-->

Τον γύρο του κόσμου κάνει ο οπλοφόρος Σαββίδης

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στον χλοοτάπητα της Τούμπας μεταφέρθηκαν και στις ιστοσελίδες γερμανικών εφημερίδων, όπου περιγράφονται με κ...


Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στον χλοοτάπητα της Τούμπας μεταφέρθηκαν και στις ιστοσελίδες γερμανικών εφημερίδων, όπου περιγράφονται με κάθε λεπτομέρεια τα όσα μεσολάβησαν για να καταλήξει ο διαιτητής στην απόφαση να κατακυρώσει τον αγώνα με 1:0 υπέρ του ΠΑΟΚ και να διακόψει το παιγνίδι. Εντύπωση προκάλεσε η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του οπλοφορούντα προέδρου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

«Το ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ διακόπηκε στο 89ο λεπτό, λίγο πριν ο διαιτητής είχε δώσει οφσάιτ ακυρώνοντας γκολ του ΠΑΟΚ», περιγράφει ο αρθρογράφος στη διαδικτυακή Handelsblatt τις σκηνές. «Κατόπιν αυτού ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στο γήπεδο και απείλησε τον διαιτητή και τους αντιπάλους, όπως μεταδόθηκε από τη NOVA. Η κρατική τηλεόραση EΡΤ και πολλοί διαδικτυακοί ιστότοποι έδειξαν φωτογραφίες του Σαββίδη να φέρει πιστόλι κρεμασμένο στην ζώνη του, την ώρα που ορμούσε στο γήπεδο».

Στη διαδικτυακή έκδοσή του το αθλητικό περιοδικό Kicker δίνει έμφαση επίσης στο γεγονός ότι ο Σαββίδης έφερε εμφανώς πιστόλι στη μέση του την ώρα που αυτός κι άλλοι πολλοί έμπαιναν στο γήπεδο και διαπληκτίζονταν με τον διαιτητή και άλλους παράγοντες του παιγνιδιού. Όπως επισημαίνει ο γερμανός αρθρογράφος, το έργο διαλεύκανσης της υπόθεσης αναλαμβάνει τώρα η ΕΠΟ. Ο αρθρογράφος υπενθυμίζει επίσης ότι σε ένα προηγούμενο παιγνίδι στις 25 Φεβρουαρίου με τον Ολυμπιακό ο διαιτητής Όσκαρ Γκαρθία δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο από την κερκίδα του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί οριστικά.

«Ένοπλος πρόεδρος αθλητικής ομάδας εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο» είναι ο τίτλος του Spiegel Online. Στο άρθρο γίνεται αναλυτική περιγραφή των γεγονότων που προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν με γκολ της ΑΕΚ, το οποίο ακυρώθηκε στην αρχή. Όμως στη συνέχεια «και αφού ο διαιτητής και οι βοηθοί του δραπέτευσαν επί πάνω από δύο ώρες στα αποδυτήρια κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά το παιγνίδι, επειδή οι παίκτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να συνεχίσουν τον αγώνα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή η ομάδα ήταν πρώτη με προβάδισμα 2 βαθμών από τον ΠΑΟΚ».

Focus: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εισβάλλει στο γήπεδο της Τούμπας οπλισμένος με τους μπράβους του Απεικονίζοντας τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να εισβάλει οπλισμένος στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη με το μπράβους του,το γερμανικό περιοδικό Focus σχολιάζει τα όσα απίστευτα συνέβησαν χθες στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που διακόπηκε στο 89ο λεπτό.

Ο διαιτητής δεν έδωσε στον ΠΑΟΚ το γκολ λόγω οφσάιντ. Ως αποτέλεσμα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, απείλησε με όπλο διαιτητές και αντιπάλους, όπως έδειξε η ελληνική συνδρομητική τηλεόραση (NOVA). Η κρατική τηλεόραση (ERT) και αρκετές ιστοσελίδες δημοσίευσαν επίσης φωτογραφίες του Σαββίδη, ο οποίος φορούσε μία θήκη με όπλο καθώς έτρεχε στο γήπεδο, επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα. Ο διαιτητής του αγώνα και οι βοηθοί του κατέφυγαν στα αποδυτήρια.Πάνω από δύο ώρες μετά το τέλος του αγώνα, ο διαιτητής άλλαξε γνώμη και είπε στους αρχηγούς των δύο ομάδων ότι το γκολ μετράει, προσθέτει το περιοδικό Focus. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ αρνήθηκε να επιστρέψει στο γήπεδο για να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Η υπόθεση πρέπει τώρα να επιλυθεί από την ελληνική αθλητική δικαιοσύνη.

Le Monde:Ελληνικό Πρωτάθλημα:Χάος στο τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Σοκ στο ελληνικό πρωτάθλημα στην διάρκεια του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, όπως σχολιάζει στην ιστοσελίδα της η γαλλική εφημερίδα «Le Monde».



«Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε στο γήπεδο φορώντας στη μέση του μία θήκη όπου μέσα φαινόταν ένα όπλο», επισημαίνει το δημοσίευμα και προσθέτει:«Ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να διαμαρτυρηθεί όταν ο διαιτητής του αγώνα ακύρωσε γκολ της ομάδας του θεωρώντας το όφσαιτ». Οι παίκτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να συνεχίσουν τον αγώνα μετά την εισβολή του Σαββίδη στο γήπεδο διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργου Κομίνη να ακυρώσει το γκολ θεωρώντας το όφσαιτ.Το γεγονός αυτό προκέλεσε την οργή του πάγκου του ΠΑΟΚ αλλά και του προέδρου της ομάδας,του Ελληνορώσου επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Αναφορά υπάρχει και στον «Guardian»


Με τα γεγονότα της Τούμπας ασχολήθηκαν και οι New York Times.


Από τους πιο ήπιους τίτλους είναι αυτός της Equipe που τονίζει: "Διακοπή, απειλές και... κομφούζιο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ", ενώ στο κείμενο γίνεται εκτενή αναφορά στην εισβολή Σαββίδη (με την υπενθύμιση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι και πρώην βουλευτής του ρωσικού κοινοβουλίου).


Στην Ισπανική Marca, που ήταν από νωρίς δεύτερο θέμα, ο τίτλος του κειμένου είναι: "Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για το ακυρωθέν γκολ στο 90'... με ένα όπλο"!


Παραμένοντας στην Ισπανία η As γράφει: "Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και με ένα όπλο εκφόβισε τον διαιτητή στον οποίο είπε "είσαι νεκρός".


Στην ηλεκτρονική έκδοση της gazzetta dello sport υπάρχει το βίντεο με το όλο σκηνικό που έχει τον τίτλο "Ελλάδα: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί έχοντας όπλο"


Η "A Bola" αναφέρει με τη σειρά της: "Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε ένοπλος στον αγωνιστικό χώρο".


"ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ένας πρόεδρος στον αγωνιστικό χώρο, ένα υποτιθέμενο όπλο κι ένας αγώνας που διακόπηκε", γράφει η επίσης πορτογαλική O'Jogo.


Η ιστοσελίδα maisfutbol τονίζει: "ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Διακοπή μετά από ακύρωση γκολ και από την εισβολή του ένοπλου προέδρου.


Η ιστοσελίδα maisfutbol τονίζει: "ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Διακοπή μετά από ακύρωση γκολ και από την εισβολή του ένοπλου προέδρου.

  Protothema.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Τον γύρο του κόσμου κάνει ο οπλοφόρος Σαββίδης
Τον γύρο του κόσμου κάνει ο οπλοφόρος Σαββίδης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGEJPCa_uklKJFOWB4twlvvLbPoEwVL496_0eK9bIyQz-V2hUYzDR4GiHLSFsVk6y2FITMDCpKM7zwcCIwWj43ZSASrZjy_EJCb0zaHIHU0Vq595qkzSAvWCjl6nC0b16HBc8pr-wUwTM/s640/savvidis.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGEJPCa_uklKJFOWB4twlvvLbPoEwVL496_0eK9bIyQz-V2hUYzDR4GiHLSFsVk6y2FITMDCpKM7zwcCIwWj43ZSASrZjy_EJCb0zaHIHU0Vq595qkzSAvWCjl6nC0b16HBc8pr-wUwTM/s72-c/savvidis.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/03/blog-post_292.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/03/blog-post_292.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy