-->

Δ.Σ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ξεκάθαρες απαντήσεις από Δ. Μάλλιαρη για το "Κοτύχι Α.Ε." - Ολοι συμφώνησαν για την προστασία και αναβάθμισή του

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα το δημοτικό συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, που είχε ως μοναδικό θέμα συζήτησης την επιχείρηση "Κοτύχι ...


Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα το δημοτικό συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, που είχε ως μοναδικό θέμα συζήτησης την επιχείρηση "Κοτύχι Α.Ε.". 

Η συνεδρίαση διεξήχθη σε ήρεμους τόνους και κάποιες μικροεντάσεις που δημιουργήθηκαν οφείλονταν μόνο σε διαδικαστικά θέματα.
Αυτό πάντως που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, πέρα από κάποιες διαφωνίες που εκφράστηκαν και το πλήθος των ερωτήσεων που ειπώθηκαν, ήταν πως στηρίζουν το Κοτύχι και επιθυμούν την αναβάθμισή του ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη επιχείρηση. Και όπως είπε ο Τάκης Λαινάς σε πηγαδάκι μετά το τέλος της συνεδρίασης, "δύο βασικά πράγματα έχουμε ως Δήμος: Το λιμάνι μας και το Κοτύχι".


Όπως αναμενόταν η συνεδρίαση ξεκίνησε με την εισήγηση του Διευθύνοντα Συμβούλου Διονυσίου Μάλλιαρη [ολόκληρη η εισήγησή του θα δημοσιευτεί σε νέο κείμενο] και αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Πατρινός λογιστής της επιχείρησης που μίλησε για τα τεχνικά θέματα δίνοντας απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν.

Ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ, όπως πάντα σε ήρεμους τόνους, ανέφερε στην αρχή της τοποθετήσεώς του ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πως πρώτη φορά έρχεται το "Κοτύχι
Α.Ε." ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.
Ο ίδιος ζήτησε να ακούσει ιδέες και προτάσεις για την καλύτερη διαχείρισή του, ενώ απέφυγε να μιλήσει για κακοδιαχείριση στο παρελθόν, μη θέλοντας να ρίξει "λάδι στη φωτιά". Προτίμησε να μιλήσει για μια διαφορετική φιλοσοφία και τρόπο δράσης που εφάρμοζαν οι προηγούμενες διοικήσεις κι έτσι δεν επέτρεψε να δημιουργηθεί ενδεχομένως μια αντιπαράθεση που εν τέλει θα ξέφευγε από την ουσία της αποψινής συζήτησης.




Σε ερώτηση του Νεόφυτoυ Παπαδόπουλου αν ο δήμαρχος ως πρόεδρος του Κοτύχι Α.Ε. έχει παρευρεθεί σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ο Ναμπίλ Μοράντ απάντησε ότι, "σε όσα συμβούλια απαιτήθηκε η παρουσία μου ήμουν εκεί".

Σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Λευκαδίτη εάν εκλήθη η προηγούμενη διευθύνοντα σύμβουλος της επιχείρησης να παραστεί στο συμβούλιο ώστε να γίνει συζήτηση, απάντηση έδωσε ο πρόεδρος του δ.σ., Δημήτρης Χάρδας ο οποίος τόνισε πως δεν έχει καλεστεί διότι δεν κρίθηκε σκόπιμο. "Δεν κάνουμε εδώ δικαστήριο", ανέφερε συγκεκριμένα.

Η ερώτηση του Δημήτρη Χάρδα προς τον Διονύση Μάλλιαρη ήταν γιατί εκδιώχτηκε ο προηγούμενος λογιστής. Ο κος Μάλλιαρης απάντησε ότι, "είδαμε το παθητικό και από που προέρχεται κι έπρεπε να δούμε τι μπορεί να γίνει. Του δώσαμε διορία τέσσερις μήνες να μας δώσει κάποιες εξηγήσεις και όταν ήρθε μας απάντησε ότι δεν μπορεί να δώσει λύσεις".

Μερικές από τις ερωτήσεις που τέθηκαν ήταν: 

-Αν η έδρα του Φορέα θα φύγει και θα πάει στην Ζαχάρω [Ελένη Λευκαδίτη]

-Ποιες είναι οι υποχρεώσεις της επιχείρησης απέναντι στον δήμο [Ελένη Λευκαδίτη]

-Πως ελέγχεται η παραγωγή και η διάθεση [Ελένη Λευκαδίτη]

-Να τεκμηριωθεί αν υπάρχει κακοδιαχείριση στο παρελθόν [Παναγιώτης Δημητρόπουλος]

-Αν λογιστικά είναι "ισοδύναμο" το λογιστικό σφάλμα που έχει επικαλεστεί ο δήμαρχος [Γιάννης Λέντζας]

-Σαν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου υιοθετείται την κακοδιαχείριση; [Νεόφυτος Παπαδόπουλος] κ.λ.π.

Μια ένταση πήγε να δημιουργηθεί μεταξύ του αντιδημάρχου Χρήστου Παλαιολόγου και του Διονύση Μάλλιαρη σχετικά με το παρελθόν της διαχείρισης, αλλά η δυναμική παρέμβαση του Προέδρου Δημήτρη Χάρδα ήταν αρκετή για να ηρεμήσει τα πνεύματα πριν οξυνθούν επικίνδυνα. 

Με την ευκαιρία αξίζει να τονιστεί ότι ο κ. Χάρδας είναι πολύ καλός ως πρόεδρος του Δ.Σ. αν και μάλλον θα πρέπει να βάζει χρονικό όριο στις τοποθετήσεις των συμβούλων ώστε να μην επέρχεται κούραση σε όλους.

Δύο πράγματα έκαναν εντύπωση:
Η τοποθέτηση του Ανδρέα Χαμουζά που ανέφερε ότι ο Πρόεδρος του Κοτυχίου θα πρέπει πάντα να είναι από τα... Λεχαινά [χωρίς να το δικαιολογήσει ή να ερωτηθεί από κάποιον γιατί αυτό πρέπει να συμβαίνει] και το δεύτερο και πιο τραγικό ήταν ότι σχεδόν όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας έφυγαν από τη συνεδρίαση και στην αίθουσα έμειναν όλοι της... αντιπολίτευσης.

Αυτό ώθησε τον Νεόφυτο Παπαδόπουλο να αναφέρει πως, "με στενοχωρεί το γεγονός ότι η πλειοψηφία της μειοψηφίας είναι παρούσα και η πλειοψηφία της πλειοψηφίας είναι απούσα"!!!!

Προφανώς είναι ο τρόπος που οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αντιλαμβάνονται την σπουδαιότητα των θεμάτων και το ενδιαφέρον που δείχνουν για την επίλυσή τους. Αλλά σίγουρα την... αντιλαμβάνονται και οι πολίτες του δήμου που τους ψήφισαν για να παρευρίσκονται στα δημοτικά συμβούλια και να προτείνουν λύσεις!!!!


Δήλωση στο site του Διονύση Μάλλιαρη: 

"Έγινε μια ενημέρωση απόψε που είχε πάρα πολλά χρόνια να γίνει. Πιστεύω ότι έλαβαν όλοι μια καλή εικόνα του τι γίνεται σήμερα στην επιχείρηση η οποία προχωράει πολύ καλά. Προσπαθούμε με ότι τρόπο μπορούμε, τις προοπτικές της επιχείρησης για το αύριο. Αυτό μας ενδιαφέρει.

Έχουμε κάνει ορισμένα πράγματα, όπως ένα πρόγραμμα για να μπούμε σ' έναν αναπτυξιακό νόμο ώστε να πάρουμε πιστοποιήσεις  και να προωθήσουμε τα προϊόντα μας καλύτερα, αλλά και να αναβαθμιστεί ολόκληρη αυτή η επιχείρηση που λέγεται Κοτύχι"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 

Αυτή την εικόνα παρουσίασε το Δημοτικό Συμβούλιο λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ. Απούσα η πλειοψηφία [πλην ελαχίστων], παρόντες οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης!!!

 Ο Γιάννης Λέντζας καταθέτει όλα τα έγγραφα στον Προεδρείο που αφορούν την καταγγελία που πρόσφατα δέχτηκε για την διανομή... κρεβατιών σε ιδιώτες. Τελικά ένα κρεβάτι έχει δοθεί...αλλά τα υπόλοιπα θα συζητηθούν την Τετάρτη στη νέα συνεδρίαση. 

Ο Τάκης Λαινάς καταθέτει έγγραφο στο προεδρείο το οποίο ρητώς αναφέρει ότι και η επιχείρηση του Κοτυχίου πρέπει να ανεβάζει όλα τα έγγραφά της στη Διαύγεια. 

Ανδρέας Κορομηλάς και Νεόφυτος Παπαδόπουλος 

Γιάννης Λέντζας και Παναγιώτης Δημητρόπουλος

Ο Τάκης Λαινάς παρακολουθεί με προσοχή τα όσα λέγονται στη συνεδρίαση 

Ο λογιστής του Κοτυχίου δίνει απαντήσεις
Πολίτες του δήμου παρακολουθούν την συνεδρίαση

Στη συνεδρίαση παρόντες και οι Πρόεδροι των Τοπικών Διαμερισμάτων. 

Ο Ανδρέας Κορομηλάς συζητάει μ' έναν από τους πολίτες που παρευρέθηκαν στην αποψινή συνεδρίαση

Για λίγη ώρα στη συνεδρίαση παρευρέθηκε και ο Νίκος Κατσαμπέρης. Η παρουσία του καθόλου τυχαία δεν ήταν!
Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρα Αλτούνη και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Κυλλήνης Δήμητρα Φιτσάλου

Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Λευκαδίτης σε μία από τις τοποθετήσεις του

Οι Ανδρέας Κορομηλάς και Γιάννης Λέντζας τα λένε έξω από την αίθουσα συνεδρίασης. Θέμα συζήτησης... άγνωστο!!

Γιάννης Λέντζας και Δήμητρα Φιτσάλου
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Χάρδας τοποθετείται για το Κοτύχι. Ήταν η προτελευταία τοποθέτηση πριν την λήξη της αποψινής συνεδρίασης. 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δ.Σ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ξεκάθαρες απαντήσεις από Δ. Μάλλιαρη για το "Κοτύχι Α.Ε." - Ολοι συμφώνησαν για την προστασία και αναβάθμισή του
Δ.Σ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ξεκάθαρες απαντήσεις από Δ. Μάλλιαρη για το "Κοτύχι Α.Ε." - Ολοι συμφώνησαν για την προστασία και αναβάθμισή του
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmBRQY_qVDtD-xilsx7H6GjaMBz4uCv_7DpqTedzcnCAYKSJo_iQxy1tFlqP0csNaXQBlfo_uL1GmzEP4gNVGRvr8kanDMa2SjzPlaPgJ8iYqacqOh0ur39U4reKKiYse-Zujjq8Nr49Q/s640/P1110446.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmBRQY_qVDtD-xilsx7H6GjaMBz4uCv_7DpqTedzcnCAYKSJo_iQxy1tFlqP0csNaXQBlfo_uL1GmzEP4gNVGRvr8kanDMa2SjzPlaPgJ8iYqacqOh0ur39U4reKKiYse-Zujjq8Nr49Q/s72-c/P1110446.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/02/blog-post_666.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/02/blog-post_666.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy