-->

Θερμές ευχαριστίες του site newsgf.net, στον δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ

Πως να μην του εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας, αφού τα όσα είπε για το site με έκανε να μοιράζω κάρτες σε όσους δεν ήξεραν...



Πως να μην του εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας, αφού τα όσα είπε για το site με έκανε να μοιράζω κάρτες σε όσους δεν ήξεραν και θέλουν να το δουν για να διαβάσουν όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης; 


Πως να μην του εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την ανέξοδη διαφήμιση που μας έκανε;
Αλλά, ας σοβαρευτούμε και ας μιλήσουμε για όσα συνέβησαν χθες...

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Στο χθεσινοβραδινό, λοιπόν, δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, το οποίο διεξήχθη με εντάσεις, διαξιφισμούς και αποχωρήσεις [Διαβάστε εδώ...], ο δήμαρχος, Ναμπίλ Μοράντ, εξαπέλυσε φραστική επίθεση κατά του site, www.newsgf.net κι εμένα προσωπικά, διότι... δημοσίευσα τη συνέντευξη του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, Λεωνίδα Βαρουξή.
Μάλιστα, όπως τόνισε δεν... απαντάει στο συγκεκριμένο site, προφανώς διότι κατά την δική του γνώμη [όχι πως έχει και καμιά ιδιαίτερη σημασία για εμάς] δεν το θεωρεί αξιόπιστο. Και επίσης, με κατηγόρησε ότι του... δίνω συμβουλές, ότι γράφω για αποχωρήσεις συμβούλων του κι ένα σωρό άλλα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, τον πλησίασα στην έδρα και του ζήτησα, αν ήθελε να μου κάνει δηλώσεις, όπως έκαναν νωρίτερα άλλοι σύμβουλοι και η απάντησή του ήταν πως σε μένα, δηλαδή στο site δεν κάνει.
Στη διάρκεια αυτής της σύντομης συνομιλίας μας, που έγινε για πρώτη φορά, με συμβούλευσε να παρατήσω την δημοσιογραφία [εδώ γέλασα] γιατί δεν είμαι καλός -αν θυμάμαι καλά χρησιμοποίησε την έκφραση, "δεν το έχεις"- και να ασχοληθώ με το άθλημά μου [τις πολεμικές τέχνες] επειδή, όπως είχε μάθει, ήμουν καλός σε αυτό.

Επίσης, στη διάρκεια της συνεδρίασης εξέφρασε την απορία του γιατί το site κι εγώ προσωπικά ασχολούμαστε με τον δήμο του τόσο πολύ. Κι επίσης, ότι ποτέ δεν του ζήτησα κάποια δήλωση.

Είπε κι άλλα που δεν τα συγκράτησα, αλλά δεν έχει σημασία, διότι το πνεύμα όσων εννοούσε γίνεται κατανοητό από τα παραπάνω.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Πρώτα-πρώτα, να διευκρινήσω ότι ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκα με τον Ναμπίλ Μοράντ από τόσο κοντά [αλλά ούτε και από μακριά ποτέ θυμάμαι να είχαμε συναντηθεί] και πως, επίσης, πρώτη φορά που μαζί του είχα μια συνομιλία.

Λοιπόν, από το 1999 μέχρι σήμερα, δηλαδή για 18 ολόκληρα χρόνια, όσα ασχολούμαι με αυτά τα ζητήματα, ποτέ δήμαρχος δεν είχε επιτεθεί φραστικά σε μέσο ενημέρωσης -και μάλιστα σε δημοτικό συμβούλιο- προφανώς γιατί δεν του αρέσουν όσα γράφονται για τον δήμο του.
Αποτελεί αν όχι παγκόσμια πρωτοτυπία, τουλάχιστον πανελλαδική.

Ο ίδιος, αντί να δώσει πειστικές απαντήσεις για το θέμα του λιμανιού Κυλλήνης και τις δηλώσεις του συναδέλφου του προέδρου του Λ.Τ. Κατακόλου περί μητροπολιτικού λιμένα Κατακόλου, προσπάθησε να το αποφύγει μεταφέροντας σε... 'μάς τις ευθύνες, που δημοσιεύσαμε την συνέντευξη.
Αν είναι δυνατόν!!!

Η στάση του προκάλεσε τα γέλια συμβούλων, οι οποίοι αδυνατούσαν να καταλάβουν γιατί το πρόβλημα είναι  το site που δημοσίευσε την συγκεκριμένη συνέντευξη και όχι η δήλωση του Προέδρου του Λ.Τ. Κατακόλου που ήταν και το ζητούμενο.
Ίσως, ο κ. Μοράντ να μην ήθελε να... τον δυσαρεστήσει!
Λόγω όμως των αντιδράσεων που προκλήθηκαν και μετά την σκληρή τοποθέτηση του Προέδρου του ΔΣ, Δημήτρη Χάρδα, αναγκάστηκε να πει ότι... "δεν δεχόμαστε την θέση του, δεν αποδεχόμαστε καμία μεταβολή".

Ελπίζω η δήλωσή σας αυτή, δήμαρχε, να μη σας δημιούργησε πρόβλημα στο φιλικό σας έντυπο!!!!

Σας πληροφορώ για τα εξής:

1] Η συνέντευξη του κ. Λεωνίδα Βαρουξή αποδόθηκε από το site ακριβώς όπως ειπώθηκε. Ούτε ένα κόμμα ή ένα "και" δεν πρόσθεσα ή αφαίρεσα. Και πολύ σωστά είπε χθες, αν δεν κάνω λάθος, ο κ. Ανδρέας Κορομηλάς, ότι αν δεν είχε αποδοθεί κάτι σωστά, θα υπήρχε διάψευση από τον συνεντευξιαζόμενο.

2] Κάποιοι είπαν πως δεν είχαν ενημερωθεί για την συνέντευξη. Λέω λοιπόν σε κάποιους από αυτούς, ότι μπροστά μου ενημέρωσαν πολιτικό πρόσωπο, για όσα έχω γράψει κατά καιρούς για τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Μάλιστα, συγκεκριμένο πρόσωπο μου είπε κατά λέξη: "Δεν ήξερα πως ήταν δικά σου τα κείμενα. Τα διαβάζω καθημερινά".
Πιστεύετε, λοιπόν, ότι δεν ήξεραν; 

Ο κ. Ναμπίλ Μοράντ προσπάθησε, την όποια αντίδραση υπάρχει από το site για τα κακώς κείμενα του δήμου του, να την κάνει προσωπική, μεταξύ του ίδιου κι εμένα.
Λυπάμαι, όμως κύριε δήμαρχε που δεν θα σας ακολουθήσω στο δρόμο αυτό.

Προσωπικά, ούτε με σας έχω, ούτε ποτέ είχα με άλλο πρόσωπο της αυτοδιοίκησης 18 ολόκληρα χρόνια, οποιοδήποτε προσωπικό θέμα. Οι σχέσεις μου με όλους ήταν καθαρά μεταξύ δημοσιογράφου και πολιτικού προσώπου. Αυτό μπορούν να σας το διαβεβαιώσουν τόσο ο δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής, όσο και του Πηνειού, Αλέξης Καστρινός, με τους οποίους στο παρελθόν είχα σκληρή αντιπαράθεση.
Ακόμη περισσότερο μπορεί να σας το διαβεβαιώσει ο πρώην Νομάρχης, Τάκης Δημητρουλόπουλος, με τον οποίο είχα ίσως την πιο σκληρή διαμάχη πριν χρόνια. Αμφιβάλλω βέβαια αν τα γνωρίζετε, διότι δεν ξέρω εάν τότε ασχολιόσασταν με τα κοινά!
[Αυτό ελπίζω πως δίνει απάντηση στο ερώτημά σας πως μόνο με τον δήμο σας ασχολούμε. Αλλωστε, όπως είμαι σίγουρος, μπαίνετε και διαβάζετε τα κείμενα του site, θα έχετε διαπιστώσει ότι με όλους τους δήμους της Ηλείας ασχολούμαστε και όχι μόνο].

Ίσως, τελικά, πρέπει να σας δώσω κάποια από τα 13 βιβλία που έχω γράψει, ιδιαίτερα τα δημοσιογραφικά-πολιτικά, για να μάθετε γι αυτές τις "μάχες".

Όμως -κι εδώ είναι η μεγάλη σας διαφορά με αυτά τα πρόσωπα-  ποτέ δεν επιτέθηκαν σε προσωπικό επίπεδο, αλλά πάντα έλεγαν πως "εκείνος [εγώ δηλαδή] είναι δημοσιογράφος και καλά κάνει την δουλειά του".

Εσείς άραγε τι φοβάστε που θέλετε να κάνετε προσωπικό το όλο θέμα; 
Συνεχίστε μόνος σας... 

Προσωπικά, θα συνεχίσω να σας ελέγχω, ως δημοσιογράφος -κι ας λέτε ότι δεν είμαι καλός- γιατί ακριβώς αυτό κάνει κάθε δημοσιογράφος. Ελέγχει και πληροφορεί. Και καταγράφει την άποψή του και δέχεται την όποια αντίρρηση υπάρχει, απ' όπου και αν προέρχεται. Ποτέ δεν επικαλέστηκα ότι είμαι ο καλύτερος δημοσιογράφος, αλλά πάντα έγραφα αυτά που έβλεπα και αυτά που πιστεύω. Και, βέβαια, θα συνεχίσω να το κάνω.

Αλλωστε, νομίζετε ότι είμαι τόσο κακός δημοσιογράφος που πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων του δήμου σου μου ζήτησαν να αναδείξω προβλήματα της περιοχής τους; 

Η, όπως μου είπαν, πως έφυγα από την τηλεόραση και δεν υπάρχει "φωνή" να μιλήσει για διάφορα ζητήματα;

Προσωπικά, επίσης, ποσώς με απασχολεί εάν μου απαντάτε ή όχι σε όσα γράφω. Όμως το δικαίωμά μου να γράφω δεν θα μου το αφαιρέσετε ούτε εσείς, ούτε κανένας άλλος.

Αν δεν γνωρίζετε, στην Ελλάδα υπάρχει δημοκρατία. Ίσως  την "δημοκρατία" να την έχετε  διαφορετικά στο μυαλό σας. Ίσως για εσάς δημοκρατία είναι, όλοι να συμφωνούν με όσα λέτε και κάνετε...

Ξέρετε, υπάρχει ένα ρητό του Βολταίρου το οποίος λέει τα εξής:
"Διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες"

Αλλά εδώ δεν συμφωνούν σύμβουλοι της παράταξής σας και όσο κι αν θέλετε να υποβαθμίσετε το γεγονός, κάποιοι θα σας εγκαταλείψουν. Και αν δεν είναι έτσι προκαλώ κάθε σύμβουλό σου ξεχωριστά να κάνει διαφορετική δήλωση.
Και αυτό, όμως, δικό σας θέμα είναι, όχι δικό μου. Εσείς κρίνεσε για τις όποιες ηγετικές ικανότητες έχετε ώστε να διατηρήσετε συμπαγής την παράταξή σας.

Είπατε πως δεν σας ζήτησα ποτέ δήλωση. Προφανώς η μνήμη σας δεν σας βοηθά, διότι θα θυμόσασταν πως όταν προέκυψε το πρόβλημα με το κλείσιμο του Α.Τ. Ανδραβίδας και πριν γράψω οτιδήποτε, βρέθηκα στο γραφείο του αντιδημάρχου σας κ. Ανδρέα Μίγκου, ο οποίος -λόγω του ότι δεν ήσασταν στο δημαρχείο- σας κάλεσε στο τηλέφωνο και αρνηθήκατε τόσο να έρθετε στο δημαρχείο, όσο και να κάνετε την οποιαδήποτε δήλωση.

Μάθετε κύριε Ναμπίλ Μοράντ, ότι σέβομαι το να μη θέλετε να κάνετε στο site, www.newsgf.net και σε εμένα προσωπικά οποιαδήποτε δήλωση. Αυτό είναι δικαίωμά σας και κρίνεται και θα κρίνεται από τους πολίτες.
Δικαίωμά μου, όμως, είναι να κρίνω εσάς και όσους κατέχουν κάποια θέση, είτε τους αρέσει είτε όχι για όσα τους καταλογίζω.
Θα σας πω όμως, πως δίνοντας απαντήσεις στα μέσα ενημέρωσης, στην ουσία πληροφορείτε τους συνδημότες σας για όσα πράττει η δημοτική σας αρχή. Αν δεν θέλετε να το κάνετε, επίσης, δικαίωμά σας και ας κρίνουν όσοι μας διαβάζουν.
Αραγε, αφού δεν θέλατε να κάνετε στο site την όποια δήλωση με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Βαρουξή περί μητροπολιτικού λιμένα Κατακόλου, γιατί δεν την κάνατε στο φιλικό σας έντυπο το οποίο καλέσατε μια δυο μέρες μετά για να κάνετε δήλωση περί... ανανέωσης της παράταξής σας; Αυτό είναι πιο σοβαρό θέμα από τυχόν υποβάθμιση του λιμανιού στο οποίο είστε και πρόεδρος;

Προφανώς, έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις για τα θέματα...

Αλλά όταν σας κατηγορούν πως δεν δίνετε τα στοιχεία [όπως ειπώθηκε χθες στο συμβούλιο] στην αντιπολίτευση για το νερό του δήμου σας που έχει σχέση με την υγεία των κατοίκων της περιοχής που σας εξέλεξαν να τους υπηρετείτε, και όλα όσα, επίσης, ειπώθηκαν από τον κ. Νεόφυτο Παπαδόπουλο, τι απαντήσεις προσωπικά να περιμένω;
Η, τι απαντήσεις να περιμένω για όσα ερωτήματα έχουν τεθεί από το site κατά καιρούς, ή για έγγραφα που έχουμε δημοσιοποιήσει;

Και να είστε σίγουρος ότι μας διαβάζουν πάρα πολλοί, έστω και αν εσείς χθες είπατε, "είδες απόψε ότι δεν σε διαβάζει κανείς".

Το site, καθόλου τυχαία δεν έχει ημερησίως 3.500-4.000 αναγνώστες [έχω κάνει σχετικές δημοσιεύσεις με φωτογραφίες στατιστικών που υποθέτω πως τις έχετε δει, μια και ήμαστε "φίλοι" στο κοινωνικό δίκτυο facebook].
Βέβαια, σύντομα θα μας διαβάζουν πολλοί περισσότεροι, αλλά αυτό το φυλάω για έκπληξη!!!
Δεν θα συνεχίσω περισσότερο διότι δεν αξίζει ο κόπος. Νομίζω ότι έδωσα κάποιες συγκεκριμένες απαντήσεις. Κι επαναλαμβάνω πως αν εσείς θέλετε να γίνει προσωπικό το θέμα, για ακόμη μια φορά σας λέω ότι, λυπάμαι αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία αυτή!!!

ΥΓ.: Εχω την αίσθηση ότι έχετε εκλεπτυσμένο χιούμορ και ειλικρινά το πιστεύω χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας. Ισως σε μια άλλη περίπτωση να κάναμε και παρέα, διότι διαθέτω κι εγώ πολύ χιούμορ. 
Οπως κάνω παρέα με τον Τάκη Δημητρουλόπουλο, τον Γαβρίλη Λιατσή, τον Αλέξη Καστρινό, τον Σάκη Μπαλιούκο, τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο... έστω και αν κατά καιρούς έχω έρθει σε διαμάχες μαζί τους για θέματα των δήμων τους, όπως και με παλαιότερους δημάχους και συμβούλους της τοπικής και περιφερειακής διοίκησης. 

Μόνο που αυτοί δεν θέλησαν ΠΟΤΕ να κάνουν προσωπικές τις διαμάχες αυτές!!!  
Kι επειδή εγώ δεν διατηρώ κανένα προσωπικό μαζί σας, θα σας στείλω και πρόσκληση να παρευρεθείτε στην εκδήλωση-παρουσίαση του νέου μου βιβλίου, στις 30 Σεπτεμβρίου, στην Αμαλιάδα!!!

ΥΓ2: Εγώ έχω 18 χρόνια στα θέματα αυτοδιοίκησης. Αραγε, μετά την παρέλευση των δύο ετών, μέχρι τις δημοτικές εκλογές, εσύ θα έχεις θέση στην αυτοδιοίκηση; 

ΥΓ3: Χθες έλειπε από το δημοτικό συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος, Χρήστος Παλαιολόγος. Δυστυχώς, δεν άκουσα αν αναφέρθηκε η αιτία που δεν παρευρέθηκε. Μήπως, γι αυτό, μας πληροφορήσεις κύριε δήμαρχε; 

ΥΓ4: Για να ξέρεις, στο site, newsgf.net, γράφουν κι άλλοι εκτός από εμένα! 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Θερμές ευχαριστίες του site newsgf.net, στον δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ
Θερμές ευχαριστίες του site newsgf.net, στον δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkGo6q9m2vUCUkTL_0ntATknC3vbtOCapPLO51OwRXJradmb10IflUqqM30kMbaCx8b8uWxAb1GTfL3PgWhpTKpBXojGbnMtEp1DabMhFNIvwwVNInWV-aj1fW0zXMmZmsjggfMaO02hHa/s640/21317876_10210843627509120_6475049043696000186_n.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkGo6q9m2vUCUkTL_0ntATknC3vbtOCapPLO51OwRXJradmb10IflUqqM30kMbaCx8b8uWxAb1GTfL3PgWhpTKpBXojGbnMtEp1DabMhFNIvwwVNInWV-aj1fW0zXMmZmsjggfMaO02hHa/s72-c/21317876_10210843627509120_6475049043696000186_n.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/09/site-newsgfnet.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/09/site-newsgfnet.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy