-->

Χρήστος Παλαιολόγος: Ενας... "αόρατος" αντιδήμαρχος!

*Χαλαρή ακόμη και η στάση της Αντιπολίτευσης!!! Σε σύσκεψη που πραγμαποιήθηκε στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης με αφορμή το Περιφερειακό ...


*Χαλαρή ακόμη και η στάση της Αντιπολίτευσης!!!

Σε σύσκεψη που πραγμαποιήθηκε στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης με αφορμή το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συμβούλιο, συμμετείχε και ο... απών των δημοτικών συμβουλίων, αντιδήμαρχος Χρήστος Παλαιολόγος.

Μια περίεργη ιστορία... 

Ο κ. Παλαιολόγος έχει αποφασίσει να μη συμμετέχει στα δημοτικά συμβούλια του δήμου του ακόμα και όταν σε αυτά συζητούνται θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
Ίσως μόνο ο δήμαρχος να γνωρίζει τον λόγο που εκείνος έχει επιλέξει μια τακτική η οποία δεν αρμόζει σε κάποιον που έχει στην εποπτεία του ίσως τις πιο σοβαρές αρμοδιότητες.

Είναι μια στάση που δεν έχει καυτηριαστεί ιδιαίτερα ούτε από την αντιπολίτευση, η οποία ψηφίζει σχεδόν όλα τα θέματα έστω και αν δεν λαμβάνει τις απαντήσεις που θέλει στα ερωτήματα που θέτει.
Για την ιστορία όμως να πούμε ότι μόνο ο Τάκης Λαινάς αναφέρθηκε στην απουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου, στο ΔΣ της 18ης/12/2017, τονίζοντας για πολιτικό έλλειμμα της πλειοψηφούσας παράταξης. Βέβαια, κανείς δεν τόλμησε να του φέρει αντίρρηση!!!
 Ας μη ξεχνάμε άλλωστε, ότι στη συζήτηση για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου, ο προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών. Γιώργος Τσουραπάς, που παρευρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 18ης Δεκεμβρίου 2017,  αναγκάστηκε να δηλώσει προς την αντιπολίτευση ότι, "παρακαλώ αντιμετωπίστε με ως υπηρεσιακό παράγοντα και όχι ως πολιτικό πρόσωπο"

Στάση όμως, μάλλον αδικαιολόγητη, κρατάει για το συγκεκριμένο θέμα και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Χάρδας, ο οποίος ποτέ δεν έχει κάνει αναφορά σε αυτές τις απουσίες που προκαλούν ερωτηματικά σε όλους.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παλαιολόγος εμφανίζεται σε ορισμένα συμβούλια, δίνει το παρόν, μόνο και μόνο για να μη μπει θέμα διαγραφής του και αμέσως αποχωρεί.

Σε αυτό τον δήμο, με την παρούσα δημοτική αρχή, έχει πάψει να μας προξενούν εντύπωση πολλά πράγματα. Όπως για παράδειγμα να... παραιτείται ο πρόεδρος του ΔΣ, να κάνει αποδεκτή την παραίτηση ο δήμαρχος και να τον κάνει... Γενικό Γραμματέα!!! Επί πληρωμή φυσικά!
Η να μην υπάρχουν λεφτά για έργα, αλλά να υπάρχουν για... δεξιώσεις, βραβεύσεις...

Και πολλά πολλά ακόμα, τα οποία συζητούνται άλλοτε χιουμοριστικά, άλλοτε με έντονο προβληματισμό από τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης, οι οποίοι όμως με την στάση τους νομιμοποιούν αυτές τις καταστάσεις.

Τα τραγελαφικά είναι πολλά και αρκετά από αυτά τα έχουμε δημοσιοποιήσει.

Άλλωστε μη νομίζει κανείς ότι η συγκεκριμένη παράταξη χαρακτηρίζεται από... τη συνοχή της!!!
Ο Ναμπίλ Μοράντ έχει αποδειχτεί "λίγος" ως ηγέτης!

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι ο κύριος Παλαιολόγος υπήρξε αντιδήμαρχος και του πρώην δημάρχου, Δημήτρη Αρβανίτη, ο οποίος τον έπαψε από τα καθήκοντά του, λόγω μιας ιστορίας που είχε συμβεί με συγκεκριμένο μαγαζί των Λεχαινών.

Και αν όλα τα παραπάνω φαίνονται αστεία, να είστε σίγουροι πως δεν τα βλέπουν ως αστεία οι πολίτες του δήμου οι οποίοι βιώνουν τα αποτελέσματα!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Χρήστος Παλαιολόγος: Ενας... "αόρατος" αντιδήμαρχος!
Χρήστος Παλαιολόγος: Ενας... "αόρατος" αντιδήμαρχος!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgaqyVP4tCX6KC3usbRw3uEaA-e8HxCB7fOpcQMgluzHcCh-jX8b0ysOBQzClEv4ESwkmfgE1fPI0enIcX4WccWa8mqS8dUhy7y49TjIJ5EIMyqKT3ylaygE__lrEMdNRVdrX1VmwzyJuM/s640/26694052_10213297067612939_2024591197_n.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgaqyVP4tCX6KC3usbRw3uEaA-e8HxCB7fOpcQMgluzHcCh-jX8b0ysOBQzClEv4ESwkmfgE1fPI0enIcX4WccWa8mqS8dUhy7y49TjIJ5EIMyqKT3ylaygE__lrEMdNRVdrX1VmwzyJuM/s72-c/26694052_10213297067612939_2024591197_n.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/01/blog-post_596.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/01/blog-post_596.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy