20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υποστηρικτής και συνοδοιπόρος  Συνεχίζοντας την «διαδρομή» που είχε χαράξει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Η...


Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υποστηρικτής και συνοδοιπόρος 

Συνεχίζοντας την «διαδρομή» που είχε χαράξει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει ουσιαστικά τις δράσεις και τους στόχους του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, στον χαιρετισμό του τονίζει ότι «τα 20 χρόνια της πορείας του το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους έχει δώσει χιλιάδες ευκαιρίες έκφρασης και δημιουργίας σε νέους.

Η αισθητική ποιότητα και η τεχνική αρτιότητα των προβαλλομένων ταινιών καταδεικνύουν τις δημιουργικές δυνάμεις στις οποίες μπορούμε να ελπίζουμε. Διότι το Φεστιβάλ, δεν συναντά μόνο τη νεανική οπτικοακουστική επικοινωνία και έκφραση. Συνιστά μια σημαντική δημιουργική διέξοδο, έναν δημιουργικό τρόπο αντίδρασης στα προβλήματα της εποχής μας και ιδιαίτερα απέναντι σε εκείνα που τα ευαισθητοποιούν περισσότερο.

Εν τέλει όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συνειδητοποιήσει ότι κάποιες ταινίες τις δημιουργούν παιδιά, αλλά απευθύνονται σε όλους εμάς, τους μεγάλους. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι ο θεσμός συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία, αποκτά διεθνή αναγνωρισιμότητα, αλλά πάνω απ’ όλα εξακολουθεί να αποτελεί «παράθυρο» στον κόσμο για χιλιάδες παιδιά και νέους. Υποστηρίζοντας έμπρακτα τον θεσμό, είμαι πεπεισμένος ότι και η φετινή επετειακή διοργάνωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία»

Για ένα θεσμό που τροφοδοτεί μια νέα κίνηση και μια νέα προοπτική των πραγμάτων, αποτελεί έναν χώρο συζήτησης και προβληματισμού, δημιουργικότητας και πρωτοπορίας, μιλά στον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γιώργος Γεωργιόπουλος.

«Για εικοστή φορά προσερχόμαστε φέτος στη συνάντηση με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, μια συνάντηση που στηρίζεται στο τρίπτυχο εκπαίδευση, δημιουργία, ψυχαγωγία και στην οποία συνομιλούν ο πολιτισμός, η τέχνη και οι ανθρώπινες αξίες.

Ο κινηματογραφικός διάλογος ανάμεσα σε περισσότερες από 40 χώρες που εκπροσωπούνται με ταινίες τους στο φετινό Φεστιβάλ, προσφέρει μια δημιουργική ανταλλαγή απόψεων και κουλτούρας, με επίκεντρο το παρόν και το μέλλον των νέων ανθρώπων σ’ έναν κόσμο που αιφνιδιάζει με τις αλλαγές του, γεννά νέες ανάγκες, αναζητά νέες απαντήσεις και διεκδικεί νέους δρόμους έκφρασης και ύπαρξης. Μέσα στον σύγχρονο αυτό κόσμο, το Φεστιβάλ Ολυμπίας αποτελεί ένα θεσμό που τροφοδοτεί μια νέα κίνηση και μια νέα προοπτική των πραγμάτων, αποτελεί έναν χώρο συζήτησης και προβληματισμού, δημιουργικότητας και πρωτοπορίας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υποστηρίζει σταθερά και με κάθε δυνατό τρόπο Φεστιβάλ Ολυμπίας, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αποδεικνύει ότι η τέχνη δεν παύει να αποτελεί, ακόμη και μέσα στις πιο δύσκολες συγκυρίες, μια διαχρονική σταθερά σε αντίθεση με το εφήμερο των καιρών. Σας καλωσορίζω όλους στη γη της Ολυμπίας με ξεχωριστή χαρά και τιμή κι εύχομαι μια δημιουργική εβδομάδα, καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους και ευχάριστη διαμονή στους επισκέπτες μας».


Πύργος και Ήλιδα υποδέχονται το 20ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας 

Η έναρξη του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας, βρίσκει για μια ακόμη χρονιά τους δήμους Πύργου και Ήλιδας σε κοινή πορεία για την παιδική και νεανική δημιουργία, για την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και την έκφραση των ονείρων και των οραμάτων των παιδιών και των νέων. Φιλοξενώντας τις ιδέες τους και τον ενθουσιασμό τους, γίνονται το επίκεντρο για την μεγαλύτερη νεανική και παιδική γιορτή της χώρας.

Πυλώνα στήριξης της κοινωνικής συνοχής και θεσμό-σταθμό για την καλλιέργεια της δημιουργικής σκέψης χαρακτηρίζει την διοργάνωση ο Δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής. «Σε μια εποχή δυσχερή και άκαμπτη, με αμφισβητούμενες αξίες και ευτελή ακούσματα, αναγνώσματα και θεάματα, ο υγιής πολιτισμός που προσφέρει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους, αποτελεί πυλώνα στήριξης της κοινωνικής συνοχής και θεσμό-σταθμό για την καλλιέργεια της δημιουργικής σκέψης.

Το Φεστιβάλ μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε το ταλέντο, τη δεξιοτεχνία, την ιδιαίτερη αγάπη των νεαρότερων μελών της κοινωνίας μας για την τέχνη του κινηματογράφου αλλά και της μουσικής, του χορού, των εικαστικών. Στα 20 χρόνια του, το φεστιβάλ έχει αφήσει το δικό του, ανεξίτηλο, αποτύπωμα στον διαπολιτισμικό διάλογο, έχει δημιουργήσει μια φήμη που έχει φτάσει πολύ πιο μακριά από τα σύνορα της χώρας μας και έχει δώσει την αφορμή σε ντόπιους και ξένους να συναναστραφούν, να μοιραστούν εικόνες και σκέψεις, να ανταλλάξουν πολιτισμό και γνώσεις. Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές, να ευχηθώ κάθε επιτυχία στη φετινή 20ή συνάντηση του Φεστιβάλ με τους νέους και τα παιδιά και, φυσικά, καλή διασκέδαση σε όλους!»

Σε ρυθμούς φεστιβαλικούς ζει για δεύτερη χρονιά ο δήμος Ήλιδας. Η Αμαλιάδα αλλά και η ευρύτερη περιοχή συμμετέχει δυναμικά και δημιουργικά στον διεθνή χάρτη των παιδικών και νεανικών φεστιβάλ, γίνεται το επίκεντρο της έκφρασης και της φαντασίας και αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για την μόνιμη διεξαγωγή του Διαγωνιστικού Τμήματος Ντοκιμαντέρ (KIDS & DOCS) στον δήμο Ήλιδας.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χροστοδουλόπουλος, χαρακτηρίζει το Φεστιβάλ καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό θεσμό διεθνούς βεληνεκούς που ωθεί τα παιδιά και τους νέους να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να αναπτύξουν την κριτική και δημιουργική σκέψη τους.

«Από πέρσι ο δήμος Ήλιδας αγκάλιασε ολόψυχα το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, αναλαμβάνοντας τη φιλοξενία του Τμήματος Kids and Docs και μιας σειράς εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, με στόχο να αναδείξει την Αμαλιάδα ως «πόλη του ντοκιμαντέρ» και ολόκληρο το δήμο ως μια κυψέλη δημιουργίας, έκφρασης και ψυχαγωγίας.

Η συμπόρευσή μας με το κορυφαίο κινηματογραφικό φεστιβάλ για παιδιά και νέους στην Ελλάδα δημιουργεί προστιθέμενη αξία στο πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής, ενισχύει την τοπική οικονομία και πολλαπλασιάζει την τουριστική προβολή της περιοχής. Κυρίως όμως, και πάνω απ’ όλα, δίνει στα παιδιά και τους νέους τη χαρά της συμμετοχής σ’ έναν καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό θεσμό διεθνούς βεληνεκούς και τα ωθεί να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να αναπτύξουν την κριτική και δημιουργική σκέψη τους…

Εύχομαι κάθε επιτυχία στη φετινή διοργάνωση, που εμπλουτίζεται με νέες δράσεις οι οποίες συνδυάζονται και με το άνοιγμα του Πολυχώρου Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ήλιδας».


Λυδία Κονιόρδου: «Το Υπουργείο Πολιτισμού αναγνωρίζει την προσφορά του Φεστιβάλ, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα το δημιουργικό του και παιδαγωγικό του έργο» 

Το βραβείο Ανθρώπινων Αξιών από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής των Ελλήνων ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η αναγνώριση του πολυδιάστατου χαρακτήρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, μετά από 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό, αποτελεί την σημαντικότερη ίσως επιβράβευση ότι πέραν της καλλιτεχνικής του επάρκειας, προάγει με σαφήνεια και πληρότητα τις δημοκρατικές αξίες που δίνουν περιεχόμενο και ποιότητα στην ανθρώπινη ζωή, επιβραβεύει την δημιουργικότητα των παιδιών και νέων, δίνει μορφή στην δημιουργικότητα και την εξωστρέφεια, αναδεικνύει ένα ισχυρό κύτταρο αναγέννησης.

Στην ξεχωριστή συμβολή του Φεστιβάλ στην πνευματική και ψυχική ανάπτυξη των νέων, στην καλλιέργεια της κριτικής τους σκέψης και στην απόκτηση γνώσεων, για να μπορούν να εκφράζονται δημιουργικά μέσω της εικόνας, αναφέρεται στον χαιρετισμό της η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου. 

«Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, που γιορτάζει φέτος τα είκοσι χρόνια του, μας εκπλήσσει διαρκώς με τις καινοτόμες δράσεις του, τις αισθητικές του επιλογές, την οργανωτική του αρτιότητα και τον ανθρωποκεντρισμό του. Η προβολή ταινιών απ’ όλες τις χώρες του πλανήτη, η φυσική παρουσία κινηματογραφιστών, ανθρώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας και θεσμικών παραγόντων από δεκάδες ξένες χώρες αντανακλούν τη διεθνή του ακτινοβολία και καταξίωση.

Το Φεστιβάλ Ολυμπίας με τις προβολές και αναλύσεις ταινιών, την επεξεργασία και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τη διοργάνωση ημερίδων για την οπτικοακουστική παιδεία και τόσες άλλες συμμετοχικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες, συνεργαζόμενο με τη σχολική κοινότητα συμβάλλει τα μέγιστα στην πνευματική και ψυχική ανάπτυξη των νέων, στην καλλιέργεια της κριτικής τους σκέψης και στην απόκτηση γνώσεων, για να μπορούν να εκφράζονται δημιουργικά μέσω της εικόνας.

Αναγνωρίζοντας αυτή του την προσφορά το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού κάνει πράξη την επιθυμία των διοργανωτών και της τοπικής κοινωνίας που το έχει αγκαλιάσει, με την υπογραφή τριετούς προγραμματικής σύμβασης χρηματοδότησης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την «Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας ΚΟΙΝΣΕΠ», προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα το δημιουργικό του και παιδαγωγικό του έργο. Εύχομαι από καρδιάς στο 20 ο Φεστιβάλ, στους διοργανωτές, τους εθελοντές, τους διαγωνιζόμενους, τους εμψυχωτές των εργαστηρίων, Έλληνες και ξένους, καλή επιτυχία».


Ευκαιρία για σκέψη και σχεδιασμό, χαρακτηρίζει την φετινή επέτειο των 20 χρόνων του Φεστιβάλ, ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. 

«Τα εκατοντάδες παιδιά όμως που θα συμμετάσχουν και φέτος με διάφορους τρόπους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, είναι ταυτόχρονα ο απολογισμός των είκοσι χρόνων του και ο σχεδιασμός του για το μέλλον. Μέσα σε αυτά τα είκοσι χρόνια, χιλιάδες παιδιά έχουν απολαύσει το προνόμιο να βρεθούν σε μία κινηματογραφική αίθουσα και να δουν σπάνιες ταινίες από όλο τον κόσμο, ταινίες που δεν θα είχαν την ευκαιρία να δουν αν δεν υπήρχε το Φεστιβάλ Ολυμπίας.

Χιλιάδες παιδιά έχουν βγει από τις αίθουσες σημαδεμένα ανεξίτηλα από την επαφή τους με την τέχνη. Και αρκετά από αυτά, κατάφεραν να περάσουν από την άλλη πλευρά της κάμερας ή να αλλάξουν οπτική γωνία. Γιατί είναι βέβαιο ότι μέσα στο σκοτάδι της κινηματογραφικής αίθουσας, τα μάτια ανοίγουν και το μυαλό φωτίζεται.

Η φετινή επέτειος λοιπόν είναι μία ευκαιρία για το Φεστιβάλ να στοχαστεί την πορεία αυτών των είκοσι χρόνων, να γιορτάσει τη φετινή διοργάνωση με όλο το νεανικό κέφι που διαθέτει, και να σχεδιάσει τα επόμενα είκοσι χρόνια. Η Βουλή των Ελλήνων θα είναι παρούσα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της τέχνης και της παιδικής ηλικίας, αλλά και στις επόμενες που θα έρθουν, απονέμοντας και φέτος το βραβείο «Ανθρώπινες Αξίες» σε ταινία του διαγωνιστικού τμήματος. Εύχομαι από καρδιάς επιτυχία στην εξαιρετική αυτή διοργάνωση». Υπενθυμίζεται ότι το 2015 χαρακτηρίστηκε από την θέσπιση, από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής των Ελλήνων ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, του συγκεκριμένου Βραβείου.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 
«Οι νέοι διαμορφώνουν με τη δική τους οπτική τον αυριανό κόσμο του ελληνικού Κινηματογράφου»

Συμπαραστάτης και αρωγός του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους Η υποστήριξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας αποτελεί από πλευράς του Κέντρου Ελληνικού Κινηματογράφου μια στρατηγική επιλογή. Το Ε.Κ.Κ παραμένει πάντα δίπλα στη διοργάνωση, ως συμπαραστάτης και αρωγός. Ορόσημο τόσο για το ίδιο το Φεστιβάλ, όσο και συνολικά για την ελληνική κινηματογραφική ζωή, χαρακτηρίζει το Φεστιβάλ ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Δημήτρης Παπαϊωάννου.

«Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια παρουσίας και δράσης. Αυτό είναι ένα ορόσημο τόσο για το ίδιο το Φεστιβάλ, όσο και συνολικά για την ελληνική κινηματογραφική ζωή. Πρόκειται αναμφίβολα πλέον για έναν θεσμό, ο οποίος με το παράδειγμά του έχει να μας διδάξει πολλά. Το κύριο είναι το πώς απλές και ουσιαστικές ιδέες αποκτούν τη δική τους μοναδική δυναμική όταν συνδέονται με ένα δημιουργικό ζητούμενο όπως είναι η ενίσχυση της κινηματογραφικής παιδείας της κοινωνίας μας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία το γεγονός ότι το Φεστιβάλ της Ολυμπίας μετατοπίζει γεωγραφικά το βάρος από τα μεγάλα αστικά κέντρα προς την Περιφέρεια και αντιμετωπίζει τους νέους ανθρώπους ως εκείνους που θα διαμορφώσουν, με τη δική τους οπτική και τις δικές τους απαιτήσεις, τον αυριανό κόσμο του ελληνικού Κινηματογράφου. Εκπροσωπώντας το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, μπορώ να ευχηθώ μόνο ένα πράγμα: Να τα εκατοστήσετε! Το έχουμε ανάγκη όλοι μας».

Ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Βασίλης Κοσμόπουλος, χαρακτηρίζει πρωτοπόρα και καθοριστική την συμβολή του Φεστιβάλ.

«Η επετειακή αυτή διοργάνωση αποτελεί ταυτόχρονα την κορύφωση μιας πορείας που δικαίωσε τους σκοπούς της ίδρυσής του, κατακτώντας σημαντική θέση στο είδος αυτό σε ευρωπαϊκό επίπεδο και την αφετηρία για την επίτευξη νέων στόχων προς όφελος της κοινωνίας και την κινηματογραφικής κοινότητας.

Η σημασία της οπτικοακουστικής παιδείας, σε μια εποχή που κυριαρχείται από τη δύναμη της κινούμενης εικόνας, είναι αναμφισβήτητη και η ανάγκη άμεσης προσαρμογής του εκπαιδευτικού συστήματος και μιας νέας παιδαγωγικής θεώρησης που να την εμπεριέχει, είναι πλέον αδήριτη.

Ο κινηματογράφος για παιδιά και νέους θέτει στο επίκεντρο την παιδική και εφηβική ηλικία και η σημασία του για τις αναπαραστάσεις της ηλικίας αυτής στην οθόνη είναι καθοριστική για την διαμόρφωση ταυτότητας. Τα παιδιά θέλουν να βλέπουν εκφάνσεις της ηλικίας τους στην οθόνη - και οφείλουμε να διευκολύνουμε την πρόσβαση αυτή - ενώ συνάμα καλούνται στην πράξη να εκφράσουν την γενιά τους μέσα από σχεδιασμένες δράσεις οπτικοακουστικής δημιουργίας.

Στο πλαίσιο αυτό η παρέμβαση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, τόσο με την συμβολή του στην εδραίωση της πρόσληψης του κινηματογράφου για παιδιά και νέους όσο και με τις παιδευτικές του δράσεις, υπήρξε πρωτοπόρα και παραμένει καθοριστική. Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου έχει θέσει ως στόχο την ανάπτυξη της εκπαιδευτικής του διάστασης, αφενός στο επίπεδο της υποστήριξης και κατάρτισης νέων κινηματογραφιστών και αφετέρου στην διαμόρφωση μιας συνολικής στρατηγικής για την οπτικοακουστική παιδεία με τον συντονισμό των επιμέρους θετικών πρωτοβουλιών και τον δημιουργικό διάλογο με τους αρμόδιους φορείς. Στο πλαίσιο αυτό, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην 20ο επετειακό Φεστιβάλ και στηρίζουμε εγκάρδια την προοπτική ανάπτυξης που προοιωνίζεται».


COMMENTS

.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Βιολέτης ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εκδήλωση ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους
20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους
https://1.bp.blogspot.com/-TxSVeM9fN60/Wh_pbXKiXMI/AAAAAAACLPE/XpMX9wSpWlwgk7te497gR006HIdKDzksQCLcBGAs/s640/banner980x300px.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-TxSVeM9fN60/Wh_pbXKiXMI/AAAAAAACLPE/XpMX9wSpWlwgk7te497gR006HIdKDzksQCLcBGAs/s72-c/banner980x300px.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/11/20_30.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/11/20_30.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy