-->

Τα 10 λάθη που κάνουμε όταν πλένουμε το αυτοκίνητο

Η άνοιξη είναι η εποχή της μεγάλης καθαριότητας και του ξεκαθαρίσματος και οι περισσότεροι από εμάς αποφασίζουμε να καθαρίσουμε επιτέλου...


Η άνοιξη είναι η εποχή της μεγάλης καθαριότητας και του ξεκαθαρίσματος και οι περισσότεροι από εμάς αποφασίζουμε να καθαρίσουμε επιτέλους και το αυτοκίνητό μας. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα 10 συχνότερα λάθη που κάνουμε όλοι μας όταν πλένουμε το αυτοκίνητό μας. Κάντε κλικ και δείτε ποια είναι αυτά.


Το κλασικο σαπουνι των πιατων ΄

Το σαπούνι των πιάτων μπορεί να κάνει το θαύμα του στα λίπη των πιάτων και στις κατσαρόλες αλλά είναι πολύ δραστικό για την βαφή του αυτοκινήτου. Το σαπούνι για τα πιάτα θα αφαιρέσει με τον καιρό το προστατευτικό κερί του αυτοκινήτου και θα το αφήσει εκτεθειμένο και απροστάτευτο στις κάθε είδους γρατζουνιές και στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Είναι προτιμότερο να επιλέγετε ένα ειδικό σαπούνι για το αυτοκίνητο.


Το αυτοματο πλυντηριο αυτοκινητων

Οι βούρτσες του πλυντηρίου αυτοκινήτων θα καταστρέψουν σταδιακά τη βαφή του αμαξώματος. Θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε κάποιο πλυντήριο ανέπαφου καθαρισμού ή στο χέρι εάν θέλετε να διατηρήσετε το χρώμα του για πολλά χρόνια.


Το παλιο μπλουζακι για στεγνωμα

Μόλις τελειώσετε με το πλύσιμο καλό θα ήταν να το στεγνώσετε χωρίς να χάνετε χρόνο. Εάν το αφήσετε να στεγνώσει μόνο του με τον αέρα θα μείνουν στίγματα από τα άλατα του νερού τα οποία κάποιες φορές δεν φεύγουν εύκολα. Μην χρησιμοποιήσετε όμως το παλιό σας μπλουζάκι ή τις κάλτσες σας για να το σκουπίσετε γιατί μπορεί να χαλάσετε το χρώμα. Επιλέξτε κάποιο από τα ειδικά πανιά από μικροϊνες που κυκλοφορούν στο εμπόριο και θα είστε σίγουροι ότι κάνετε το καλύτερο που μπορείτε.


Το σγουγγαρακι

Με το σφουγγάρι το πιθανότερο είναι πάλι να γδάρετε το χρώμα, το παρμπρίζ και τα παράθυρα του αυτοκινήτου. Επιλέξτε καλύτερα ένα ειδικό γάντι πλυσίματος αυτοκινήτου και χρησιμοποιήστε δύο από αυτά για να το πλύνετε.


Το υγρο για τα τζαμια του σπιτιου

Τα περισσότερα υγρά για τα τζάμια περιέχουν αμμωνία, μια ουσία που καταστρέφει το παρμπρίζ και τα τζάμια του αυτοκινήτου ειδικά εάν είναι φυμέ. Το υγρό για τα τζάμια προορίζεται για τα τζάμια του σπιτιού και μόνο.


Ενας μονο κουβας

Να χρησιμοποιείτε ΔΥΟ κουβάδες με νερό, τον έναν για ξέβγαλμα και τον άλλο με νερό και σαπούνι. Εάν δεν το κάνετε αυτό θα καταλήξετε σε δυο τρία λεπτά να πλένετε το αυτοκίνητο με βρώμικο νερό.


Να πλενετε το αυτοκινητο σας κατω απο τον ηλιο

Καλύτερα να το πλένετε στη σκιά ή τουλάχιστον όταν έχει συννεφιά.


Η πετσετα του μπανιου για να το σκουπισετε

Βλέπουμε κάποιους να σκουπίζουν το αυτοκίνητό τους με την πετσέτα του μπάνιου. Εάν θέλετε να γδάρετε το χρώμα μπορείτε να το κάνετε κι εσείς. Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το ειδικό πανί με μικροίνες.


Ενα μονο γαντι πλυσιματος

Οι ζάντες και οι τροχοί λερώνονται με λάδια και ρινίσματα μετάλλου από τα φρένα. Μην κάνετε το λάθος να χρησιμοποιήσετε το ίδιο γάντι πλυσίματος και στο αμάξωμα. Προτιμήστε να αλλάξετε γάντι για να είστε σίγουροι.


Να πλενετε με τυχαια σειρα

Ξεκινήστε με τις ζάντες και προχωρήστε στο υπόλοιπο αυτοκίνητο. Ο λόγος; Είναι συνήθως το πιο βρώμικο σημείο του αυτοκινήτου και μπορεί να λερώσετε τα σημεία που έχετε ήδη πλύνει.

  Espresso

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Τα 10 λάθη που κάνουμε όταν πλένουμε το αυτοκίνητο
Τα 10 λάθη που κάνουμε όταν πλένουμε το αυτοκίνητο
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAsbmRqQqRdI-5rGb1piBB0q7wxnyaPaSW5gRxiIsCbgGKLtUHm-39eh2pjdoUALysKi77vSFBC1SkjPbhUJucUcOe5BDvAqHYgxsqIkIizgKJk9GBY14Xc7xen6oqiUtoo92-FnfRr8o/s640/BBBhidT.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAsbmRqQqRdI-5rGb1piBB0q7wxnyaPaSW5gRxiIsCbgGKLtUHm-39eh2pjdoUALysKi77vSFBC1SkjPbhUJucUcOe5BDvAqHYgxsqIkIizgKJk9GBY14Xc7xen6oqiUtoo92-FnfRr8o/s72-c/BBBhidT.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/02/10_27.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/02/10_27.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy