-->

Ανοιχτές απειλές Κιμ Γιονγκ Ουν στον Τραμπ! Απαντά με στρατιωτικά γυμνάσια και κατηγορεί Πούτιν!

- Επιβεβαιώνει εμφαντικά ο Κιμ Γιονγκ Ουν την νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον Τραμπ! - "Ανεξα...


- Επιβεβαιώνει εμφαντικά ο Κιμ Γιονγκ Ουν την νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον Τραμπ!

- "Ανεξαρτήτως πού, ανεξαρτήτως πότε όλη η αμερικανική επικράτεια βρίσκεται εντός της εμβέλειάς μας"! 

- Ο αμερικανός πρόεδρος απάντησε με στρατιωτικά γυμνάσια με πραγματικά πυρά, σε συνεργασία με την Νότιο Κορέα 

- Την ίδια ώρα οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Ρωσία, ενώ οι σχέσεις τον δύο χωρών κρέμονται από μία κλωστή 

- Στο "κόλπο" και η Κίνα, με τις υπερδυνάμεις του κόσμου να εκτοξεύουν εκατέρωθεν κατηγορίες, αφήνοντας τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας να... παίζει με τα "κουμπιά"!

- Όλο το χρονικό του παγκόσμιου συναγερμού που έχει ξεσπάσει από χθες 

Η Πιονγκγιάνγκ επιβεβαίωσε σήμερα την δεύτερη εκτόξευση ενός βαλλιστικού διηπειρωτικού πυραύλου (ICBM) στην οποία προχώρησε την Παρασκευή, η δοκιμή της οποίας είχε σκοπό να στείλει μια «αυστηρή προειδοποίηση» προς τις ΗΠΑ, μετέδωσε το βορειοκορεάτικο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA. Η εκτόξευση της Παρασκευής ήταν μια βελτιωμένη εκδοχή του πυραύλου Hwasong-14 και διένυσε μια απόσταση 998 χλμ κι έφθασε σε υψόμετρο 3.724 χλμ κατά τη διάρκεια της πτήσης του, η οποία διήρκεσε 47 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα, ανέφερε το KCNA.

Ο ηγέτης της χώρας, Κιμ Γιόνγκ Ουν, δήλωσε μετά την τελευταία δοκιμαστική εκτόξευση πως ολόκληρη η επικράτεια των ΗΠΑ βρίσκεται εντός εμβέλειας των βορειοκορεατικών πυραύλων, σημειώνοντας πως το εξοπλιστικό πρόγραμμα της χώρας αποτελεί ένα ανεκτίμητο εφόδιο που δεν μπορεί να ανακληθεί ή να αντικατασταθεί. Συγκεκριμένα διακήρυξε ότι "ανεξαρτήτως πού, ανεξαρτήτως πότε όλη η αμερικανική επικράτεια βρίσκεται εντός της εμβέλειάς μας".

Οι ΗΠΑ κατηγορούν Ρωσία και Κίνα!


Η Κίνα και η Ρωσία φέρουν μια "μοναδική και ειδική ευθύνη" για την επιδείνωση της απειλής που συνιστά η Βόρεια Κορέα, υποστήριξε παράλληλα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον, δίνοντας καθαρά πολιτικές προεκτάσεις στο ζήτημα, την ώρα μάλιστα που οι σχέσεις ΗΠΑ - Ρωσίας βρίσκονται... στο ναδίρ, μετά τις νέες κυρώσεις του Τραμπ εναντίον του Πούτιν. Σε ανακοίνωσή του ο Τίλερσον ανέφερε ότι "ως οικονομικοί υποστηρικτές του πυρηνικού βαλλιστικού προγράμματος" της Βόρειας Κορέας, η Κίνα και η Ρωσία "φέρουν μια μοναδική και ειδική ευθύνη όσον αφορά την αύξηση της απειλής για την περιφερειακή και παγκόσμια ασφάλεια".

Ο Αμερικανός υπουργός πρόσθεσε ότι η εκτόξευση αυτού του πυραύλου συνιστά "κατάφωρη παραβίαση" των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, τα οποία αντικατοπτρίζουν τις επιθυμίες της διεθνούς κοινότητας. Η Κίνα είναι ο τελευταίος μεγάλος σύμμαχος της Πιονγκγιάνγκ ενώ η Ρωσία έχει ζητήσει από τη διεθνή κοινότητα "να μην χάσει την ψυχραιμία της" απέναντι στην πυρηνική ισχύ του βορειοκορεατικού καθεστώτος. Το Πεκίνο, από την πλευρά του, επανέλαβε σήμερα τη συνήθη έκκλησή του για "αυτοσυγκράτηση των ενδιαφερόμενων μερών".

Στρατιωτικά γυμνάσια και έξαλλος Τραμπ!

ΗΠΑ και η Νότια Κορέα πραγματοποίησαν στρατιωτικά γυμνάσια με πραγματικά πυρά, μετά την νέα εκτόξευση του βαλλιστικού διηπειρωτικού πυραύλου, με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να χαρακτηρίζει «απερίσκεπτη και επικίνδυνη» την ενέργεια της Πιονγκγιάνγκ, η οποία θα την οδηγήσει σε «περαιτέρω απομόνωση». Μια ανακοίνωση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων ανέφερε ότι στα γυμνάσια χρησιμοποιήθηκαν πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν σε «χωρικά ύδατα της Νότιας Κορέας κατά μήκος της Ανατολικής Όχθης». «Οι ΗΠΑ καταδικάζουν αυτή την νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου και απορρίπτουν τους ισχυρισμούς του καθεστώτος ότι αυτές οι δοκιμές – και αυτά τα όπλα – θωρακίζουν την ασφάλεια της Βόρειας Κορέας.

Στην πραγματικότητα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα», τόνισε ο Τραμπ με ανακοίνωσή του. «Απειλώντας τον κόσμο, αυτά τα όπλα και αυτές οι δοκιμές απομονώνουν περαιτέρω την Βόρεια Κορέα, εξασθενίσουν την οικονομία της και φτωχαίνουν τον πληθυσμό της», σημείωσε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

"Θωρακίζεται" η Νότια Κορέα

Ο υπουργός Άμυνας της Νότιας Κορέας, Χαν Μιν-γκου, δήλωσε σήμερα ότι η Σεούλ θα προετοιμάσει ανεξάρτητα μέτρα για να περιορίσει την πυρηνική απειλή που θέτει η Βόρεια Κορέα μετά την εκτόξευση ακόμη ενός βαλλιστικού διηπειρωτικού πυραύλου (ICBM) στην οποία προχώρησε η Πιονγκγιάνγκ. «Παράλληλα με τις κοινές προσπάθειες για την αποτροπή της διάδοσης (της πυρηνικής απειλής της Βόρειας Κορέας) θα προετοιμάσουμε ανεξάρτητα μέτρα για να την περιορίσουμε το ταχύτερο δυνατόν» δήλωσε ο Χαν σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην νοτιοκορεατική πρωτεύουσα.

"Χλιαρές" παραινέσεις από την Κίνα

Η Κίνα, παράλληλα, κάλεσε σήμερα την Βόρεια Κορέα να σεβαστεί τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και να σταματήσει όλες τις ενέργειες που μπορεί να επιδεινώσουν τις εντάσεις στην κορεατική χερσόνησο έπειτα από την νέα εκτόξευση βαλλιστικού διηπειρωτικού πυραύλου. Το Πεκίνο επίσης ελπίζει όλες οι πλευρές να ενεργήσουν με σύνεση για να αποτρέψουν την κλιμάκωση της κατάστασης ανέφερε με ανακοίνωση που εξέδωσε το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών.

 Με πληροφορίες από: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

  www.newsit.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ανοιχτές απειλές Κιμ Γιονγκ Ουν στον Τραμπ! Απαντά με στρατιωτικά γυμνάσια και κατηγορεί Πούτιν!
Ανοιχτές απειλές Κιμ Γιονγκ Ουν στον Τραμπ! Απαντά με στρατιωτικά γυμνάσια και κατηγορεί Πούτιν!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdzpkLm9mQpbJd3TGxoaa-bapG5XYJM-9Ek-FmiSOCxcmI7zV5_SEKyYlfR6IE_2v8j5ulDrYx-Z3hSKo7WurlOW5nHLNY3fXJTB9dT7_stAhwZIZFYsWP7-LU0T6s076Cu5dFPqejpUo/s640/trumpkim1_473_355.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdzpkLm9mQpbJd3TGxoaa-bapG5XYJM-9Ek-FmiSOCxcmI7zV5_SEKyYlfR6IE_2v8j5ulDrYx-Z3hSKo7WurlOW5nHLNY3fXJTB9dT7_stAhwZIZFYsWP7-LU0T6s076Cu5dFPqejpUo/s72-c/trumpkim1_473_355.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/07/blog-post_485.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/07/blog-post_485.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy