Ενδείξεις πως ένα αγαπημένο πρόσωπο σας προσεγγίζει από την άλλη πλευρά

Όταν χάνουμε κάποιον αγαπημένο συχνά αντιμετωπίζουμε πλήθος ερωτήσεων τις οποίες ευχόμαστε να μπορούσαμε να απαντήσουμε και συχνά κατασ...


Όταν χάνουμε κάποιον αγαπημένο συχνά αντιμετωπίζουμε πλήθος ερωτήσεων τις οποίες ευχόμαστε να μπορούσαμε να απαντήσουμε και συχνά καταστρεφόμαστε. 

Όπως προχωράμε στην περίοδο πένθους, αναπτύσσουμε μια επιθυμία να μιλήσουμε με τον αγαπημένο μας για μια τελευταία φορά. Πολλές φορές, όταν θρηνούμε περνούμε μέσα από πράγματα τα οποία το λογικό μυαλό μας δεν μπορεί να εξηγήσει. Πολλοί από εμάς έχουν συναντήσει παραφυσικές ή υπερφυσικές εμπειρίες, αλλά τις περισσότερες φορές τις βλέπουμε ως συμπτώσεις. Για όσους είστε σε περίοδο πένθους , υπάρχει πάντα η ελπίδα πως ο αποθανών θέλει να σας προσεγγίσει.

Τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει τρόπος να εξηγήσουμε τις εμπειρίες που συχνά μας αφήνουν με το αίσθημα πως κάπως ο αγαπημένος μας έφτασε σε εμάς. Και υπάρχουν πολλοί οι οποίοι πιστεύουν πως η παρουσία του ανθρώπινου πνεύματος όταν το σώμα έχει φύγει, έχει θρησκευτικές επιπτώσεις. Αν ποτέ αναρωτηθήκατε αν ένας αγαπημένος σας προσπαθεί να σας προσεγγίσει, εδώ υπάρχουν εφτά τρόποι με τους οποίους μπορεί να το κάνει.

ΟΝΕΙΡΑ

Είναι φυσιολογικό το να ονειρεύεστε τους αγαπημένους σας κυρίως λόγω του γεγονότος πως οι αναμνήσεις σας παραμένουν. Αν έχετε την ικανότητα να θυμηθείτε τα όνειρα σας όταν ξυπνάτε, θα πρέπει να έχετε ένα τετράδιο στο οποίο θα γράφετε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να θυμηθείτε. Πρέπει να σκεφτείτε ότι μπορεί η συνάντηση να είναι μια προσπάθεια από τον αγαπημένο σας να έρθει σε επαφή μαζί σας ενώ κοιμάστε.

Σκεφτείτε, τι αντιπροσωπεύουν τα στοιχεία στο όνειρο; Κάποιοι άνθρωποι έχουν επικοινωνήσει με αυτούς που έχουν φύγει με εμπειρίες εκτός του σώματος. Αυτού του τύπου συναντήσεις μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, ενώ κοιμάστε ή ενώ είστε ξύπνιοι. Το άτομο εμφανίζεται περικυκλωμένο από λαμπερό φως. Αυτή η εμπειρία μένει ως ένα διαυγές όνειρο, ένα φαινόμενο στο οποίο ξέρετε πως ονειρεύεστε αλλά έχετε την ικανότητα να αλλάξετε τα γεγονότα στο όνειρο.

ΤΥΧΑΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Ένα άλλο σημάδι πως ο αγαπημένος σας προσπαθεί να έρθει σε επαφή μπορεί να εντοπιστεί όταν οι σκέψεις σας ξαφνικά αλλάζουν από οποιαδήποτε δραστηριότητα κάνετε αυτή τη στιγμή στον αγαπημένο σας. Θα πρέπει να απολαύσετε την ανάμνηση και να αγκαλιάσετε πλήρως την αλληλεπίδραση. Είναι εντελώς εντάξει να συγκινηθείτε κατά τη διάρκεια της εμπειρίας.

ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Αν ποτέ είδατε πως ένα αντικείμενο κινείται ενώ δεν υπάρχει κανείς τριγύρω, ο αγαπημένος σας ίσως προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Αν προσπαθήσετε να επιστρέψετε το αντικείμενο στην αρχική του θέση και κινηθεί ξανά μπορείτε να είστε σίγουροι πως κάποιος από την άλλη πλευρά προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας. Άλλα σημάδια όπως το χτύπημα του τηλεφώνου, φώτα να αναβοσβήνουν και τα ζώα να συμπεριφέρονται παράξενα ή ασυνήθιστα ή όλα τα παραπάνω είναι ενδείξεις πως ο αγαπημένος σας χρησιμοποιεί οποιοδήποτε εργαλείο μπορεί ώστε να κάνει την παρουσία του αισθητή και να τραβήξει την προσοχή σας.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΟΥΝ ΜΝΗΜΕΣ

Τα αντικείμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν υπενθύμιση για να σας πάνε πίσω σε ξεχωριστά μέρη όπου περάστε χρόνο με τον αγαπημένο σας. Για παράδειγμα, ίσως δείτε μια όμορφη αντίκα στη βιτρίνα ενός μαγαζιού και μπορεί να σας θυμίσει τον χρόνο που εσείς και ο αγαπημένος σας τρέχατε για ώρες στην βροχή ενώ ψάχνατε ένα ειδικό κομμάτι γυαλιού κατάθλιψης. Οι συναντήσεις με φυσικά αντικείμενα αντιμετωπίζονται από τους περισσότερους ανθρώπους ως παράξενες συμπτώσεις, αλλά θα σκεφτείτε διαφορετικά όταν αυτά τα είδη περιστατικών συμβούν μέσω αντικειμένων που ξυπνούν τις αναμνήσεις ενός αγαπημένου. Είναι εύκολο να πιστέψετε πως ο αγαπημένος σας προσπαθεί να σας προσεγγίσει.

ΤΣΟΥΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Αν ποτέ νιώσατε να σας σηκώνεται η τρίχα, αν νιώσατε ένα αεράκι ενώ δεν υπάρχει αέρας ή αν αισθανθήκατε τσουξίματα σε όλο το σώμα σας, πιθανώς έχετε έρθει σε επαφή με κάποιον που απεβίωσε. Οι οσμές μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως ισχυρή υπενθύμιση του αποθανόντος.

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ

Κάποιες φορές οι αποθανών προσπαθεί να σας προσεγγίσει μέσω οραμάτων. Μπορεί να είναι τρομακτικό όταν βλέπετε κάτι το οποίο δεν μπορεί να το δει κανείς άλλος. Αν είχατε ποτέ αυτή την εμπειρία απομακρύνετε τα αισθήματα δυσφορίας και φόβου. Σκεφτείτε τι νιώθει το σώμα σας εκείνη τη στιγμή. Συγκεντρωθείτε στο αν υπάρχουν αισθήσεις, ήχοι ή οσμές που να σας θυμίζουν το άτομο που χάσατε. Προσπαθήστε να ανοίξετε τα μάτια σας και να φωνάξετε το όνομα του ενώ είστε συγκεντρωμένοι στις αισθήσεις σας. Κάποιοι άλλοι επίσης, ενώ ήταν μόνοι τους άκουσαν φωνές τις οποίες αναγνώρισαν ως τις φωνές των αγαπημένων τους. Αν ποτέ το βιώσετε, θα πρέπει να προσπαθήσετε να απαντήσετε στον αγαπημένο σας.

ΑΠΛΩΣ ΣΥΝΕΒΗ

Αν σας φαίνεται πως έχετε πολλές συναντήσεις από το πουθενά, θα πρέπει να τις αγκαλιάσετε ως σημάδι πως ο αγαπημένος σας, σας προσέχει και απλώς να ενεργεί για εσάς. Όταν έχουμε συναντήσεις με τους αγαπημένους μας είναι φυσικό να αισθανθούμε φόβο, αλλά θα έπρεπε να σας προσφέρει ανακούφιση το να ξέρετε πως αυτός που αγαπάτε ακόμα υπάρχει για εσάς και υπερβαίνει τον θάνατο. Προσπαθήστε να έχετε αυτό στο μυαλό σας όταν απαντάτε.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παραμένουν δύσπιστοι στην πιθανότητα πως οι άνθρωποι είναι ικανοί να επικοινωνήσουν με τους νεκρούς. Υπάρχουν μέντιουμ που μπορείτε να αναζητήσετε για βοήθεια, αλλά να είστε προσεκτικοί και κάντε μια μικρή έρευνα για να σιγουρευτείτε πως ο οδηγός σας είναι ειλικρινής σχετικά με τη βοήθεια του στο να επικοινωνήσετε με τον αγαπημένο σας.

  www.newsitamea.gr

COMMENTS

.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Βιολέτης ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εκδήλωση ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Ενδείξεις πως ένα αγαπημένο πρόσωπο σας προσεγγίζει από την άλλη πλευρά
Ενδείξεις πως ένα αγαπημένο πρόσωπο σας προσεγγίζει από την άλλη πλευρά
https://3.bp.blogspot.com/-4JPYX4ULoYk/WklDUezy51I/AAAAAAACQhg/OKiJveIy63scej7NBxoHmCRsjPcTxuxTACLcBGAs/s640/endixis-pos-enas-agapimeno-prosopo-sas-prosengizi-apo-tin-alli-plevra.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-4JPYX4ULoYk/WklDUezy51I/AAAAAAACQhg/OKiJveIy63scej7NBxoHmCRsjPcTxuxTACLcBGAs/s72-c/endixis-pos-enas-agapimeno-prosopo-sas-prosengizi-apo-tin-alli-plevra.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/12/blog-post_461.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/12/blog-post_461.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy