-->

15 αιτίες καβγά και τι αποκαλύπτουν για τη σχέση σας

"Αυτο ειναι πολυ ακριβο" Οι στατιστικές αποκαλύπτουν ότι τα οικονομικά είναι η πρώτη αιτία που δημιουργεί συγκρούσεις στα ...


"Αυτο ειναι πολυ ακριβο"

Οι στατιστικές αποκαλύπτουν ότι τα οικονομικά είναι η πρώτη αιτία που δημιουργεί συγκρούσεις στα ζευγάρια και πολλές σχέσεις έχουν καταλήξει σε χωρισμό εξαιτίας κάποιας πανάκριβης τσάντας ή κάποιου πανάκριβου εισιτηρίου για ποδοσφαιρικό αγώνα.  Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Υπάρχουν θέματα που αφορούν στον έλεγχο των χρημάτων. Θα πρέπει να αποδεχθείτε και οι δύο ότι ένας καλός προϋπολογισμός είναι απαραίτητος σε μια οικογένεια. 


"Θελω το χωρο μου"

Η αιτία αυτή είναι τόσο παλιά όσο και ο άνθρωπος. Στην ουσία την πρώτη φορά που λέχθηκε κάτι παρόμοιο ήταν από τον προϊστορικό άνθρωπο όταν ζήτησε περισσότερο ελεύθερο χρόνο μόνος του για να πάει να κυνηγήσει μαμούθ.  Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Ο ένας από τους δύο αισθάνεται να ασφυκτιά και να πιέζεται. Εάν έχει ανάγκη χρόνου για τον εαυτό του, τότε καλό θα είναι να του τον δώσετε. 


"Θελω να ειμαστε πιο πολυ μαζι"

Από την άλλη εάν συνειδητοποιείτε ότι όλο και πιο συχνά  καταλήγετε να τρώτε μόνοι σας και να βλέπετε Netflix όλη νύχτα, ίσως να έχετε αρχίσει να αναρωτιέστε εάν είστε σε σχέση ή όχι.  Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Μάλλον ότι όπου να'ναι ο σύντροφός σας θα αρχίσει σε λίγο τον καβγά "Θέλω το χώρο μου". 


"Γιατι δεν κανουμε συχνοτερα σεξ"

Εάν κάποιος θα κατάφερνε να ορίσει με κάποιο τρόπο την ιδανική συχνότητα σεξουαλικών επαφών θα κέρδιζε σίγουρα το βραβείο Νόμπελ. Μέχρι τότε, αρκεστείτε στους περιστασιακούς καβγάδες για το πόσο πολύ και πόσο συχνά.  Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Συγχαρητήρια! Αυτό σημαίνει ότι είστε από εκείνους που κάνουν σεξ. 


"Γιατι δεν κανουμε και κατι αλλο εκτος απο σεξ"

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μπουχτίζεις όσο καλό κι εάν είναι κάτι κι ίσως μπορεί να σκέφτεστε: "καλά, δεν έχει και τίποτα άλλο;". Ο καβγάς αυτός συνήθως ακολουθείται από πίεση από τον έναν ή τον άλλον να πάτε σε κανένα μουσείο ή να δείτε και καμιά ταινία.  Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Σας αρέσει να επιδεικνύετε την ευτυχία σας. 


"Γιατι δεν με καταλαβαινεις"

Τόσα πολλά ζητάτε άραγε; Να διαβάσει το μυαλό σας και να βάλει σε εφαρμογή τις τηλεπαθητικές του ιδιότητες θέλετε απλώς. Άλλωστε είναι τόσο κουραστικό να του τα κάνετε όλα λιανά... Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Όταν ο άλλος λέει, "Καλά τι περιμένεις; Να διαβάσω τη σκέψη σου;' είναι ξεκάθαρο ότι είναι τεμπέλης και δεν έχει καμία διάθεση να κάνει τον μάντη.


"Μη με ακυρωνεις"

Αυτό είναι κάτι που λέγεται σε ζευγάρια που έχουν παιδιά και έχει να κάνει με το πόσο ο ένας γονιός υποστηρίζει τον άλλον σε θέματα που αφορούν στα παιδιά και έχουν να κάνουν με απαγορεύσεις για γλυκά, ωράρια ύπνου και άλλες τέτοιου είδους διαμάχες".  Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Θα πρέπει να συνεννοηθείτε εκ των προτέρων σχετικά με τους κανόνες που αφορούν στην πειθαρχία και ότι άλλο σχετίζεται με την ανατροφή των παιδιών ώστε να μην λέει ο ένας "ναι" και ο άλλος "όχι". 


"Γιατι δεν σου αρεσουν οι φιλοι μου"

Ίσως ο φίλος του συντρόφου σας να πίνει υπερβολικά ή να μην πλένεται. Ή μπορεί να είναι αγενής και να σχολίασε αυστηρά τη μαγειρική σας. Ότι κι εάν συμβαίνει, δεν είναι απαραίτητο να συμπαθείτε τους κολλητούς του συντρόφου σας.  Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Ο σύντροφός σας πρέπει να βρει καινούργιους φίλους. 


"Που εισαι επιτελους"

Με την τεχνολογία που υπάρχει σήμερα δεν υπάρχει λόγος να μην ξέρετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται. Υπάρχουν και τα μηνύματα άλλωστε.  Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Μπορεί να είστε σχετικά ανασφαλής. Επίσης ο σύντροφός σας πρέπει να πάρει καινούργιο τηλέφωνο με καλύτερη λήψη. 


"Αυτο τι δουλεια εχει εδω;"

Προφανώς ο καβγάς ξεκίνησε από κάποιο μπουκάλι που βρίσκεται στον καναπέ. Η κάποια μοτοσυκλέτα στη μέση του σαλονιού. Ή επειδή πρόσφατα ανακαλύψατε ότι είστε έγκυος... Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Εδώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας και ο ένας από τους δυο σας χρειάζεται γυαλιά επειγόντως. 


"Πως ειμαι;"

Εάν ο καβγάς ξεκίνησε μετά από μια τόσο φαινομενικά αθώα ερώτηση τότε φαίνεται ότι η ειλικρίνεια δεν είναι από τα προσόντα που εκτιμά ο σύντροφός σας.  Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Υπάρχει ειλικρίνεια και εντιμότητα στη σχέση αλλά το timing δεν είναι πάντα σωστό. 


"Σε ειδα που τον/την κοιτουσες"

Αυτό είναι βέβαιο ότι θα συμβεί σε κάποια φάση της σχέσης καθώς κάποια στιγμή κάποιον θα κοιτάξετε κι αυτός δεν θα είναι ο σύντροφός σας.  Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Έχετε προφανώς κάποια θεματάκια ζήλειας και φοβάστε μην τον/την χάσετε. Σκεφτείτε και τη λύση των παρωπίδων πάντως... δεν είναι κακή. 


"Τον σκυλο τον αγαπας πιο πολυ απο μενα"

Υπάρχουν και φορές που η πέτρα του σκανδάλου δεν είναι δίποδη. Σίγουρα αισθάνεστε κάποια πίκρα εάν πιστεύετε ότι αγαπάει πιο πολύ τον Fido από ότι αγαπάει εσάς.  Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Το ότι ζηλεύετε το σκύλο δείχνει ότι είστε ανασφαλής. Ίσως ήρθε η ώρα να μπει και καμιά γάτα στο σπίτι...


"Γιατι ειναι ετσι η οικογενεια σου"

Αχ, τα πεθερικά! Τι ευτυχία. Τι δυστυχία. Αλλά τι να τους κάνεις; Να τους σκοτώσεις; Δεν μπορείς, μπορείς; Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Δεν σας μένει χρόνος για τίποτα σχεδόν. Τα πεθερικά σκάνε μύτη συνεχώς απρόσκλητα. Και κάνουν και σχόλια...


"Γιατι τσακωνομαστε συνεχως"

Εάν οι τσακωμοί έχουν γίνει καθημερινότητα για εσάς όπως το ντους και το βούρτσισμα των δοντιών... Τι αποκαλύπτει αυτό για τη σχέση σας: Εάν έχετε φτάσει στο σημείο να τσακώνεστε επειδή τσακώνεστε συνεχώς τότε ίσως έφτασε η ώρα να αναθεωρήσετε και να επανεξετάσετε το μέλλον της σχέσης σας. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή. 

  Mom.me

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : 15 αιτίες καβγά και τι αποκαλύπτουν για τη σχέση σας
15 αιτίες καβγά και τι αποκαλύπτουν για τη σχέση σας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEyJW_KXh02Sa6Y89xVl7K7ECaWydJw0nU1EE6-b30ZC9Wn4GdwIUNlHwmfUoR5QJhVm8Exdt-r8tiVj9g1JfPFKKMFcGSGpNkJ_LoMOL2Upu8yr3wbjxhyphenhyphenXic_Y_giE0g6-A8zLgVN8uP/s640/BBAveDe.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEyJW_KXh02Sa6Y89xVl7K7ECaWydJw0nU1EE6-b30ZC9Wn4GdwIUNlHwmfUoR5QJhVm8Exdt-r8tiVj9g1JfPFKKMFcGSGpNkJ_LoMOL2Upu8yr3wbjxhyphenhyphenXic_Y_giE0g6-A8zLgVN8uP/s72-c/BBAveDe.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/06/15_30.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/06/15_30.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy