Ακροδεξιό παραλήρημα Αμβρόσιου κατά Μπελογιάννη

Ο μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, επιδόθηκε και πάλι σε ακροδεξιό παραλήρημα. Αποκάλεσε τον Νίκο Μπελογιάννη «αρχιδο...


Ο μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, επιδόθηκε και πάλι σε ακροδεξιό παραλήρημα. Αποκάλεσε τον Νίκο Μπελογιάννη «αρχιδολοφόνο των Ελλήνων», που υπήρξε «σφαγέας των αδερφών μας». Επικαλέστηκε δημοσίευμα του «ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ» και εξέφρασε την αγανάκτηση του για την επίσκεψη Τσίπρα στο μουσείο Μπελογιάννη. Όπως αναφέρει ο Αμβρόσιος στο προσωπικό του blog, εξαπέλυσε χυδαία επίθεση εναντίον του Νίκου Μπελογιάννη, του κομμουνισμού και κατά της απόφασης της κυβέρνησης να δημιουργήσει μουσείο στην Αμαλιάδα. Έκανε λόγο για σφαγές του Μπελογιάννη, χαρακτηρίζοντας τον πράκτορα των Σοβιετικών.

«Ο Αλέξης Τσίπρας βρήκε το χρόνο για να μεταβεί στην Αμαλιάδα, προκειμένου να παραστεί στα Εγκαίνια του Μουσείου ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, του γνωστού μεγαλοαγωνιστού Κομμουνιστο-Συμμορίτη, πράκτορος των Σοβιετικών Μπολσεβίκων και άρα προδότη της Πατρίδος μας, σφαγέα των Ελλήνων αδελφών του κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου!». Στη συνέχεια μίλησε για κομμουνιστοσυμμορίτες και κατσαπλιάδες. Προέβη σε παραποίηση της ιστορίας και επικαλέστηκε δημοσίευμα του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ για την επίσκεψη Τσίπρα στο μουσείο Μπελογιάννη. «Άρα οι κομμουνιστοσυμμορίτες, οι «κατσαπλιάδες», όπως ήσαν γνωστοί καί όπως ήσαν καθιερωμένοι στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού, δεν αξίζουν της ανοχής μας και της λήθης μας!

Και δεν αξίζουν, διότι από θέση ισχύος σήμερα, ως Κυβέρνηση της αριστεράς κουλτούρας, επαναφέρουν την Ελληνική Κοινωνία σε εκείνα τα μαύρα χρόνια, όταν τραγούδι των Συμμοριτών ήταν το γνωστό σε εμάς τους παλαιοτέρους σε ηλικία “ο αδελφός τον αδελφό να σκοτώνει”!!!! Ο Πρωθυπουργός με τον πιο προκλητικό τρόπο και από θέσεως ισχύος επαναφέρει την Ελληνική Κοινωνία μερικές δεκαετίες πίσω, στην εποχή 1944-1949. Άρα έχει απόλυτα δίκιο η εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» της 28.03.2017 όταν γράφει: “Ο Αλέξης Τσίπρας αποτίει φόρο τιμής στον Εαμοβούλγαρο Μπελογιάννη”!»

Ολόκληρη η ανάρτηση του: 

«ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΜΗΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΣΕ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ;
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟ ΝΙΚΟ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ

Τη Δευτέρα 27η Μαρτίου 2017 ο Πρωθυπουργός μας κ. Αλέξιος Τσίπρας, ο χωρίς τη Γραβάτα της αξιοπρέπειας Πρωθυπουργός του κόμματος «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», βρήκε το χρόνο για να μεταβεί στην Αμαλιάδα, προκειμένου να παραστεί στα Εγκαίνια του Μουσείου ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, του γνωστού μεγαλοαγωνιστού Κομμουνιστο-Συμμορίτη, πράκτορος των Σοβιετικών Μπολσεβίκων και άρα προδότη της Πατρίδος μας, σφαγέα των Ελλήνων αδελφών του κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου!

Η συντηρητική πολιτική παράταξη, προκειμένου να λησμονηθούν τα πάθη μιάς θλιβεράς περιόδου εθνικού διχασμού, μετονόμασε τον Συμμοριτοπόλεμο και του έδωσε το όνομα «Εμφύλιος» πόλεμος. Δεκαετίες αργότερα οι θεωρητικοί της αριστερής κουλτούρας αποφάσισαν να ξύσουν πληγές και να ξαναφέρουν τη σκέψη μας σε εκείνα τα δίσεκτα χρόνια! Άρα οι κομμουνιστοσυμμορίτες, οι «κατσαπλιάδες», όπως ήσαν γνωστοί καί όπως ήσαν καθιερωμένοι στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού, δεν αξίζουν της ανοχής μας και της λήθης μας! Και δεν αξίζουν, διότι από θέση ισχύος σήμερα, ως Κυβέρνηση της αριστεράς κουλτούρας, επαναφέρουν την Ελληνική Κοινωνία σε εκείνα τα μαύρα χρόνια, όταν τραγούδι των Συμμοριτών ήταν το γνωστό σε εμάς τους παλαιοτέρους σε ηλικία «ο αδελφός τον αδελφό να σκοτώνει»!!!!

Ο Πρωθυπουργός με τον πιο προκλητικό τρόπο και από θέσεως ισχύος επαναφέρει την Ελληνική Κοινωνία μερικές δεκαετίες πίσω, στην εποχή 1944-1949. Άρα έχει απόλυτα δίκιο η εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» της 28.03.2017 όταν γράφει: «Ο Αλέξης Τσίπρας αποτίει φόρο τιμής στον Εαμοβούλγαρο Μπελογιάννη»! Εμείς, σε παιδική ηλικία τότε, ενθυμούμεθα την 9η Μεραρχία του ενδόξου Ελληνικού Στρατού στην Πάτρα, η οποία είχε αναλάβει να καθαρίσει την Πελοπόννησο από το μόλυσμα των κατσαπλιάδων.

Ο Ελληνικός Λαός της είχε δώσει το όνομα«η ενάτη και η χιονάτη». Οι νεώτεροι, βέβαια, δεν γνωρίζουν όλα αυτά τα θλιβερά συμβάντα μιάς πονεμένης εποχής. Ποιός ήταν, λοιπόν, ο Νικόλαος Μπελογιάννης; Μια εφημερίδα, που λέγει τα πράγματα με το όνομά τους, θέτει το ερώτημα: «Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στον Μελιγαλά και ο αρχισφαγέας»και γράφει: «Καμία απάντηση, φυσικά δεν έδωσε κανένας από τους δυό, για το μακελειό στο Μελιγαλά. Οι μελλοθάνατοι, άυπνοι διψασμένοι και πεινασμένοι, υποχρεώνονταν δεμένοι με συρματόπλεγμα ανά τρείς, να βαδίσουν χιλιόμετρα ξυπόλυτοι φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας προς τον Γολγοθά, δέχονταν ταπεινώσεις, τρομοκρατία και βιαιοπραγίες από τους αιμοδιψείς κομμουνιστοσυμμορίτες. Πολλοί σφάζονταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Όσοι κατάφερναν να φτάσουν στο τέρμα, ένα μεγάλο ξεροπήγαδο, περίμεναν τη σειρά τους παρακολουθώντας τους άλλους αιχμαλώτους να κατακρεουργούνται. Φοβερές κραυγές πόνου αναμειγνύονταν με σπαραχτικούς θρήνους των κατοίκων, τους οποίους οι κατασαπλιάδες είχαν υποχρεώσει να παρακολουθούν τη θανάτωση των δικών τους ανθρώπων. Μπροστά στην πηγάδα είχαν σχηματιστεί λίμνες αίματος, ενώ ανθρώπινα μέλη βρίσκονταν διάσπαρτα παντού.

Όταν έφτανε η σειρά τους, οι μελλοθάνατοι οδηγούνταν διάσπαρτα παντού. Εκεί με τσεκούρια, κλαδευτήρια και πριόνια, σφάζονταν κατά τον αγριότερο και σαδιστικότερο τρόπο και πετάγονταν ημιθανείς μέσα. Κύριοι υπεύθυνοι της φοβερότερης σφαγής της Ελληνικής Ιστορίας, οι Άρης Βελουχιώτης, Τάσος Κουλαμπάς και Νίκος Μπελογιάννης». (βλ. φ. της 28ης.03.2017, σελ. 13). Και η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» γράφει: «Ηρωοποιεί» η αριστερά τον ηθικό αυτουργό της σφαγής στο Μελιγαλά!» Το έγκλημα Μπελογιάννη δεν είχε όρια!

Τα θύματά του ανέρχονται στον αριθμό των 1.200 ψυχών! Ο Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. Γεώργιος Σιάντος ….έδωσε εντολή στους απεσταλμένους του «να στρώσουν τον Μωρηά με κορμιά»! Εκεί, λοιπόν, στην Πηγάδα του Μελιγαλά, ανάμεσα στα θύματα ανακαλύπτουμε και τα εξής ανδραγαθήματα του μεγαλο- δολοφόνου: · ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΩΝΟΣ, ετών 4 · ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ετών 17 · ΠΑΛΑΒΟΣ Η, ΜΑΘΗΤΗΣ, ετών 8 (βλ. φ. της 28ης Μαρτίου 2017, σελ. 11) Μια ευχάριστη νότα στην όλη αυτή δυσάρεστη υπόθεση των Εγκαινίων ήταν ο αλληλοσπαραγμός των εκπροσώπων του Κ.Κ.Ε. και του ΣΥΡΙΖΑ, δηλ. μεταξύ του κ. Δημητρίου Κουτσούμπα και του κ. Αλέξη Τσίπρα. «Ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας εμφανίστηκε αγριεμένος και έτοιμος να βάλει «φρένο» σε αυτό που ο Περισσός διάβασε ως «πράξη μικροπολιτικής σκοπιμότητας και υποκρισίας».
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Αγαπάμε την Ελλάδα και το λαό της περισσότερο από ό,τι αυτοί που μας κατηγορούν» με τον γραμματέα του ΚΚΕ να του απαντά από το ίδιο βήμα: «Κάποιοι προσπαθούν να καπηλευτούν αγώνες και να πλασάρουν τον συμβιβασμό ως επανάσταση». Λίγο πριν ο πρωθυπουργός ανέβει στο βήμα, φίλοι και στελέχη του ΚΚΕ αποχώρησαν επιδεικτικά αλλά «αντικαταστάθηκαν» από φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.» Αλλά και η ΕΣΤΙΑ έγραψε: «Γροθιά» Κουτσούμπα στον Αλέξη Τσίπρα». Και συνεχίζει: «Σε πόλεμο δηλώσεων, χωρίς προσωπικές αναφορές, μεταξύ Τσίπρα-Κουτσούμπα εξελίχθη η χθεσινή εκδήλωσις για τα εγκαίνια της εκθέσεως του «Νίκου Μπελογιάννη» στην Αμαλιάδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας επεχείρησε να παρουσιάσει τον Νίκο Μπελογιάννη ως σύμβολο όλων των Ελλήνων, απαγγέλλοντας στίχους του Ρίτσου, ενώ το ΚΚΕ δεν επιτρέπει την οικειοποίηση των δικών του ανθρώπων, από πολιτικούς που «πλασάρουν τον συμβιβασμό ως επανάσταση» (βλ. ενθ. Ανωτ. σελ. 3 της 28.03.2017) Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας στον Έλληνα Πρωθυπουργό (είναι όντως Έλληνας; σκέπτεται ελληνικά; αγαπάει την Ελλάδα; γιατί μας πούλησε στους ξένους;) Πρωθυπουργό, διότι κατά την 25ην Μαρτίου δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με την Αγία Λαύρα και τον Παλαιών Πατρών Γερμανό! Δεν είπε ούτε μιά λέξη για το έπος του 1821!

Πλην όμως για τον αρχι-δολοφόνο των Ελλήνων αδελφών του, ακόμη και νηπίων, εκεί κάτω στο Μελιγαλά Νικόλαο Μπελογιάννη είχε και πολύ χρόνο και μεγάλη όρεξη! Επομένως η κατάρα της διχόνοιας και του διχασμού προβάλλει και πάλιν ενώπιόν μας. Και οι καταραμένοι του διχασμού εκφραστές με πολλή έπαρση μας προκαλούν! «Κανείς δεν είναι πιο αριστερός από τον Πρωθυπουργό» είπε, με πολλή υπεροψία, ο ίδιος και εν πολλοίς φαιδρός Πρωθυπουργός της Ελλάδος!

Ο Θεός να τους συγχωρήσει!

Αίγιον, 30 Μαρτίου 2017

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

  www.thepressproject.gr

COMMENTS

.
Όνομα

ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΣΗ/ΟΜΟΡΦΙΑ Αθλητισμός Ανακοίνωση Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Βιβλία μου Γιατί λέγεται... ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ Δελτίο Τύπου ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διεθνής Αμνηστία Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εγραψαν Εκδήλωση ΕΝΔΥΣΗ/ΥΠΟΔΗΣΗ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΟΥ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική Προορισμοί Πύργος Ρεπορτάζ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΟΥ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ Υγεία ΥΓΕΙΑ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΑΓΗΤΟ Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me AUTO/MOTO Break News CAFE/BAR EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Ακροδεξιό παραλήρημα Αμβρόσιου κατά Μπελογιάννη
Ακροδεξιό παραλήρημα Αμβρόσιου κατά Μπελογιάννη
https://2.bp.blogspot.com/-YftoI_Bo2ac/WOPFTAM4orI/AAAAAAABwSg/1Zau0iEZllIS_GZ0PrfOSPDVs2lQYSqJwCLcB/s640/06_04_img_3319_0131201314047617631491320738.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-YftoI_Bo2ac/WOPFTAM4orI/AAAAAAABwSg/1Zau0iEZllIS_GZ0PrfOSPDVs2lQYSqJwCLcB/s72-c/06_04_img_3319_0131201314047617631491320738.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/04/blog-post_74.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/04/blog-post_74.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy