσο ελκυστικός χάρη στην προσωπικότητά του...».

  www.newsbeast.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ένας άντρας εξομολογείται γιατί δεν βγαίνει πια με ωραίες γυναίκες
Ένας άντρας εξομολογείται γιατί δεν βγαίνει πια με ωραίες γυναίκες
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkLllNrOvue7brcdbaLo940VR5BPIqoJzTnSK0e388ZXUzD8Ev2q6pGOHOwxvG8wmoCNUZ8-btr0hkjkml4R2GBnD41QzuNptamPhf-3gwk_2w4eRgtPyi-wm0dFNY53oxtBpGJsqiv51l/s640/fdhfgs1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkLllNrOvue7brcdbaLo940VR5BPIqoJzTnSK0e388ZXUzD8Ev2q6pGOHOwxvG8wmoCNUZ8-btr0hkjkml4R2GBnD41QzuNptamPhf-3gwk_2w4eRgtPyi-wm0dFNY53oxtBpGJsqiv51l/s72-c/fdhfgs1.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/04/blog-post_175.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/04/blog-post_175.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy