-->

Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Τι συνέβη χθες... [φωτογραφίες & video]

Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ξεκίνησε είκοσι λεπτά μετά τις 6.00 το απόγευμα. Ήταν ένα συμβούλιο σ...


Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ξεκίνησε είκοσι λεπτά μετά τις 6.00 το απόγευμα. Ήταν ένα συμβούλιο στο οποίο -για άλλη μια φορά- σημειώθηκαν εντάσεις και διαξιφισμοί, ενώ κάποια στιγμή υπήρξε και ο φόβος ακόμη και επεισοδίων.

Ένα δημοτικό συμβούλιο, στην κυριολεξία, εξοντωτικό και κουραστικό, αφού οι σύμβουλοι αναλώθηκαν σε διάφορα μικρής σημασίας ζητήματα πλατιάζοντας υπερβολικά και τελικά να αργήσει η συζήτηση του σημαντικότερου, ίσως θέματος, αυτού της υπαγωγής του Αλιευτικού Καταφυγίου Λεχαινών στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης.

 Ένα θέμα που επέφερε την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της Προέδρου του ΤΣ Κυλλήνης, Δήμητρας Φιτσάλου με δημοτικούς συμβούλους, αλλά και με τον δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ. Σε αυτό τον διαξιφισμό παρενέβη [!] και ο πολίτης της Ανδραβίδας, Νίκος Δημάκης, ο οποίος είχε έντονη φραστική αντιπαράθεση με τον Ναμπίλ Μοράντ, αλλά για λόγο που κανείς δεν κατάλαβε, αφού εκείνη την ώρα επικρατούσε οχλαγωγία με όλους τους συμβούλους να έχουν σηκωθεί από τις θέσεις τους και να μιλούν μεταξύ τους, την ώρα -υποτίθεται- που το δημοτικό συμβούλιο δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.... 

Στην έναρξη της συνεδρίασης η κ. Αλέκα Παναγιωτοπούλου [παράταξη Λαινά], ζήτησε να ενημερωθεί για το Ειδικό Σχολείο Λεχαινών, για το οποίο απάντηση πήρε από τον ίδιο τον Δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ.

Στη συνέχεια η κ. Αλεξάνδρα Αλτούνη [ανεξαρτοποιημένη σύμβουλος] έθεσε δύο ερωτήματα:
Το πρώτο αφορούσε το Λαογραφικό Μουσείο Ανδραβίδας και την απόφαση της δημοτικής αρχής να εγκαταλείψει το χώρο στον οποίο στεγάζεται.
Το δεύτερο ερώτημά της είχε σχέση με τις πλημμύρες που παθαίνει συγκεκριμένο μαγαζί εστίασης της Ανδραβίδας και την οικονομική ζημιά του ιδιοκτήτη.

Ο Δήμαρχος απάντησε πως ο χώρος που στεγάζεται το Λαογραφικό Μουσείο χρειάζεται για την στέγαση βιβλιοθήκης και των γραφείων του Συνδέσμου "Ηρακλής". Διαβεβαίωσε, όμως, πως η δημοτική αρχή παραχωρεί μια πίστωση χρόνου έξι μηνών για την απομάκρυνση του Μουσείου και πως θα βοηθήσει να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για την στέγασή του. "Πρώτα θα βοηθήσουμε να βρεθεί ο χώρος", τόνισε ο κ. Μοράντ, συγκεκριμένα.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο κ. Φώτης Βατσής, ιδιοκτήτης της ταβέρνας "Διόνυσος" και του οποίου το κατάστημα πλημμυρίζει σε κάθε νεροποντή. Πρόκειται για μια χρόνια κατάσταση. "Θέλω συγκεκριμένες απαντήσεις", είπε ο ίδιος πολύ ήρεμα, απευθυνόμενος στον Δήμαρχο.
Το ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι υπαρκτό και διαχρονικό, διαβεβαίωσε το συμβούλιο ο Τάκης Λαινάς. 
Παρεμβαίνοντας ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Ανδρέας Κορομηλάς, τόνισε με την σειρά του, ότι υπάρχει αστοχία έργου. "Όταν βρέχει δεν μπορεί κανείς να μπει στο μαγαζί του. Υπάρχει οικονομική καταστροφή".
Εδώ παρενέβη ο πρόεδρος του ΔΣ, Δημήτρης Χάρδας, τονίζοντας ότι η παρούσα δημοτική αρχή δεν γνωρίζει το πρόβλημα και απευθυνόμενος στον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας, Γιώργο Τσουραπά, ζήτησε να γίνει μια μελέτη, να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο και να παρθεί απόφαση ώστε το πρόβλημα να λυθεί.
Ο Δήμαρχος, αμέσως μετά, είπε ότι αυτό το θέμα έπρεπε να είχε λυθεί πριν πολύ καιρό. "Να το δούμε εμείς σήμερα και να προχωρήσουμε σε μελέτη. Υπάρχουν 4-5 σημεία σε όλο τον δήμο", ανέφερε, "στα οποία χρειάζεται να παρέμβουμε".

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κος Τσουραπάς, όπου αναφέρθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ήταν το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης.
Ο κ. Τσουραπάς, όσο καλύτερα μπορούσε,εξήγησε το πρόγραμμα κι έδωσε διευκρινιστικές απαντήσεις στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του. Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι, "παρακαλώ αντιμετωπίστε με ως υπηρεσιακό παράγοντα και όχι ως πολιτικό πρόσωπο". Αναγκάστηκε να κάνει αυτή την δήλωση, διότι υπήρξαν ερωτήματα για τα οποία ο ίδιος δεν μπορούσε να δώσει απαντήσεις. Τις απαντήσεις αυτές θα έπρεπε να τις δώσει ο αντιδήμαρχος Χρήστος Παλαιολόγος, ο οποίος και πάλι έλαμψε δια της απουσίας του!!! Την απουσία αυτή καυτηρίασε ο κ. Λαινάς αναφέροντας για πολιτικό έλλειμμα της παράταξης Ναμπίλ Μοράντ και που.... κανένας δεν του απάντησε!!!

Ερωτήματα στο Τεχνικό Πρόγραμμα έκαναν, κυρίως, οι κ.κ. Λευκαδίτης και Παπαδόπουλος. Μάλιστα, ο τελευταίος, σε μια αποστροφή της τοποθέτησής του είπε ότι, "κάναμε τον θεσμό των απευθείας αναθέσεων κανόνα στο δήμο μας". Ούτε εδώ μίλησε κανένας από την πλειοψηφούσα παράταξη!
Τέλος, το Τεχνικό Πρόγραμμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Δημιουργούνται κάποια σημαντικά ερωτήματα: 

1. "Γιατί ο κ. Παλαιολόγος απουσίαζε από την συζήτηση ενός σημαντικού θέματος του οποίου έχει την ευθύνη;"

2. "Γιατί ο κ. Παλαιολόγος έχει επιλέξει να μην εμφανίζεται στα δημοτικά συμβούλια; Και όταν εμφανίζεται είναι μια παρουσία ολιγόλεπτη, μόνο και μόνο για να δίνει παρών, ώστε να μη μπει θέμα διαγραφής του;"

3. "Και αφού έλειπε, γιατί η δημοτική αρχή έφερε το θέμα;"

Κάπου, σε αυτό το χρονικό σημείο, εμφανίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος,  Γιάννης Λέντζας, η καθυστέρηση του οποίου οφειλόταν σε μια έκτακτη υποχρέωση που προέκυψε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, αφού ως γνωστό είναι ο διοικητής του συγκεκριμένου νοσηλευτικού ιδρύματος.
Ο ίδιος ζήτησε ενημέρωση για το Λαογραφικό Μουσείο Ανδραβίδας και το ποιες κοινωνικές δομές θα στεγαστούν στον χώρο. Του απάντησε ο κ. Χάρδας ότι το θέμα συζητήθηκε και αν θέλει να έχει κατ' ιδίαν ενημέρωση από τον Δήμαρχο, για να μην υπάρξει καθυστέρηση. Ο κ. Λέντζας συμφώνησε.

Ένα θέμα, το οποίο θα μπορούσε να συζητηθεί χωρίς να απασχολήσει τόση ώρα το δημοτικό συμβούλιο ήταν αυτό του νεκροταφείου Λεχαινών, που έθεσε ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος.
Ο ίδιος ανέφερε συγκεκριμένα ότι, "πέρασαν 3 1/2 χρόνια και θέλω ενημέρωση για το αν έχετε κάνει κάτι"
Η απάντηση που πήρε από τον κ. ΜοράνΤ ήταν πως δεν μπορεί να γίνει επέκταση και ότι έχει έρθει σε επαφή με την Μητρόπολη. "Είναι υπαρκτό το πρόβλημα", είπε συμφωνώντας με τον κ. Παπαδόπουλο. Ο ίδιος, επίσης, ανέφερε ότι χρειάζεται πρώτα να δημιουργηθεί ένας οργανισμός για να προχωρήσει η λύση του θέματος.

Η ώρα είχε φτάσει 20.30' και ακόμη στη συζήτηση του 3ου θέματος, από τα... 28 [!], της ημερήσιας διάταξης βρίσκονταν. 

Κάπου εδώ σημειώθηκε ο πρώτος διαξιφισμός μεταξύ του αναπληρωτή δημάρχου, Διονυσίου Μάλλιαρη με τον πρόεδρο Δημήτρη Χάρδα. Ο πρώτος διαμαρτυρήθηκε έντονα ότι δεν του δίνεται ο λόγος, ενώ ακούστηκε ο Δημήτρης Χάρδας, μάλλον απευθυνόμενος σε όλο το δημοτικό συμβούλιο, λόγο του υπερβολικά πολύ χρόνου που έπαιρναν οι σύμβουλοι για τοποθέτηση, να λέει, "κάνετε κατάχρηση της καλοσύνης".

ΥΠΑΓΩΓΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΥΛΛΗΝΗΣ.

Το πιο σημαντικό θέμα, μετά το Τεχνικό Πρόγραμμα, βρισκόταν στην.. 16η θέση της ημερήσιας διάταξης και άρχισε να συζητείται όταν η κούραση ήταν πλέον εμφανέστατη στα πρόσωπα όλων, σχεδόν, των δημοτικών συμβούλων.

Η ώρα είχε πλέον φτάσει περίπου 10 το βράδυ, όταν ο Ανδρέας Μίγκος, προσπαθώντας να μη κουράσει περισσότερο το Σώμα, απόλυτα ήρεμος και διαβασμένος, εισηγήθηκε το συγκεκριμένο θέμα. Ίσως, ήταν η μοναδική φορά που το σύνολο των συμβούλων άκουγε με προσοχή.

Δείτε το video:


Θυμίζουμε εδώ ότι το θέμα της υπαγωγής του Αλιευτικού Καταφυγίου Λεχαινών στο Λ.Τ. Κυλλήνης, είχε προκαλέσει αντιδράσεις τις προηγούμενες ημέρες. Φάνηκε ότι ο κ. Μίγκος γνώριζε τις αντιδράσεις αυτές γι αυτό και στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε σε δράσεις της δημοτικής αρχής στη περιοχή της Κυλλήνης, τονίζοντας ότι ο δήμος είναι ενιαίος και πως η δημοτική αρχή δεν διαχωρίζει τις περιοχές.

Την τοποθέτηση του κ. Μίγκου παρανόησε. μάλλον, ο κ. Λευκαδίτης που μίλησε ότι δεν χρειάζεται να δημιουργούνται τοπικοί διαπληκτισμοί. Ο κ. Μίγκος δεν απάντησε, προφανώς διότι κατάλαβε ότι ο κ. Λευκαδίτης είχε παρανοήσει το κομμάτι της τοποθέτησής του για τις δράσεις στην ΤΚ Κυλλήνης.
Ήταν άλλωστε το αποτέλεσμα της κούρασης, που λέγαμε παραπάνω...
Ο κ. Λευκαδίτης , στην τοποθέτησή του, εξέφρασε την άποψη ότι χρειάζεται να έρθει κάποιος ειδικός επί των θεμάτων, για να εξηγήσει στο Σώμα.

Εδώ, πρέπει να αναφερθεί, ότι η κ. Λευκαδίτη [ανεξαρτοποιημένη σύμβουλος], εξέφρασε την διαφωνία της λέγοντας ότι ενημερώθηκε από ειδικούς για το θέμα.

Ο κ. Μίγκος εξήγησε ότι μόνο το Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης μπορεί να γίνει Φορέας Διαχείρισης του αλιευτικού καταφυγίου Λεχαινών. Μάλιστα ο ίδιος κατέθεσε κι έγγραφα που τόνιζαν ότι το αλιευτικό καταφύγιο Λεχαινών ανήκει στα "ορφανά".

Εδώ, δημιουργήθηκε ένα αλαλούμ. 
Ο κ. Μίγκος είχε ζητήσει το λόγο για να δώσει απάντηση σε ερώτημα που κάποιος έθεσε, ο κ. Χάρδας δεν το αντιλήφθηκε κι έδωσε τον λόγο στον Νεόφυτο Παπαδόπουλο, για να.. τον πάρει πίσω και να τον δώσει στον κ. Μίγκο.

Αποτέλεσμα; 
Ο κ. Μίγκος τον ρώτησε ότι, "δίνεις τον λόγο στην αντιπολίτευση 15 φορές κι εμένα όχι;". Όταν του  έδωσε τον λόγο ο κ. Χάρδας, εξαγριώθηκε ο κ. Παπαδόπουλος επειδή του αφαίρεσε το λόγο και σηκώθηκε από την θέση του.
Προς στιγμή φάνηκε ότι θα αποχωρήσει, αλλά όμως επέλεξε να καθίσει στην θέση του.

Τελικά απάντησε ο κ. Μίγκος, ο οποίος δεν έδωσε συνέχεια σε αυτή την όξυνση, ενώ παίρνοντας τον λόγο μετά ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε την οριστική μελέρτη του καταφυγίου λέγοντας συγκεκριμένα ότι, "πιστεύουμε πως έχουν γίνει λάθη. Εδώ και χρόνια φωνάζουμε για την δημιουργία Φορέα. Τα εμπλεκόμενα υπουργεία δεν έχουν ξεκαθαρίσει περί "ορφανών" λιμανιών και καταφυγίων. Δεν μπορεί το ΔΣ να επιλύσει ένα θέμα που δεν έχει λύσει το κράτος. Προτείνω την αναβολή συζήτησης του θέματος".

Την άποψη για αναβολή του θέματος εξέφρασαν και οι Τάκης Λαινάς και Γιάννης Λέντζας, καθώς και η κ. Αλτούνη, η οποία στην ψηφοφορία που ακολούθησε ψήφισε λευκό.
Ο κ. Λευκαδίτης, παίρνοντας τον λόγο ανέφερε ότι συμφωνεί να υπαχθεί το αλιευτικό καταφύγιο Λεχαινών στο Λιμενικό Ταμείο για να υπάρχει καθαρή διαχείριση.

Παίρνοντας τον λόγο ο αντιδήμαρχος κ. Μυλωνόπουλος ανέφερε ότι το αλιευτικό καταφύγιο Λεχαινών δεν εξυπηρετεί μόνο τους ψαράδες της περιοχής Λεχαινών και πρέπει να λειτουργήσει γιατί βοηθάει και την δική του περιοχή.



Εδώ σημειώθηκε η δεύτερη αψιμαχία μεταξύ του Διονύση Μάλλιαρη και του Δημήτρη Χάρδα. Ο κ. Μάλλιαρης και πάλι εξέφρασε την οργή του που δεν του δινόταν ο λόγος και αποχώρησε από την συνεδρίαση. Επέστρεψε όμως μερικά λεπτά αργότερα όταν ο Ανδρέας Μίγκος λειτούργησε πυροσβεστικά πείθοντάς τον να επιστρέψει στη συνεδρίαση.




Για το θέμα πήρε τον λόγο ο κ. Ναμπίλ Μοράντ που είναι και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης.
Ο ίδιος μίλησε για λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν και εμφανίζονται τώρα. Επίσης, συντασσόμενος με την εισήγηση του κ. Μίγκου, τόνισε ότι το Λιμενικό Ταμείο μπορεί να έχει έδρα την Κυλλήνη αλλά ανήκει σε όλο τον δήμο.
"Δεν έχει από που να παίρνει χρήματα [το αλιευτικό]", ανέφερε, εκτός των άλλων, στη τοποθέτησή του. "Η το αφήνουμε να σαπίσει ή το παίρνει το Λιμενικό Ταμείο. Ο Δήμος δεν μπορεί να το βοηθήσει".
Και ολοκλήρωσε λέγοντας: "Είμαστε ένας δήμος και πρέπει όλοι να το καταλάβουμε. Πρέπει να πάρουμε ομόφωνη απόφαση. Δέχομαι να αναβάλλουμε το ζήτημα εφόσον το θέλετε, αλλά νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε απόφαση". 

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Μάλλιαρης αμέσως μετά ανέφερε τα εξής: "Σαν δημοτικό συμβούλιο να τοποθετηθούμε. Αφού μπορούμε να το εντάξουμε γιατί να μη το κάνουμε; Μη λειτουργούμε τοπικιστικά". 

Την έντονη διαφωνία της, για την υπαγωγή του αλιευτικού στο Λιμενικό Ταμείο, εξέφρασε η πρόεδρος της ΤΚ Κυλλήνης, Δήμητρα Φιτσάλου. "Βιάζεστε να πάρετε απόφαση για ένα θέμα που δεν γνωρίζετε", ανέφερε προς τα μέλη του συμβουλίου.

Ο σύμβουλος κ. Ζαφειρόπουλος τόνισε πως, "υπάρχει μελέτη και είναι καθ' όλα νόμιμο το αλιευτικό καταφύγιο". 

Στη διάρκεια της συζήτησης για την υπαγωγή ή μη του καταφυγίου στο Λ.Τ.Κ., διαφάνηκε ότι δεν ήθελε να παρέμβει ο κ. Χάρδας, παρακολουθώντας πολύ προσεκτικά τις τοποθετήσεις όλων. Ίσως, όμως να το έκανε στο τέλος. Κανείς, βέβαια, δεν ήξερε τι είχε στο μυαλό του.
Όμως, αναγκάστηκε να πάρει θέση προκαλούμενος από τον Νεόφυτο Παπαδόπουλο.
Ο κ. Χάρδας ξεκαθάρισε ότι πολιτικά συμφωνεί απόλυτα με τον δήμαρχο. Εξέφρασε όμως την έντονη διαφωνία του μιλώντας για τεχνικά θέματα και για μεγαλύτερη καταστροφή του λιμανιού. "Μιλάμε για θέματα που δεν γνωρίζουμε. Δεν είμαστε τοπικιστές αλλά να προφυλάξουμε κάποια πράγματα", είπε εκτός των άλλων. "Θα είμαστε προσεχτικοί για να μην έχουμε καταστροφικές συνέπειες; Αυτό είναι το θέμα για 'μένα. Μιλάω με την εμπειρία που έχω και την γνώση των μελετών που υπάρχουν". 

Μια μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ της κ. Πανταζή και της κ. Φιτσάλου, όταν η πρώτη σε έντονο ύφος της ζήτησε να μη πετάγεται συνεχώς και να μην υποδεικνύει στο δημοτικό συμβούλιο τι θα κάνουν οι σύμβουλοι διότι βρίσκονται εδώ για να ακούσουν και να ψηφίσουν και πως έχουν πολλά περισσότερα χρόνια εμπειρίας σε αυτές τις θέσεις.
Ήταν μια ένταση που, ευτυχώς, λύθηκε γρήγορα για να αρχίσει ένα.. άλλο πανηγύρι αμέσως μετά.

Τη στιγμή που όλοι οι σύμβουλοι είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους, συνομιλώντας μεταξύ τους κι ενώ -υποτίθεται- ότι η συνεδρίαση δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί, η κ. Φιτσάλου την οποία ακολουθούσε ο κ Νίκος Δημάκης, πολίτης της Ανδραβίδας και προφανώς υποψήφιος δήμαρχος, βρέθηκαν δίπλα στον γραμματέα του συμβουλίου. Μέσα στην αναμπουμπούλα που είχε δημιουργηθεί διαφάνηκε ότι η κ. Φιτσάλου παρέδωσε κάποιο έγγραφο για να μπει στα πρακτικά. Στη συνέχεια είχε μια συζήτηση με τον δήμαρχο και κάπου εκεί ακούσαμε μια έντονη φραστική αντιπαράθεση του κ. Δημάκη με τον κ. Μοράντ, για την οποία κανείς δεν κατάλαβε πως και γιατί δημιουργήθηκε. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ακούστηκε ο κ. Δημάκης να απευθύνεται στον δήμαρχο λέγοντάς του ότι... "Σας απαγορεύω να μου απευθύνεστε"!
Ήταν η πρώτη φορά που όλοι είδαμε τον δήμαρχο να νευριάζει και να συνεχίζεται μια αντιπαράθεση που κανείς δεν κατάλαβε γιατί έγινε. Ο Δημήτρης Χάρδας, ανεπιτυχώς προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Κάποια από τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης πέρασαν πολύ γρήγορα μέσα σε μια αναμπουμπούλα και αναταραχή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Από τους πρώτους που έφθασαν χθες ήταν ο Δήμαρχος, Ναμπίλ Μοράντ, που εδώ συνομιλεί με τον Παναγιώτη Δημητρόπουλο

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Δημήτρης Χάρδας, κοιτάει τα χαρτιά του, λίγο πριν την έναρξη του Δ.Σ. Αριστερά του ο αντιδήμαρχος Λάμπης Δημόπουλος και δεξιά του ο γραμματέας του ΔΣ, Αλέξης Γαλάνης.
Συνομιλία Ανδρέα Μίγκου με Δημήτρη Χάρδα, πριν την έναρξη του συμβουλίου. Τους ακούει ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ
Νωρίς από την συνεδρίαση αποχώρησε ο Ανδρέας Κορομηλάς. Ευχόμαστε να μη δημιουργήθηκε κάποιο σοβαρό προσωπικό του πρόβλημα που τον ανάγκασε να φύγει ξαφνικά. 
Γιάννης Λέντζας και Παναγιώτης Δημητρόπουλος, κοιτούν τη φωτογραφική μηχανή του newsgf.net
Θολή η φωτογραφία του Τάκη Λαινά, καθόλου θολές όμως οι τοποθετήσεις του στα δημοτικά συμβούλια.
Ο αντιδήμαρχος Λάμπης Δημόπουλος. Εισηγητής σε κάποια από τα χθεσινά θέματα της ημερήσιας διάταξης
Η πρώτη φραστική αντιπαράθεση Διονύση Μάλλιαρη με Δημήτρη Χάρδα
Συζήτηση μεταξύ Γιάννη Λέντζα και Δημήτρη Χάρδα, έξω από την αίθουσα του ΔΣ

Δύο φωτογραφίες με ελάχιστα δευτερόλεπτα διαφοράς μεταξύ τους. Στη πρώτη ο Ναμπίλ Μοράντ ακούει προσεκτικά την τοποθέτηση συμβούλου και στη δεύτερη, η ματιά του πέφτει στην φωτογραφική μηχανή του newsgf.net

Μέλη της αντιπολίτευσης: Από αριστερά, Γιάννης Λέντζας, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Νεόφυτος Παπαδόπουλος, Ανδρέας Κορομηλάς
Η φωτογραφική μηχανή του newsgf.net, "συλλαμβάνει" τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Μίγκο, λίγο πριν την εισήγησή του για την υπαγωγή του Αλιευτικού Καταφυγίου Λεχαινών στο Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης.

_______________________________

Η αντιπαράθεση Ναμπίλ Μοράντ με Δ. Φιτσάλου και Ν. Δημάκη, μέσα από φωτογραφίες





COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Τι συνέβη χθες... [φωτογραφίες & video]
Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Τι συνέβη χθες... [φωτογραφίες & video]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihwRw8JCWsAmULjHOmQERxgxWRxZh0koE7AITF-hxajQYztrieTf1FXJZY1T1id1bgPyojI3jFDL75ODPvTEJbaCmADWofTIuFzJHLK3bSQnK5w8ldwkOHznuUCb0c9pSer0E0Mw-t3-g/s640/P1110306.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihwRw8JCWsAmULjHOmQERxgxWRxZh0koE7AITF-hxajQYztrieTf1FXJZY1T1id1bgPyojI3jFDL75ODPvTEJbaCmADWofTIuFzJHLK3bSQnK5w8ldwkOHznuUCb0c9pSer0E0Mw-t3-g/s72-c/P1110306.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/12/video_19.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/12/video_19.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy