-->

Λεχαινά: Ηταν η βραδιά του πρωταθλητή Kick Boxing, Δημήτρη Μάλλιαρη [φωτογραφίες]

* Ήταν η βραδιά του παιδιού με την χρυσή καρδιά και το μόνιμο χαμόγελο, του πρωταθλητή Δημήτρη Μάλλιαρη *Σε μια πανέμορφη και ιδι...



* Ήταν η βραδιά του παιδιού με την χρυσή καρδιά και το μόνιμο χαμόγελο, του πρωταθλητή Δημήτρη Μάλλιαρη

*Σε μια πανέμορφη και ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση, τα Λεχαινά τίμησαν τον πρωταθλητή τους Δημήτρη Μάλλιαρη, τον προπονητή του Αντώνη Γιαννακόπουλο και άλλους αθλητές. 

*Συγκινημένος ο αναπληρωτής Δήμαρχος, Διονύσης Μάλλιαρης,  παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον γιο του Δημήτρη. 


*Θερμά χειροκροτήματα στη δέσμευση της δημοτικής αρχής ότι θα παραχωρήσει στο Σωματείο μόνιμο χώρο για προπονήσεις υψηλού επιπέδου 



Σε μια ιδιαίτερη κι έντονη συγκινησιακά εκδήλωση, που με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε χθες Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, το Δημοτικό Διαμέρισμα Λεχαινών, τιμήθηκε ο πρωταθλητής Μεσογειακών αγώνων και δύο φορές πανελλήνιος στο Kick Boxing, Δημήτρης Μάλλιαρης.
Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης για την προσφορά τους στον αθλητισμό και για την ανάδειξη του αθλητισμού γενικότερα στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ο προπονητής του Συλλόγου "Άρτεμης", Αντώνης Γιαννακόπουλος και οι αθλητές/τριες:
Ευθύμιος Σολωμός,
Αναστασία Σαμίου,
Ανδρέας Σοφιανός,
Λεωνίδας Θεοφιλόπουλος.

Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους αθλητές και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το συγκεκριμένο σωματείο ο Δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ, ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Λεχαινών Γιώργος Γαλάτης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Δημήτρης Χάρδας, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Ανδρέας Κορομηλάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νεόφυτος Παπαδόπουλος, Γιάννης Λέντζας και Αλεξάνδρα Αλτούνη, καθώς και ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίων Θεοδώρων.

Πλήθος κόσμου, κυρίως συγγενείς και φίλοι, παρευρέθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου παρακολουθώντας τα όσα ειπώθηκαν και τις απονομές που έγιναν.

Ναμπίλ Μοράντ 
Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

"Αυτό που απόψε έγινε ήταν κάτι που το χρωστάγαμε στον Μάλλιαρη, στον αθλητή μας που έχει κάνει μεγάλα βήματα στο Kick Boxing αλλά και σαν πρόσωπο και σαν άτομο αποτελεί παράδειγμα για την νεολαία μας.

Συγχαρητήρια και στον προπονητή του που έχει κάνει πολύ μεγάλο έργο στην περιοχή. Έχει μαζέψει τα παιδιά, έχει κάνει κι άλλα παιδιά να αγαπήσουν το συγκεκριμένο άθλημα. Τους στήριξα από την αρχή, πίστεψα σε αυτά τα παιδιά και συνεχίζω να στηρίζω και όπως έχω πει θα δημιουργήσουμε μόνιμη εγκατάσταση στον δήμο για kick boxing.

Ο αθλητισμός ενώνει,κύριε Φάκο, το είδατε. Στην πολιτική μπορεί να έχουμε διαφορές, ο αθλητισμός όμως μας ενώνει κι έτσι πρέπει να είναι, ανεξάρτητα που ανήκει ο καθένας, σε ποιο πολιτικό χώρο κινείται. Τα παιδιά θέλουν το καλό παράδειγμα από εμάς και να είμαστε όλοι δίπλα τους.Το αποδείξαμε σήμερα που ήμασταν όλοι παρόντες να τιμήσουμε τους αθλητές και το σωματείο τους. Εμείς οι πολιτικοί έχουμε άλλο ρόλο, αλλά τα παιδιά φροντίζουν καθημερινά να μας κάνουν όλους υπερήφανους".


Γιώργος Γαλάτης 
Πρόεδρος Τ.Δ. Λεχαινών

"Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τη πόλη των Λεχαινών,την δημοτική μας κοινότητα, για το ιστορικό χωριό των Αγίων Θεοδώρων. Θα τιμήσουμε έναν άξιο συμπολίτη μας που έχει τιμήσει την πόλη του, τον δήμο μας και την πατρίδα μας γενικότερα επειδή έχει κάνει γνωστή την χώρα μας στα πέρατα της οικουμένης.

Θα τιμήσουμε τον πρωταθλητή μας, το καμάρι μας, τον Δημήτρη Μάλλιαρη, ο οποίος κατέλαβε πρόσφατα τον τίτλο του πρωταθλητή kick boxing στους Μεσογειακούς Αγώνες νικώντας έναν ισχυρό Τούρκο αντίπαλο. Επίσης, να σημειώσω ότι ο πρωταθλητής μας έχει δύο φορές αναδειχθεί με κόπο και μόχθο πανελληνιονίκης και πρόσφατα αγωνίστηκε και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ρωσία όπου όμως έχασε κυρίως λόγω της κόπωσης από το πολύωρο κι εξαντλητικό ταξίδι. Δεν παύει όμως να τίμησε κι εκεί την χώρα μας.

Πάνω απ' όλα θέλουμε να τιμήσουμε την αγωνιστικότητά του, το ήθος και την προσφορά του στο ευ αγωνίζεσθαι. Σαν πόλη τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε να είναι πάντα γερός και δυνατός και στη ζωή του να κάνει το καλό καλύτερο".


Διονύσης Μάλλιαρης 
Αναπληρωτής Δήμαρχος

"Κάθε πατέρας θα ένιωθε όπως νιώθω εγώ για το παιδί μου. Εύχομαι να έχει πάντα επιτυχίες, καλή σταδιοδρομία στη ζωή του και ότι έχει προγραμματίσει εύχομαι πάντα να το υλοποιεί.

Όταν βλέπεις πως το παιδί σου έχει μια καλή σταδιοδρομία και κοινωνική και ηθική είναι ότι καλύτερο για κάθε γονιό. Όλα αυτά όμως ξεκινούν μέσα από την οικογένεια. Πάντα τα παιδιά παίρνουν το παράδειγμα μέσα από την οικογένεια. Ευτυχώς έχει πάρει ο Δημήτρης έναν πολύ καλό δρόμο και πιστεύω να έχει μια ευτυχισμένη και καλή σταδιοδρομία στη ζωή του".


Αθανασία Πραντζάλου 
Πρόεδρος του Α.Σ. Άρτεμης.

"Είμαι πολύ περήφανη για τον σύλλογο και είμαι κι εγώ μαθήτρια του Αντώνη Γιαννακόπουλου. Απόψε νιώθω πολύ περήφανη για τους αθλητές μας, αλλά νιώθω ιδιαίτερα περήφανη που έχουν την λιονταρίσια ψυχή ν' ανέβουν πάνω στο ρινγκ και να αγωνιστούν. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι πολύ βασικό η εμψύχωση από τον προπονητή τους που είναι πάντα δίπλα τους.

Εξίσου σημαντικό είναι πως είμαστε όλοι ενωμένοι, μια ομάδα, που ο ένας βοηθάει τον άλλον. Προσωπικά μαζί με την σύζυγο του κου Γιαννακόπουλου, που είναι επίσης μέλος του συμβουλίου τρέξαμε όλη την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στην περιοχή μας. Οι δυο μας διευθετήσαμε τα πάντα και νιώθουμε πολύ χαρούμενες που όλα πήγαν καλά.

 Περιμένουμε πως και πως τον μόνιμο χώρο που θα μας παραχωρήσει ο δήμος, όπως απόψε υποσχέθηκε ο αντιδήμαρχος. Τα παιδιά χρειάζονται αυτό τον χώρο στον τόπο τους για να νιώθουν ασφαλείς και να κάνουν τις προπονήσεις τους με ηρεμία και ησυχία, επειδή τους αξίζει".


Αντώνης Γιαννακόπουλος 
Προπονητής Α.Σ. Άρτεμης

"Νιώθω πολύ περηφάνια που απόψε αναγνωρίστηκε ηθικά η προσπάθεια των αθλητών μου. Μου δημιουργήθηκαν σπουδαία συναισθήματα, λίγο παραπάνω άγχος για την συνέχεια.

Οι ευθύνες μεγαλώνουν περισσότερο. Αλλιώς να κάνεις κάτι και να το ξέρουν ελάχιστοι κι αλλιώς είναι όταν έχεις την αναγνώριση της κοινωνίας, της δημοτικής αρχής και του πανελληνίου ακόμα.

Η παραχώρηση ενός δικού μας χώρου, όπως απόψε υποσχέθηκαν, σημαίνει ότι η προπόνηση του πρωταθλητή μας Δημήτρη Μάλλιαρη θα γίνει καλύτερη, σημαίνει ότι ο χώρος θα γίνει εφαλτήριο για να δημιουργήσουμε περισσότερο αθλητισμό και πολιτισμό, με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε, κι επίσης θ' αποτελέσει έναν ασφαλή χώρο που θα δουλέψουν οι ακαδημίες μας. Δεν θα στηριζόμαστε πάντα στον Δημήτρη, θα πρέπει να βγουν και νέοι πρωταθλητές. Δεν έχουμε τώρα έναν δικό μας χώρο, δυστυχώς λειτουργούμε σαν τους νομάδες. Φέτος μας εξυπηρέτησε με κάποιον τρόπο ο δήμος, αλλά δεν είναι χώροι που μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό. Ούτε μπορείς να δουλέψεις σε μαζικό, λαϊκό, που με ενδιαφέρει προσωπικά ώστε να φτιαχτεί μια πλατιά βάση που θα βοηθήσει την κοινωνία. Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τη νεολαία και περιμένουμε την υλοποίηση της υπόσχεσης".



Δημήτρης Μάλλιαρης 

Πρωταθλητής Kick Boxing

"Δεν υπάρχει πιο ωραίο από το σημερινό, δηλαδή να σε βραβεύει η πόλη σου. Σίγουρα είναι συγκινητικό που βραβεύτηκα από τους γονείς μου, όμως περισσότερο συγκινητικό είναι η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό μου.

Τώρα πια δηλώνω ότι δεν μπορώ να σταματήσω, θα συνεχίσω γι' ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Θα έχουμε συνέχεια από την πλευρά μου και βεβαίως αν συμφωνεί και ο προπονητής μου. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όσο αντέχω".




Η ώρα των βραβεύσεων 


Ο Δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ παραδίδει την πρώτη πλακέτα στον Δημήτρη Μάλλιαρη

Συγκινημένος ο αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Μάλλιαρης,
παραδίδει την δεύτερη πλακέτα στον γιο του Δημήτρη

Ο Πρόεδρος του Τ.Δ. Λεχαινών Γιώργος Γαλάτης απονέμει
στον Δ. Μάλλιαρη αγαλματίδιο με τον κότινο

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές: Η μητέρα του Δ.Μάλλιαρη του δίνει εικόνα

Ο Πρόεδρος των Αγίων Θεοδώρων απονέμει την
τιμητική πλακέτα στον προπονητή Αντώνη Γιαννακόπουλο






Φωτογραφίες


Όλοι οι βραβευθέντες αθλητές σε αναμνηστική φωτογραφία με τον δήμαρχο
και την ζώνη του πρωταθλητή Δημήτρη Μάλλιαρη

Ο Δημήτρης Μάλλιαρης με τον προπονητή του Αντώνη Γιαννακόπουλο

Ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ ανάμεσα στoν Δ. Μάλλιαρη και τον Αντώνη Γιαννακόπουλο, φωτογραφίζονται με την ζώνη του πρωταθλητή

Ο πρωταθλητής Δ. Μάλλιαρης με τους γονείς του

Ο προπονητής Α. Γιαννακόπουλος με τον πρωταθλητή και μαθητή του Δ. Μάλλιαρη
Ο Α. Γιαννακόπουλος με την σύζυγό του, την πρόεδρο του
Σωματείου "Άρτεμης" και τον Δ. Μάλλιαρη

Ο Πρόεδρος των Αγίων Θεοδώρων με τον Δ. Μάλλιαρη

Η παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Χάρδα δεν ήταν μόνο θεσμική, αλλά και για να τιμήσει τον γιο του καλύτερου φίλου του Διονύση Μάλλιαρη

Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Ανδρέας Κορομηλάς,
την στιγμή που απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση
Και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι, Γιάννης Λέντζας και Νεόφυτος Παπαδόπουλος,
απεύθυναν χαιρετισμούς στην εκδήλωση



Η δημοτική σύμβουλος & Πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου "Κένταυροι", 
Αλεξάνδρα Αλτούνη την ώρα που απευθύνει χαιρετισμό
Η μητέρα του Δ. Μάλλιαρη παρακολουθεί τα όσα λένε οι αιρετοί
Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο γεωπόνος Παναγιώτης Καραδήμας








COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Λεχαινά: Ηταν η βραδιά του πρωταθλητή Kick Boxing, Δημήτρη Μάλλιαρη [φωτογραφίες]
Λεχαινά: Ηταν η βραδιά του πρωταθλητή Kick Boxing, Δημήτρη Μάλλιαρη [φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh3pQYSwtnEaaefCA7azh3MhdDBayqGzSEYqlKmzmLADB3l64WF8DquxMl1OGxnRIwADxBTVyO6liPcBO8jFEsSAypvN16_i6KowFKgIeL4t0Payc8wV75-YjlTq0V5JUb8tfotICO04es/s640/P1110648.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh3pQYSwtnEaaefCA7azh3MhdDBayqGzSEYqlKmzmLADB3l64WF8DquxMl1OGxnRIwADxBTVyO6liPcBO8jFEsSAypvN16_i6KowFKgIeL4t0Payc8wV75-YjlTq0V5JUb8tfotICO04es/s72-c/P1110648.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/03/kick-boxing.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/03/kick-boxing.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy