-->

Δέκα διάσημες του Χόλιγουντ, που τις απάτησαν οι σύζυγοι τους

Δεν είναι μόνο η Beyonce. Υπάρχουν και άλλες διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ, που έζησαν την προδοσία από το σύντροφο τους. Σάλο προκάλεσε...


Δεν είναι μόνο η Beyonce. Υπάρχουν και άλλες διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ, που έζησαν την προδοσία από το σύντροφο τους. Σάλο προκάλεσε η πρόσφατη δημόσια παραδοχή του Jay Z, ότι απατούσε τη σύζυγό του, Beyonce. Η αποκάλυψη του, σε χρόνο dt έκανε το γύρο του Τύπου και γι’ ακόμη μία φορά, μία υπόθεση απιστίας, απασχολεί το θαυμαστό κόσμο του Χόλιγουντ, και όχι μόνο. Δυστυχώς, δεν είναι μόνο η Beyonce που ένιωσε την προδοσία από το σύντροφό της.

Αλλά σίγουρα, είναι από τις λίγες περιπτώσεις, που του έδωσε άφεση αμαρτιών. Και άλλες διάσημες κυρίες, όμορφες, λαμπερές, ισχυρές ένιωσαν τον πόνο, που προκαλεί η προδοσία από τον άνθρωπο που αγάπησαν και πίστεψαν. Ιδού, κάποιες από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις, που η ιστορία τους είχε απασχολήσει τον Τύπο.

Sandra Bullock


Από τις πιο τρανταχτές ιστορίες, που μόνο θυμό σου προκαλούν. Λίγο μετά την κατάκτηση του Όσκαρ κι ενώ πίστευε ότι βίωνε την απόλυτη ευτυχία, η αγαπημένη ηθοποιός ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της, Jesse James, την απατούσε με πολλές γυναίκες, αμφιβόλου ηθικής και αισθητικής. Αν και εκείνος ζήτησε δημόσια συγνώμη, η Sandra Bullock, χωρίς δεύτερη σκέψη, υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου, το 2010.

Jennifer Aniston


Είναι, ίσως η πιο διάσημη – και με μεγάλη συμπόνοια προς το πρόσωπό της – απατημένη σταρ το Χόλιγουντ. Αν και ποτέ, ο Brad Pitt δεν παραδέχτηκε ανοιχτά ότι την άφησε για τα μάτια της Angelina Jolie, όμως όλοι το έχουν σίγουρο. Πάντως, σήμερα κι αφού έχει χωρίσει με την «πέτρα του σκανδάλου» και μητέρα των παιδιών του, ο ηθοποιός έχει ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, στην Jennifer Aniston, που την πλήγωσε.

Reese Witherspoon


Το 2006, η γλυκιά ηθοποιός ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της, Ryan Phillippe την απατούσε. Και μάλιστα, με τη νταντά των δύο παιδιών τους. Το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο. Αν και το ζευγάρι σήμερα, διατηρεί άψογες σχέσεις.

Maria Shriver

Ποιος θα ξεχάσει το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν λίγα χρόνια, με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger; Το 2011 αποκαλύφθηκε ότι ο διάσημος ηθοποιός, όχι μόνο απατούσε τη σύζυγό του, αλλά είχε αποκτήσει κι έναν γιο εκτός γάμου, με τη νταντά των παιδιών του. Η ιστορία απασχόλησε – για ευνόητους λόγους – για πολύ καιρό, τον διεθνή Τύπο.

Uma Thurman


Άλλη μία περίπτωση διάσημης συζύγου, που ένιωσε την προδοσία, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Ο γάμος της με τον Ethan Hawke, έλαβε άδοξα τέλος, όταν ανακάλυψε ότι εκείνος είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με τη νταντά των παιδιών τους. Για την ιστορία, την παντρεύτηκε λίγο αργότερα και απέκτησε μαζί της παιδιά.

Jennifer Garner


Και οι εξωσυζυγικές σχέσεις με τις νταντάδες, δεν έχουν τελειωμό. Άλλωστε, η κοπέλα που πρόσεχε τα παιδιά τους, ήταν ο λόγος που χώρισαν η διάσημη ηθοποιός με τον Ben Affleck. Αν και το διαζύγιο δεν ήρθε αμέσως, η απιστία του ηθοποιού, ήταν αρκετή για να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, διατηρώντας, όμως, για χάρη των παιδιών, άψογες σχέσεις.

Elisabeth Hurley


Από τις πιο διάσημες ιστορίες απιστίας, που σημάδεψε τα μέσα της δεκαετίας του 90. Το διάσημο μοντέλο έμαθε δια του Τύπου ότι ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της, Hugh Grant την απάτησε με μία ιερόδουλη. Κι αυτό, διότι συνελήφθη μαζί της σε ερωτικές περιπτύξεις, σε δημόσιο χώρο.

Eva Longoria


Η όμορφη ηθοποιός είδε τον γάμο της να καταρρέει, όταν ανακάλυψε ότι ο πρώην σύζυγός της, Toni Parker την απάτησε. Η ίδια λίγο αργότερα παραδέχτηκε ότι της στοίχισε πολύ και την έβαλε σε μία διαδικασία αμφισβήτησης του εαυτού της και κατά πόσο αξίζει ως γυναίκα.

Halle Berry


Η διάσημη ηθοποιός χώρισε το 2003 τον σύζυγό της, Eric Benet, όταν ανακάλυψε ότι την απατούσε.

Khloé Kardashian


Το 2014, η ριάλιτι σταρ ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της, Lamar Odom, την απάτησε. Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, στον προβληματικό γάμο τους.

  MothersBlog.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δέκα διάσημες του Χόλιγουντ, που τις απάτησαν οι σύζυγοι τους
Δέκα διάσημες του Χόλιγουντ, που τις απάτησαν οι σύζυγοι τους
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0mwkdB2mo_KLViypVgvx2O0s72JL0fogrkI3XzmWMa4NQYIfhlU-_kz4l9ow1PPCv45gOLMuVum8A6W8zdb05xtYI4dDMccop1RDBXbSLHt1gzBBZLEkL-xQbQiO5LlJDKkW4crjO3DQ/s640/diasimes-poy-tis-apatisan.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0mwkdB2mo_KLViypVgvx2O0s72JL0fogrkI3XzmWMa4NQYIfhlU-_kz4l9ow1PPCv45gOLMuVum8A6W8zdb05xtYI4dDMccop1RDBXbSLHt1gzBBZLEkL-xQbQiO5LlJDKkW4crjO3DQ/s72-c/diasimes-poy-tis-apatisan.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/12/blog-post_77.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/12/blog-post_77.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy