-->

"Εκρηκτική" συνεδρίαση Δ.Σ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης-Εντάσεις, διαξιφισμοί & αποχωρήσεις [φωτογραφίες]

Εκρηκτικό το κλίμα στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Αποχώρησε η παράταξη «Σύνθεση και Δημιουργία»- Τάκης Λα...


  • Εκρηκτικό το κλίμα στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης
  • Αποχώρησε η παράταξη «Σύνθεση και Δημιουργία»- Τάκης Λαϊνάς
  • Διαξιφισμοί κι εντάσεις με τον δήμαρχο, αλλά και μεταξύ συμβούλων


Η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 8.00 και σχεδόν για δύο ώρες το δημοτικό συμβούλιο απασχόλησαν ερωτήσεις και θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης.

Την αρχή έκανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Ανδρέας Κορομηλάς, ο οποίος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, Λεωνίδα Βαρουξή, περί μητροπολιτικού λιμένα Κατακόλου. Μάλιστα, ο ίδιος χαρακτήρισε, στην τοποθέτησή του, αστεία την λέξη "μητροπολιτικό".

Το θέμα του λιμανιού και των δηλώσεων του Προέδρου του ΛΤ Λεωνίδα Βαρουξή, ανέδειξε στη συνέχεια,  ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, Γιάννης Λέντζας, ο οποίος ζήτησε να γίνει συζήτηση σοβαρή και το δημοτικό συμβούλιο να πάρει επίσημη θέση.

Ο δήμαρχος, Ναμπίλ Μοράντ, αν και στην αρχή δεν ήθελε να δώσει κάποια απάντηση θεωρώντας μη επίσημη [!!!] την συγκεκριμένη δήλωση, επιτιθέμενος φραστικά κατά του site που είχε φιλοξενήσει την συγκεκριμένη συνέντευξη, εντούτοις αναγκάστηκε να δηλώσει, μετά τις έντονες αντιδράσεις συμβούλων γιατί δεν παίρνει θέση, ότι δεν δέχεται κανείς την άποψη του προέδρου του λιμενικού Ταμείου Κατακόλου. «Δεν δεχόμαστε καμία μεταβολή», τόνισε συγκεκριμένα.

Το θέμα του λιμανιού, όξυνε τα πνεύματα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η παράταξη του Τάκη Λαινά, διότι ήθελε πρώτα να έχει επίσημη ενημέρωση και μετά να συζητηθεί το θέμα.

Σκληρός στη δήλωσή του ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Χάρδας, ο οποίος ανέφερε, εκτός των άλλων, ότι δεν φοβόμαστε εφημερίδες και κανάλια και πως ο καθένας γράφει την ιστορία του.
Ο ίδιος, τελικά, συμφώνησε με την απόφαση να μπει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ως βασικό θέμα το λιμάνι Κυλλήνης και να υπάρξει ενημέρωση, συζήτηση αλλά και λήψη συγκεκριμένης απόφασης.

Ένα άλλο θέμα που προξένησε εντάσεις ήταν το θέμα του νερού του δήμου, με τον Νεόφυτο Παπαδόπουλο να επιτίθεται φραστικά στον δήμαρχο ότι με δική του εντολή δεν δίνονται τα στοιχεία στην μείζονα αντιπολίτευση. Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλημα με την δημόσια υγεία και ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με αυτή.

Τελικά, ο δήμαρχος δήλωσε πως το επόμενο πρωί η αντιπολίτευση θα έχει τα στοιχεία στην διάθεσή της.

Στην αρχή της συνεδρίασης ο κ. Κορομηλάς ζήτησε να μάθει αν αληθεύει ότι στα Λεχαινά ιδρύθηκε ΙΕΚ Βόρειας Ηλείας, όπως αναφέρθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Απάντηση έδωσε ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος, ο οποίος τόνισε ότι ουδέποτε η δημοτική αρχή έκανε τέτοια δήλωση και πως το ΙΕΚ στα Λεχαινά λειτουργεί για αρχή με δύο τμήματα και αποτελεί παράρτημα της Αμαλιάδας.

Για αρκετή ώρα το δημοτικό συμβούλιο το απασχόλησε και το θέμα των Αγίων Θεοδώρων και το χρόνιο πρόβλημα που οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν με τα σφαγεία και την εταιρεία Farceco.

Tέλος, ερώτηση έκανε η δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρα Αλτούνη για την διαφήμιση και προβολή της Ιππικής Έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Απάντηση έδωσε η κ. Κοντόγιωργα η οποία αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει και όσα θα ακολουθήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Αλλα θέματα που απασχόλησαν την χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση ήταν τα σχολικά συγκροτήματα του δήμου, το Ταμείο Μολυβιάτη κ.α.

 Ήταν μια έντονη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Δηλώσεις: 

Τάκης Λαϊνάς 

«Αποχωρήσαμε γιατί δεν μας έχουν ενημερώσει για το λιμάνι της Κυλλήνης. Δεν μας είπε κανείς περί τίνος πρόκειται. Έγινε μια ανακοίνωση. Ωραία, ποια είναι η ανακοίνωση; Τι λέει; Ποιος προσέβαλλε το λιμάνι της Κυλλήνης; Ξέρω ότι υπάρχουν τοπικισμοί, ενδεχομένως. Από κει και πέρα ξέρω πως το λιμάνι της Κυλλήνης είναι αυτό που είναι.

Υπάρχει καμία σχέση μεταξύ λιμενικού ταμείου Κατακόλου και Κυλλήνης; Δεν πήρα καμία απάντηση. Ούτε ο κ. Κορομηλάς, που ήταν πρώην πρόεδρος, λέει τίποτα. Υπάρχει μια διάχυτη αντίληψη για μια εποπτεία κ.λ.π. Εν πάση περιπτώσει, εμείς ζητήσαμε να μας γίνει μια ενημέρωση για να πάρουμε θέση».

Ανδρέας Κορομηλάς 

«Ξαφνιάστηκα κι εγώ που το θέμα του λιμανιού Κυλλήνης μπήκε σε επόμενη συνεδρίαση. Θα μπορούσαν σήμερα οι σύμβουλοι να μάθουν πολλά πράγματα και να ακούσουν. Δεν μπόρεσα να καταλάβω το πνεύμα τους, αλλά θα τα πούμε στο επόμενο συμβούλιο ξεκάθαρα.

Ο νόμος 4150, στις 29/4/2013 ψηφίστηκε μέσα σε μία νύχτα. Ο νόμος αυτός καθορίζει πολλά θέματα εθνικού λιμενικού συστήματος. Στο άρθρο 38 δίνει την ευκαιρία στους ΟΛΠ Πειραιώς, Πατρών, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου να κάνουν κεντρικά λιμενικά δίκτυα. Δίνει, επίσης, την ευκαιρία στα δημοτικά λιμενικά ταμεία είτε να προσχωρήσουμε σε ένα από τα κεντρικά λιμενικά δίκτυα ή να συγχωνευτούμε μεταξύ μας με σκοπό την δημιουργία ανωνύμου εταιρείας περιφερειακού δικτύου. Δηλαδή, έχουμε μεγάλο συμφέρον η Κυλλήνη να συγχωνευτεί με το Κατάκολο σε μια ανώνυμη εταιρεία περιφερειακού δικτύου και όχι να μας απορροφήσει ο ΟΛΠ Πατρών ο οποίος θα εισαχθεί στο χρηματιστήριο κι εμείς θα είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

Σαν πρόεδρος του λιμενικού ταμείου την περίοδο μέχρι το 2014 είχα υποστεί πιέσεις. Τώρα, η τοποθέτηση του κ. Βαρουξή για μητροπολιτικό, είναι μια άκαιρη λέξη η οποία δεν υπάρχει μέσα στο νομοσχέδιο. Δεύτερον, πρέπει να τα βάλουμε κάτω: τι έχει η Κυλλήνη, τι έχει το Κατάκολο. Η Κυλλήνη είναι τρίτο λιμάνι σε επιβατική κίνηση, έχει τελωνείο β’ τάξεως, είναι σε πράσινη ανάπτυξη, έχει τέλειες κτιριακές εγκαταστάσεις και δουλεύει όλο τον χρόνο. Από την άλλη έχουμε ένα Κατάκολο με έξι μήνες χειμερία νάρκη, όταν τελειώνουν τα κρουαζιερόπλοια, χωρίς κτιριακές εγκαταστάσεις, χωρίς τίποτα. Πως, λοιπόν, θα διεκδικήσει το "μητροπολιτικό" ο κ. Βαρουξής εκεί; Περισσότερα όμως θα πούμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο»

Γιάννης Λέντζας 

«Για το θέμα του λιμανιού Κυλλήνης είναι, όπως έχω πρόσφατα δηλώσει στον τύπο, μη διαπραγματεύσιμη η υποβάθμισή του με την υπαγωγή του σε άλλο λιμάνι. Το λιμάνι Κυλλήνης πρέπει να είναι μητροπολιτικό, αν πάμε σε μητροπολιτικά και πιστεύω ότι όλοι οι σύμβουλοι θα αγωνιστούν για να κρατήσουμε αυτό το λιμάνι στη κατάσταση που είναι, να του δώσουμε μια μεγαλύτερη πνοή και να συνδεθεί με άλλους ναυτικούς και τουριστικούς προορισμούς. Είναι το λιμάνι που δίνει υπεραξία στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, είναι το λιμάνι που έχει κόσμο όλο τον χρόνο και είναι το λιμάνι που μπορεί να αποτελέσει πηγή αξιοποίησης όλου του νομού Ηλείας. Συμφωνήσαμε να μπει το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και πρέπει να υπάρξει απόφαση και όχι μόνο να γίνει φιλολογική συζήτηση.

Σε ότι αφορά το πρόβλημα που υπάρχει στους Αγίους Θεοδώρους, σε τακτά χρονικά διαστήματα οι κάτοικοι έρχονται εδώ και είναι κατανοητό να διαμαρτύρονται για έντονη δυσοσμία. Από την αρχή είχα τονίσει ότι πρέπει να κάνουμε τις προβλεπόμενες ενέργειες, να γίνει συλλογή δειγμάτων αέρος, ύδατος, εδάφους, να σταλούν σε χημείο το οποίο θα βγάλει τα αποτελέσματα κι εφ’ όσον διαπιστωθεί μόλυνση, όπως ισχυρίζονται οι κάτοικοι, να έχουμε επίσημα χαρτιά στα χέρια μας και όχι εικασίες για να είμαστε κι εμείς σίγουροι και να κυνηγήσουμε την οριστική επίλυση του θέματος. Η Ευρωπαϊκή Κοινότητα, όπως ανέφερα και στο δημοτικό συμβούλιο, δίνει μεγάλη βαρύτητα στα θέματα του περιβάλλοντος και γι αυτό τον λόγο αν όντως υπάρχει κάτι παράλογο και παράδοξο να είναι σίγουρο0ο οι κάτοικοι ότι και το ίδιο το κράτος θα παρέμβει και θα δώσει την λύση. Αν όντως υπάρχει πρόβλημα».

Νεόφυτος Παπαδόπουλος

"Μπήκε θέμα για το νερό διότι ο δήμος και η δημοτική αρχή και περισσότερο ο δήμαρχος κρύβουν τα στοιχεία τα οποία είναι πριν από τρεις μήνες βγαλμένα, δηλαδή, οι αναλύσεις του νερού. Τις έχει στο συρτάρι και δεν έχει ανακοινώσει είτε στον τύπο, είτε με ανακοινώσεις στον δήμο τοιχοκολλημένες, ότι το νερό σε όλο το δήμο, αν εξαιρέσουμε ένα-δύο χωριά είναι ακατάλληλο προς πόση αλλά και για μαγείρεμα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν μικροβιολογικές αναλύσεις που είναι άσχημες αλλά και αναλύσεις μαγγανίου και περισσοτέρων ιχνοστοιχείων που είναι βλαπτικά για την υγεία.

Ο δήμαρχος, κρύβοντας αυτά τα στοιχεία επί τρεις μήνες δεν προστατεύει την δημόσια υγεία. Ζητήσαμε τα στοιχεία ως παράταξη και δεν μας δόθηκαν. Ο κ. Τσάτσος, ο οποίος είναι αρμόδιος και μπράβο του, είχε κάνει μια ανακοίνωση για την ακαταλληλότητα του νερού αλλά ήταν δύσκολο να ανιχνευθεί μέσα στο διαδίκτυο. Εγώ την ανίχνευσα μετά μοιραίων κόπων και βασάνων, αλλά ο κ. δήμαρχος έδωσε εντολή στον υπάλληλο να μη μας δοθούν τα στοιχεία. Πήγαμε δύο φορές μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης, τον κ. Κορομηλά, αλλά δυστυχώς δεν μας δόθηκαν. Κι έτσι φέραμε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, επειδή πρόκειται για την προστασία της δημόσιας υγείας η οποία είναι υπεράνω όλων.

Θα πρέπει να ενημερώσει, με βάση τη νομοθεσία, τις αρμόδιες υπηρεσίες και οι υπηρεσίες να έρθουν και αυτές να κάνουν δειγματοληπτικό έλεγχο, όχι μόνο ο δήμος, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Υπάρχουν πηγές που μπαίνουν νερό, εκτός από το φράγμα, είναι φυσικής ροής όπως του Αγίου Γεωργίου όπου εκεί υπάρχουν εννέα πηγές οι οποίες είναι έκθετες. Καταλαβαίνετε πως αυτές οι έκθετες πηγές , με τα ζώα που υπάρχουν γύρω όπως αγελάδες, τα οργανικά λύματα έρχονται σε επαφή με το νερό αφού δεν προστατεύονται για το λόγο ότι δεν υπάρχουν καπάκια. Μπαίνουν στο πόσιμο νερό, στο υδραγωγείο δηλαδή και συνδέονται με τα Λεχαινά. Βλέπετε πόσο σοβαρό είναι το θέμα; Άρα ο κ. δήμαρχος αποκρύπτει τα στοιχεία αυτά σκόπιμα και δεν τα δίνει στη μείζονα μειοψηφία.

Σε ότι αφορά το θέμα του λιμανιού Κυλλήνης θα συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο διότι είναι πάρα πολύ σοβαρό. Πρόκειται για τον καλλικρατικό νόμο που διέπει τα λιμενικά ταμεία και υπάρχει φόβος το λιμενικό ταμείο Κυλλήνης είτε να ενωθεί με το Κατάκολο ή και τα δύο λιμενικά ταμεία να πάνε στην Πάτρα και αλλοίμονό μας τότε. Τα εχέγγυα που έχει το δικό μας λιμάνι το καθιστούν σε πλεονεκτική θέση έναντι του Κατακόλου άρα ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Κατακόλου δεν πρέπει να μιλάει για το Κατάκολο εφόσον δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Αλλά επειδή είναι σοβαρό το θέμα κι εμπλέκεται και ο νόμος 4150 πρέπει να πάρει θέση όλο το δημοτικό συμβούλιο και περισσότερο ο δήμαρχος ο οποίος στη δήλωση του κ. Βαρουξή το απέφυγε. Και προς τιμή του πήρε θέση ο κ. Χάρδας, ο οποίος σαν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου το έκανε θέμα στα ΜΜΕ όπου ακολούθησα κι εγώ με τοποθέτησή μου στις εφημερίδες».

Δήμητρα Φιτσάλου 

«Δεν συμφωνώ που το θέμα του λιμανιού θα μπει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Ήθελα να συζητηθεί σήμερα διότι είναι πολύ σοβαρό κι έπρεπε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι να το έχουν φέρει ως θέμα προτεραιότητας. Ζητήθηκε να γίνει ενημέρωση και όχι να παρθεί μια απόφαση σήμερα. Απλά σήμερα να γινόταν η ενημέρωση και να υπάρξει μια συζήτηση για το θέμα. Κατανοώ ότι όλοι οι σύμβουλοι δεν έχουν επαφή με το διαδίκτυο για να γνωρίζουν τι έχει συμβεί, γι αυτό θέλαμε να γίνει σήμερα η ενημέρωση. Θα τα πούμε όμως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο».





Θανάσης Χαραλαμπόπουλος 
Πρώην πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Αγίων Θεοδώρων και εκπρόσωπος Αγίου Γεωργίου και Αγίων Θεοδώρων 

«Από το 2011 φέρνουμε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. Πράγματι, η τωρινή δημοτική αρχή έχει πάρει κάποιες αποφάσεις, θετικές προς εμάς, έχει χρηματοδοτήσει και δικηγόρο να μας εκπροσωπεί και μετά από πιέσεις και του δικηγόρου και δικές μας η κ. Κανέλλη έκανε επερώτηση στη Βουλή, δεσμεύτηκε ο υπουργός κ. Φάμελος ότι πράγματι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να λυθεί.

Μετά από έλεγχο από την υπηρεσία περιβάλλοντος Αθηνών διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν αγωγοί πίσω από τα σφαγεία και από την Farceco που καταλήγουν σε άγνωστο σημείο. Εμείς ξέρουμε ότι καταλήγουν στο ρέμα γιατί ποτίζουμε από εκεί. Στάλθηκε έγγραφο στις 13/7 προς τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και προς την Περιφέρεια αλλά και την εισαγγελία που καθιστά υπεύθυνο τον δήμο, αυτός ο αγωγός να τσιμεντωθεί και να σταματήσει αυτό το πρόβλημα. Θέλαμε πάρα πολύ να κλείσουν οι αγωγοί και μας χαροποίησε η σημερινή απόφαση του Δ.Σ. που λέει ότι την προσεχή εβδομάδα θα το κάνει.

Με εποπτεία του δήμου, των τεχνικών υπηρεσιών και της περιφέρειας αυτοί οι αγωγοί πρέπει να κλείσουν για να μπορέσει το ρέμα να ηρεμήσει. Τώρα τι θα κάνουν αυτοί τα λύματά τους δεν το ξέρω, είναι θέμα της εταιρείας τους. Μετά μένει μόνο το θέμα της οσμής που μας βασανίζει πολλά χρόνια. Και σε αυτό το θέμα πρέπει να σκύψει ο δήμος και να το λύσει. Μας υποσχέθηκαν πως θα το κάνει».


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την χθεσινή συνεδρίαση







Ομορφες & δυναμικές οι γυναίκες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης








ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. 






















COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : "Εκρηκτική" συνεδρίαση Δ.Σ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης-Εντάσεις, διαξιφισμοί & αποχωρήσεις [φωτογραφίες]
"Εκρηκτική" συνεδρίαση Δ.Σ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης-Εντάσεις, διαξιφισμοί & αποχωρήσεις [φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2O-SRC5l2sxqqEz49r0t-_VVStP3Yvyx0h-UUUA3kAKQgnFnn5cIqvIQE3ZhUWXxFs6irE8pnoYsTv5F-tUBS81tsVbvqLLoL2oSHSHNywJbW2nBlsRnUeybch1_2Fn0cD03KqNtelFCu/s640/P1100686.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2O-SRC5l2sxqqEz49r0t-_VVStP3Yvyx0h-UUUA3kAKQgnFnn5cIqvIQE3ZhUWXxFs6irE8pnoYsTv5F-tUBS81tsVbvqLLoL2oSHSHNywJbW2nBlsRnUeybch1_2Fn0cD03KqNtelFCu/s72-c/P1100686.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/09/blog-post_141.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/09/blog-post_141.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy