Δήμος Ηλιδας: Η… αδρεναλίνη περίσσευε στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο

-Ηταν μια συνεδρίαση που σημαδεύτηκε από εντάσεις, διαξιφισμούς, αλλά και συμπλοκή με χειροδικίες μεταξύ συμβούλων!!! -Απών ο Νίκ...


-Ηταν μια συνεδρίαση που σημαδεύτηκε από εντάσεις, διαξιφισμούς, αλλά και συμπλοκή με χειροδικίες μεταξύ συμβούλων!!!

-Απών ο Νίκος Διαμαντόπουλος που έστειλε επιστολή. 

Μια έντονη συνεδρίαση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα.

Στην αρχή της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Ανδρέας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στον κανονισμό λειτουργίας, για να συνεχίσει ο δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος καυτηρίασε την απουσία της αντιπολίτευσης από την προγραμματισμένη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις του κ. Ζαχαρόπουλου, από την παράταξη Λυμπέρη, αλλά και του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, Χρήστου Παναγόπουλου που τόνισε ότι ο δήμαρχος μιλάει για την απουσία της αντιπολίτευσης ενώ δεν αναφέρεται στην απουσία των πέντε δικών του συμβούλων από τη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής.

Ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Λυμπέρης, ανέφερε πως έλειπε σε συνεδρίαση της ΚΕΔΕ και πως δεν πρόκειται να δώσει κανένα χαρτί για την απουσία του.Από την αρχή φάνηκε πως η συνεδρίαση θα ήταν πολύ έντονη, αφού συχνά υπήρχαν διαξιφισμοί μεταξύ των συμβούλων, όπως και μεταξύ δημάρχου και Γιάννη Λυμπέρη, τον οποίο και κατήγγειλε ο κ. Χριστοδουλόπουλος για «σπασμένες» μελέτες έργων.Η μελέτη παρουσιάστηκε σε γιγαντοοθόνη και απασχόλησε αρκετή ώρα  τους συμβούλους οι οποίοι κατέθεσαν ερωτήματα για να λάβουν διευκρινιστικές απαντήσεις.
Μόνο στη διάρκεια της παρουσίασης της μελέτης υπήρχε ηρεμία στο ΔΣ, γιατί αμέσως μετά άρχισαν πάλι οι φωνές, οι εντάσεις, οι διαξιφισμοί...Παίρνοντας τον λόγο ο Γιάννης Λυμπέρης ανέφερε ότι η παράταξή του θα απέχει από την ψηφοφορία, τονίζοντας ότι, «πάρτε εσείς την ευθύνη και φτιάξτε ότι θέλετε».
Στην τοποθέτησή του ο Τάσος Σμέρος ανέφερε ότι χρειαζόταν καλύτερη προετοιμασία για την παρουσίαση της μελέτης, όμως δήλωσε ότι ψηφίζει την πρόταση.


Ο κ. Αγγελος Κολόσακας ζήτησε να μάθει το συνολικό κόστος του έργου, ενώ ερωτήματα έθεσαν στη συνέχεια σύμβουλοι της παράταξης Λυμπέρη.
Η κα Ρούλα Γκουβίτσα αναρωτήθηκε γιατί η αντιπολίτευση δεν ψηφίζει τονίζοντας ότι, «συνεχώς πληρώνουμε για μελέτες που μας έρχονται από την προηγούμενη δημοτική αρχή». 
Ο κ. Χριστοφόρου απάντησε ότι υπάρχουν παραλείψεις στη μελέτη που πρέπει να συζητηθούν.
Φραστικές επιθέσεις αντάλλαξαν οι Γκουβίτσα και Ζαχαρόπουλος με τον τελευταίο να διαμαρτύρεται για το ότι η πρώτη έκανε συνεχώς διακοπές, ενώ για το ίδιο διαμαρτυρήθηκε έντονα και ο κ. Κολόσακας.
«Παραιτήσου να γλυτώσουμε», ακούστηκε η φωνή του κ. Παναγόπουλου, απευθυνόμενος στον δήμαρχο.

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε και μεταξύ Χριστοδουλόπουλου και Λυμπέρη με τον πρώην δήμαρχο να φωνάζει, "να έρθουν οι οικονομικοί εισαγγελείς να μας ελέγξουν" και τον δήμαρχο να του απαντάει «μη με απειλείς», για να λάβει νέα απάντηση από τον Λυμπέρη: «Δεν απειλώ, ούτε απειλούμε»! Στη συνέχεια ο ίδιος δήλωσε ότι η παράταξή του απέχει από αυτή την παρωδία.

Ο Άγγελος Κολόσακας δήλωσε ότι διαφωνεί με τις προτεραιότητες που βάζει η δημοτική αρχή γι αυτό και καταψηφίζει την πρόταση. Ο δήμαρχος, απευθυνόμενος στον ίδιο, ανέφερε  πως αυτά είναι έργα που έπρεπε να έχουν γίνει και πως δεν χρηματοδοτούνται μεμονωμένες πλατείες από αυτό το πρόγραμμα.

Σε νέα τοποθέτησή του ο κ. Ζαχαρόπουλος απευθυνόμενος στον δήμαρχο είπε ότι, «αν προχωρήσει αυτή η μελέτη θα είναι το μεγαλύτερο λάθος σας»!

Την αποχή του από την ψηφοφορία εξέφρασε και ο Χρήστος Παναγόπουλος μιλώντας για προχειρότητα του έργου.

Τελικά, η πρόταση ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Αμέσως μετά μπήκε το δεύτερο θέμα που ήταν, «Επί ενστάσεως Αν. Οικονομοπούλου κατά της υπ΄ αρ. πρωτ. 14753/Δ4/1834/ 20-6-2017 απόφασης Προϊσταμένου Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, για ΕΚΠΤΩΣΗ της Αναδόχου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ» από το έργο «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΙΩΡΟΦΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕΘ’ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΓΙΑ Τ.Ε.Π., Μ.Α.Φ. ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Γ.Ν. ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ (Α΄ ΦΑΣΗ)».

Ήταν το θέμα που στην κυριολεξία άναψε τόσο τα αίματα ώστε υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των συμβούλων με χειροδικίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν από την πλευρά του εργολάβου που καλέστηκε στο ΔΣ άρχισαν φωνές, και ιδιαίτερα από κάποιον που τον συνόδευε, με αποτέλεσμα οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας να αρχίσουν να διαμαρτύρονται για τον τρόπο που μίλαγε στον δήμαρχο.΄Και εκεί η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Τα χειρότερα ευτυχώς αποφεύχθηκαν διότι μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι.
Ο πρόεδρος του ΔΣ αναγκάστηκε να διακόψει την συνεδρίαση, η οποία συνεχίστηκε πάλι μετά από μισή ώρα περίπου κι αφού τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει, ενώ σημειώθηκαν αποχωρήσεις συμβούλων από την συνεδρίαση.
Πριν την συμπλοκή και την αναγκαστική διακοπή ο δήμαρχος είχε αναφέρει πως ο συγκεκριμένος εργολάβος, όποια απόφαση και αν πάρει το συμβούλιο, θα φύγει και στη θέση του θα μπει νέος για να συνεχίσει το έργο του νοσοκομείου.

Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα προσπάθησε να δώσει ο δικηγόρος κ. Μετσοβίτης, με τον Γιάννη Λυμπέρη να δηλώνει ότι, «δεν κοροϊδέψαμε, δεν παραπλανήσαμε, θέλουμε το έργο μας».

Τη μη συμμετοχή στη διαδικασία συζήτησης του θέματος αλλά και της μη ψήφισής του δήλωσε από την αρχή ο Άγγελος Κολόσακας.Στη διάρκεια συζήτησης του δεύτερου θέματος για αρκετή ώρα ο εργολάβος του έργου κ. Δουβίκος ανέπτυξε τις απόψεις του, ενώ νωρίτερα είχε κάνει ενημέρωση για την πορεία του έργου ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Κώστας Τσεριώνης.ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δήμαρχος Αμαλιάδας

«Το νοσοκομείο, καρκινοβατεί 14 χρόνια και πρέπει το ΔΣ να πάρει, επιτέλους, μια απόφαση, για να λήξει αυτό το θέμα. Εάν είχε τελειώσει, έστω και με μια καθυστέρηση δύο-τριών ετών, σήμερα δεν θα είχαμε τον φόβο να το χάσουμε ή να μη το χάσουμε. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να παρθεί απόφαση. Οι σύμβουλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν. Πάντως, είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη, ο εργολάβος θα βγει έξω και θα τοποθετηθεί καινούργιος για να το τελειώσει.

Σε ότι αφορά την ανάπλαση υπήρξαν αντιδράσεις. Η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν θέλει η τωρινή δημοτική αρχή να φτιάξει κάτι. Ας μας δείξουν την μελέτη που έκαναν αυτοί. Ας μας δείξουν την μελέτη της βιοκτηματικής την οποία εγώ υλοποίησα. Δεν ήταν μελέτη όπως καταθέτω εγώ στην Πάτρα –κι ελάτε να δείτε τις κούτες όπως έλεγε ο κ. Λυμπέρης, ήταν μια προωθημένη προμελέτη. Αυτά δεν θέλει να τα αναφέρει η προηγούμενη δημοτική αρχή, ενώ η νέα μελέτη έχει όλες τις εγκρίσεις που απαιτούνται. Ήταν πιεστικός ο χρόνος και δεν προλάβαμε να τα καταθέσουμε εγκαίρως όταν βγήκε η πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου. Ομως, τώρα είναι έτοιμες οι μελέτες οι οποίες θα κατατεθούν μαζί με τα τεύχη δημοπράτησης. Προσδοκούμε να μας εντάξει η Περιφέρεια».


ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ 
Επικεφαλής Μείζονος αντιπολίτευσης

"Ηαστική ανάπλαση, ήταν αστεία και τοποθετήθηκα στο συμβούλιο. Μιλάμε για μία τεράστια παρέμβαση στο κέντρο της πόλης η οποία δεν έχει προηγούμενο προχειρότητας, η οποία ήταν καθαρά στημένη εξαπάτηση του δημοτικού συμβουλίου. Δεν υπάρχει μελετητής, δεν υπογράφει με ονοματεπώνυμο, όπως γίνεται σε όλες τις μελέτες, για όλα τα έργα που αφορούν αυτή την ανάπλαση. Εν πάση περιπτώσει δεν υπήρχε ένας φάκελος να τον δούμε. Οι αναπλάσεις και τα έργα αυτά, 2, 3 και 4 εκ. ευρώ, έχουν τρεις, τέσσερεις, πέντε κούτες οι μελέτες τους. Τουλάχιστον έτσι γινόταν και ο κ. Χριστοδουλόπουλος που ήταν αντιδήμαρχος έργων το ξέρει.
 Σήμερα μας έφερε ένα δίφυλλο. Είναι αστείο, δεν μπορεί να σταθεί.. Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να πάρει παράταση, και αν δεν το κάνει, θα προσπαθήσω να το κάνω εγώ, γιατί προφανώς δεν πρέπει να χαθούν τα λεφτά από την πόλη. Από την άλλη, όμως, δεν πρέπει να φτιάξουμε και κουρελούδες σε μια πόλη ότι και αν έλεγαν αυτοί. Δεν χωράει μάρμαρα, δεν χωράει υλικά, τότε τι χωράει; Να βγάλουμε τις τσιμεντόπλακες και να βάλουμε άλλες που θα έχουν και λίγο βότσαλο; Είναι αστείο, πόσο μάλλον που υπάρχει παλιά μελέτη για την πλατεία Δημοκρατίας. Δεν την ανέσυραν, δεν την πήραν, δεν τους ενδιαφέρει, τίποτα δεν έκαναν. Εφτασαν τελευταία στιγμή να βάζουνε κατεπείγουσες συνεδριάσεις. Αυτή δεν είναι δημοτική αρχή αλλά παιδική χαρά.

Σε ότι αφορά το θέμα του νοσοκομείου είναι πολύ λεπτό το ζήτημα. Δεν θα έπρεπε να το φέρει. Είναι αποκλειστική ευθύνη του δημάρχου. Θα έπρεπε να το είχε χειριστεί με την τεχνική υπηρεσία. . Ξέρουμε πως είναι ένας εργολάβος που έχει πολύ μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, ξέραμε πως τον κρατούσαμε με τα δόντια κι εγώ και αυτός όσο καιρό ήμουν δήμαρχος και αυτός ήταν αντιδήμαρχος έργων και τώρα που έγινε δήμαρχος με τις πράξεις και τις κινήσεις του έδειχνε πως θέλει να του πάρει το έργο. Φαίνεται η ανεπάρκειά του, αφού δεν μπόρεσε για λίγα χιλιάρικα να πάρει το ισόγειο και την πτέρυγα και να παραλάβει το έργο".


ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΛΟΣΑΚΑΣ 
Επικεφαλής «Λαϊκής Συσπείρωσης»

"Όσα έγιναν στο δεύτερο θέμα, δικαίωσαν τη θέση μας, με την αποχή μας γιατί όλα όσα ακούστηκαν κι έγιναν δείχνουν ότι δεν ξέρουμε τι άλλες πλευρές υπάρχουν πίσω από αυτή την ιστορία, όπως ανέφερα και στην τοποθέτησή μου. Εμείς δεν συμμετέχουμε σε αυτό το έργο της άγονης και ακούσιας αντιπαράθεσης ανάμεσα στις δύο παρατάξεις που έγινε από την αρχή της συνεδρίασης.

Για την αστική ανάπλαση είπαμε ότι  πρέπει να αναδειχθούν έργα που είναι μεγαλύτερης προτεραιότητας, όπως τα αντιπλημμυρικά ή της αντισεισμικής θωράκισης, των σχολείων, των δημόσιων κτιρίων, έργα αγροτικής οδοποιίας ιδιαίτερα μετά τις μεγάλες, καταστροφικές πυρκαγιές που δεν χρηματοδοτούνται από την ευρωπαϊκή ένωση, δεν είναι επιλέξιμα έργα.
Υπό αυτή την άποψη ένα θέμα είναι, που στοχεύουν τα χρήματα που η Ευρωπαϊκή Ενωση δίνει. Και όταν λέμε Ε.Ε. εννοούμαι τα χρήματα των λαών- μελών της Ε.Ε.

Όσο αφορά την μελέτη που παρουσιάστηκε σήμερα ψηφίσαμε αρνητικά για τον λόγο ότι πρέπει να ιεραρχηθούν οι ανάγκες των αναπλάσεων της πόλης. Για παράδειγμα, τα πεζοδρόμια της οδού Αντωνίου Πετραλιά που είναι άκρως επικίνδυνα γιατί υπάρχουν μπάζα, υπάρχουν χορτάρια, υπάρχει κόσμος που πηγαίνει στον Ιερό Ναό κ.λ.π., υπάρχει κόσμος που περπατάει στο οδόστρωμα γιατί δεν υπάρχουν πεζοδρόμια. Ανακατασκευάζονται οδοί και αντί για πίσσα μπαίνει λιθόστρωτο. Θεωρούμε πως είναι υπερβολή και «πολυτέλεια» στις σημερινές συνθήκες. Ξεθεμελιώνεται η πλατεία Ηρώων και γίνεται από την αρχή ανακατασκευή και η πλατεία Καραμανλού παραμένει χωμάτινη από την δεκαετία του 1950. Αυτό το έργο της ανάπλασης που παρουσιάστηκε από την δημοτική αρχή δεν έχει στόχο να ανακουφίσει τις λαϊκές συνοικίες, γι' αυτό εμείς το καταψηφίσαμε».


ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος 

«Όσο αφορά το θέμα της ανάπλασης απείχα από την ψηφοφορία για τους λόγους ότι  έκανα δύο ερωτήσεις στον δήμαρχο. Αν από το αναπτυξιακό, όπως ισχυρίζεται, έργο θα έχει έσοδα ο δήμος και αν οι καταστηματάρχες μελλοντικά θα έχουν αύξηση τελών. Ο δήμαρχος δεν μου απάντησε παρά μόνο αόριστα.
Το έργο στοιχίζει περίπου 3 εκ. ευρώ. Κατά τη γνώμη μου και σύμφωνα με το βίντεο που είδα είναι πάρα πολλά τα χρήματα, αλλά δεν είναι και αναγκαίο. Aναγκαία είναι άλλα έργα, όπως είπε και ο κ. Κολόσακας, όπως αντιπλημμυρικά, πεζοδρόμια που δεν υπάρχουν για να περπατάει ο κόσμος και αγροτική ανάπτυξη. Για τους λόγους αυτούς απείχα και δεν ψήφισα το θέμα.

Σε ότι αφορά το θέμα του νοσοκομείου, βλέπουμε μια τεχνική έκθεση την οποία κουμαντάρει ο κ. Χριστοδουλόπουλος με πολλές ασάφειες. Ο ανάδοχος έχει κάνει δύο αιτήσεις θεραπείας οι οποίες δεν έχουν εκδικαστεί και δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα. Επίσης, έχουμε ένα πόρισμα του ΣτΕ που δεν δικαιώνει πουθενά τον δήμαρχο. Υπάρχει μια συμπεριφορά του δημάρχου προς τον ανάδοχο που γεννάει ερωτηματικά.
Με λίγα λόγια κάνουν αγώνα ποιος θα υπονομεύσει τον ανάδοχο και να πληρώνουν οι πολίτες το κόστος, ώστε να μη τελειώνει το νοσοκομείο και οι ασθενείς να μη βρίσκουν την γιατρειά τους.
Καταγγέλλω την συμπεριφορά του δημάρχου. Κοιτάνε όχι πώς να φτιάξουν το νοσοκομείο αλλά πώς να υπονομεύσουν τον εργολάβο για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν».

Ο κ. Παναγόπουλος, επίσης, τόνισε ότι και οι δύο παρατάξεις, τόσο του δημάρχου, όσο και του Γιάννη Λυμπέρη, έχουν ευθύνες και οι πολίτες της Ηλιδας πληρώνουν την ανεπάρκειά τους.


Παραλειπόμενα: 

*Μετά την τοποθέτηση που έκανε στο θέμα του Νοσοκομείου, ο Γιάννης Λυμπέρης αναγκάστηκε μνα αποχωρήσει λόγω τηλεφωνικής κλήσης που δέχτηκε από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, προφανώς για κάποιο έκτακτο περιστατικό.
*Πολλές φορές ο Πρόεδρος του ΔΣ προσπάθησε να ηρεμήσει τους συμβούλους, οι οποίοι φώναζαν και διέκοπταν ο ένας τον άλλον.*Η ηρεμία πριν την… καταιγίδα. Ο Γιάννης Λυμπέρης παρακολουθεί με προσοχή την τοποθέτηση του Δημάρχου για την ανάπλαση.


Γ. Λυμπέρης: "να έρθουν οι οικονομικοί εισαγγελείς να μας ελέγξουν"
Χ. Χριστοδουλόπουλος: "μη με απειλείς εμένα"
Γ. Λυμπέρης: "Δεν απειλώ, ούτε απειλούμε»!Τη συνεδρίαση παρακολούθησε και ο πρώην δήμαρχος, Βασίλης Παπαδόπουλος, για τον οποίο οι πληροφορίες λένε ότι θα διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου του δήμου Ηλιδας, στις επόμενες εκλογές.
Την ώρα που τα πνεύματα έχουν οξυνθεί, δημοτικός σύμβουλος .. ενημερώνεται από ιστοσελίδες για τα νέα που συμβαίνουν στη χώρα!Αντθιπαράθεση δημάρχου-εργολάβου, στη διακοπή της συνεδρίασης
Αμήχανοι ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του ΔΣ παρακολουθούν τα δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν μεταξύ των συμβούλω.

Ο δικηγόρος κ. Μετσοβίτης και αριστερά του ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, Κώστας Τσεριώνης


Επιστολή έστειλε ο Νίκος Διαμαντόπουλος, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης, η οποία ανέφερε:
"Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Σας ενημερώνω πως στην σημερινή -κατεπείγουσα- συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017 & με αριθμό πρόσκλησης 21/2017, θα απουσιάζω λόγω εργασίας.
Εφόσον όμως στο μέλλον τεθεί θέμα διαγραφής Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ότι με αφορά δεν θα είχα πρόβλημα, διότι και να μπορούσα να έρθω σήμερα, δεν είχα την πρόθεση να το κάνω. Όπως δηλαδή, έπραξα και στην τακτική συνεδρίαση της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου 2017, με αριθμό πρόσκλησης 20/2017, όπου συνειδητά δεν παρέστην. Και αυτό, διότι όταν ένας άρχων και εν γένει μια Αρχή, επιθυμούν σεβασμό σ’ ένα όργανο, θα πρέπει πρωτίστως να το σέβονται οι ίδιοι. Να υπάρχει σεβασμός δηλαδή, τόσο στις πολιτικές τοποθετήσεις των Μελών ενός τέτοιου οργάνου, αλλά κυρίως να σέβονται το δικαίωμα των Μελών του Σώματος, όσον αφορά την ενημέρωση και γνώση επί αυτών που καλούνται να ψηφίσουν.
Και όχι για παράδειγμα, να καλούνται να εγκρίνουν Μελέτη για την «Αστική Ανάπλαση Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Αμαλιάδας», ενός ιδιαίτερα σοβαρού θέματος, έχοντας πρόσβαση σε αυτήν… μόνο για μισή μέρα και συγκεκριμένα το πρωινό της ίδιας μέρας με την εν λόγω συνεδρίαση (και αν επιθυμεί κάποιος, ας αμφισβητήσει αυτό που αναφέρω). Μελέτη σημειωτέον, την οποία αναζήτησα από την Δευτέρα κιόλας, 04-09-2017, κατόπιν της έκδοσης της σχετικής πρόσκλησης.
Ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και η Δημοτική Αρχή Ήλιδας… αν επιθυμούν, ίσως να μπορούν να καλέσουν τους… «βολεμένους» της Δημοτικής Αρχής και να υπάρχει ενδεχομένως… πλήρης απαρτία!


Φωτογραφίες από την αντιπαράθεση που οδήγησε στη συμπλοκή. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων!

COMMENTS

.
Όνομα

ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΣΗ/ΟΜΟΡΦΙΑ Αθλητισμός Αλτούνη Ανακοίνωση Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Βιβλία μου Γιατί λέγεται... ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ Δελτίο Τύπου ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διεθνής Αμνηστία Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εγραψαν Εκδήλωση ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική Προορισμοί Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Δήμος Ηλιδας: Η… αδρεναλίνη περίσσευε στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο
Δήμος Ηλιδας: Η… αδρεναλίνη περίσσευε στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο
https://3.bp.blogspot.com/-Kp8dlooVx6I/WbeI-gjxCGI/AAAAAAAB98Y/fNZLPskEhFQVbvujjBNVwzcMQZXf_voXgCLcBGAs/s640/P1100709.JPG
https://3.bp.blogspot.com/-Kp8dlooVx6I/WbeI-gjxCGI/AAAAAAAB98Y/fNZLPskEhFQVbvujjBNVwzcMQZXf_voXgCLcBGAs/s72-c/P1100709.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/09/blog-post_647.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/09/blog-post_647.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy