-->

Οι πιο σατανικές γυναίκες εγκληματίες στην ιστορία της ανθρωπότητας

Οι γυναίκες αυτές έμειναν στην ιστορία για τους λάθος λόγους. Τα εγκλήματά τους χαρακτηρίζονται από απίστευτη αγριότητα και οι ιστορίες ...


Οι γυναίκες αυτές έμειναν στην ιστορία για τους λάθος λόγους. Τα εγκλήματά τους χαρακτηρίζονται από απίστευτη αγριότητα και οι ιστορίες κάποιων από αυτές γυρίστηκαν ταινίες στη μεγάλη οθόνη. Κάντε κλικ και ετοιμαστείτε για τα χειρότερα...


Myra Hindley

Με τον σύντροφό της Ian Brady, η Myra σκότωσε πέντε παιδιά από 10 ως 17 χρονών στην Αγγλία τη δεκαετία του '60. Καταδικάστηκε δις σε ισόβια και πέθανε σε ηλικία 60 ετών το 2002. 


Ma Barker

Η Ma Baker ήταν η μια από τις πιο διάσημες γυναίκες εγκληματίες στην ιστορία των ΗΠΑ. Στις αρχές της δεκαετίας του '30, η Barker σχεδίασε ληστείες, φόνους και απαγωγές με συνεργό τον Barker Gang, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των δυο γιων της. Το 1935 σκοτώθηκε από το FBI στο σπίτι που κρυβόταν. Ακόμη και σήμερα πολλοί έχουν αναφέρει ανεξήγητα φαινόμενα στο συγκεκριμένο σπίτι. 


Μαρια Α' της Αγγλιας

Η Αιμοσταγής Μαρία (Bloody Mary), η βασίλισσα της Αγγλίας ήταν υπεύθυνη για τον άγριο διωγμό των Προτεσταντών και τον θάνατο πάνω από 300 ανθρώπων. 


Mireya Moreno Carreon

Η Mireya Moreno Carreon ήταν διακινήτρια ναρκωτικών για το καρτέλ Λος Ζέτας στο Μεξικό. Ήταν αστυνομικός μέχρι που έγινε μέλος του καρτέλ και ηγέτης της οργάνωσης. Συνελήφθη το 2011. 


Klara Mauerova

Η Klara από την Τσεχία ανήκε σε μια κανιβαλιστική θρησκευτική αίρεση. Μαζί με άλλα μέλη της οργάνωσης βασάνιζε ένα από τα παιδιά της αναγκάζοντάς τον να φάει την ίδια του τη σάρκα. Η Klara καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση το 2008.


Juana Barraza

Γεννημένη το 1957, ήταν επαγγελματίας αθλήτρια της πάλης και μια από τις πιο γνωστές δολοφόνους στο Μεξικό, Η Juana Barraza δολοφόνησε περίπου 48 ηλικιωμένες γυναίκες. Συνελήφθη το 2006 και καταδικάστηκε σε 759 χρόνια φυλάκιση. 

\

Griselda Blanco

H συγκεκριμένη Κολομβιανή ήταν διάσημη διακινήτρια ναρκωτικών και μία από τα βασικά μέλη του καρτέλ της Μεντεγίν. Η Blanco πιστεύεται ότι υπήρξε υπεύθυνη για περισσότερους από 200 φόνους. 



 

Amelia Dyer

Η Dyer γεννήθηκε στο Μπρίστολ το 1837 και υπήρξε διαβόητη δολοφόνος. Μέσα σε 20 χρόνια σκότωσε εκατοντάδες παιδιά. Συνελήφθη το 1869 και κρεμάστηκε. 


Christiana Edmunds

Η Αγγλίδα δολοφόνος αγόραζε σοκολατάκια, τα γέμιζε με στρυχνίνη και τα επέστρεφε στο κατάστημα όπου τα αγόραζαν ανυποψίαστοι πελάτες. Το 1871, ένα παιδί πέθανε επειδή έφαγε μερικά από αυτά τα σοκολατάκια και η Edmunds καταδικάστηκε σε θάνατο. Αργότερα η ποινή της μειώθηκε σε ισόβια.


Miyuki Ishikawa

Η Ishikawa υπήρξε διαβόητη δολοφόνος στην Ιαπωνία. Κατά τη δεκαετία του '40, με τη βόηθεια διάφορων συνεργών, συμπεριλαμβανομένου και του άντρα της, πιστεύεται ότι σκότωσε περισσότερα από 100 εγκαταλελλειμένα παιδιά. Αργότερα στη δίκη της, η αδίστακτη δολοφόνος κατηγόρησε τους γονείς των παιδιών επειδή τα εγκατέλειψαν. Καταδικάστηκε σε μόλις οκτώ χρόνια φυλακή. 


Gertrude Baniszewski

Η Baniszewski βασάνισε ένα μικρό κορίτσι μέχρι θανάτου. Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι διέπραξε το έγκλημα με τη βοήθεια των παιδιών της και άλλων τεσσάρων παιδιών της γειτονιάς. Το 1965 καταδικάστηκε για φόνο εκ προθέσεως. 


Karla Homolka

Μαζί με τον άντρα της, η Καναδέζα αυτή δολοφόνος απήγαγε και σκότωσε δύο νεαρές γυναίκες στις αρχές του '90. Συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερη το 2005 επειδή κατέθεσε εναντίον του συζύγου της. Άλλαξε το όνομά της και σήμερα ζει στη Γουαδελούπη με τον νέο της άντρα και τα τρία τους παιδιά. 


Ilse Koch

Την ονόμασαν η Σκύλα του Μπούχενβαλντ. Η Ilse ήταν η γυναίκα του επικεφαλής του στρατοπέδου συγκέντρωσης Μπούχενβαλντ. Χτυπούσε τους αιχμαλώτους, τους ανάγκαζε να κάνουν ανήκουστα πράγματα και κακοποιούσε όσους είχαν τατουάζ. 


Aileen Wuornos

Η Aileen Wuornos ήταν Αμερικανίδα ιερόδουλος η οποία σκότωσε επτά άνδρες από το 1989 μέχρι το 1990. Καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε το 2002. 


Ραναβαλονα Α'

Η Ραναβάλονα Α' κυβέρνησε στη Μαδασκάρη επί 33 χρόνια. Θεωρείται μία από τις πιο αιμοδιψείς γυναίκες όλων των εποχών. Χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας του σκληρού και απάνθρωπου καθεστώτος που επέβαλε. 


Belle Gunness

Έγινε γνωστή και ως Μαύρη Χήρα. Η Belle Gunness γεννήθηκε το 1859 στη Νορβηγία. Μετανάστευσε στις ΗΠΑ όπου σκότωσε δύο συζύγους και όλα της τα παιδιά. Πιστεύεται ότι συνολικά σκότωσε περισσότερα από 40 άτομα. 


Dagmar Overbye

Η Δανέζα κατά συρροή δολοφόνος πιστεύεται ότι σκότωσε περισσότερα από 25 παιδιά από το 1913 μέχρι το 1920. Το 1921 καταδικάστηκε σε θάνατο και μερικά χρόνια αργότερα η ποινή της μειώθηκε σε ισόβια. Πέθανε το 1929.


Αικατερινη των Μεδικων

Η Ιταλίδα ευγενής ήταν βασίλισσα της Γαλλίας από το 1547 έως το 1559 ως σύζυγος του βασιλιά Ερρίκου Β' της Γαλλίας. Κάποιοι λένε ότι υπήρξε ο ιθύνων νους πίσω από το μακελειό της Νύχτας του Αγ. Βαρθολομαίου όπου πέθαναν χιλιάδες άνθρωποι. 


Leonarda Cianciulli

Από το 1939 μέχρι το 1940, η Leonarda Cianciulli δολοφόνησε τρεις γυναίκες και έφτιαξε κέικ και σαπούνι. Την εποχή εκείνη ισχυρίστηκε ότι τις σκότωσε για να απαλλαγεί από την κατάρα που βάραινε την οικογένειά της. 


Irma Grese

Η Irma Grese ήταν φύλακας των SS στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Ράβενσμπρουκ και του Άουσβιτς. Έλεγχε 30.000 αιχμαλώτους τους οποίους βασάνιζε ψυχολογικά και σωματικά. Απαγχονίστηκε από τους συμμάχους για τα εγκλήματά της σε ηλικία μόλις 22 ετών. 




Elizabeth Bathory

Την αποκαλούσαν η Κόμισσα Δράκουλας και ήταν κόμισσα από την Ουγγαρία η οποία βασάνισε και σκότωσε εκατοντάδες γυναίκες κατά τον 16ο αιώνα. Συνήθιζε να κάνει μπάνιο στο αίμα των θυμάτων της, κάτι που πίστευε ότι τη διατηρούσε νέα. 


Tillie Klimek

Η Klimek ήταν Αμερικανίδα κατά συρροή δολοφόνος με καταγωγή από την Πολωνία. Έδρασε στο Σικάγο το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα όπου δηλητηρίασε περίπου 20 άτομα με αρσενικό. Κάποια από τα θύματά της έζησαν, ενώ άλλα, όπως οι τέσσεροι σύζυγοί της, πέθαναν. Το 1923 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

 StarsInsider

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Οι πιο σατανικές γυναίκες εγκληματίες στην ιστορία της ανθρωπότητας
Οι πιο σατανικές γυναίκες εγκληματίες στην ιστορία της ανθρωπότητας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgN9dKZthJEsD3f6jPPsWr1ozU_NJA-ISzNad5w24Hbt0eb3lrc7j4idIqj6LzA_aJt62lp5Ag23Ou6Cmg87ZVjS53dg4pFQRVNzEMrWrO-AwFRygwoTh68JSxI7zQMpcBID7u5eWM7Zvw/s640/BBFvmI0.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgN9dKZthJEsD3f6jPPsWr1ozU_NJA-ISzNad5w24Hbt0eb3lrc7j4idIqj6LzA_aJt62lp5Ag23Ou6Cmg87ZVjS53dg4pFQRVNzEMrWrO-AwFRygwoTh68JSxI7zQMpcBID7u5eWM7Zvw/s72-c/BBFvmI0.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/11/blog-post_459.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/11/blog-post_459.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy