-->

Δ.Σ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Πλήρης στήριξη του δημοτικού συμβουλίου στον Γιάννη Λέντζα [video & φωτογραφίες]

Την πλήρη στήριξη στο πρόσωπο του Διοικητή του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Λέντζα , εξέφρασε χθες το βράδυ ...


Την πλήρη στήριξη στο πρόσωπο του Διοικητή του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Λέντζα, εξέφρασε χθες το βράδυ σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ.

Ο κος Λέντζας σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο δέχτηκε την καταγγελία ότι έδωσε... κρεβάτια από την δωρεά των Γάλλων σε δύο πρόσωπα ένα εκ των οποίων ήταν συγγενικό πρόσωπο δημάρχου του κάμπου.

Η σκευωρία κατά του Γιάννη Λέντζα κατέρρευσε χθες βράδυ, όταν ο ίδιος παρουσίασε [τα είχε καταθέσει προ ημερών στο προεδρείο] όλα τα έγγραφα που αποδείκνυαν πως μόνο ένα κρεβάτι είχε δοθεί και μάλιστα σε ηλικιωμένο που πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που τα νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της χώρας εφαρμόζουν.

Η καταγγέλουσα, Ελένη Καραγιάννη, αν και ήταν γνωστό πως ο κος Λέντζας θα έδινε απαντήσεις, προτίμησε να... απουσιάζει από την χθεσινή συνεδρίαση, ενώ κάποιοι οι οποίοι  τον προηγούμενο καιρό με βάση την συγκεκριμένη καταγγελία έγραφαν διάφορα, όχι μόνο αποστομώθηκαν χθες αλλά δεν τόλμησαν, δυστυχώς γι' αυτούς, να γράψουν την απάντηση του διοικητή.

Μετά τις απαντήσεις του Γιάννη Λέντζα, τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος, ο οποίος ρώτησε εάν γίνεται οι ερωτήσεις των συμβούλων να γίνονται στο τέλος και όχι στην αρχή της συνεδρίασης, κάτι που απέκλεισε ο Πρόεδρος Δημήτρης Χάρδας.

Στη συνέχεια ο κος Θεοδωρόπουλος ζήτησε ενημέρωση για το πρόβλημα της μεταφοράς μαθητών από το Μπόρσι για να του απαντήσει ο αντιδήμαρχος Αναστάσιος Μυλωνόπουλος ότι υπήρξε διαγωνισμός άκυρος επειδή δεν βρέθηκε μειοδότης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο δήμος προσπάθησε να λύσει προσωρινά το πρόβλημα με ένα βανάκι, αλλά σταμάτησαν διότι δεν υπήρχαν σε αυτό ζώνες ασφαλείας. Τέλος, διαβεβαίωσε το Σώμα ότι μέχρι την Τετάρτη το πρόβλημα θα έχει λυθεί.


Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Λευκαδίτης επανέφερε ένα θέμα που είχε αναφέρει και σε προηγούμενη συνεδρίαση: Το γεγονός ότι η αντιπολίτευση δεν έχει, όπως προβλέπεται, γραφείο στο κτίριο του δημαρχείου.

Το θέμα υποστήριξε με δήλωσή του και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ανδρέας Κορομηλάς, ενώ ο Τάκης Λαινάς συμφωνώντας ανέφερε πως το θέμα αιωρείται πάρα πολύ καιρό.
Ο Πρόεδρος τόνισε πως το αίτημά τους είναι πολύ σωστό και ότι γίνεται προσπάθεια να λυθεί.


Στη συνέχεια ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο ζήτημα της ανακύκλωσης, τονίζοντας πως το θέμα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει τεθεί στο δημοτικό συμβούλιο και πως υπάρχει ο κίνδυνος μεγάλων προστίμων.
Απάντηση και πάλι έδωσε ο κος Χάρδας  τονίζοντας πως ο δήμος βρίσκεται σε καλό δρόμο. "Έχουμε ρίξει τεράστιο βάρος σε αυτό το ζήτημα, Είμαστε σε συζητήσεις πως θα προχωρήσουμε την ανακύκλωση και θα φέρουμε ολοκληρωμένη πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο".


Στη συνέχεια πέρασαν στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Στο 5ο θέμα. "καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου για υπόθεση αντίκρουσης προσφυγής της Πανταζής Φρούτα Α.Ε. Εισαγωγές Εξαγωγές Εμπόριο Αγροτικών Προϊόντων κατόπιν εκδόσεως προδικαστικής αποφάσεως [εισηγητής ο Χαράλαμπος Δημόπουλος]", εκφράστηκε έντονη διαφωνία από πλευράς μελών αντιπολίτευσης για το ποσό των 1.300 ευρώ που ο δικηγόρος ζητάει να πληρωθεί.
Εδώ σημειώθηκε και μια έντονη φραστική αντιπαράθεση μεταξύ του Δημήτρη Χάρδα και του Δημήτρη Λευκαδίτη, όταν ο πρώτος ανέφερε πως θα του αφαιρέσει τον λόγο. Ο κος Λευκαδίτης εξαγριώθηκε, αλλά ευτυχώς μετά από λίγο τα πνεύματα ηρέμησαν.
Τελικά το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Το 6ο θέμα αφορούσε την "διάθεση πίστωσης για εορταστικές εκδηλώσεις Τριωδίου". Ο εισηγητής του θέματος ζήτησε το δημοτικό συμβούλιο να εγκρίνει ποσό της τάξης των 16.000 ευρώ [θυμίζουμε πως επιπλέον 14.000 ευρώ έχει διαθέσει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου].
Υπήρξε αντίδραση από την αντιπολίτευση με πρώτο τον κο Θεοδωρόπουλο ο οποίος ανέφερε πως, "τα έξοδα είναι υπερβολικά στις κρίσιμες στιγμές που περνάμε". 
Ο κος Μυλωνόπουλος διευκρίνισε πως τα λεφτά καλύπτουν και τις τέσσερις ενότητες και το ποσό δεν είναι υψηλό.
Ο αναπληρωτής δημάρχου, Διονύσης Μάλλιαρης, αναρωτήθηκε για το ποσό των 800 ευρώ που θα δοθεί για τρεις ημέρες σε εταιρεία προστασίας και φύλαξης.
Ο Ανδρέας Χαμουζάς ρώτησε πως αν υπάρχει άλλη προσφορά να την συζητήσουν.
Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ δικαιολόγησε το ποσό και τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα γίνουν.
Και κάπου εδώ έριξε το καρφί του ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος, όταν είπε πως η αντιπολίτευση θα ψηφίσει θετικά γιατί πρόκειται για εκδηλώσεις που αφορούν όλο τον δήμο αλλά γυρνώντας προς τον δήμαρχο ανέφερε: "Αλλά για μια εκδήλωση κοπή πίτας του Λιμενικού Ταμείου που στοίχισε 4.600 ευρώ, τι γίνεται με αυτά τα λεφτά;"
Ο δήμαρχος απάντησε πως όλα είναι στην Διαύγεια αναρτημένα και να μην αφήνονται υπονοούμενα.

Τον λόγο πήρε πάλι ο κος Θεοδωρόπουλος ο οποίος πολύ εύστοχα παρατήρησε ότι το θέμα έπρεπε να το είχαν συζητήσει νωρίτερα και όχι να τους φέρνουν προ τετελεσμένων γεγονότων.
Η ατάκα όμως του Τάκη Λαινά, ήταν αυτή που προκάλεσε τα γέλια στο δημοτικό συμβούλιο: "Για ασόδυο λιγότερα θα πληρώναμε"! 




Την χρηματοδότηση με 1000 ευρώ για τα κούλουμα της Κυλλήνης ζήτησε η Πρόεδρος της Τ.Κ. Κυλλήνης, Δήμητρα Φιτσάλου.

Ο Πρόεδρος της απάντησε ότι σήμερα έφερε την αίτηση και δεν έχουν εντάξει στον προυπολογισμό το ποσό αυτό. "Έπρεπε την αίτησή σας να την είχατε φέρει νωρίτερα. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε". 









Το 9ο θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορούσε την "δημιουργία Ενεργειακής Κοινότητας από τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης [εισηγητής ο Ανδρέας Μίγκος]. 

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε ο Αργύρης Σαλπέας ο οποίος απάντησε με ακρίβεια σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν για το θέμα από τους δημοτικούς συμβούλους.



Τα υπόλοιπα θέματα "πέρασαν" πολύ γρήγορα, αφού λόγω της ημέρας όλοι ήθελαν να πάνε σε διάφορες εκδηλώσεις. Έτσι η συνεδρίαση έληξε περίπου στις 9 το βράδυ.

Video





COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δ.Σ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Πλήρης στήριξη του δημοτικού συμβουλίου στον Γιάννη Λέντζα [video & φωτογραφίες]
Δ.Σ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Πλήρης στήριξη του δημοτικού συμβουλίου στον Γιάννη Λέντζα [video & φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2_nH_s5DytloViu8UmMejXTF1YCjow6ckQZeEDdzMQhP5y9R78xfOxdAgZbhLA_PsUf0DaeXNbaV4ifdzTJ4lgKZTO9oLydaO6XSMp8i3us5l9oMavfzDWfb637FBUgTdCBLmmMDJDyw/s640/P1110554.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2_nH_s5DytloViu8UmMejXTF1YCjow6ckQZeEDdzMQhP5y9R78xfOxdAgZbhLA_PsUf0DaeXNbaV4ifdzTJ4lgKZTO9oLydaO6XSMp8i3us5l9oMavfzDWfb637FBUgTdCBLmmMDJDyw/s72-c/P1110554.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/02/video_15.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/02/video_15.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy