-->

Οι τάσεις, τα ρούχα και τα χρώματα του αντρικού στυλ για τη φετινή άνοιξη

Με τον καιρό να έχει ήδη γλυκάνει -μην ξεγελιέσαι όμως, στην Ελλάδα ζούμε και ο Μάρτης είναι γδάρτης- και τον χειμώνα να αποτελεί τουλάχ...


Με τον καιρό να έχει ήδη γλυκάνει -μην ξεγελιέσαι όμως, στην Ελλάδα ζούμε και ο Μάρτης είναι γδάρτης- και τον χειμώνα να αποτελεί τουλάχιστον επίσημα παρελθόν, η γκαρνταρόμπα σου χρίζει ανανέωσης. Πριν προβείς σε αγορές που μπορεί να μετανιώσεις, τσέκαρε την αναλυτική λίστα του Askmen με όλα θα ορίσουν τη μόδα την πιο «ζωντανή» εποχή του χρόνου: οι τάσεις, τα ρούχα, τα παπούτσια και τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή άνοιξη στο αντρικό στυλ.

Οι τάσεις μόδας 

Tο total denim


Μπορεί η συγκεκριμένη τάση να φαντάζει εύκολη, μιας και πρόκειται για το συνδυασμό τζην με τζην, είναι όμως η ίσως πιο δύσκολη της σεζόν. Κι αυτό γιατί αν δεν γίνει σωστά το «πάντρεμα» των denim κομματιών θα αποβεί μοιραίο για το στυλ σου. Απόφυγε πάση θυσία να φορέσεις τζην μπουφάν και τζην παντελόνι στην ίδια απόχρωση.

Οι loose γραμμές


Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, οι σχεδιαστές αφήνουν και πάλι στην άκρη το στυλ των ροκ αστέρων και το ρίχνουν στο skate. Τουλάχιστον, όσον αφορά στη γραμμή των παντελονιών. Ξέχνα λοιπόν τα παντελόνια που εφαρμόζουν στα πόδια, όπως τα skinny jeans και άφησε το δέρμα σου να αναπνεύσει. Επένδυσε στα πιο μπόλικα, loose παντελόνια, που προσφέρουν άνεση, αλλά και στυλ. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα baggy.

Οι κάθετες ρίγες


Ήδη από πέρυσι, οι pinstripes -οι λεπτές κάθετες γραμμές, που εν αντιθέσει με τις οριζόντιες φαρδιές, δείχνουν την κορμοστασιά σου πιο ευθυτενή και κατ΄επέκταση εσένα πιο ψηλό και αδύνατο- πρωταγωνίστησαν στις ανοιξιάτικες/καλοκαιρινές κολεξιόν των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Φέτος, οι ρίγες φαρδαίνουν και αποκτούν χρώμα με το φόντο να διατηρείται όμως βαμμένο σε κλασικά χρώματα, όπως το λευκό και το σκούρο μπλε, για να αποτραπεί η φασαρία στο σύνολο.

Το καρό


Αναμφισβήτητα, είναι από τα πιο διαχρονικά και κομψά σχέδια μαζί με τις ρίγες, που απαντάται συνήθως σε αξεσουάρ (βλέπε κασκόλ, γραβάτα, ποσέτ, κάλτσες) και σε πουκάμισα. Για ρίξε μια ματιά σ' αυτό το Camel Active κίτρινο καρό πουκάμισο, που μπορείς άνετα να το φορέσεις τόσο με τζην και sneakers, όσο και με ένα σκούρο μπλε κοστούμι.
Τόλμησε την αλλαγή και επένδυσε σε ένα καρό παλτό ή παντελόνι ή ακόμα και σε ένα καρό μάλλινο κοστούμι και φρόντισε το υπόλοιπο σύνολό σου να είναι μονόχρωμο και να κινείται χρωματικά σε αποχρώσεις που δένουν αρμονικά με το printed κομμάτι που έχεις επιλέξει.

Τα cropped παντελόνια


Τα τελευταία δύο χρόνια, το παντελόνι που πρωταγωνιστεί, χειμώνα - καλοκαίρι, είναι το cropped pants, εκείνο που θέλει τον αστράγαλό σου γυμνό. Τι να προσέξεις; Το ρεβέρ να τελειώνει μόλις ένα με δύο εκατοστά πάνω από τον αστράγαλο. Πώς να το φορέσεις; Για ένα casual look προτίμησε ένα ζευγάρι λευκά sneakers, ενώ για μια πιο επίσημη εμφάνιση ένα ζευγάρι derbies. Εννοείται πώς αν επιλέξεις να φορέσεις κάλτσα, αυτή δεν πρέπει να φαίνεται.

Η μονοχρωμία


Για την ακρίβεια, η μονοχρωμία που δημιουργείται με τον συνδυασμό ουδέτερων χρωμάτων που κινούνται στον ίδιο τόνο. Για παράδειγμα, το πάντρεμα του λευκού με το μπεζ, του θαλασσί με το μπλε, του γκρι με το γκρι του πάγου. Συνδυασμοί «ήσυχων», κλασικών χρωμάτων, που αποπνέουν κομψότητα και συγκαταλέγονται σε εκείνα που συνθέτουν το απαράμιλλης κομψότητας στυλ της Γαλλικής Ριβιέρας.

Το ρετρό athleisure look


Μονοπώλησε το 2017 το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας και έχει εξελιχθεί στο απόλυτο trend της εποχής, «παντρεύοντας» ιδανικά την άνεση με την κομψότητα και την vintage αισθητική. Κι αν κάποτε το athleisure look υπήρξε μια επιλογή που αφορούσε λίγους κι εκλεκτούς -αθλητές και πρωτοπόρους του αντρικού στυλ-, σήμερα αφορά το ευρύ κοινό και υιοθετείται απ' όλους, φέροντας στο προσκήνιο μερικά από τα κλασικά κομμάτια που γεννήθηκαν στα γήπεδα και έγιναν fashion trends. Δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στα νάιλον, γυαλιστερά παντελόνια φόρμας που ήταν hype στα 90s, όπως επίσης και στα αγαπημένα hoodies και μην διστάσεις να τα συνδυάσεις ακόμα και με ένα κλασικό παλτό. Η φωτογραφία πάνω δεξιά σου δείχνει το δρόμο.

Οι τάσεις, τα ρούχα και τα χρώματα του αντρικού στυλ για τη φετινή άνοιξη 

Τα ρούχα και τα παπούτσια 

Το dad denim


Με τις loose γραμμές να αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2018, το dad denim pants έχει φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι την τιμητική του. Πρόκειται για το τζην παντελόνι που είναι ανοιχτόχρωμο, έχει άνετη -πρόσεξε, όχι φαρδιά- γραμμή, στενεύει στο τελείωμα και τα μπατζάκια του γυρίζουν σε ρεβέρ, ώστε να φαίνεται ο αστράγαλος. Συνδυάζεται ιδανικά με sneakers και πουκάμισο, το οποίο δεν ζώνεις μέσα στο παντελόνι και αφήνεις το πρώτο κουμπί ανοιχτό.

Το παντελόνι με κάθετη ρίγα στο πλάι


Αν μία τάση μονοπώλησε το 2017 το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας αυτή δεν ήταν άλλη από το athleisure look, που έχει εξελιχθεί στο απόλυτο trend της εποχής, «παντρεύοντας» ιδανικά και φέτος την άνεση με την κομψότητα και την vintage αισθητική. Απόρροια της τάσης αυτής είναι το παντελόνι με την κάθετη ρίγα στο πλάι, που θυμίζει ταυτόχρονα αθλητική φόρμα και παντελόνι κοστουμιού.

Τo technical jacket


Την περσινή σεζόν είχαμε την επέλαση του bomber jacket. Τη φετινή, έχουμε εκείνη των technical jackets. Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται τα άνορακ και τα αντιανεμικά μπουφάν. Προτίμησε ένα σε ουδέτερο, κλασικό χρώμα και συνδύασέ το, με sneakers ή desert boots, με cargo pants ή chinos και με hoodie ή πουκάμισο. Σου προτείνουμε το αντιανεμικό μαύρο μπουφάν της Blend, που διαθέτει δύο εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ και μία εσωτερική και προσφέρει πρακτικότητα και στυλ, μαζί.
Το printed πουκάμισο


Όσο κι αν η μόδα αγαπά φέτος τη μονοχρωμία και τα ουδέτερα, «ήσυχα» χρώματα, η εποχή «σηκώνει» σχέδια, εκκεντρικά και τροπικά. Από λουλούδια, ψαράκια και αστέρια μέχρι πιγκουίνους, φύλλα και γεωμετρικά, έθνικ μοτίβα, που στολίζουν τα πουκάμισα, κοντομάνικα ή μακρυμάνικα. Συγκεκριμένα, εκείνα τα πουκάμισα με το κουβανέζικο κολάρο -σήμα κατατεθέν στα 50s-, με τον χαρακτηριστικό δηλαδή ανοιχτό γιακά που θυμίζει τη V λαιμόκοψη των t-shirts και χαρίζει vintage τόνο στην εμφάνισή σου.

Τα εκκεντρικά trainers
Με τα λευκά sneakers να υπάρχουν πλέον σε κάθε αντρική παπουτσοθήκη, φέτος η μόδα προστάζει να εφοδιαστείς με αθλητικά παπούτσια - statement. Δηλαδή, με ένα ζευγάρι που να ξεφεύγει από την κλασική μονοχρωμία και να είναι συνδυάζει διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους.

Το χρωματιστό κοστούμι


Το κοστούμι statement ή αλλιώς το 3ο κοστούμι. Εκείνο που κυκλοφορεί σε χρώματα, όπως είναι το πράσινο, το καμηλό, το ροζ ή το κόκκινο της βουργουνδίας. Προτίμησε ένα σε cool wool ύφασμα, σταυρωτό, μονόκουμπο ή δίκουμπο σε μοντέρνα, slim cut γραμμή που να ταιριάζει γάντι στο σώμα σου. Συνδύασε το με ένα t-shirt ή ένα λευκό πουκάμισο και θυμήσου το εξής: το φοράς πάντα χωρίς γραβάτα, με ποσέτ.

Τα chunky derbies
Είναι το «σκληρό ξαδερφάκι» των cap-toe Oxfords, με τη σόλα τους να είναι εμφανώς πλατύτερη. Συνήθως είναι καμωμένα από δύο υλικά κατασκευής: δέρμα και σουέντ. Τι να προσέξεις; Να επιλέξεις ένα ζευγάρι με σκουρόχρωμη σόλα στην περίπτωση που το ντύσιμό σου είναι ως επί το πλείστον formal. Οι τάσεις, τα ρούχα και τα χρώματα του αντρικού στυλ για τη φετινή άνοιξη

Τα χρώματα 

Το ροζ


Εξακολουθείς να πιστεύεις εν έτει 2018 ότι το ροζ είναι γυναικείο χρώμα; Τότε ίσως και να άλλαζες γνώμη αν μάθαινες ότι μέχρι τα τέλη του προπερασμένου αιώνα, το ροζ θεωρείτο κατεξοχήν αντρικό χρώμα -μια «κληρονομιά» που αποφάσισαν να επαναφέρουν στο προσκήνιο οι μεγαλύτεροι Οίκοι, καθιστώντας την πιο «ξεπλυμένη» και συνάμα αριστοκρατική εκδοχή του κόκκινου must για κάθε ενημερωμένη αντρική γκαρνταρόμπα μέσα στην τελευταία τριετία. Συνδυάζεται ιδανικά με λευκό και με τις αποχρώσεις του μπλε, του γκρι και του πράσινου.

Το πορτοκαλί


Το χρώμα που θα κυριαρχήσει στην αντρική μόδα μες στους επόμενους θερμούς μήνες είναι, σύμφωνα με τους fashionistas, το πορτοκαλί και οι αποχρώσεις του. Μια απόχρωση γήινη, που συνδυάζεται εύκολα και δίνει διακριτικό χρώμα στην εμφάνισή σου. Το πορτοκαλί αγαπά το λευκό, τα γήινα χρώματα, το γκρι, το μαύρο και το μπλε.

Το μωβ


Ή αλλιώς το Ultra Violet, το χρώμα που σύμφωνα με την Pantone, είναι εκείνο που θα καθορίσει τις τάσεις για το 2018. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι στιλίστες που το έχουν χαρακτηρίσει ως το «φετινό βουργουνδί», την σκούρα, κοκκινωπή απόχρωση που πρωταγωνίστησε τους δύο προηγούμενους χειμώνες στην αντρική μόδα. «Πάντρεψέ» το με τον πιο φινετσάτο, αρρενωπό και σύγχρονο τρόπο, επιλέγοντας κομμάτια σε γκρι, λευκό, μπεζ και navy blue. Πάρε για παράδειγμα αυτό το άνετο και κομψό μπλε chino παντελόνι της Hugo Boss, που αποτελεί το ιδανικό ταίρι για ένα μωβ bomber jacket.
Τα ουδέτερα


Μπορεί το μπεζ να σου φαίνεται βαρετό, ωστόσο τα κλασικά, ουδέτερα, γήινα χρώματα του μπεζ, του εκρού, του καμηλό, αλλά και του λευκού είναι από τα πιο κομψά της χρωματικής παλέτας. Αποπνέουν φινέτσα, καλή αίσθηση του στυλ και στιβαρότητα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις όταν συνδυάζεις ουδέτερες αποχρώσεις, για παράδειγμα το λευκό με το μπεζ, να τις «παντρέψεις» με ένα κομμάτι σε σκούρα απόχρωση, όπως το καφέ, για να πετύχεις μια αρμονική αντίθεση στην εμφάνισή σου.

Askmen.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Οι τάσεις, τα ρούχα και τα χρώματα του αντρικού στυλ για τη φετινή άνοιξη
Οι τάσεις, τα ρούχα και τα χρώματα του αντρικού στυλ για τη φετινή άνοιξη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCg_nlTgfR5I5XEuVLe2CCF5j6mh1ndQyWmFqytj1Elenm3QuAd-vZaYgs40et6u9Gz5dDyioSVSWDTXLrF4PWSVmeIOxnHOlldI2xX1b-M-GJle7k1VOPESAW0BkC2gBMYQHu0OdOnI0/s640/BBJWDNa.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCg_nlTgfR5I5XEuVLe2CCF5j6mh1ndQyWmFqytj1Elenm3QuAd-vZaYgs40et6u9Gz5dDyioSVSWDTXLrF4PWSVmeIOxnHOlldI2xX1b-M-GJle7k1VOPESAW0BkC2gBMYQHu0OdOnI0/s72-c/BBJWDNa.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/03/blog-post_409.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/03/blog-post_409.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy