-->

Τηλεμεταφορά και το μυστηριώδες "πείραμα της Φιλαδέλφειας'

Αληθεια η ψεμα; Το σκαφος που μεταφερθηκε στις ΗΠΑ Φανταστείτε να βρίσκεστε σε ένα πολεμικό πλοίο το οποίο ξαφνικά εξαφανίζεται και ...


Αληθεια η ψεμα; Το σκαφος που μεταφερθηκε στις ΗΠΑ

Φανταστείτε να βρίσκεστε σε ένα πολεμικό πλοίο το οποίο ξαφνικά εξαφανίζεται και εμφανίζεται μετά από δευτερόλεπτα κάπου αλλού. Φανταστείτε ότι δεν βιώσατε μόλις μια τηλεμεταφορά αλλά ταξιδέψατε και μερικά χρόνια μπροστά στο μέλλον. Μπορεί να ακούγεται σαν ιστορία επιστημονικής φαντασίας αλλά υπάρχει μια θεωρία που υποστηρίζει ότι το Αμερικανικό Ναυτικό το έκανε. Κάντε κλικ και ανακαλύψτε τι συνέβη.


Αναπαντητα ερωτηματα

Το σύμπαν μας κρύβει πολλά μυστήρια. Ένα από αυτά είναι η ύπαρξη νοήμονος ζωής σε άλλα σημεία του σύμπαντος. Η θεωρία που θα διαβάσετε αναφέρει ότι υπάρχει όντως ζωή εκεί έξω και αποκαλύπτει και μερικά άλλα τρομακτικά πράγματα.


Που και ποτε

Το 1953 με την ανάμιξη των ΗΠΑ στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.


Εμπειρια

Σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύθηκαν στο βιβλίο του Morris K. Jessup (ενός αστρονόμου που εκπαιδεύθηκε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν), το Αμερικανικό Ναυτικό πραγματοποίησε ένα πείραμα που έγινε γνωστό ως "Το πείραμα της Φιλαδέλφειας".


Τηλεμεταφορα

Σύμφωνα με τη θεωρία οι Αμερικανοί κατάφεραν να κάνουν αόρατο το αντιτορπιλικό USS Eldridge.


Πως εγινε αυτο;

Το αντιτορπιλικό υποτίθεται ότι εξαφανίστηκε αύτανδρο στην Φιλαδέλφεια σε κλάσματα του δευτερολέπτου.


Που πηγε;

Σύμφωνα με την θεωρία το USS Eldridge τηλεμεταφέρθηκε σε μια ναυτική βάση στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια.


Μαρτυριες

Μάρτυρας του συμβάντος ήταν ο ναυτικός Carl Allen, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι είδε κάποια μέλη του πληρώματος νεκρά στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου.


Εξαφανιστε καθε στοιχειο

Οι επιζώντες του πειράματος λέγεται ότι κλείστηκαν σε ψυχιατρική κλινική.


Πλυση εγκεφαλου

Λέγεται ότι τα μέλη του πληρώματος υπέστησαν πλύση εγκεφάλου για να ξεχάσουν το περιστατικό.


Η ερευνα του Αινσταιν

Σύμφωνα με το History Channel, ο Άλμπερτ Άινσταιν ανέπτυξε ένα σχέδιο για το αμερικανικό στρατό το οποίο θα εξηγούσε το φαινόμενο.


Η ερευνα του Αινσταιν

Σύμφωνα με την θεωρία ενοποιημένου πεδίου (UFT), για όλα θα μπορούσε να ευθύνεται μια ηλεκτρομαγνητική συσκευή. Οι ΗΠΑ θα κατάφερναν να διασχίσουν τον ωκεανό χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον εχθρό ο οποίος είχε στήσει νάρκες για τα συμμαχικά πλοία.


Αορατο

Σύμφωνα με το History Channel, ο Άινσταιν έκανε ένα πείραμα τοποθετώντας ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στο πλοίο το οποίο το έκανε 'αόρατο' για τα ραντάρ και τις νάκρες. Αλλά υποτίθεται ότι στην πραγματικότητα το πείραμα είχε άλλο αποτέλεσμα.


Επιστολες

Ο Carl Allen δεν θέλησε να το κρατήσει μυστικό και έγραψε στον αστρονόμο Morris K. Jessup.


Νεες ερευνες

Εντυπωσιασμένος από τις ιστορίες αυτές, ο Morris K. Jessup ξεκίνησε νέες έρευνες που αποκάλυψαν κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.


Μυστηριωδης θανατος

Πριν όμως προλάβει να ανακοινώσει τα συμπεράσματά του, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.


Τα αιτια του θανατου

Επίσημα οι έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αυτοκτονία αλλά υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται ότι δολοφονήθηκε για να μην μιλήσει. Θα μπορούσε άραγε να είναι αλήθεια αυτό;


Αποκαλυψη

Το 1969 όμως, ο Carl Allen προσπάθησε να βάλει ένα τέλος στην όλη ιστορία δηλώνοντας δημόσια ότι επρόκειτο για φάρσα.


Αποκαλυψη

Η αποκάλυψη αυτή έγινε στα γραφεία του Ερευνητικού Οργανισμού Αέριων Φαινομένων στην Αριζόνα.


Η ταινια

Η ιστορία αποτέλεσε έμπνευση για την δημιουργία της ταινίας "Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας" που βγήκε στις αίθουσες το 1984. Χρόνια μετά η ταινία προκάλεσε νέες συζητήσεις.


Μια νεα αρχη;

Ο Alfred Bielek εμφανίστηκε με μια νέα μαρτυρία ισχυριζόμενος ότι η ταινία τον βοήθησε να θυμηθεί κάποια πράγματα που έζησε.


Μαρτυρια

Σύμφωνα με τον Alfred Bielek, δεν είχαν μεταφερθεί απλώς σε άλλο μέρος, είχαν ταξιδέψει και στον χρόνο.


Εξωγηινη ζωη

Η συγκέντρωση όλης αυτής της ενέργειας, σύμφωνα με τον Bielek, άνοιξε κάποια "είσοδο" μέσω της οποίας τα ΑΤΙΑ ήρθαν στον πλανήτη μας.


Αποδειξεις;

Ο Alfred Bielek το τράβηξε κι άλλο λέγοντας ότι το Αμερικανικό Ναυτικό όχι μόνο το ήξερε αλλά κατάφερε να πιάσει και έναν εξωγήινο.


Κι εχει κι αλλο

Εκείνοι που δεν πιστεύουν τη θεωρία αυτή αναφέρονται σε αντικειμενικά γεγονότα για να την αποκρούσουν. Εκείνοι που πιστεύουν, ισχυρίζονται ότι οι απαντήσεις βρίσκονται στο USS Eldrigde.


Αρχεια

Σύμφωνα με αρχεία, δεν έχει καταγραφεί καμία ανεξήγητη δραστηριότητα και δεν υπάρχει αναφορά ότι το αντιτορπιλικό πέρασε από το Νόρφολκ.


Μπορει κατι να γινει αορατο;

Υπάρχουν σύγχρονες επιστημονικές μελέτες σχετικά με την αόρατη κατάσταση οι οποίες δεν έχουν άμεση σχέση με την θεωρία του Άινσταιν.


Αεροπλανα

Σύμφωνα με τους επιστήμονες τα αεροπλάνα μπορούν να καταστούν 'αόρατα' για τα ραντάρ αλλά όχι για το φως.


Γνωμες

Εσείς με ποιους είστε; Πιστεύετε ότι η θεωρία είναι αληθινή ή πρόκειται για φάρσα;


Εμπειρια

Κι εάν είχατε την ευκαιρία να γίνετε αόρατοι ή να ταξιδέψετε στο χρόνο, θα είχατε το θάρρος να το κάνετε;

 StarsInsider

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Τηλεμεταφορά και το μυστηριώδες "πείραμα της Φιλαδέλφειας'
Τηλεμεταφορά και το μυστηριώδες "πείραμα της Φιλαδέλφειας'
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGyr2kyyAJ_VGlMmZtj8ldFf-kWI-157LK9yrMbjtH_-vM2pDoIcKSIH6JXpajrLjBYZCRAoV-2tcjHfMURGbCn8wTKTnU4BgfjGcmr28AEZqr9x1iNk4IpZYKoz4H6JNl7ysHX97djF8/s640/untitled.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGyr2kyyAJ_VGlMmZtj8ldFf-kWI-157LK9yrMbjtH_-vM2pDoIcKSIH6JXpajrLjBYZCRAoV-2tcjHfMURGbCn8wTKTnU4BgfjGcmr28AEZqr9x1iNk4IpZYKoz4H6JNl7ysHX97djF8/s72-c/untitled.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/02/blog-post_750.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/02/blog-post_750.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy