«ΣΤΑ ΔΥΟ» ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ: Η «δυσωδία» από τα σκάνδαλα των Μασόνων… φθάνει μέχρι την Πάτρα

Στα δύο έχουν χωριστεί και οι εν Πάτραις Μασόνοι, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην Μεγάλη Στοά στην Αθήνα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορί...


Στα δύο έχουν χωριστεί και οι εν Πάτραις Μασόνοι, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην Μεγάλη Στοά στην Αθήνα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες τα mail από τις αντίπαλες ομάδες της Μεγάλης Στοάς… δίνουν και παίρνουν, με αποδέκτες Πατρινούς Τέκτονες. Μάλιστα οι επιστολές εμπεριέχουν και βαρύτατους χαρακτηρισμούς για το «διευθυντήριο» των Αθηνών!

Η δικαστική απόφαση για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος, που θα «ξεσκονίσει» τα οικονομικά στοιχεία της, με αφορμή τη «μαύρη τρύπα» στα ταμεία της, είναι το νέο επεισόδιο στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στους κόλπους των τεκτόνων. Η προσωρινή διοίκηση, η οποία διορίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της Μεγάλης Στοάς με δικαστική βούλα, θα αναλάβει την εξυγίανση στα οικονομικά των μασόνων και θα ρίξει φως στις «υπόγειες» διαδρομές 1.504.327 ευρώ, που φέρεται ότι υπεξαιρέθηκαν από τα ταμεία!

Οταν εντοπιστούν οι υπεύθυνοι, θα παραπεμφθούν στις εισαγγελικές Αρχές. Η αρχή για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου έγινε στις 25 Ιανουαρίου του περασμένου έτους, όταν έληξε η θητεία της προηγούμενης διοίκησης. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν τρεις ανορθόδοξες, τακτικές και έκτακτες, γενικές συνελεύσεις. Ωστόσο, τρία μέλη της Τεκτονικής Στοάς (και στη συνέχεια άλλα 20) κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, με αποτέλεσμα να ανασταλούν προσωρινά οι αποφάσεις των συνελεύσεων, έως ότου εκδοθεί οριστική δικαστική απόφαση.

Το γεγονός αυτό σηματοδότησε την απουσία διοικητικού συμβουλίου στην ανώτατη ιεραρχία του τεκτονισμού, ενώ με την ίδια δικαστική απόφαση η παλιά διοίκηση υποχρεώθηκε να παραδώσει διάφορα έγγραφα. Ανάμεσά τους, εκείνο που αφορούσε την πρόσληψη εταιρίας ορκωτών λογιστών, η οποία θα έκανε φύλλο και φτερό τα λογιστικά βιβλία της Στοάς και θα εξέδιδε πόρισμα για τη «μαύρη τρύπα» στα ταμεία, το βιβλίο μητρώου των μελών και τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά των επίμαχων γενικών συνελεύσεων.

Συνολικά, το δικαστήριο διέταξε να παραδοθούν 19 έγγραφα και στοιχεία, όμως αυτά δεν παραδόθηκαν ποτέ, εξαιτίας της ανυπαρξίας διοίκησης. Επειτα από αυτό, 23 τέκτονες προσέφυγαν και πάλι στη Δικαιοσύνη, ζητώντας τον διορισμό προσωρινής διοίκησης και εξαπολύοντας βαριές κατηγορίες για κακοδιαχείριση εναντίον της παλιάς «φρουράς». Τελικά, το δικαστήριο έκρινε κατάλληλα 11 τακτικά και πέντε αναπληρωματικά μέλη της προσωρινής διοίκησης της Τεκτονικής Αδελφότητας. Η θητεία τους θα διαρκέσει έως την έκδοση της τελεσίδικης απόφασης για το θέμα της ακυρότητας των τριών γενικών συνελεύσεων.

Σε περίπτωση που αυτές κριθούν άκυρες, τότε η θητεία της προσωρινής διοίκησης αυτομάτως θα παραταθεί για άλλους τρεις μήνες. Η προσωρινή διοίκηση θα έχει και το πρόσθετο έργο της οργάνωσης και της διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης, καθώς και τη διενέργεια εκλογών για τα αιρετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Η επιστολή στους Πατρινούς Μασόνους

Χαρακτηριστικό των όσων συμβαίνουν στη Μασονία, μία από τις επιστολές που πρόσφατα εστάλησαν σε Πατρινούς Τέκτονες: «Αδελφοί μου την Παρασκευή 26-5-2017 και ώραν 17:30 συνήλθε το 11 μελές διοικητικό Συμβούλιο που διορίστηκε με την δικαστική απόφαση 1345/2017 και συγκροτήθηκε σε σώμα χωρίς άλλες εκπλήξεις ή αντιδράσεις από την εκπέσασα παρούσα διοίκηση της ΜΣΤΕ.

Η πρώτη προσπάθεια παραπλανήσεως και υποβαθμίσεως του ρόλου αυτού του Συμβουλίου απέτυχε παταγωδώς ότι θα παραδόσουν το Σωματείο, κατά τα πρότυπα του μπακάλικου όπως το λειτουργούσαν μέχρι σήμερα με ανυπόγραφες εντολές, παράνομα συμβούλια, έκδοση πλήθους παράνομων αντίγραφων διοικητικών συμβουλίων και κατασκευή πολλών με μπερδεμένα διοικητικά συμβούλια μεταξύ Ιδρύματος, ΜΣΤΕ, και Σωματείου, στην προσπάθειά τους να εξαφανίσουν τα ίχνη των εγκληματικών υπεξαιρέσεων των δύο τελευταίων διοικήσεων αλλά και να παραπλανήσουν τις Τράπεζες και την δικαιοσύνη. Ακόμη και τώρα αφού οι ίδιοι δεν καταλάβανε τι θα κάνει αυτό το συμβούλιο, προσπάθησαν να εξηγήσουν στους δικούς τους συνδρομητές, ο κ.Μπ… με εντολές του Ινστρούχτορα για να μη μπερδευτούν και τους χάσουν.

Αδελφοί μου διαβάστε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σήμερα και θα μάθετε πολύ περισσότερα από τα παράγωγα «κατά συνθήκη Ψεύδη» του Μπ… και των ομοίων του. Κύριοι του Πέμπτου ορόφου τελειώσατε!!!!. Το χάος που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε με το πλήθος των ακριβά πληρωμένων δικηγόρων (ιδιώτες και μη), αντιμετωπίσθηκε από ένα δικηγόρο που είχε πίστη –αγάπη –Ελπίδα και καθήκον απέναντι στους όρκους που έδωσε στο Τεκτονικό Σύστημα και την Δικαιοσύνη, με μοναδικό όπλο, τους Νόμους του Κράτους. Η αρετή δεν εξαγοράζετε με τα τσιγκάκια σας κ. Ματ…. και κίβδηλους βαθμούς με δημιουργία στοών της πλάκας, από χαμηλής ηθικής πρόσωπα προφανώς που μόνο για αυτό τον σκοπό μπήκαν στον Τεκτονισμό. Απλώς επαληθεύονται οι παροιμίες <όμοιος –ομοίω, αεί πελάζει>.

Με το που έμαθαν οι κύριοι του πέμπτου την απόφαση, συσκέφθηκε η ομαδούλα των υπευθύνων , επιρρίπτοντας βάρη ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στον μεγαλοδικηγόρο που τους παρέσυρε σαν παιδάκια σε αυτό το φιάσκο, ενώ αυτός είναι ακόμη αλώβητος. Τώρα το καταλάβανε.!!!!! Αποφάσισαν την άλλη μέρα να απομακρύνουν όλο το ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟΘΗΚΗ για να αποκρύψουν Τι??? παρανομίες ???. Μετέφεραν τόνους εγγράφων σε κούτες. Και για να μη μας λένε ότι είναι φαντασία μας δείτε μόνοι σας της φωτογραφίες που λένε πολλά»!

  dete.gr

COMMENTS

.
Όνομα

ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΣΗ/ΟΜΟΡΦΙΑ Αθλητισμός Ανακοίνωση Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Βιβλία μου Γιατί λέγεται... ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ Δελτίο Τύπου ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διεθνής Αμνηστία Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εγραψαν Εκδήλωση ΕΝΔΥΣΗ/ΥΠΟΔΗΣΗ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΟΥ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική Προορισμοί Πύργος Ρεπορτάζ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΟΥ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ Υγεία ΥΓΕΙΑ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΑΓΗΤΟ Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me AUTO/MOTO Break News CAFE/BAR EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": «ΣΤΑ ΔΥΟ» ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ: Η «δυσωδία» από τα σκάνδαλα των Μασόνων… φθάνει μέχρι την Πάτρα
«ΣΤΑ ΔΥΟ» ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ: Η «δυσωδία» από τα σκάνδαλα των Μασόνων… φθάνει μέχρι την Πάτρα
https://4.bp.blogspot.com/-Ru0k5Rw3NBs/WTFAJgjf-MI/AAAAAAABzfI/jpGQc-Fcl6A7vHvfr_SRhPVTzqHJhFo7gCLcB/s640/msonoi-3-620x394.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-Ru0k5Rw3NBs/WTFAJgjf-MI/AAAAAAABzfI/jpGQc-Fcl6A7vHvfr_SRhPVTzqHJhFo7gCLcB/s72-c/msonoi-3-620x394.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/06/blog-post_32.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/06/blog-post_32.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy