-->

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Τσακώθηκαν για το χαλίκι... Απειλές για μηνύσεις... "Εκρηξη" Ναμπίλ Μοράντ...

*Ανεβάζει τους τόνους ο Γιάννης Λέντζας... Αντιπαράθεση με τον Χ. Παλαιολόγο αν και που έπεσε το χαλίκι των 100.000 ευρώ. Δεν πήρε α...


*Ανεβάζει τους τόνους ο Γιάννης Λέντζας... Αντιπαράθεση με τον Χ. Παλαιολόγο αν και που έπεσε το χαλίκι των 100.000 ευρώ. Δεν πήρε απάντηση στο ερώτημα, γιατί η εργολαβία δόθηκε σε εταιρεία του Πύργου και όχι σε κάποια του δήμου

*Αμηχανία του Προέδρου Δημήτρη Χάρδα όταν... αρπάχτηκαν μεταξύ τους σύμβουλοι της πλειοψηφίας... Προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα... 

"Έκρηξη" Ναμπίλ Μοράντ για τους συμβούλους του: "Αυτά στα καφενεία. Δεν είναι εικόνα δημοτικού συμβουλίου αυτή..." 

*"Ήρεμη δύναμη" ο Πάνος Δημητρόπουλος, κάλμαρε τα... οξυμένα πνεύματα με την τοποθέτησή του για το ζήτημα των χαλικιών

*Ψήφισμα δημοτικού Συμβουλίου υπέρ Δημήτρη Μάλλιαρη κι αιχμές κατά δημοσιογράφων και Μέσων Ενημέρωσης που έγραψαν για την απουσία των περισσοτέρων την βραδιά βράβευσης του νεαρού πρωταθλητή

*Παράσταση των κατοίκων Αγίων Θεοδώρων. Ο πρόεδρος της Κοινότητας ζητάει την αυτόφωρο διαδικασία...


Με την απουσία των Ανδρέα Κορομηλά και Νεόφυτου Παπαδόπουλου, [ευχόμαστε η απουσία των δύο, τυπικών στις παρουσίες τους, δημοτικών συμβούλων να είχε σχέση με κάποια ανειλημμένη υποχρέωση και όχι για κάποιο σοβαρό προσωπικό τους ζήτημα], δέκα λεπτά μετά τις 7.00 το απόγευμα ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, έχοντας 17 θέματα στην ημερήσια διάταξή του, και με την παρουσία κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων, μετά τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη ημέρα [διαβάστε εδώ...].

Το ενδιαφέρον, για ακόμη μια φορά, ήταν οι ερωτήσεις που τέθηκαν εκτός ημερήσιας διάταξης, με τον Γιάννη Θεοδωρόπουλο να βάζει το θέμα των Αγίων Θεοδώρων: "τι θα κάνει ο δήμος γι' αυτό το ζήτημα;"


Στη συνέχεια ο Δημήτρης Λευκαδίτης έβαλε δύο θέματα: Το πρώτο αφορούσε τις συνεδριάσεις της Παρασκευής, όπου ενδεχομένως κάποιοι δεν μπορούν να παραστούν λόγω των Χαιρετισμών, [συμφώνησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Χάρδας] και το δεύτερο αφορούσε την απουσία του από την βράβευση του Δημήτρη Μάλλιαρη.
Ο ίδιος τόνισε πως ένιωσε άσχημα που δεν παρέστη, αναφέροντας πως δεν του είχε σταλεί πρόσκληση, ούτε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου υπήρχε.


Αμέσως μετά τον λόγο ζήτησε και πήρε ο Γιάννης Λέντζας που έθεσε ερωτήματα για τα χαλίκια, [ένα θέμα στο οποίο το site, newsgf.net, είχε αναφερθεί προ ημερών (διαβάστε εδώ...)]:
1. Γιατί η εργολαβία πήγε στον Πύργο [δεν πήρε ποτέ απάντηση σε αυτό το ερώτημα],
2.  Αν και που έπεσε το χαλίκι.
"Γίνομαι δέκτης παραπόνων από προέδρους τοπικών διαμερισμάτων", ανέφερε.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΛΛΙΑΡΗ 

Διονύσης Μάλλιαρης, Αναπληρωτής Δήμαρχος, [για την βράβευση των αθλητών]: "Δεν πήραμε απόφαση σε δημοτικό συμβούλιο.  Ήταν μια πρωτοβουλία του κυρίου Γαλάτη"

Τάκης Λαινάς: "Η εκτίμηση για τον Δημήτρη είναι δεδομένη.  Προτείνω ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου".

Ναμπίλ Μοράντ: "Ήταν πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Λεχαινών. Ο ίδιος ο κ. Γαλάτης με ενημέρωσε. Ο Δημήτρης Μάλλιαρης ανήκει σε όλο τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Συμφωνώ με το ψήφισμα. Ο Δημήτρης έχει δείξει την αξία του"

Με πρόταση του Προέδρου Δημήτρη Χάρδα, το Σώμα εξουσιοδότησε τον δήμαρχο να συντάξει το σχετικό ψήφισμα.

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

Στη συνέχεια συζητήθηκε το θέμα των Αγίων Θεοδώρων με τον κάτοικο κ. Στεργιόπουλο να αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. "Είμαστε σε κατάσταση απελπιστική", τόνισε.

Δ. Μάλλιαρης: "Θα μιλήσω ως γείτονας. Περνάω συνέχεια από την περιοχή. Το πρόβλημα ξεκίνησε από τότε που έκλεισαν οι αγωγοί".

Τ. Λαινάς: Έκανε προτάσεις για την επίλυση του ζητήματος, μιλώντας και για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν οι επιχειρηματίες [διαβάστε παρακάτω τις αποκλειστικές του δηλώσεις στο newsgf.net].

Γ. Λέντζας: "Από την πρώτη ημέρα που ήρθα ακούω για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Είναι αποτυχία του δημοτικού συμβουλίου και της δημοτικής αρχής που δεν έχει λυθεί" [διαβάστε παρακάτω τις αποκλειστικές του δηλώσεις στο newsgf.net]

Γ. Θεοδωρόπουλος: "Το ζήτημα να λυθεί συνολικά. Να κάνουμε και κινητοποιήσεις αν χρειαστεί".

Ε. Καραγιάννη: "Δεν δέχομαι δική μου ευθύνη. Να έρθει ο δικηγόρος να μας ενημερώσει".

Ν. Μοράντ: "Με ενημέρωσαν χθες οι κάτοικοι και πήγα και είδα τα νερά στον δρόμο. Εκτός της δυσοσμίας είδα και ακαθαρσίες. Πήγα και σήμερα το πρωί. Δεν υπήρχαν νερά, υπήρχαν όμως ακαθαρσίες. Από την ημέρα που αναλάβαμε πήραμε πρωτοβουλίες. Ο δήμος ότι μπορούσε να κάνει, το έκανε. Επίσης βάλαμε και δικηγόρο υπέρ των κατοίκων και ο δήμος τον πληρώνει. Θα ζητήσουμε από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να κάνουν αυτοψία".

Δ. Μάλλιαρης: "Το σοβαρό θέμα είναι τα απόβλητα και πρέπει να βρούμε λύση ως δημοτικό συμβούλιο". 

Θ. Χαραλαμπόπουλος, Πρόεδρος Αγίων Θεοδώρων: "Αν ξανασυμβεί να κινηθεί η αυτόφορη διαδικασία του ιδιοκτήτη". 

Δ. Χάρδας: "Το ζητούμενο είναι πως ο δήμος δεν είναι αρμόδιος. Ότι ενέργειες από την πλευρά μας ήταν να κάνουμε, τις κάναμε. Συμφωνούμε για την αυτόφορη διαδικασία. Ορίσαμε δικηγόρο. Όταν ξανασυμβεί το πρόβλημα να καταθέσει μήνυση για να προχωρήσει η αυτόφορη διαδικασία".

Δ. Λευκαδίτης: "Ουσιαστικά δεν υπάρχει αποτελεσματικότητα. Έγιναν έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες;"

ΧΑΛΙΚΙΑ

Ήταν το θέμα που προκάλεσε διαμάχη μεταξύ του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Χρήστου Παλαιολόγου και του Γιάννη Λέντζα, ο οποίος αναφερόταν συγκεκριμένα σε δρόμους που δεν έπεσε χαλίκι, όπως και σε χωριά μετά την ενημέρωση που είχε από προέδρους.

Η μεγάλη διαμάχη όμως υπήρξε μεταξύ του Χ. Παλαιολόγου και του Δ. Μάλλιαρη, όταν ο δεύτερος τον κατηγόρησε ότι ρίχνει χαλίκια σε προσωπικά του ρουσφέτια και ο πρώτος να τον απειλεί με μήνυση. 
Αποσβολωμένοι οι σύμβουλοι, κυρίως της παράταξης Ναμπίλ Μοράντ, παρακολουθούσαν την φρασεολογία των δύο συμβούλων που είχε ως αποτέλεσμα να "εκραγεί" ο δήμαρχος τονίζοντας ότι δεν είναι αυτή εικόνα δημοτικού συμβουλίου.

Ν. Μοράντ: "Απευθυνθείτε στην τεχνική υπηρεσία που έπεσαν τα χαλίκια"

Χ. Παλαιολόγος: "Έπεσαν στην Βάρδα, τη Ν. Μανωλάδα, στο Καπελέτο, στα Λεχαινά"

Γ. Λέντζας: "Σε ποιους κεντρικούς δρόμους λέτε ότι έπεσε χαλίκι και τώρα βουλιάζουν;"

Χ. Παλαιολόγος: "Εκεί που έχουν πέσει χαλίκια, να πάτε να δείτε".

Δ. Μάλλιαρης: "Είπατε ότι έπεσε χαλίκι στα Λεχαινά. Που έχει πέσει;"

Φωνές Παλαιολόγου: "Να πάτε να δείτε που έπεσε το χαλίκι".

Δ. Μάλλιαρης: "Ο Παλαιολόγος ρίχνει χαλίκι στα προσωπικά του ρουσφέτια".


Χ. Παλαιολόγος: "Ανακάλεσε, θα σου κάνω μήνυση"

Εδώ προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα ο Δημήτρης Χάρδας, ζητώντας να μη γραφτεί στα πρακτικά η τοποθέτηση Μάλλιαρη περί προσωπικών ρουσφετιών. Ο Χ. Παλαιολόγος όμως επέμενε πως θα του κάνει μήνυση. 



Ν. Μοράντ: "Οι κόντρες δεν έχουν θέση στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτά είναι για τα καφενεία. Είναι εικόνες ντροπής.  Δεν είναι εικόνα δημοτικού συμβουλίου". 

Δ. Λευκαδίτης: "Είναι πολύ σοβαρό το θέμα των χαλικιών. Με ποιον συνεργάζεστε για το που θα πέσουν τα χαλίκια;"

Χ. Παλαιολόγος: "Με τους προέδρους και τον δήμαρχο". 


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πάνος Δημητρόπουλος, η τοποθέτηση του οποίου ηρέμησε τα οξυμένα πνεύματα, τονίζοντας ότι και οι τρεις [Λέντζας, Μάλλιαρης, Παλαιολόγος] έχουν δίκιο αλλά ταυτόχρονα και άδικο. Ο ίδιος τόνισε ότι το θέμα των χαλικοστρώσεων έρχεται από παλιά και ποτέ δεν έχει λυθεί. Και απευθυνόμενος στον Ναμπίλ Μοράντ: "Να λειτουργείτε πιο θεσμικά".
Σε άλλο σημείο της τοποθετήσεώς του τόνισε πως από τα 10 αιτήματα τα 9 αφορούν το χαλίκι.
"Ποιος ασχολήθηκε σοβαρά με το πρόβλημα της αγροτικής οδοποιίας; Που βρίσκεται το πρόγραμμα που είχαμε ξεκινήσει την προηγούμενη 4ετία; Όλα αυτά είναι φαινόμενα που δημιουργούν τριβές".

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΛΛΑΔΙΝΟΥ


Χαράλαμπος Παλλαδινός
Πρόεδρος Ε.Σ. Λεχαινών
Στη συνέχεια της συνεδρίασης ο Πρόεδρος Δ. Χάρδας, διάβασε την επιστολή του Άγγελου Παλλαδινού, στον οποίο επί δημαρχίας Δημήτρη Αρβανίτη του είχε ανατεθεί η μαγνητοσκόπηση 12 δημοτικών συμβουλίων, για τα οποία ποτέ δεν πληρώθηκε το συμφωνηθέντα ποσό.
Σύμφωνα με την επιστολή [αρ. πρωτ.: 2918] ο δήμος έχει αποδεχθεί και κατέχει στο αρχείο του τις μαγνητοσκοπήσεις.
Ο Ναμπίλ Μοράντ δεσμεύτηκε, όπως και ο Πρόεδρος Δ. Χάρδας, να δει άμεσα το θέμα η οικονομική επιτροπή του δήμου και να δοθεί λύση.
Σε ερώτηση του Δ. Μάλλιαρη γιατί επί 3,5 χρόνια δεν είχε αναφερθεί στο θέμα, ο κ. Παλλαδινός [στη συνεδρίαση ήταν ο πατέρας του Άγγελου Παλλαδινός, Χαράλαμπος, πρόεδρος του Ε.Σ. Λεχαινών], ο κ. Παλλαδινός απάντησε ότι επανειλημμένα είχα ενημερώσει τον δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους αλλά λύση ποτέ δεν βρέθηκε.
Ο Τάκης Λαινάς ανέφερε ότι πράγματι το έργο της μαγνητοσκόπησης έχει γίνει και πρέπει να βρεθεί λύση, ενώ ο Γιάννης Λέντζας τόνισε πως από τη στιγμή που το οπτικοακουστικό υλικό έχει παραδοθεί στην δήμο, πρέπει να πληρωθεί.

Μετά την συζήτηση και για το θέμα του Α. Παλλαδινού το Σώμα πέρασε στη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, το πρώτο των οποίων ήταν για την ανακύκλωση, με εισηγητή τον Πρόεδρο Δημήτρη Χάρδα.

Δείτε το video: 



ΔΗΛΩΣΕΙΣ: 

Γιάννης Λέντζας: 

"Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο συζητήσαμε δύο πολύ σημαντικά θέματα. Το πρώτο θέμα είχε να κάνει με τους Αγίους Θεοδώρους, όπου εδώ και 3,5 χρόνια βιώνουμε την ίδια κατάσταση σαν δημοτικό συμβούλιο. Όπως είπα είναι αποτυχία της δημοτικής αρχής και όλων μας, να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, γιατί το πρόβλημα, είτε γιατί βγαίνουν τα λύματα, είτε γιατί μυρίζει έντονα, συνεχίζεται, εξακολουθεί και ταλανίζει τους κατοίκους. Πρέπει να παρθούν μέτρα.

Όπως ανέφερα δαπανώνται κατ' εμέ πολύ μεγάλα ποσά για πολιτισμό, η καθαριότητα αποτελεί πολιτισμό για κάθε δήμο και γι' αυτό τον λόγο να γίνει μια περικοπή στα πανηγύρια και να τα δώσουμε κάπου που πρέπει και αξίζει. Παίζουμε με το μέλλον των δημοτών των Αγίων Θεοδώρων; Πρέπει να γίνουν μελέτες, να γίνουν έργα, ώστε να λυθεί το πρόβλημα ειδάλλως θα μας δείχνουν με το δάχτυλο.

Στο θέμα των χαλικιών τώρα. Καταρχάς με τον κ. Παλαιολόγο δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, υπάρχει όμως διαφορά στην πολιτική και την στρατηγική. Ο κ. Παλαιολόγος με τον κ. Μοράντ μας είπαν ότι έχουν χαλίκια τα οποία τα ρίχνουν. Αυτά τα χαλίκια σύμφωνα με τις συζητήσεις που έχω κάνει με προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων δεν τα έχουν δει καθόλου. Είναι όλο στα λόγια και όλο στην κακοκαιρία.

Επίσης, αυτό που επεσήμανα είναι ότι κεντρικοί δρόμοι, όπως της Βάρδας, θυμίζουν βομβαρδισμένα τοπία. Έριξαν χαλίκι αλλά υπήρξε τεράστια αστοχία και δεν μιλάμε για μεγάλες ποσότητες. Δεν ξέρω γιατί έπεσε χαλίκι σε περιοχές όπου δεν περνάει αυτοκίνητο και αυτό έπρεπε να το αναδείξουμε και να το πούμε. Αυτό που συμβαίνει πρέπει να σταματήσει και η δημοτική αρχή να δει τα προβλήματα του κοινωνικού συνόλου. Ο κόσμος θέλουν να πληρώνει αλλά στην πραγματικότητα ούτε δρόμους έχουν ούτε τίποτα.

Θα σας πω ακόμη ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ανέφερα την οδό Θερμοπυλών στην Βάρδα που εδώ και 2,5 χρόνια, από την θεομηνία και μετά, είναι βομβαρδισμένη, μια φορά φτιάχτηκε διότι θα γινόταν το πανηγύρι της Βάρδας και ήρθαν όλοι οι δημοτικοί άρχοντες, γι αυτό και την έφτιαξαν και μετά από 7 ημέρες βυθίστηκε κι επίσης έργο το οποίο διαφημιζόταν, στο σχολείο της Βάρδας, ο δρόμος, φοβούνται να περάσουν οι μανάδες με τα παιδιά τους. Σε κάποια πράγματα, λοιπόν, ας είναι πιο σοβαροί και όταν λένε πως ένα έργο γίνεται να γίνεται πραγματικά και να το παρουσιάζουν όχι για τα μάτια του κόσμου"


Τάκης Λαινάς 

"Επειδή δημοσιογραφικά εκτέθηκα επειδή είτε οι δημοσιογράφοι τοπικής εφημερίδας είτε ο κ. Φάκος ήταν λάθος πληροφορημένοι. Είναι βέβαιο και δεν θα σας πω ψέματα και δέχομαι την υπερβολή μέσα στον ενθουσιασμό της προβολής μιας πραγματικότητας, αλλά αφού ξεκίνησαν από λάθος πληροφόρηση ατυχώς κατηγορήθηκα. Αυτό το θέμα όμως έχει λήξη σε ότι αφορά εμένα και τους δημοσιογράφους.

Λέω όμως ότι ο κ. Γαλάτη, παρά την προθυμία του, βιάστηκε. Έκανε μια επιλεκτική πρόσκληση. Θα πρέπει λοιπόν την επόμενη φορά , στην επόμενη βράβευση, να στέλνει προσκλήσεις σε όλους. Άλλωστε το έχει κάνει πολλές φορές και είναι πάντα τυπικός. Στην προκειμένη περίπτωση όμως υπήρξε μια βιασύνη. Ούτε όμως με τον κ. Γαλάτη έχουμε κάτι.
Προσωπικά έχω μεγάλη εκτίμηση σε αυτό το παιδί [σημ. εννοεί τον Δημήτρη Μάλλιαρη], έχει τρομερό ήθος, έχει χαμόγελο, έχει καλοσύνη, έχει λεβεντιά και είναι ένας πολύ μεγάλος αθλητής. Δεν έχω κανέναν λόγο να μην τον συγχαρώ και πάλι δημόσια.

Σε ότι αφορά το πρόβλημα στους Αγίους Θεοδώρους, λέω ότι οι Άγιοι Θεόδωροι δεν είναι οι 20 πρόσφυγες που ήρθαν το 1922. Είναι ένα χωριό με έντονη οικονομική, αγροτική, κτηνοτροφική, μεταποιητική, υπάρχουν συσκευαστήρια εκεί, υπάρχουν σφαγεία κ.λ.π. Το θέμα θέλει μια συνολική αντιμετώπιση. Εμείς βάλαμε ως παράταξη το θέμα των υπηρεσιών. Εκεί κολλάει το ζήτημα. Πως πήραν τις άδειες, ποιος τις υπέγραψε και αν πληρούνται οι όροι των αδειών. Εκεί είναι όλο το παιχνίδι. Και όταν τα δούμε να πούμε, ελάτε εδώ, και η κοπριά είναι πλούτος και τα αστικά λύματα.

Έχουμε στους Αγίους Θεοδώρους, που είναι μεγάλο χωριό, κεντρική αποχέτευση; Έχουμε βόθρους; Αστικό πρόβλημα. Έχουμε διαχείριση της κοπριάς και των αστικών λυμάτων; Έχουμε έναν ενιαίο βιολογικό καθαρισμό; Υπάρχει η υποχρέωση του κάθε κτηνοτρόφου να εφαρμόζει τους όρους που προβλέπονται;

Μπορεί να γίνει μια απλή μελέτη και να βάλουμε μια σοβαρή υποθήκη για το μέλλον. Θες η δυναμικότητα της Fargeco είναι μεγαλύτερη από τα προβλεπόμενα, θες γιατί η άδεια είναι κατά παράβαση, θες γιατί ο βιολογικός καθαρισμός δεν είναι ενιαίος... μπορεί να συμβαίνουν όλα. Πήγα σήμερα το απόγευμα στη μονάδα των στάβλων. Δεν υπήρχε πρόβλημα. Είδα και τους εργάτες να δουλεύουν. Δεν υπήρχε καμία μυρωδιά. Στο χωριό θα υπήρξε χθες για να διαμαρτύρονται οι κάτοικοι, αλλά σήμερα που πήγα δεν υπήρχε τίποτα. Βέβαια, αν πλησιάσεις έναν στάβλο στα δύο μέτρα θα σε πάρει μια μυρωδιά, αλλά αυτό συμβαίνει και στην Βιέννη και στην Ολλανδία και όπου αλλού εκτρέφονται ζώα.

Και θα σας πω το εξής: Ειδικά ο Τάκης Πούλος για να λέμε την αλήθεια είναι πρωτοπόρος. Μπορεί να ανήκουμε σε άλλη ιδεολογική σφαίρα, αλλά ήταν ο πρώτος που έκανε εκστατική κτηνοτροφία, δηλαδή μια γελάδα στα δέκα στρέμματα, να κόβουμε σανούς, να κόβουμε τριφύλλια, να γίνονται κι άλλα, να υπάρχει χαμηλό κόστος και καλή ποιότητα προϊόντων. Φυσικά η αγελάδα χρεοκόπησε σαν προϊόν από τις ελληνικές πολιτικές, και υπάρχουν τώρα μόνο μοσχάρια. Αλλά η κοπριά του μπορεί να διαχειριστεί, ακόμη και λίπασμα κι ενέργεια μπορεί να παραχθεί.

Ο οικισμός δεν έχει βιολογικό καθαρισμό. Δεν θα έπρεπε να είχε ενωθεί με τον δικό μας βιολογικό καθαρισμό ή να έχει έναν δικό του μικρό; Εδώ έχουμε μονάδα που έχει 500 δωμάτια κι έχει τον δικό του βιολογικό καθαρισμό και όχι να μην έχει ένα χωριό με 400 σπίτια. Υπάρχουν χίλια άλλα πράγματα που βέβαια τα ξέρουν καλύτερα οι περιβαντολλόγοι. Μια μελέτη λοιπόν που θα δώσει τις κατευθυντήριες αρχές και μετά δήμος κι επιχειρήσεις σε συνεργασία να λύσουν τα προβλήματα"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ









COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Τσακώθηκαν για το χαλίκι... Απειλές για μηνύσεις... "Εκρηξη" Ναμπίλ Μοράντ...
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Τσακώθηκαν για το χαλίκι... Απειλές για μηνύσεις... "Εκρηξη" Ναμπίλ Μοράντ...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9FkqWTMUQ-6KuDgzho1HGwy_zN_ewH6VAckR8jgPe1WDESHgCMOka6hy2NUGqOS70Ulqfo_A9wfX5b-YknrkSdkzvrdCLmmY3BiAQM6XSDqdJeLciGb21Bnv1Ccgk0mu4Ug7kX98kCR8/s640/P1110801.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9FkqWTMUQ-6KuDgzho1HGwy_zN_ewH6VAckR8jgPe1WDESHgCMOka6hy2NUGqOS70Ulqfo_A9wfX5b-YknrkSdkzvrdCLmmY3BiAQM6XSDqdJeLciGb21Bnv1Ccgk0mu4Ug7kX98kCR8/s72-c/P1110801.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/03/blog-post_100.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/03/blog-post_100.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy