-->

Μόνο σποραδικές αντιδράσεις για το Λιμάνι Κυλλήνης!!!

Oταν δημοσίευσα τη συνέντευξη του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, κυρίου Λεωνίδα Βαρουξή, [ δείτε εδώ… ], την Κυριακή 13 Αυγού...


Oταν δημοσίευσα τη συνέντευξη του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, κυρίου Λεωνίδα Βαρουξή, [δείτε εδώ…], την Κυριακή 13 Αυγούστου, και την ίδια ημέρα το άρθρο μου με τίτλο, «Ποιο είναι το σχέδιο για το Λιμάνι Κυλλήνης;» [δείτε εδώ…], ήμουν σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει καμία αντίδραση από τον δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ, ιδιαίτερα στο σημείο που ο κ. Βαρουξής τόνιζε τα περί Μητροπολιτικού Λιμένα του Κατακόλου και πως όλοι έχουν συμφωνήσει με αυτό.
Τον λόγο που δεν αντέδρασε το γνωρίζει μόνο ο ίδιος, ο οποίος προ ημερών κάλεσε τη φιλική του εφημερίδα για να μιλήσει περί… ανανέωσης της παράταξης!!!

Όπως, έχω ξαναγράψει στο παρελθόν, πρώτη φορά έχω δει δήμο της Ηλείας να πορεύεται στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Διότι, αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιο σχέδιο και προγραμματισμός, όπως είμαι και πολύ περίεργος, αν ποτέ του κάνει απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής τι θα έχει να πει στους δημότες, οι οποίοι όλο και περισσότεροι αντιδρούν στα όσα γίνονται.

Αλλά, και τι θα μπορούσα να περιμένω από έναν δήμαρχο που με την ανοχή του έχει εγκατασταθεί μέσα στο δημαρχείο ολόκληρη οικογένεια και τα όσα έγραψε στο ενημερωτικό της σημείωμα υπάλληλος του δημαρχείου!!!

Εν πάση περιπτώσει…

Για να είμαι δίκαιος, υπήρξε αντίδραση, με σχόλιό του, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, κυρίου Δημήτρη Χάρδα [δείτε εδώ…], ενώ πληροφορήθηκα πως και ο κύριος Νεόφυτος Παπαδόπουλος έκανε κάποια δήλωση για το θέμα, ότι δηλαδή συμφωνεί με τις απόψεις του κυρίου Χάρδα.

Αυτό όμως που δεν ξεκαθάρισε ο κύριος Χάρδας ήταν εάν η αντίδρασή του ήταν κατόπιν συνεννοήσεως με τον δήμαρχο ή ήταν μια καθαρά προσωπική του άποψη. Αν δηλαδή, μέχρι σήμερα ο δήμαρχος και η νυν δημοτική αρχή περί άλλων τυρβάζει.

Επίσης, ακόμη πιο μεγάλη εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι εκτός από τους δύο προαναφερόμενους, ουδείς άλλος αντέδρασε. 
Ούτε η επίσημη αντιπολίτευση του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ούτε κάποιος από το συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης, ούτε η Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Κυλλήνης, ούτε κάποιοι επίδοξοι διεκδικητές του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης οι οποίοι κόπτονται τάχα για… τα κακώς κείμενα του δήμου. 

Απόλυτη σιωπή.

Αλλά δεν είναι όμως τα όσα πιστεύει και θέλει ο κ. Λεωνίδας Βαρουξής για το Κατάκολο και καλά κάνει από την δική του πλευρά, αφού ο καθένας θέλει το καλύτερο για τον τόπο του.

Είναι και ότι οι Αχαιοί, δίπλα, πιέζουν ώστε από το δικό τους λιμάνι να "ανοίξουν" γραμμές προς όλα τα νησιά του Ιονίου, που αν τα καταφέρουν το πλήγμα για την Κυλλήνη θα είναι τεράστιο.

Δυστυχώς, η νυν δημοτική παράταξη της Ανδραβίδας-Κυλλήνης δεν έχει καμία συνοχή μεταξύ της, κάτι που απαιτείται για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα του δήμου. Και γι αυτό, η ευθύνη βαραίνει μόνο τον ίδιο τον δήμαρχο που ως επικεφαλής δεν έχει την ικανότητα να ενώσει αλλά και να συνθέσει διαφορετικές προτάσεις μέσα στην ίδια του την παράταξη.

Απ’ ότι φαίνεται το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει… ανανέωση της παράταξής του, δύο χρόνια πριν τις δημοτικές εκλογές, για λόγους που έχω γράψει και πρόσφατα!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Μόνο σποραδικές αντιδράσεις για το Λιμάνι Κυλλήνης!!!
Μόνο σποραδικές αντιδράσεις για το Λιμάνι Κυλλήνης!!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQbNg3wzltuHqWg_34qmonKEbaF0zJ127k4rv6MI4e9cgp_cGoyZjUt2iGhU5gHWSJBjQN0UNUTeoIiD1vHEwqC3cr2qF7Blq1FoHunEpRfybHKksZ4u_tZtcB7NObZ3Gn8TD2r2Fz1tQ/s640/kilini708.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQbNg3wzltuHqWg_34qmonKEbaF0zJ127k4rv6MI4e9cgp_cGoyZjUt2iGhU5gHWSJBjQN0UNUTeoIiD1vHEwqC3cr2qF7Blq1FoHunEpRfybHKksZ4u_tZtcB7NObZ3Gn8TD2r2Fz1tQ/s72-c/kilini708.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/08/blog-post_893.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/08/blog-post_893.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy