Διαβάστε προσεκτικά σε τι υπόληψη σας έχουν και ξαναψηφίστε τους!

Άλλο ένα Δ.Σ με χρήσιμα συμπεράσματα και αποκάλυψη ότι το καράβι που λέγεται Δήμος Πύργου πάει στα βράχια ολοταχώς.Μια Δημοτική αρχή με ...


Άλλο ένα Δ.Σ με χρήσιμα συμπεράσματα και αποκάλυψη ότι το καράβι που λέγεται Δήμος Πύργου πάει στα βράχια ολοταχώς.Μια Δημοτική αρχή με γερασμένα μυαλά και νοοτροπίες του 1800,που η λέξη ανάπτυξη για αυτούς σημαίνει ,ανάπτυξη για πάρτη τους και κανένα χαλικάκι,τσιμεντάκι, μαντρούλα, πεζοδρόμια για ημετέρους και υπερκοστολογημένα έργα <αέρα-πατέρα> που έλεγαν οι παλιοί.

Θα συνεχιζουμε να τους δείχνουμε το σωστό δρόμο,αν και αυτοί ως άλλοι <Καίσαρες> δεν ακούν τίποτα και προφανώς ξεχρεώνουν γραμμάτια. Διαφέρουμε αιώνες από αυτούς και αυτό είναι σίγουρο.Μας αρέσει πολύ να ξέρετε.Είστε το χθες και είμαστε το αύριο.

α)Κοινοτικό κατάστημα Αγ.Γεωργίου:Υπόσχεθηκαν ότι σύντομα θα αρχίσουν τα έργα. Ελπίζουμε να μην είναι σαν τις άλλες υποσχέσεις.(τρανό παράδειγμα το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ που ακόμα πάει στον Αγ.Ιωάννη!!)

β)Ζωντανή σύνδεση των Δ.Σ:Πολλαπλές αναφορές μας σε αυτό.Ούτε λόγος να γίνει από την παρούσα Δημ.αρχή.Προφανώς εάν δει ο κόσμος την τραγικότητά τους στις επόμενες εκλογές δεν θα τους σώζουν οι <προστάτες> τους,από τα κομματικά μαγειρεία στα οποία έχουν προσκυνήσει ,για να μην τελεσιδικούν ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ τους υποθέσεις.

γ)Ζητήσαμε να δείξει ο Δήμος έμπρακτα την αλληλεγγύη του σε ένα εθελοντή καθηγητή του κοιν.φροντιστηρίου,(εδώ και 4 χρόνια) , που πλέον αδυνατεί ακόμα και στα έξοδα μετάβασης(και με κομμένο ρεύμα), για να διδάξει ΔΩΡΕΑΝ τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.Καμία απάντηση από τον κύριο που ζητά 100000 αναδρομικά.Μήπως και ξέρει αυτός τι είναι να μην έχεις ευρώ για τα παιδιά σου;Μόνο για φωτογραφίες ξέρει όταν αλλάζει τους ειδικούς σύμβουλους σαν τα πουκάμισα.

δ)Καταψηφίσαμε το στήσιμο λούνα-παρκ έμπροσθεν ΜΟΝΟ του Αγ.Νικολάου. Προτείναμε να γίνει σε 4 σημεία περιμετρικά της Πόλης.(Χαλικιάτικα-ΑΓ.Βαρβάρα-πλησίον ΟΣΕ-Κούβελος κλπ) και παράλληλα σε Καράτουλα-Βούναργο-Επιτάλιο..Ούτε καν σε ψήφισμα δεν το έβαλε ο Πρόεδρος και δυστυχώς ΔΕΝ είδα να συναινούν και οι δημοτικοί σύμβουλοι εκτός Πύργου.Παιδιά δεν έχει μόνο το κέντρο του Πύργου.Μαγαζιά δεν έχει μόνο η Πλατεία!.Σε τόσο υπόληψη σας έχουν να ξέρετε και να το θυμάστε ,όταν έρθουν να σας χτυπήσουν την πλάτη το 2019 για ψήφους.

ε)Προτείναμε(μαζί με άλλες παρατάξεις) την απόφαση Δημ.συμβουλίου ,ώστε ο Δήμος να μην απαιτεί αναδρομικά τέλη από τα μη ηλεκτροδοτούμενα και σε μη χρήση κτίσματα,πράγμα που γίνεται σε άλλους Δήμους.(εδώ ζητούνται ακούσαμε, μέχρι και σε βάθος 20ετιας!!).Δόθηκε υπόσχεση για το μέλλον!!..Αν κρίνουμε από τη στάση τους σε όλα τα ζητήματα,μάλλον θα θεωρούν το 2500μ.Χ που θεωρεί ο Δήμαρχος ότι ΔΕΝ θα είναι ΞΑΝΑ υποψήφιος.

στ)Ζητήσαμε για τους μόνιμους κατοίκους του Δήμου,που δεν έχουν την υποστήριξη πλήθος κοινωνικών επιδομάτων ,όπως οι <ευπαθείς>,να μηδενισtούν τα Δημοτικά ανταποδοτικά τους τέλη στη ΔΕΗ (για τους πολύτεκνους) και να γίνουν 50% (για τους τρίτεκνους).Εκεί μάλιστα για λόγους ηθικής ο υπογράφων ζήτησε και αυτοεξαίρεσή(λόγω τριτεκνίας) ,επειδή το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά κοινωνικό.Δέχτηκα την αήθη και προσωπική επίθεση από τον Δήμαρχο.ότι δημιουργώ εντυπώσεις λόγω εισοδήματος και τότε φυσικά έγινε πόλεμος.

Τον κάλεσα και τον καλώ και τώρα να βγάλουμε τα περιουσιακά μας στοιχεία στο φως.Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.Δεν δικαιούται να ομιλεί αυτός που έχει τόμο ολόκληρο προσωπική και οικογενειακή περιουσία(το πόθεν έσχες είναι δουλειά του Κράτους) ,αυτός που σε καιρό οικονομικής κρίσης ζητά αναδρομικά από το 2014,αυτός που αρνείται τα πάντα στους μόνιμους κάτοικους και δίνει τα πάντα στους <ευπαθείς> περιφερόμενους ψηφοφόρους.

ζ)Τέλος ζητήσαμε από το Δήμο να γίνει πρωτοπόρος και να μιμηθεί το Δήμο Γλυφάδας σε κάτι που έχει σχέση με το Δημογραφικό.Να καταθέσει πλήρη φάκελο σε Αποκεντρωμένη και Ελεγκτικό Συνέδριο και να πριμοδοτήσει τους Μόνιμους πολίτες μας(αναφέραμε πλήθος εξαιρέσεων και διατάξεων ώστε τα λεφτά να μην πάνε στους γνωστούς-άγνωστους) με 3000 ευρώ εφάπαξ στη γέννηση του 3ου παιδιού και 5000 για το 4ο και επίσης για κάθε ένα επιπλέον παιδί(οι διατάξεις αυτές χωρούν βελτιώσεις ακόμα και για τη γέννηση 1ου ή 2ου παιδιού).

Επισημάναμε δε ότι ο Αντ/χος Οικονομικών λέει συνέχεια ότι ο Δήμος έχει πλέον καλά οικονομικά στοιχεία και ότι εάν αυτό αληθεύει να μην τα πάνε για προεκλογικά τσιμέντα αλλά για τις οικογένειες του Δήμου ,που θέλουν να ζήσουν τα παιδιά τους ή να κάνουν κι άλλα. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να σας πω τι μου απάντησε ο Δήμαρχος.

Ντραπείτε κι εσείς λίγο που σκέφτεστε να τον ξαναψηφίσετε.Φυσικά ούτε λόγος για αποδοχή και ψηφοφορία.Εμείς αυτό θα το κάνουμε πράξη,γιατί το Δημογραφικό το θεωρούμε Νο1 πρόβλημα. Σε ένα Δήμο που τα κοινωνικά επιδόματα δεν θα δίνονται με το σωρό στους <ευπαθείς>,αλλά σε αυτούς που πρέπει.Εμείς ξέρουμε πως!!

Κατά τα άλλα ο βαθύπλουτος Δήμαρχος θα τιμήσει ένα ακόμα πολιτικό του στηρίγμα σε λίγο καιρό με τα λεφτά σας φυσικά.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ..

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος

COMMENTS

.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Βιολέτης ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εκδήλωση ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Πύργος Ρεπορτάζ Σημεία πώλησης Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Διαβάστε προσεκτικά σε τι υπόληψη σας έχουν και ξαναψηφίστε τους!
Διαβάστε προσεκτικά σε τι υπόληψη σας έχουν και ξαναψηφίστε τους!
https://2.bp.blogspot.com/-1Xb9m9RFfmQ/WiA2fHCC13I/AAAAAAACLS4/jBjKhdKK3AYu4U97o0XfPDap0uU7LJ30ACLcBGAs/s640/%25CE%259C%25CE%2599%25CE%25A7%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A3.JPG
https://2.bp.blogspot.com/-1Xb9m9RFfmQ/WiA2fHCC13I/AAAAAAACLS4/jBjKhdKK3AYu4U97o0XfPDap0uU7LJ30ACLcBGAs/s72-c/%25CE%259C%25CE%2599%25CE%25A7%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A3.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/11/blog-post_323.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/11/blog-post_323.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy