-->

Η ανάρτηση που οδήγησε σε αντιπαράθεση....

Σε… αντιπαράθεση, ακόμη και μεταξύ των πολιτών, εξελίχθηκε η ανάρτηση φωτογραφιών από την παραλία των Λεχαινών, όπου διώτης, κατόπιν αδ...


Σε… αντιπαράθεση, ακόμη και μεταξύ των πολιτών, εξελίχθηκε η ανάρτηση φωτογραφιών από την παραλία των Λεχαινών, όπου διώτης, κατόπιν αδεία,ς άπλωσε ξαπλώστρες και καρέκλες.
Η ανάρτηση έγινε στην προσωπική σελίδα στο facebook του Αντιδημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ανδρέας Μίγκου, ο οποίος έγραψε τα εξής:

"Ξαπλώστρες καρέκλες μετά από πολλές δεκαετίες στην παραλία των Λεχαινών..Ισως σιγά σιγά αποκτήσει ένα τουλάχιστον μέρος από την αίγλη του παρελθόντος" ... και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά και διάφορα. Ο ίδιος έγραψε πως ο δήμος είχε την ιδέα να προκηρύξει δημοπρασία στη παραλία των Λεχαινών, τονίζοντας ότι δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν.

Τα σχόλια, λοιπόν, πολλά και διάφορα, που ώθησαν τον κ. Μίγκο να σταματήσει να απαντάει επειδή δεν είχε καμία διάθεση αντιπαράθεσης, τονίζοντας ότι, «η δική μου θέση είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε.. Με τέτοιες όμως μη αντικειμενικές τοποθετήσεις δεν μπορούμε.. Καλό σας απόγευμα»

Πολλά από τα σχόλια έκαναν λόγο, ότι αν γίνεται κάτι στη παραλία οφείλεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία, στα βοθρολύμματα και πως το μεγαλύτερο μέρος της παραλίας καθαρίστηκε από ιδιώτες.

Διαβάστε στη συνέχεια μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν: 

«Εννοείται ιδιωτική πρωτοβουλία.... Και μπράβο του... Δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος της παραλίας καθαρίστηκε από ιδιώτες ...Το θέμα δεν είναι η προκήρυξη... αυτό είναι αυτονόητο για κάθε δήμο που διαθέτει αιγιαλό... το θέμα είναι ότι κάποιος βρέθηκε να διαθέσει χρήματα για μια παραλία που οι ίδιοι οι Λεχαινίτες της γύρισαν την πλάτη... και αυτοί που έμεινα να πίσω ήταν μόνο οι" καταπατητές του αιγιαλού "...Ευχόμαστε να αναγνωριστεί και να αξιοποιηθεί η προσπάθεια του κυρίου Σκυλάκου!»

«Εγώ θα το ξαναπώ, δεν ξέρω τι έκανε ο δήμος Λεχαινών, αυτό που ξέρω είναι πως εμείς πληρώσαμε για να καθαριστεί η παράλια και πως οι ξαπλώστρες τοποθετηθήκαν "επί εποχής" Σκυλάκου. Θα ήθελα πάντως να μάθω που ενεπλάκη ο δήμος στην φετινή εικόνα της παραλίας. Όσο για τους καταπατητές, όπως κάποιος ανέφερε άδω, οι καταπατητές αφήνουμε κάποιες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο στα μαγαζιά των Λεχαινών. Δε νομίζω να τους κακοπέφτουν ούτε θα αξιοποιούσατε οι μη καταπατητές την παραλία ώστε να θεωρείτε πως εμείς σας ενοχλούμε που βρισκόμαστε εδώ».

«… εγώ δεν έχω κανένα λόγο να υποστηρίξω η να κατακρίνω τη δημοτική αρχή των Λεχαινών μου είναι αδιάφορο.. ζω στο Λουτράκι μια τουριστική πόλη που η εκάστοτε δημοτική αρχή ήταν υποχρεωμένη να δημοπρατεί. Δεν υποβαθμίζω αλλά δεν επιβραβεύω κιόλας το αυτονόητο... Χρόνια ολόκληρα είχατε οι περισσότεροι δημότες είχατε γυρισμένη την πλάτη στη παραλία των Λεχαινών όταν εμείς κάναμε μπάνιο στη θάλασσα παρέα με τους ντομάτοσπορους η παραλία ανήκει σε όλους φυσικά κανένας δεν σας τη στέρησε εσείς της γυρίσατε την πλάτη ..είστε όλοι καλοδεχούμενοι επιτρέψτε μας να γνωρίζουμε περισσότερα εμείς οι "καταπατητές" που τρώμε τα μπουρίνια του Ιονίου και κρατήσαμε αυτή την παραλία ζωντανή...»

«Πάντως σίγουρα δεν την αξιοποιήσατε το μόνο που θέλετε είναι να την φράξετε και να την οικειοποιηθείτε»

«Δεν σας στερήσαμε την είσοδο στη παραλία... Εσείς δεν την επιλέγατε... Μην ψάχνετε δικαιολογίες... Και σας ξαναλέω η παραλία ανήκει σε όλους απλά εσείς επιλέγατε καθαρότερες παραλίες και καλά κάνατε.. .Όσο για τον αν αξιοποιήσαμε τη παραλία ρωτήστε αυτούς που πληρώνουμε για να τη διατηρούμε έστω σε αυτήν τη κατάσταση...»

«Ναι σωστά, γιατί αν φύγουμε εμείς, θα φτιάξετε ξενοδοχειακές μονάδες άδω πέρα και τότε μόνο θα καταδεχτείτε να έρθετε άδω για μπάνιο, διότι εμείς σας χαλάμε την αισθητική σας». «αν θέλετε απαντήστε που πηγαίνουν τα λύματα των οικιστών»

«Ακριβώς, στο δικό μου σπίτι τουλάχιστον, ναι υπάρχει τον οποίο πριν δυο χρόνια ανακατασκεύασε Επαινέτης μάστορας. Τρομερό σας φαίνεται ε ? Τα δικά σας από τα Λεχαινά δεν μας είπατε που τα άδειαζαν τόσα χρόνια ?»

«Να πω εγώ που ξέρω στο αντλιοστάσιο.... Και μετά κατέληξαν στη θάλασσα και μας λέγαν οι μανάδες μας μην κάνετε μπάνιο σήμερα άδειασε το αντλιοστάσιο... και φυσικά όχι μόνο φυτοφάρμακα αλλά και βοθρολύμματα!...»

« αυτό σας γράφω η πολιτεία δεν ενδιαφέρθηκε ούτε για τα φυτοφάρμακα ούτε για τα βοθρολυματα ούτε για τα αυθαίρετα που κατέστρεψαν όλα μαζί την όμορφη παραλία Αγίου Παντελεήμονα»

«Σε κάποια τουριστική πάλη αναφέρθηκε το Λουτράκι ότι ο δήμος ήταν υποχρεωμένος να δημοπρατεί δηλαδή να εφαρμόζει τον νόμο. Άδω γιατί η πολιτεία να μην εφαρμόζει τον νόμο για να προστατεύει το περιβάλλον από αυθαιρεσίες και βέτο . Γιατί σε κάποιους δεν μας αρέσει»

"Οι Λουτρακιωτες αγαπούν τον τόπο τους σε αντίθεση με τους Λεχαινίτες που τον έχουν απαξιώσει χρόνια τώρα.. Για ποια πολιτεία μιλάτε όταν εσείς οι ίδιοι υποτιμήσατε τον τόπο σας? Και ξαφνικά το πρόβλημα είναι τα αυθαίρετα του αιγιαλού .....Χρονιά απαξιώνεται τον τόπο σας και έρχονται ξένοι να αναβαθμίσουν την παραλία σας ...Να δω πόσο θα στηρίξετε την προσπάθεια του ...Αφήστε πια τις δικαιολογίες δεν έχετε τίποτα να μου απαντήσετε σε όλα αυτά που σας είπα αν θέλετε ελάτε στη παραλία να κάνετε το μπάνιο σας αν δεν θέλετε πάλι καλώς...»

«Να καταλάβει ο κόσμος των Λεχαινών και όχι μόνο λοιπόν ότι αν δεν υπήρχαν τα αυθαίρετα και υπήρχαν μαγαζιά από ντόπιους και ξένους πόσο θα είχε αναβαθμιστεί η παραλία με ξαπλώστρες και τραπέζια μέσα στα δέντρα με ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα και όχι μέσα από κήπους φράχτες και παλάτια δικά μας στην άμμο. και θέσεις εργασίας και χρήματα στην τοπική κοινωνία θα υπήρχαν»

«Περιμένουμε όλοι με αγωνία πότε θα καθαρίσει ο Δήμος την υπόλοιπη παραλία!!! Μπράβο στον κύριο που έχει το μαγαζί εκεί και φρόντισε να την καθαρίσει μόνος του. Μήπως πρέπει το ίδιο να κάνουν και οι υπόλοιποι για να ομορφύνει ολόκληρη η παραλία ή να αφεθούμε στην καλή θέληση του Δημάρχου που είμαι σίγουρη ότι πριν του Αγίου Παντελεήμονα θα την καθαρίσει γιατί ήδη υπάρχει κονδύλι για το σκοπό αυτό; Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τον κ. Δήμαρχο».

«Δεν γνωρίζω για κονδύλι του δήμου, εμείς πάντως το κομμάτι μπροστά στο σπίτι μας το πληρώσαμε για να το καθαρίσουμε».

Τα σχόλια συνεχίζονται και σήμερα, στη προσωπική σελίδα του Αντιδημάρχου.


[Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στην προσωπική σελίδα του Αντιδημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ανδρέα Μίγκου]

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Η ανάρτηση που οδήγησε σε αντιπαράθεση....
Η ανάρτηση που οδήγησε σε αντιπαράθεση....
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTgntrAZjiYSoLR9GKzmC2_2qBsj9TLbsBB0US95dCQ_hEY344q1vRslKTw09Mnxwk55aa-p-OpXBR8yDOWIpRFf-RZE46cYs4wk1th_IEdSQuGbYbJ4gDUVpJr30LjX69uVmadCKcoKU/s640/20232246_10211982248423281_7625983030752283835_o.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTgntrAZjiYSoLR9GKzmC2_2qBsj9TLbsBB0US95dCQ_hEY344q1vRslKTw09Mnxwk55aa-p-OpXBR8yDOWIpRFf-RZE46cYs4wk1th_IEdSQuGbYbJ4gDUVpJr30LjX69uVmadCKcoKU/s72-c/20232246_10211982248423281_7625983030752283835_o.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/07/blog-post_945.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/07/blog-post_945.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy