-->

Λιμάνι Κυλλήνης: Πως θ' αντιδράσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Απ’ ότι φαίνεται, το δημοτικό συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, πάει την Τετάρτη για μια «εκρηκτική» συνεδρίαση όπου σίγουρα θα φανεί η ...



Απ’ ότι φαίνεται, το δημοτικό συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, πάει την Τετάρτη για μια «εκρηκτική» συνεδρίαση όπου σίγουρα θα φανεί η στάση και ο ρόλος όλων. 

Κι ενώ οι αντιδράσεις περί μητροπολιτικού λιμένα Κατακόλου, στην περίπτωση που γίνει «Καλλικράτης» και στα λιμάνια, συνεχίζεται από φορείς του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, νέες δηλώσεις, αυτή την φορά, του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Γιώργου Γεωργιόπουλου, φαίνεται να ρίχνουν περισσότερο λάδι στην φωτιά.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, ο κ. Γεωργιόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του πως για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το λιμάνι Κατακόλου βρίσκεται σε προτεραιότητα, αναφέροντας  έργα που θα γίνουν και θα συμβάλουν στην αλλαγή και τη γενικότερη ανάπτυξη της Ηλείας.


Για την πιθανότητα το Κατάκολο ν’ αποτελέσει μητροπολιτικός λιμένας, πρώτος είχε αντιδράσει με σχόλιό του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, κ. Δημήτρης Χάρδας, ο οποίος είχε τονίσει πως η συγκεκριμένη δήλωση έγινε σε χρόνο πονηρό κι επικίνδυνο για το λιμάνι της Κυλλήνης, ενώ είχε αναφέρει, εκτός των άλλων, ότι, "υπάρχουν άγρυπνοι φρουροί που ξέρουν να περιφρουρήσουν το λιμάνι τους".
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Χάρδας θα θέσει το θέμα στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο.




Αντίδραση υπήρξε χθες και από την Πρόεδρο της Τ.Κ. Κυλλήνης, κα Δήμητρα Φιτσάλου, η οποία σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν χρόνια τώρα για την ανάπτυξη του λιμανιού μας. Υπάρχουν "τείχη" που χτίστηκαν με κόπο και ιδρώτα για να συνεχίσει η Κυλλήνη και το λιμάνι της να βρίσκεται στην τρίτη θέση επιβατικής κίνησης πανελλαδικώς». 






ΝΑΜΠΙΛ ΜΟΡΑΝΤ

Καμία απολύτως θέση δημόσια δεν έχει πάρει για το θέμα ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ, ο οποίος τυχάνει και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν… μουρμούρες και μέσα στην παράταξή του από συμβούλους του οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν γιατί τηρεί τέτοια στάση για ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Απεναντίας ο ίδιος, ελάχιστες ημέρες μετά την δήλωση του συναδέλφου του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, Λεωνίδα Βαρουξή, περί μητροπολιτικού λιμένα Κατακόλου, προτίμησε να κάνει δηλώσεις για… ανανέωση της παράταξής του, σαν αυτό να είναι το μόνο θέμα που τον απασχολεί και μάλιστα δύο ολόκληρα χρόνια πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές!

Ολοι αναμένουν την στάση που θα κρατήσει στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο του δήμου του, αφού το θέμα του λιμανιού Κυλλήνης θα μπει έστω κι εκτός ημερήσιας διάταξης.


Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του δήμου, Ανδρέας Κορομηλάς δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το θέμα. Ενα θέμα που σίγουρα θα πρέπει να τον ευαισθητοποιεί στη βάση ότι θήτευσε στη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης έχοντας μάλιστα καλά αποτελέσματα.

Από κει και πέρα όμως προβληματισμό έχει προκαλέσει η στάση του μέχρι σήμερα για το θέμα και όλοι περιμένουν επίσης τη θέση  θα πάρει –αν πάρει- στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο.
Ο ίδιος δεν είχε πάρει θέση ούτε για το κλείσιμο του Α.Τ. Ανδραβίδας και μάλιστα δεν είχε τοποθετηθεί στη σύσκεψη που είχε γίνει για το θέμα στο Δημαρχείο.

Πάντως ο κ. Κορομηλάς αντέδρασε όταν το όνομά του αναφέρθηκε σε σχόλιο τοπικής εφημερίδας που τον ενέπλεκε στις επόμενες εκλογές. Ο ίδιος είχε πει πως όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Απεναντίας, το θέμα παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Λέντζας, ο οποίος συνιστά ηρεμία και αυτοσυγκράτηση.
Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να θέσει το θέμα του λιμανιού Κυλλήνης στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο απαιτώντας καθαρή θέση απ’ όλους.

Ο Γιάννης Λέντζας παρακολουθεί στενά όλα τα θέματα του δήμου και οι παρεμβάσεις του είναι πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ισως, σήμερα, είναι ο μόνος που έχει την ικανότητα να συνθέσει διαφορετικές απόψεις και να ενώσει τρεις "δύσκολες" περιοχές όπου η κάθε μία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Λιμάνι Κυλλήνης: Πως θ' αντιδράσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Λιμάνι Κυλλήνης: Πως θ' αντιδράσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipp-aJIOzthA_nUgKbH1Ysxopcba0lhXdMn1c2VI0kY2cfBBjJhSa04xQqikNGd1DTuXaFPUrv6m6GNl_w7AGFq4ocLWLLLqxgnt44igPtprc548I5nBaPih2K4-WCWbP43__2sSxFEwg9/s640/21329502_1667951633246197_926787261_o.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipp-aJIOzthA_nUgKbH1Ysxopcba0lhXdMn1c2VI0kY2cfBBjJhSa04xQqikNGd1DTuXaFPUrv6m6GNl_w7AGFq4ocLWLLLqxgnt44igPtprc548I5nBaPih2K4-WCWbP43__2sSxFEwg9/s72-c/21329502_1667951633246197_926787261_o.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/09/blog-post_72.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/09/blog-post_72.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy