-->

Πώς να δείχνετε όμορφη χωρίς μακιγιάζ

Το μακιγιάζ πράγματι μας προσθέτει γοητεία και ομορφιά ή απλώς μας ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση; Για να το διαπιστώσετε… π...


Το μακιγιάζ πράγματι μας προσθέτει γοητεία και ομορφιά ή απλώς μας ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση; Για να το διαπιστώσετε… πάνω σας, σας προτείνουμε να ξεχάσετε για λίγο το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας και να εφαρμόσετε τα παρακάτω tips που εγγυώνται φυσική ομορφιά και αποτέλεσμα.

Σχηματίστε τέλεια τα φρύδια

Το βλέμμα είναι το Α και το Ω σε ένα πρόσωπο, γι΄ αυτό, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, θα πρέπει να εστιάσετε εκεί. Φροντίστε να μην λεπτύνετε πολύ τα φρύδια σας με το τσιμπιδάκι αλλά ούτε να τα αφήσετε να μεγαλώσουν υπερβολικά- όλα εξαρτώνται από το σχήμα των ματιών σας. Για να βρείτε πώς πρέπει να βγάλετε τα φρύδια σας, αρκεί να τοποθετήσετε ένα μολύβι στην μία άκρη του ρουθουνιού και να υπολογίσετε πού πρέπει να είναι η αρχή του, πού να «πέφτει» η καμάρα και πού το τέλος του (φωτογραφία). 

Χείλη έτοιμα για φίλημα χωρίς κραγιόν

Η σωστή ενυδάτωση και περιποίηση είναι αυτή που θα κάνει τα χείλη σας αισθησιακά κι γεμάτα. Μια φορά την εβδομάδα, μπορείτε να κάνετε απολέπιση με μια οδοντόβουρτσα για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Εναλλακτικά, εδώ θα δείτε πώς να φτιάξετε μόνη σας σπιτικό scrub για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Και πλούσιες βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα

Εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα από λάδι καρύδας ή βαζελίνη (με μια μπατονέτα ή ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα) στις βλεφαρίδες, θα δυναμώσουν και θα γίνουν πολύ πιο πλούσιες, χωρίς ίχνος μάσκαρας.


Πλένετε καθημερινά το πρόσωπό σας

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε makeup, η επιδερμίδα σας θα λάμψει μόνο με την κατάλληλη περιποίηση. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό προσώπου δύο φορές τη μέρα, το πρωί και το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι οδηγίες του προϊόντος που θα επιλέξετε, κάνοντας ελαφρύ και χαλαρωτικό μασάζ.  

Αντηλιακό και κρέμα ματιών: Μην τα ξεχνάτε ποτέ!

Οι ζέστες ήρθαν και ο ήλιος δυναμώνει, γι’ αυτό δεν έχετε δικαιολογία να μην χρησιμοποιείτε πια το αντηλιακό προσώπου που κάθεται ξεχασμένο στο ντουλάπι της τουαλέτας. Αν δεν σας αρέσει η κολλώδης υφή του, προτιμήστε μια ενυδατική κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας SPF. Το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και με τα μάτια σας. Εφαρμόστε καθημερινά μια ειδική κρέμα ματιών ταμποναριστά γύρω από την περιοχή των ματιών για να προλάβετε τις ανεπιθύμητες ρυτίδες στο πόδι της χήνας. 

Τα μαλλιά είναι η μισή σας γοητεία

Και… πλαισιώνουν το πρόσωπο, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να τα προσέχετε, αν θέλετε να προσθέσετε πόντους στη φυσική ομορφιά σας. Για πλούσια μαλλιά, εφαρμόστε μια φορά την εβδομάδα καστορέλαιο στις ρίζες τους και φροντίζετε να επισκέπτεστε συχνά τον κομμωτή σας για καθαρισμό της ψαλίδας. Αν το «έχετε» με τα χτενίσματα, πάρτε κάποιες ιδέες για το πώς να φτιάχνετε τα μαλλιά σας εύκολα αλλά εντυπωσιακά από παλαιότερο άρθρο μας. 

Νερό με λεμόνι για λαμπερό πρόσωπο

Ανυπομονούμε για τον πρωινό καφέ που θα μας ξυπνήσει μόλις σηκωθούμε από το κρεβάτι, όμως μπορείτε να τον αντικαταστήσετε με ένα φυσικό ρόφημα άκρως ευεργετικό για την επιδερμίδα: σε μια κούπα με ζεστό νερό, λοιπόν, προσθέστε μια φέτα λεμόνι. Τα συστατικά του λεμονιού βοηθούν στην παραγωγή του κολλαγόνου, της ουσίας που είναι υπεύθυνη για τη σφριγηλότητα του δέρματος, αλλά και στην αποβολή των τοξινών, χαρίζοντάς σας ένα λαμπερό και καθαρό πρόσωπο.

Κάντε beaute ενώ κοιμάστε

Μάλλον πρόκειται για τις πιο δύσκολα εφαρμόσιμες συμβουλές, ειδικά για μια μαμά, όμως τουλάχιστον κάντε μια προσπάθεια να την ακολουθήσετε. Επτά με εννιά ώρες ύπνου καθημερινά είναι απαραίτητες για ξεκούραστη επιδερμίδα χωρίς μαύρους κύκλους και σημάδια ταλαιπωρίας. Προσπαθήστε να κοιμάστε μέχρι τις 11 το βράδυ γιατί από τα μεσάνυχτα και μετά, το σώμα μας εκκρίνει την μελατονίνη, μία από λεγόμενες «ορμόνες της ομορφιάς» που μας βοηθούν στο να διατηρήσουμε το δέρμα μας νεανικό. Όσο μπορείτε, επίσης, αποφύγετε να κοιμάστε στο πλάι για να μην κάνετε αυλακώσεις και ρυτίδες από το μαξιλάρι.

Φορέστε χρώμα στα ρούχα, όχι στο μακιγιάζ!

 Τα λάθος χρώματα που θα επιλέξετε για τα ρούχα σας, μπορεί να σας κάνουν να δείχνετε «κομμένη» και κουρασμένη. Αν έχετε ανοιχτόχρωμο πρόσωπο, προτιμήστε τις έντονες και χαρούμενες αποχρώσεις (όπως το μπλε, το κόκκινο, το ροζ ή το μωβ) για να φαίνεστε πιο φρέσκια ενώ αν η επιδερμίδα σας είναι σοκολατί, επιλέξτε χρώματα όπως το καφέ, το χακί, το απαλό κίτρινο ή το πορτοκαλί.

  Mama365.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Πώς να δείχνετε όμορφη χωρίς μακιγιάζ
Πώς να δείχνετε όμορφη χωρίς μακιγιάζ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHCZjG4F_cMmHYMNePGsXF3BKSUOvoHjEVCznWlqJ_0VgsCszz3n69PNe8gvG5Vt2tFn4tT-rNDKNRb3Xr0AO5xbLLytplsNZPwd7McCX7zKuB9FFcJGulkYDzi6qpNk5u1GUp7lJb3HQ/s640/beautiful-2150881_960_720.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHCZjG4F_cMmHYMNePGsXF3BKSUOvoHjEVCznWlqJ_0VgsCszz3n69PNe8gvG5Vt2tFn4tT-rNDKNRb3Xr0AO5xbLLytplsNZPwd7McCX7zKuB9FFcJGulkYDzi6qpNk5u1GUp7lJb3HQ/s72-c/beautiful-2150881_960_720.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/04/blog-post_639.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/04/blog-post_639.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy