Οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στο Περιφερειακό Συμβούλιο-Επίσκεψη Α. Κατσιφάρα και στην Αμαλιάδα

Με κύριο θέμα στην ημερήσια διάταξη τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με χρηματοδότηση του Ευ...


Με κύριο θέμα στην ημερήσια διάταξη τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτική Ελλάδα 2014-2020, συνεδριάζει την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 3 μ.μ. το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας:

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος έχοντας προχωρήσει έγκαιρα σε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό, διεκδίκησε και εξασφάλισε σημαντικούς πόρους από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο για την υλοποίηση δράσεων που απευθύνονται σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και όχι μόνο. Αυτό το σχέδιο δεν έμεινε στα λόγια, γίνεται πράξη, δίνοντας σημαντικές διεξόδους για την υποστήριξη της κινητικότητας των εργαζομένων, την προώθηση της κοινωνικής ένταξης, την καταπολέμηση της φτώχειας, όπως επίσης κάθε διάκρισης, τις επενδυτικές προτεραιότητες, την έξυπνη εξειδίκευση κ.α 

Το σώμα θα ενημερώσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έχοντας ήδη καταγράψει τα πρώτα αποτελέσματα αυτών των παρεμβάσεων. Μεταξύ των δομών που έχουν λειτουργήσει είναι και τα 19 Κέντρα Κοινότητας. Ένα από αυτά, το Κέντρο Κοινότητας Αιγίου, επισκέφθηκε προ ημερών ο Περιφερειάρχης απ’ όπου ενημερώθηκε ότι κατά το πρώτο δίμηνο λειτουργίας του έχουν εγγραφεί 400 ωφελούμενοι. Αντίστοιχες επισκέψεις προγραμματίζονται το αμέσως επόμενο διάστημα και σε άλλα Κέντρα Κοινότητας, όπως στην Αμαλιάδα και την Πάτρα.

Επίσης στον σχεδιασμό περιλαμβάνονται :

- Δομές για Αστέγους στο Δήμο Πατρέων και στο Δήμο Αγρινίου.
- Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας-Λειτουργία ξενώνων φιλοξενίας Δήμων Πατρέων και Αγρινίου.
- Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο στους Δήμους Πατρέων, Αγρινίου, Ναυπακτίας
- Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ) στην Πάτρα με φορείς υλοποίησης την Μέριμνα και τον σύλλογο Μαχητές, 2 στο Αγρίνιο με φορείς υλοποίησης το Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα και τον σύλλογο ΑμεΑ Ηλιαχτίδα, και 1 στην Ναύπακτο με φορέα υλοποίησης τον σύλλογο ΑμεΑ Αλκυνόη
- Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) στους Δήμους Αγρινίου και Ήλιδας. Για τη λειτουργία των δομών έχουν ήδη προσληφθεί 79 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ συνεχίζονται οι προσλήψεις για την πλήρη στελέχωσή τους. Επίσης, μεταξύ των άλλων θεμάτων που θα απασχολήσουν το Περιφερειακό Συμβούλιο είναι και η «Ανακαίνιση
– Αναβάθμιση Αμφιθεάτρων Σχολής Θετικών Επιστημών και Πολυτεχνικής Σχολής» του Πανεπιστημίου Πατρών, έργο προϋπολογισμού 1.942.300,00€, που πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από το Εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 001), έτους 2017.»

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Σας προσκαλούμε στην 18η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, την Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15.00΄ στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής) , με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συζήτηση της υπ. αριθ. 9/19-10-2017
Επερώτησης της Επικεφαλής της Παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση-Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα» κας Χαμηλάκη Αικατερίνης με απάντηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κ. Λύτρα Ιωάννη σχετικά με την αναγκαιότητα παρέμβασης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το κόστος των διοδίων στους εθνικούς οδικούς άξονες «Ολυμπία Οδός» και «Ιονία Οδός» και το καθεστώς εκμετάλλευσης του εθνικού οδικού δικτύου από εταιρείες παραχώρησης. Συζήτηση της υπ. αριθ. 10/23-10-2017

Επερώτησης των Περιφερειακών Συμβούλων της Παράταξης «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» κ.κ.Βασιλείου Χατζηλάμπρου, Κωνσταντίνου Γαβριηλίδη, Ευάγγελου Κατσακούλη, Κωνσταντίνου Κούστα και Ιωάννη Κολοβού με απάντηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού & Διοίκησης κ. Δριβίλα Δημήτριο σχετικά με μετακινήσεις υπαλλήλων της Π.Ε Αιτωλ/νίας. Συζήτηση της υπ. αριθ. 11/24-10-2017

Επερώτησης της Επικεφαλής της Παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση-Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα» κας Χαμηλάκη Αικατερίνης με απάντηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κ. Λύτρα Ιωάννη σχετικά με ενέργειες και παρεμβάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σχετικά με το κόστος των διοδίων της Γέφυρας Α.Ε. και τους όρους της σύμβασης παραχώρησης.

Συζήτηση της υπ. αριθ. 12/30-10-2017 Επερώτησης του Επικεφαλής της Παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» κ. Κανέλλη Γεωργίου με απάντηση από τον Περιφερειακού Συντονισμού & Διοίκησης κ. Δριβίλα Δημήτριο σχετικά με προβλήματα του νέου κτιρίου της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας. Ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτική Ελλάδα 2014-2020.

Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης του έργου με τίτλο: «Ανακαίνιση – Αναβάθμιση Αμφιθεάτρων Σχολής Θετικών Επιστημών και Πολυτεχνικής Σχολής», Π/Υ: 1.942.300,00€ στη ΣΑΕΠ 001 του Εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, έτους 2017

Έγκριση της πρότασης για τροποποίηση του έργου με ΚΑ 2015ΕΠ50100001 και τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ –ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Δ.Ε.

4. Έγκριση αποδοχής χρηματοδότησης από την ΣΑΕ 571 για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή Περιφερειακού Δρόμου στην Τ.Κ. Νεράιδας», της αναγκαιότητας διενέργειας δαπάνης σύναψης σύμβασης για την υλοποίηση του, καθώς και του τρόπου ανάθεσης του σύμφωνα με τον Ν.4412/2016 .

Έγκριση της Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων έργων – παρεμβάσεων (ως Παράρτημα ΙΙΙ) του Υποπρογράμματος 3 «Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων» του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (ΕΑΠ) «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση στις πυρόπληκτες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Ηλεία»

Έγκριση πρόσληψης Ιατρού Εργασίας με σύμβαση παροχής υπηρεσιών για το προσωπικό της έδρας και της Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Έγκριση πρόσληψης Ιατρού Εργασίας με σύμβαση παροχής υπηρεσιών για το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας.

Έγκριση πρόσληψης Ιατρού Εργασίας με σύμβαση παροχής υπηρεσιών για το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Έγκριση τροποποιήσεων του Έργου με Κ.Α. 2014ΕΠ50100002 και τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Δ.Ε. ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Π.Δ.Ε. (ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ Π.Κ. 2013ΕΠ00100000)», Προϋπολογισμού 51.880.000€.

Έγκριση του ετήσιου προγράμματος προμηθειών της Περιφέρειας Δυτικής Έγκριση Ζ’ τροποποίησης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2017.

Αποδοχή χορηγίας και έγκριση αναγκαιότητας μετακίνησης εκπροσώπων ευρωπαϊκών επιχειρηματικών περιφερειών δαπάνης μέχρι του ποσού των 5.000,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. για τη διοργάνωση του Διεθνούς Αναπτυξιακού Συνεδρίου με θέμα: «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στην Δυτική Ελλάδα» που θα πραγματοποιηθεί 13-15 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη των Πατρών.

14. Έγκριση διαδικασίας δημοπράτησης του έργου : Κ.Ε.: 2017ΕΠ00100003 «Εγκατάσταση φωτεινής σηματοδότησης στο κόμβο Ναυαρίνου (Κανακάρη) – Παπαφλέσσα του Δήμου Πατρέων» από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017 της ΣΑΕΠ 001.

15. Έγκριση της πρότασης ένταξης για τη χρηματοδότηση του έργου «ΠΙΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Βελτίωση Ε.Ο. Δάφνη – 111 Ε.Ο. στο Τμήμα παράκαμψη Δάφνης – παράκαμψη Κεραμιδιάς»», με το ποσό των 10.900,00 € στη ΣΑΕΠ 001 του Εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2017.

16. Έγκριση του τρόπου δημοπράτησης και του τρόπου ανάθεσης των υποέργων:
 Ι) (02.13) με τίτλο: «Συντήρηση Αποκατάσταση και Άρση Επικινδυνότητας των Κόμβων Εισόδου-Εξόδου της Πάτρας, του Πύργου και του Αγρινίου». Προϋπολογισμός υποέργου (02.13): 8.000.000,00€ (με ΦΠΑ)
ΙΙ) (02.14) με τίτλο: «Συντήρηση Σήμανσης & Ασφάλισης Εθνικού Οδικού Δικτύου ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας».
ΙΙΙ) (02.15) με τίτλο: «Συντήρηση Σήμανσης & Ασφάλισης Εθνικού Οδικού Δικτύου ΠΕ Αχαίας». ΙV) (02.16) με τίτλο: «Συντήρηση Σήμανσης & Ασφάλισης Εθνικού Οδικού Δικτύου ΠΕ Ηλείας».

17. Έγκριση αναγκαιότητας για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Π.Ε. Ηλείας στη διοργάνωση του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, της 17ης Ευρωπαϊκής Συνάντησης Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio και των Παράλληλων Εκδηλώσεων τους, στον Πύργο και άλλες πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από 2 έως 20 Δεκεμβρίου 2017, μέχρι του ποσού των 100.000 ευρώ με ΦΠΑ».

Συμπλήρωση της υπ’ αριθμό 127/2016 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου, σχετικά με την έγκριση του ετήσιου προγράμματος προμηθειών έτους 2017 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Έγκριση της πρότασης ένταξης για τη χρηματοδότηση της Μελέτης «Οριστική Μελέτη Γεωτεχνική, Στατική και Υδραυλική Γέφυρας Πόρου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας», με το ποσό των 74.400,00 € στη ΣΑΜΠ 001 του Εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2017.

Επικύρωση πρακτικών 11ης /2017, 12ης /2017 13ης /2017, 14ης /2017 και 15ης /2017 συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ (εισηγητής :Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ.Κωνσταντίνος Καρπέτας) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ.Κωνσταντίνος Καρπέτας) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας κ. Γεώργιος Π. Γεωργιόπουλος) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ.Κωνσταντίνος Καρπέτας) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού & Διοίκησης κ.Δημήτριος Δριβίλας) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού & Διοίκησης κ.Δημήτριος Δριβίλας) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού & Διοίκησης κ.Δημήτριος Δριβίλας) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ.Κωνσταντίνος Καρπέτας) Ελλάδας 2018 (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Παναγιώτης Μπράμος) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Παναγιώτης Μπράμος)

12. Έγκριση του τρόπου δημοπράτησης και του τρόπου ανάθεσης της εργολαβίας με τίτλο: «Εργασίες Αντιμετώπισης Κατολισθήσεων της ΠΕΟ Πατρών Τριπόλεως». ΚΕ : 2012ΕΠ00100032. Προϋπολογισμός εργολαβίας: 500.000,00€ (με ΦΠΑ). (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών & Δικτύων κ. Ιωάννης Λύτρας) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ.Κωνσταντίνος Καρπέτας) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών & Δικτύων κ. Ιωάννης Λύτρας) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ.Κωνσταντίνος Καρπέτας) Προϋπολογισμός υποέργου (02.14): 700.000,00€ (με ΦΠΑ)

Προϋπολογισμός υποέργου (02.15): 600.000,00€ (με ΦΠΑ) Προϋπολογισμός υποέργου (02.16): 400.000,00€ (με ΦΠΑ)του έργου της ΣΑΕΠ501 : Κ.Ε.: 2014ΕΠ50100002 . (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών & Δικτύων κ. Ιωάννης Λύτρας) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας κ. Γεώργιος Π. Γεωργιόπουλος) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Παναγιώτης Μπράμος) (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ.Κωνσταντίνος Καρπέτας) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Παν. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 

ΚΟΙΝ:
1. κ.κ.Βουλευτές Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
2. κ.κ.Δημάρχους Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
3. Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη & της Επιχείρησης
4. Εκτελεστική Γραμματέα Περιφέρειας Δυτ.Ελλάδας
5. M.M.E
6. Γενικοί Δ/ντές Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

  www.thebest.gr

COMMENTS

https://www.newsgf.net/2018/11/blog-post_86.html#more
.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρτεμις Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εκδήλωση ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στο Περιφερειακό Συμβούλιο-Επίσκεψη Α. Κατσιφάρα και στην Αμαλιάδα
Οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στο Περιφερειακό Συμβούλιο-Επίσκεψη Α. Κατσιφάρα και στην Αμαλιάδα
https://4.bp.blogspot.com/-EFG1KQLcm5w/WgBK03zMu8I/AAAAAAACF7s/u6NgLNNKht4yYbvt9gQ865zZCLrAgW8dQCLcBGAs/s640/ykdyklbmov5a002f6c2f900.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-EFG1KQLcm5w/WgBK03zMu8I/AAAAAAACF7s/u6NgLNNKht4yYbvt9gQ865zZCLrAgW8dQCLcBGAs/s72-c/ykdyklbmov5a002f6c2f900.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/11/blog-post_875.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/11/blog-post_875.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy