-->

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία εξπρές – Πότε και πού θα «χτυπήσει»

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται (ξανά) βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Πού και πότε θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα, σύμφωνα με την ...


Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται (ξανά) βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Πού και πότε θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Βροχές και καταιγίδες, κυρίως στην κεντρική και νότια χώρα αναμένεται να σημειωθούν αύριο, Τετάρτη (03/01). Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Στην Αττική προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως το πρωί και βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6, στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Παροδικά νεφώσεις. Τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 03 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στις νοτιότερες περιοχές και γρήγορη βελτίωση. Τη νύχτα βροχές ξανά στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 5 στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ με βαθμιαία και από τα βόρεια εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην ανατολική Στερεά και Εύβοια, αλλά τα φαινόμενα γρήγορα θα εξασθενήσουν και σταδιακά θα σταματήσουν. Οι άνεμοι αρχικά ασθενείς, βαθμιαία βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 5, στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην Κρήτη. Βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι αρχικά δυτικοί, νοτιοδυτικοί 5 με 6 τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, βαθμιαία και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Οι άνεμοι αρχικά δυτικοί, νοτιοδυτικοί 5 με 6 τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, βαθμιαία και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με συνεχείς βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρά. Από το βράδυ και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 6 τοπικά στα πελάγη 7, γρήγορα και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Την Πέμπτη (04/01) στα νοτιοανατολικά αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά ημιορεινά αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα που πρόσκαιρα πιθανώς να είναι ισχυρά, σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6, στα δυτικά και τα νότια 7 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση στα δυτικά από το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε πτώση από τα βόρεια. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά το βράδυ.

 www.newsbomb.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία εξπρές – Πότε και πού θα «χτυπήσει»
Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία εξπρές – Πότε και πού θα «χτυπήσει»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0-Sq2NGpzxCd2GvrZHHAJ9iRealh0QrlLdfR7o5gyGnuHJjDqB6poEqJQQJNzTh7zyLdJb6Y9VcTWt7EccJo6ikn_0WM5lrPHHpXg9nIdtgkKKq8juCKAcyy6Td-i7tf3GmM7SaZpxLU/s640/kairos.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0-Sq2NGpzxCd2GvrZHHAJ9iRealh0QrlLdfR7o5gyGnuHJjDqB6poEqJQQJNzTh7zyLdJb6Y9VcTWt7EccJo6ikn_0WM5lrPHHpXg9nIdtgkKKq8juCKAcyy6Td-i7tf3GmM7SaZpxLU/s72-c/kairos.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/01/blog-post_79.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/01/blog-post_79.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy