-->

Εξωγήινοι: Η αλήθεια πίσω από τους μύθους

Εξωγηινοι: Ποια ειναι η αληθεια τελικα; Το ξέρατε ότι σε ένα από τα φεγγάρια του Δία θα μπορούσε να υπάρχουν σημάδια εξωγήινης ζωής; ...


Εξωγηινοι: Ποια ειναι η αληθεια τελικα;

Το ξέρατε ότι σε ένα από τα φεγγάρια του Δία θα μπορούσε να υπάρχουν σημάδια εξωγήινης ζωής; Το γνωρίζατε επίσης ότι ένας αστροναύτης της NASA επιβεβαίωσε δημόσια την ύπαρξη εξωγήινων; Διαβάστε και αφεθείτε στην νοητή αναζήτηση εξωγήινης ζωής στο απέραντο σύμπαν μας.


Θεωριες

Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι τα πιο πιθανά μέρη που θα μπορούσε να ζει κάποια μορφή εξωγήινης ζωής στο ηλιακό μας σύστημα είναι η επιφάνεια του Άρη, κάποιες ζώνες του Κρόνου και κάποια φεγγάρια του Δία όπως η Ευρώπη ή η Καλλιστώ παραδείγματος χάρη.


Τα ΑΤΙΑ ανα τους αιωνες

Κάποιοι επιστήμονες έχουν δηλώσει ότι οι πρώτες παρατηρήσεις άγνωστων ιπτάμεων αντικειμένων μοιάζει να έγιναν το 1450 π.Χ. στα ιερογλυφικά των Αιγυπτίων όπου βλέπουμε κάποιες μορφές που μοιάζουν με αυτά τα φαινόμενα.


Πυροσβεστες

Στις ΗΠΑ, κάποιες ομάδες πυροσβεστών εκπαιδεύονται στον χειρισμό ενδεχόμενης επίθεσης εξωγήινων ή πτώσης ΑΤΙΑ.


Αποκαλυπτικα στοιχεια

Ο Edgar Mitchell, ο έκτος αστροναύτης που περπάτησε στη Σελήνη, επιβεβαιώνει ότι όντα από άλλους πλανήτες επιχείρησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τους ανθρώπους αρκετές φορές, ανεξάρτητα από το εάν η αμερικανική κυβέρνηση επιμένει να αρνείται δημόσια τα περιστατικά αυτά.


Σκακι

Ο Kirsan Ilyumzhinov, ένας από τους προέδρους της διεθνούς σκακιστικής ομοσπονδίας υποστηρίζει ότι το παιχνίδι αυτό εφευρέθηκε από όντα που ήρθαν από άλλον πλανήτη.


Ανεξηγητα φαινομενα στο Απολλων 11

Την τρίτη ημέρα της διαστημικής αποστολής οι αστροναύτες παρατήρησαν ένα ιπτάμενο αντικείμενο σε κοντινή σχετικά απόσταση από το σημείο που βρίσκονταν. Οι αστροναύτες σκέφτηκαν ότι επρόκειτο για μέρος κάποιου πυραύλου. Η NASA δεν αναγνώρισε επίσημα ποτέ το αντικείμενο αυτό.


Οι εξωγηινοι και ο Ναπολεων

Ο Ναπολέων είχε δηλώσει ότι τον είχαν απαγάγει εξωγήινοι για ημέρες και σύμφωνα με μαρτυρίες από τον Ιούλιο του 1794 όντως έλειπε το διάστημα στο οποίο αναφερόταν.


Το σημα Wow!

Το 1977, το κρατικό Πανεπιστήμιο του Οχάιο επιβεβαίωσε ότι έλαβε ένα ραδιοσήμα τόσο ισχυρό από μια απόσταση περίπου 220 έτη φωτός. Η ισχύς του σήματος ήταν τόσο εντυπωσιακή που το ονόμασαν "Wow!"


Η Ευρωπη του Δια

Επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2001 αποκάλυψε ότι στην Ευρώπη, τον φυσικό δορυφόρο του Δία, λόγω της παρουσίας υδρογόνου θα μπορούσαν να ζήσουν εξωγήινα μικρόβια.


Τι πιστευουν οι ανθρωποι;

Σύμφωνα με έρευνες, το 48% των Αμερικανών πιστεύει στην ύπαρξη ΑΤΙΑ και το 29% ότι έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία μαζί τους.


Ο λογος της επισκεψης των εξωγηινων

Οι θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν ισχυρίζονται ότι οι εξωγήινοι θέλουν να εκπαιδεύσουν τους ανθρώπους ή να τους μελετήσουν για να τους χρησιμοποιήσουν ανάλογα.


Περιστατικα

Σύμφωνα με εκθέσεις και έρευνες κάθε χρόνο έχουμε περίπου 70.000 μαρτυρίες για εμφανίσεις εξωγήινων και ΑΤΙΑ.


Ανεξηγητα σημαδια σε καλλιεργειες

Ανεξήγητα σημάδια όπως αυτό της φωτογραφίας έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς σε καλλιέργειες και φάρμες χωρίς να έχει μπορέσει να δοθεί κάποια εξήγηση μέχρι σήμερα.


Η πρωτη φωτογραφια

Η πρώτη φωτογραφία η οποία υποτίθεται ότι απεικονίζει ένα ΑΤΙΑ, τραβήχτηκε το 1883 από έναν αστρονόμο, τον José Bonilla στο Ζακατέκας στο Μεξικό.


Υποθεσεις

Υπάρχουν αρκετοί επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι οι εξωγήινοι μας μελετούν από το διάστημα.


Μια πιθανη μορφη ζωης

Σύμφωνα με την αστρονόμο Margaret Turnbull, τα αστέρια θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 δισεκατομμυρίων χρόνων για να φέρουν ίχνη ζωής. Επιπλέον θα πρέπει να έχουν αρκετό σίδηρο και να είναι αρκετά ελαφριά για να καταστήσουν εφικτή τη δημιουργία λίθων.


Ασφαλεια απαγωγης

Περίπου 40.000 Αμερικανοί έκαναν ασφάλεια κατά της απαγωγής από εξωγήινους. Η ασφάλεια κοστίζει 1 δολάριο το χρόνο.


Μεσα απο το τηλεσκοπιο

Εάν οι κάτοικοι ενός γαλαξία με ηλικία 65 εκατομμύρια έτη φωτός ήθελαν να παρατηρήσουν τη Γη με ένα τηλεσκόπιο, θα μπορούσαν να δουν τους δεινόσαυρους οι οποίοι σήμερα έχουν εξαφανιστεί.


Υποθεσεις

Υπάρχει μια πιθανότητα 2% να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη εξωγήινης ζωής μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.


Η ζωη

Οι αστρονόμοι του Επιστημονικού Ινστιτούτου Κάρνεγκι της Ουάσινγκτον έχουν καταρτίσει μια λίστα με 17.129 αστέρια κοντά στη Γη που θα μπορούσαν ενδεχομένως να φιλοξενήσουν κάποια μορφή εξωγήινης ζωής.


Απαγωγες

Στο πλαίσιο μια έρευνας που πραγματοποίησε το Χάρβαρντ το 2003, οι επιστήμονες υπνώτισαν μια ομάδα ατόμων που ισχυρίζονταν ότι τους είχαν απαγάγει εξωγήινοι. Οι 7 στους 10 έλεγαν ότι τους είχαν απαγάγει με σκοπούς που σχετίζονταν με το σεξ και την αναπαραγωγή.


Αρης

Μια ομάδα ερευνητών ανακάλυψε ότι ένας βράχος στην Ανταρκτική θα μπορούσε να προέρχεται από τον Άρη. Περιέχει ασβεστοποιημένα νανοβακτήρια και βρίσκεται στη Γη εδώ και εκατομμύρια χρόνια.


Επισκεψεις

Η πλειοψηφία των συμβατικών επιστημόνων πιστεύουν ότι οι μαρτυρίες επισκέψεων εξωγήινων είναι εντελώς αβάσιμες. Η έλλειψη αποδείξεων δεν επιτρέπει στους επιστήμονες να προχωρήσουν σε τεκμηριωμένες επιστημονικές έρευνες.


Το διαπλανητικο Κοινοβουλιο

O Γεώργιος Στ' της Αγγλίας πίστευε ότι τον είχαν επιλέξει κάτοικοι από άλλο πλανήτη ως εκπρόσωπο της Γης για να συμμετάσχει στο διαπλανητικό κοινοβούλιο.


Το διαπλανητικο Κοινοβουλιο

O Γεώργιος Στ' της Αγγλίας πίστευε ότι τον είχαν επιλέξει κάτοικοι από άλλο πλανήτη ως εκπρόσωπο της Γης για να συμμετάσχει στο διαπλανητικό κοινοβούλιο.


Αμερικανικη Κυβερνηση

Το 1996, η εταιρεία Gallup πραγματοποίησε έρευνα από την οποία αποκαλύφθηκε ότι το 71% των Αμερικανών είναι πεπεισμένοι ότι ο Λευκός Οίκος κρατά μυστικές πληροφορίες για τους εξωγήινους.

 StarsInsider

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Εξωγήινοι: Η αλήθεια πίσω από τους μύθους
Εξωγήινοι: Η αλήθεια πίσω από τους μύθους
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvRQ4eYZIpSzqq0nznMfY3zF8gAtp_HvinrJh07Cy0KmT_9Ihgn0ntqPYkQtso7_o1hHbIxwHlzneLRV3_MJKOX7ZAnCjIclcGlkUdaPQOwUtOSr9A-2V29uJx-eBlSrdLA5USV3wyYBE/s640/BBEO4jS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvRQ4eYZIpSzqq0nznMfY3zF8gAtp_HvinrJh07Cy0KmT_9Ihgn0ntqPYkQtso7_o1hHbIxwHlzneLRV3_MJKOX7ZAnCjIclcGlkUdaPQOwUtOSr9A-2V29uJx-eBlSrdLA5USV3wyYBE/s72-c/BBEO4jS.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/12/blog-post_840.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/12/blog-post_840.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy