-->

Τα σημάδια που δείχνουν ότι είσαι πραγματικός τζέντλεμαν

Την εποχή που ζούμε, με όλα αυτά τα dating apps και τις επιλογές επικοινωνίας σαν να έχει χαθεί λιγάκι η μπάλα με το παραδοσιακό παιχνί...


Την εποχή που ζούμε, με όλα αυτά τα dating apps και τις επιλογές επικοινωνίας σαν να έχει χαθεί λιγάκι η μπάλα με το παραδοσιακό παιχνίδι ανάμεσα στους ανθρώπους. Μπορεί να είναι πιο εύκολο πια να βρεις κάποια μέσα από κάποιο τέτοιο app αλλά έχεις σκεφτεί πόσο πιο ιντριγκαδόρικο θα ήταν αντί να τα πείτε όλα μέσα από μηνύματα και inbox, να βγαίνατε μερικά ραντεβού;

Και μιλώντας για ραντεβού, να ξέρεις ότι κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει τους καλούς σου τρόπους και θα της κάνει καλή εντύπωση το να δείξεις πως είσαι ένας σωστός κύριος και ότι την αντιμετωπίζεις με σεβασμό και ισάξια με έναν άλλο άντρα. Κοινώς σε θέλει τζέντλεμαν. Πώς ορίζεται όμως ο σύγχρονος «ιππότης»;

Ιδού, λοιπόν, τα 16 χαρακτηριστικά του άντρα τζέντλεμαν, που πάντα θα γοητεύουν τις γυναίκες. 

>Προσέχει την υγιεινή του και φροντίζει πάντα να έχει καθαρά νύχια ή να τριμάρει αυτές τις ενοχλητικές τρίχες πριν ξεπροβάλλουν απ' τη μύτη του. Δεν το κάνει όμως σε κάποιο χώρο αισθητικής. Θα έκανε άλλωστε κάτι τέτοιο ο Hemingway; Μπα.

>Ξέρει πώς να διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την προσωπική του ζωή και δεν χρησιμοποιεί πολλά επιφωνήματα (εννοείται πως δεν το κάνει ούτε στα μηνύματα).

>Δεν θα στείλει ποτέ “LOL” αλλά θα γελάσει πραγματικά και δυνατά.

>Δεν θα μείνει στα μηνύματα με μια κοπέλα που τον ενδιαφέρει γιατί ξέρει ότι όταν τα λόγια είναι περισσότερα απ' τις πράξεις καταντά βαρετό.

>Όταν ενδιαφέρεται για μια κοπέλα δεν θα κάτσει να περιμένει τρεις ημέρες για να την πάρει τηλέφωνο. Θα την πάρει και θα της προτείνει να βγουν για φαγητό, όπου θα διαλέξει ένα ωραίο κρασί, γιατί το κατέχει το θέμα, και μετά θα φροντίσει να γυρίσει με ασφάλεια στο σπίτι της.

>Αν θέλει να τη ξαναδεί θα της το πει ή τουλάχιστον δεν θα της αφήσει αμφιβολίες για το αν κύλησε ωραία η βραδιά. Αντίστοιχα αν δεν «ψήνεται» δεν θα της δώσει ψεύτικες ελπίδες ώστε να χαραμίσει τον χρόνο της σκεπτόμενη τι θα μπορούσε να γίνει μεταξύ τους.

>Διαβάζει βιβλία και εφημερίδες και έχει άποψη σχεδόν για τα πάντα, γνωρίζοντας όμως ότι δεν χρειάζεται να συμφωνούν όλοι μαζί του. Για την ακρίβεια απολαμβάνει όταν μια γυναίκα διαφωνεί με κάποιες απόψεις του γιατί αυτό σημαίνει ότι θα ανοίξει ένας ζωντανός, ενδιαφέρων διάλογος. 

>Ανοίγει την πόρτα στη γυναίκα που συνοδεύει και θα της κρατήσει το παλτό, όχι γιατί θεωρεί το γυναικείο φύλο αδύναμο αλλά γιατί του αρέσει να δείχνει πως νοιάζεται για τους ανθρώπους γύρω του.

>Σίγουρα στο μυαλό του μπορεί να είναι το σεξ αλλά εκείνο που θέλει πρώτα είναι να κατακτήσει το μυαλό της, γιατί ξέρει πως άμα πετύχει αυτό μετά το «κάστρο» έχει πέσει.

>Εκτιμά μια γυναίκα που δείχνει ότι νοιάζεται γι' αυτόν αλλά δεν θέλει να τον φλερτάρουν. Θέλει εκείνος να έχει τα ηνία στο φλερτ και δεν έχει ανάγκη να τον «κυνηγάνε». Εννοείται πως δεν θα γίνει «σκυλάκι» καμιάς γυναίκας όσο κι αν του αρέσει.

>Δεν δείχνει και δεν θέλει να δείχνει πατέρας ή σωτήρας καμιάς. Απλά ψάχνει για μια σύντροφο που μπορεί να πολεμήσει και μόνη τους «δράκους» της, μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της και μαζί να πορευτούν.

>Ψάχνει για μια γυναίκα που δεν τον έχει ανάγκη αλλά τον θέλει πραγματικά, όχι για τα λεφτά του ή για να της κάνει ένα παιδί απλά και μόνο γι' αυτό που ο ίδιος είναι.

>Έχει καριέρα, χόμπι, οικογένεια και στενούς φίλους και ξέρει πώς να ψήνει μια μπριζόλα, χωρίς να τον φοβίζει στο ελάχιστο μια γυναίκα που είναι σαν και αυτόν. Ίσα – ίσα που θα την θέλει περισσότερο.

>Έχει πάρει τον χρόνο που χρειαζόταν για να τα βρει με τον εαυτό του και να κατανοήσει τον χαρακτήρα του. Είναι ένας άντρας ειλικρινής με τον εαυτό του αλλά και με τους ανθρώπους γύρω του.

>Νιώθει τόσο περήφανος για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στη γυναίκα του δίπλα του όσο και με τη δουλειά του ή την εμφάνισή του.

>Δεν είναι ούτε κακό ούτε καλό παιδί. Βασικά δεν είναι παιδί. Είναι άντρας. Και ως ισχυρός άντρας ψάχνει αντίστοιχα για μια σπουδαία γυναίκα, κάποια που μοιράζεται μαζί του κοινές αξίες και που ίσως έχει να του διδάξει μερικά πράγματα για τη ζωή. Είναι πρόθυμος να περιμένει και να προσπαθήσει για να κερδίσει μια τέτοια γυναίκα, αλλά δεν εφησυχάζει αν γίνει αυτό. Περιμένει και από εκείνη να είναι το ίδιο έξυπνη για να καταλάβει πως και αυτή με τη σειρά της πρέπει να προσπαθεί συνεχώς.

  gr.askmen.com

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Τα σημάδια που δείχνουν ότι είσαι πραγματικός τζέντλεμαν
Τα σημάδια που δείχνουν ότι είσαι πραγματικός τζέντλεμαν
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSCmwdTQI8Ep9yDDKbJG3uPnAiptAUpD_jXKXsNIx_NDFBQqhEjROs5n2bVPj6d0O4PZybaTvgXWnzgKI572TGDCgl-vY0NpIYmWkYijZvbcVdBB7KAVbEKh_zgfjGKh-A2JIHnaSWOy4/s640/icemax_700_7faaf24394dce3e4bb27aee317ea44cb.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSCmwdTQI8Ep9yDDKbJG3uPnAiptAUpD_jXKXsNIx_NDFBQqhEjROs5n2bVPj6d0O4PZybaTvgXWnzgKI572TGDCgl-vY0NpIYmWkYijZvbcVdBB7KAVbEKh_zgfjGKh-A2JIHnaSWOy4/s72-c/icemax_700_7faaf24394dce3e4bb27aee317ea44cb.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/05/blog-post_26.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/05/blog-post_26.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy