-->

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Απαισιοδοξία για τη νέα πτέρυγα [φωτογραφίες]

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα για τη νέα πτέρυγα του Νοκομείου Αμαλιάδας η οποία καρκινοβατεί εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια. Η σύσκερψη...


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα για τη νέα πτέρυγα του Νοκομείου Αμαλιάδας η οποία καρκινοβατεί εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια.
Η σύσκερψη πραγματυοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Ηλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και συμμετείχαν εκτός από τον δήμαρχο ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, ο διοικητής του Νοσηλευτικού ιδρύματος Αμαλιάδας Γιάννης Λέντζας, η τεχνική υπηρεσία του δήμου Ηλιδας καθώς και παράγοντες του υπουργείου Υγείας και της 6ης υγειονομικής περιφέρειας.

Μετά την σύσκεψη πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο χώρο της νέας πτέρυγας, με τον διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Κώστα Διαμαντόπουλο να δηλώσει την απαισιοδοξία του.
Σχεδόν στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε σε δηλώσεις του και ο διοικητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, Γιάννης Λέντζας.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Γ.Ν. ΗΛΕΙΑΣ 

«Συνεδρίασε σήμερα η επιτροπή παρακολούθησης για το έργο της νέας πτέρυγας και για την πρώτη φάση και για την δεύτερη. Έγινε και μία αυτοψία στο χώρο του έργου.

Δυστυχώς δεν υπάρχει πρόοδος στις εργασίες, οπότε βρισκόμαστε σε μία στασιμότητα. Αυτό που πρέπει να γίνει, και το οποίο έχει καταστεί σαφές, είναι να κλείσουν και οι δύο εργολαβίες και να επαναδημοπρατηθεί το έργο ως ενιαίο έργο ώστε να προχωρήσει. Θα έλεγα ότι είμαι πιο απαισιόδοξος από οποιαδήποτε άλλη φορά».

Σε ερώτησή μας για τα νομικά κωλύματα του έργου ο διοικητής είπε ότι, «δεν είναι μόνο εκεί το πρόβλημα. Ακόμα και για τον όροφο που υπήρχε μια ενημέρωση από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου ότι υπάρχει μια εξέλιξη εργασιών έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει και θα επισημάνω ότι στην προηγούμενη αυτοψία είχε επισημανθεί ότι η μόνωση που είχε τοποθετηθεί στην οροφή είναι προβληματική. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει αλλαχθεί αυτή η μόνωση με αποτέλεσμα το κτήριο να εμφανίζει εσωτερικά υγρασία»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΝΤΖΑΣ 
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

«Σήμερα συνεδρίασε η επιτροπή παραλαβής έργου για τη νέα πτέρυγα της νοσηλευτικής μονάδας Αμαλιάδος.

Πρώτα συναντηθήκαμε στο δημαρχείο, παρουσία του δημάρχου, των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου καθώς και των τεχνικών υπηρεσιών του υπουργείου και της 6ης υγειονομικής περιφέρειας.

Όπως γνωρίζετε το έργο αποτελείται από δύο φάσεις: Α και Β. Οι δύο αυτές φάσεις έχουν κολλήσει. Μιλήσαμε για τους τρόπους κατά τους οποίους θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την βούληση του υπουργείου που είναι ότι υπολείπεται να γίνει σε ένα ενιαίο έργο, δηλαδή σε ότι αφορά και το ισόγειο και τον όροφο.

Υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν νομικές εμπλοκές, από εκεί και πέρα υπάρχει μια καθυστέρηση και στις παρατάσεις και γι αυτό το λόγο το ίδιο το υπουργείο τις συστηματοποίησε κι έδειξε τον δρόμο στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου που είναι να ξεμπλοκαριστεί το έργο και να μη δίνονται άσκοπες παρατάσεις, γιατί κάποια στιγμή, αυτό το έργο που σέρνεται από το 2004, πρέπει να τελειώσει.

Θα δούμε. Ούτε είμαστε αισιόδοξοι ούτε απαισιόδοξοι, συνεχίζουμε».







COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Απαισιοδοξία για τη νέα πτέρυγα [φωτογραφίες]
Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Απαισιοδοξία για τη νέα πτέρυγα [φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6WyoJp82bSpawMZrSmnGH0BidDRkEafE3NWWl9tyCRuO_WhG4NWnYgO5M9zKbsWIHkkgkFcttvphThhICzabrWNhK8a7tqGGZFZgGlJtkKUZKcXo05iFTnYmuv5SG8nxBV0g4HKLxbXp0/s640/P1120592.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6WyoJp82bSpawMZrSmnGH0BidDRkEafE3NWWl9tyCRuO_WhG4NWnYgO5M9zKbsWIHkkgkFcttvphThhICzabrWNhK8a7tqGGZFZgGlJtkKUZKcXo05iFTnYmuv5SG8nxBV0g4HKLxbXp0/s72-c/P1120592.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/04/blog-post_293.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/04/blog-post_293.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy