-->

Τυφλός άντρας ξέσπασε σε κλάματα όταν πήρε το τρένο και κανείς δεν σηκώθηκε για να του παραχωρήσει τη θέση του!!

Ένας τυφλός πρώην γιατρός ξέσπασε σε δάκρυα σε ένα τρένο, καθώς οι επιβάτες τον αγνόησαν όταν τους ζήτησε να καθίσει σε ένα από τα “πιασ...


Ένας τυφλός πρώην γιατρός ξέσπασε σε δάκρυα σε ένα τρένο, καθώς οι επιβάτες τον αγνόησαν όταν τους ζήτησε να καθίσει σε ένα από τα “πιασμένα” καθίσματα, ενώ ο σκύλος – οδηγός του γλίστρησε στο βαγόνι με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να χτυπήσει. Ο Amit Patel, ο οποίος έχασε την όρασή του πριν από πέντε χρόνια, μπήκε στο Twitter για να αποκαλύψει την «ταπείνωση» που ένιωσε όταν πάλεψε για να βρει κάτι να κρατηθεί, καθώς οι συνεπιβάτες του αγνόησαν τις εκκλήσεις του για βοήθεια.

Ο 37χρονος περπατούσε με τον οδηγό- σκύλο με το όνομα Kika στην άκρη της πλατφόρμας για να επιβιβαστεί σε ένα τρένο στο Waterloo, στο καθορισμένο τμήμα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά έμεινε με το αίσθημα της ταπείνωσης όταν κανείς δεν μετακινήθηκε για να τον αφήσει να καθίσει.


“Οι άνθρωποι μπορεί να είναι τόσο εγωιστές, προσποιούνται ότι δεν μπορούν να δουν ή να ακούσουν όταν τους ρωτάω αν υπάρχει ένα διαθέσιμο κάθισμα,” έγραψε στην ανάρτησή του στα social media. “Είναι τόσο ταπεινωτικό να παλεύω να βρω κάτι για να κρατηθώ και παράλληλα να κρατήσω την Kika ασφαλή, αυτό με έκανε να κλάψω.”

“Η ζωή είναι αρκετά δύσκολη.”



Ο κ. Patel είχε δώσει στην Kika τη λεκτική εντολή «βρες μια θέση», αλλά αυτό αγνοήθηκε από τους συνεπιβάτες του, οι οποίοι αδιαφόρησαν και άφησαν το λαμπραντόρ του να γλιστρήσει στο βαγόνι. “Η Kika γλίστρησε και φάνηκε στρεσαρισμένη από όλο αυτό. Με φροντίζει καθημερινά και ένιωσα άχρηστος.”


Την Τετάρτη, ο κ. Patel εξήγησε ότι η εμπειρία του δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο, αλλά η στενοχώρια της Kika ήταν αυτή που του ράγισε την καρδιά. “Ήμουν πολύ αναστατωμένος χθες, καθώς το πάτωμα στο τραίνο ήταν ολισθηρό με αποτέλεσμα η Kika να γλιστρήσει και αυτό την άγχωσε,” έγραψε. Συζητώντας για την ταπεινωτική του δοκιμασία, ο κ. Patel είπε στο Evening Standard: “Συνήθως κάποιος μου δίνει τη θέση του, αλλά χθες δεν την έδωσε κανένας.”


“Κανείς δεν μετακινήθηκε, ούτε ένα άτομο,” είπε ο κ. Patel. Πραγματοποιώντας το ταξίδι 25 λεπτών από το New Eltham στο Waterloo East, η Kika δεν μπόρεσε να ξαπλώσει στο πάτωμα καθώς ήταν πολύ βρεγμένο, έτσι καθόταν στα πίσω πόδια της. Μιλώντας στο MailOnline το περασμένο έτος, ο κ. Patel περιγράφει πως εξοργίζεται όταν αγνοείται τακτικά από το προσωπικό και τους συνεπιβάτες των ΜΜΜ στο Λονδίνο, ενώ πρόσθεσε μια κάμερα στην πλάτη της Kika για να καταγράψει τη συμπεριφορά του κόσμου.


Ο κ. Patel είπε τον Ιανουάριο ότι κάποιοι άνθρωποι τον χτύπησαν «σκόπιμα» με τις τσάντες τους: “Έχουν αρκετό χώρο για να περάσουν, αλλά φαίνεται ότι θεωρούν διασκεδαστικό να πέφτουν πάνω σε έναν τυφλό.” “Η Kika κάθεται πάντα στην αριστερή μου πλευρά, έτσι συχνά γινόμαστε εμπόδιο στις κυλιόμενες σκάλες και κάποιοι άνθρωποι την χτυπούν με τις τσάντες ή τις ομπρέλες τους για να την μετακινήσουν.”


“Το χειρότερο κομμάτι είναι τα κακόβουλα και αρνητικά σχόλια πίσω από την πλάτη μου. Οι άνθρωποι είναι τόσο αγενείς και θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν.” “Μερικές φορές αναρωτιέμαι ποιος είναι ο τυφλός όταν υπάρχουν άνθρωποι κολλημένοι στα κινητά τους τηλέφωνα.” Ο κ. Patel ταξιδεύει σχεδόν καθημερινά με τρένο και λέει ότι συνήθως δεν δέχεται υποστήριξη από το προσωπικό των ΜΜΕ όταν βρίσκεται σε αμήχανη στιγμή. Πρόσθεσε: “Μερικές φορές μπαίνω στο τρένο με τον 4 μηνών γιο μου και λέω αρκετά δυνατά ‘Kika, βρες μου μια θέση,’ αλλά κανένας δεν συγκινείται.”


“Μερικές φορές ο μόνος τρόπος που μπορώ να βρω ένα κάθισμα είναι να ακουμπήσω την Kika πίσω από τα αυτιά έτσι ώστε να τινάξει το τρίχωμά της, αφού κανείς δεν θέλει ένα βρεγμένο σκυλί δίπλα του.” “Υπάρχουν οδηγοί ταξί που με βλέπουν και δεν σταματούν.” “Από τότε που έχασα την όρασή μου νιώθω πολύ μόνος, και όταν ταξιδεύω με δημόσια συγκοινωνία μερικές φορές νιώθω σαν ένα φοβισμένο μικρό αγόρι που κάθεται στη γωνία.” Η Kika έσωσε τη ζωή του ιδιοκτήτη της όταν ένα αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο σηματοδότη σε μια διασταύρωση.


Ο κ. Patel πρόσθεσε: “Είδε το αυτοκίνητο και μπήκε μπροστά μου. Το αυτοκίνητο χτύπησε τη μύτη της. Ήταν τρεις μέρες στο κρεβάτι πριν μπορέσει να εργαστεί ξανά.” Ο Kika, η οποία είναι με τον κ. Patel από το 2014, είναι μία από τους ελάχιστους σκύλους οδηγούς που εκπαιδεύονται για να μεταφέρουν τον ιδιοκτήτη τους σε κυλιόμενες σκάλες. Ο πρώην γιατρός είπε: “Έχω χάσει σχεδόν την όρασή μου στο αριστερό μου μάτι και εντελώς στο δεξί.” Ο κ. Patel είναι τώρα εθελοντής σε μια οργάνωση που βοηθάει στην εκπαίδευση νέων σκύλων- οδηγών.

  www.newsitamea.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Τυφλός άντρας ξέσπασε σε κλάματα όταν πήρε το τρένο και κανείς δεν σηκώθηκε για να του παραχωρήσει τη θέση του!!
Τυφλός άντρας ξέσπασε σε κλάματα όταν πήρε το τρένο και κανείς δεν σηκώθηκε για να του παραχωρήσει τη θέση του!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzyk6VJfjetmmxvnvtvVImWXtTrCMD30bYHXzeMyQawCOGAhlLUWXxzTenmmQYP1cEer711RYO1f4cD0vGofbFuZ5JORF-Eo_18m2uT2q7PL02UceLC6pfoaBl4VgZbaOHSTTz1B_-zL66/s640/lkmsflkmsfmf.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzyk6VJfjetmmxvnvtvVImWXtTrCMD30bYHXzeMyQawCOGAhlLUWXxzTenmmQYP1cEer711RYO1f4cD0vGofbFuZ5JORF-Eo_18m2uT2q7PL02UceLC6pfoaBl4VgZbaOHSTTz1B_-zL66/s72-c/lkmsflkmsfmf.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/03/blog-post_121.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/03/blog-post_121.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy