-->

Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου: Εντάσεις για την κοπή δέντρων στο Επαρχείο [φωτογραφίες & video]

Με τις Πασχαλινές ευχές του Προέδρου του Δ.Σ. Δημήτρη Μεσσαλά , ξεκίνησε το δημοτικό συμβούλιο Πύργου, απόψε Τετάρτη 11 Απριλίου, στ...



Με τις Πασχαλινές ευχές του Προέδρου του Δ.Σ. Δημήτρη Μεσσαλά, ξεκίνησε το δημοτικό συμβούλιο Πύργου, απόψε Τετάρτη 11 Απριλίου, στις 18.53, στον δεύτερο όροφο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου. 

Ήταν μια συνεδρίαση που ενώ ξεκίνησε ήρεμα και σε κλίμα συναίνεσης, οι τόνοι ανέβηκαν στο θέμα της κοπής των δέντρων στο Επαρχείο, αναγκάζοντας τον Πρόεδρο να διακόψει για περίπου δεκαπέντε λεπτά.

Τον λόγο, πήρε πρώτος ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Τάκης Αντωνακόπουλος, ο οποίος μίλησε για το θέμα των Πανεπιστημιακών Σχολών στον Πύργο, ζητώντας να έρθει σε μια συνεδρίαση ο υφυπουργός Δημήτρης Μπαξεβανάκης για να ενημερώσει το Σώμα σχετικά. "Επιμένουμε στη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής. Να αναλάβει πρωτοβουλίες ο δήμαρχος". 

Στη συνέχεια μίλησε για τον τουρισμό, το φυσικό αέριο και την επένδυση στο Κατάκολο. Μένοντας στο θέμα του Κατακόλου αναφέρθηκε στο Λιμενικό Ταμείο και στο ότι ακόμη δεν έχει οριστεί ταμίας και ολοκλήρωσε με τα σκίαστρα στην περιοχή.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στο ζήτημα της κοπής των πεύκων στο Επαρχείο. "Ποια υπηρεσία επεσήμανε την επικινδυνότητά τους;", ρώτησε. "Δεν ψηφίσαμε την ανάπλαση γιατί δεν εμπιστευόμαστε την αισθητική σας", ανέφερε σε άλλο σημείο της τοποθετήσεώς του. Και συνέχισε: "Ποιος εισηγήθηκε να κοπούν τα δέντρα;".

Αμέσως μετά τον Τάκη Αντωνακόπουλο τον λόγο πήρε ο δήμαρχος, Γαβρίλης Λιατσής, για να δώσει απαντήσεις. Συμφώνησε με την δημιουργία διαπαραταξιακής επιτροπής για το θέμα των Πανεπιστημιακών Σχολών, ορίζοντας τους Σκαρτσιάρη και Πόμπορη ως μέλη της επιτροπής από την παράταξή του. "Ο κος Σκαρτσιάρης να συντονίσει την επιτροπή".

Επίσης, αναφέρθηκε και σε έργα που παλαιότερα ήθελε να γίνουν αλλά η κοινωνία τότε ενώ ήταν αντίθετη σήμερα καταλαβαίνει την αναγκαιότητά τους. Ως παράδειγμα έφερε το όραμά του για το υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία, τονίζοντας πόσο πολύ ήθελε να γίνει, αφού θα έλυνε το πρόβλημα.
Στο θέμα των Πανεπιστημιακών Σχολών ανέφερε ότι η δημοτική αρχή δεν έχει αδρανήσει. "Είμαστε σε επαφή με το γραφείο της πρυτάνεως και το γραφείο του υπουργού κου Μπαξεβανάκη". 

Στο θέμα του τουρισμού τόνισε ότι γρήγορα πρέπει να έρθουν λεωφορεία με τουρίστες στη πόλη και πως θεωρεί ότι ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου θα κάνει αυτό που πρέπει.

Για το θέμα των σκιάστρων στο Κατάκολο έδωσε τον λόγο στον Άρη Φιλιππόπουλο να ενημερώσει το Σώμα. Ο κος Φιλιππόπουλος ανέφερε ότι η σχετική μελέτη έχει υποβληθεί στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για γνωμοδότηση ενώ έγκριση θα δώσει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του ο κος Λιατσής αναφέρθηκε στο θέμα της κοπής των δέντρων, τονίζοντας ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες είπαν πως πρέπει να κοπούν για να μη δημιουργηθεί κανένα νέο ατύχημα. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι όλο το πράσινο που υπάρχει στον Πύργο έχει σχέση με τον ίδιο. "Κάθε μέρα φυτεύουμε", είπε χαρακτηριστικά. "Μιλάω καλόπιστα, σε χαμηλούς τόνους, χωρίς να προσβάλλω κανέναν. Σε αυτούς τους μαύρους καιρούς που διανύουμε ας πάμε για λίγο όλοι μαζί, χέρι με χέρι".

Για το θέμα της κοπής προσπάθησε να ενημερώσει ο αντιδήμαρχος Αυγερινός Ζουμπάκης λέγοντας, "μετά την πτώση του τελευταίου δέντρου στο Επαρχείο η υπηρεσία πρασίνου ζήτησε από δασολόγους να εξετάσουν όλα τα δέντρα...".

Ο κος Ζουμπάκης δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του δεχόμενος συνεχής διακοπές κυρίως από τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Θανάσουλα, που ρώτησε, "ποιοι δασολόγοι;"

Στο βήμα ανέβηκε υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας που προσπάθησε να εξηγήσει γιατί
επιβαλλόταν η κοπή των δέντρων.

Η τοποθέτησή του έγινε ανάμεσα σε έντονες διαμαρτυρίες για να ακουστεί ο Γιάννης Αργυρόπουλος να λέει, "να ακούσουμε τον υπάλληλο και μη πέφτουμε στην παγίδα του δημάρχου που το παίζει Πόντιος Πιλάτος. Να ακούσουμε και μετά να μιλήσουμε πολιτικά".

Λίγα λεπτά αργότερα, λόγω των εντάσεων η συνεδρίαση διακόπηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. για περίπου δεκαπέντε λεπτά.



Δείτε τα video:



Στην επανέναρξη της συνεδρίασης τον λόγο πήρε ο Αντώνης Καράμπελας που είπε ότι "ως παράταξη είχαμε ζητήσει διαπαραταξιακή επιτροπή για τις Πανεπιστημιακές Σχολές. Πέρασε καιρός και δεν έχει γίνει τίποτα". 

Στο θέμα της κοπής των δέντρων αναφέρθηκε σε σχόλια συμπολιτών για να δημιουργηθεί η μεγάλη ένταση με τον Γαβρίλη Λιατσή τη στιγμή που είπε ότι η πράξη κοπής θυμίζει χουντική αντίληψη.

Έξαλλος ο κος Λιατσής ρώτησε ποιος είναι χουντικός. "Να ανακαλέσεις αμέσως. Εγώ δεν σε έχω προσβάλλει ποτέ".
Ο κος Καράμπελας αρνήθηκε να ανακαλέσει και συνέχισε να αναφέρει σχόλια Πυργιωτών για το θέμα της κοπής.
"Ταχυδρόμος είσαι και τα μεταφέρεις;", τον ρώτησε ο δήμαρχος. "Είσαι επικεφαλής παράταξης και πες τι προτείνεις", συνέχισε.
Ο κος Καράμπελας πρότεινε να διερευνηθούν από την εισαγγελία εάν υπάρχουν ευθύνες για την κοπή, εάν η κοπή έγινε με τις σωστές διαδικασίες.

Δείτε τα video της αντιπαράθεσης Γ. Λιατσή-Α. Καράμπελα



Στο βήμα ανέβηκε ο Γιάννης Αργυρόπουλος που εκτός των άλλων ανέφερε ότι, "υπάρχουν γεγονότα που μας χαρακτηρίζουν όλους" και πως, "αν εκλεγούμε θα επανεξετάσουμε όλα τα έργα". 

Στο θέμα της κοπής ανέφερε ότι αρμόδιο όργανο να αποφασίσει την κοπή είναι το Δ.Σ. "Ποτέ δεν ήρθε τέτοιο θέμα", είπε χαρακτηριστικά. "Στο προηγούμενο Δ.Σ. ρώτησα εάν επίκειται κοπή δέντρων Η απάντηση ήταν όχι κατηγορηματικά. Όχι μόνο δεν υπήρχε άδεια από το Δ.Σ. αλλά και παραπλανηθήκαμε. Δεν μπορείτε να φέρνετε υπαλλήλους να μιλούν για λογαριασμό σας".

Όταν ο κος Αργυρόπουλος ολοκλήρωσε, ο δήμαρχος πήρε τον λόγο: "Πόσα δάκρυα χύσατε όταν έσβησε επί των ημερών σας ο πλάτανος; Ας μου πει ένας αν έχει φυτέψει στη πόλη ένα δέντρο. Αν υπάρχει πράσινο υπάρχει μόνο από εμάς και θα υπάρξει περισσότερο".
Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του είπε, "με πόσο ποιο άσχημο τρόπο θα μπορούσατε να προσβάλλεται έναν υπάλληλο;"
"Χαμηλώστε τους τόνους, να χαμηλώσω κι εγώ, να προχωρήσει ο δήμος"

Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ Γ. ΛΙΑΤΣΗ: "Φοβόσαστε μήπως δεν πεθάνω και ξαναβάλω για δήμαρχος;"
Στη συνέχεια το δημοτικό συμβούλιο πέρασε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ: 

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΖΟΥΜΠΑΚΗΣ 
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

Η υπηρεσία του πρασίνου μετά την πτώση του τελευταίου δέντρου αποφάσισε να αποτανθεί σε ειδικούς για να ελέγξει σε τι κατάσταση βρίσκονται τα υπόλοιπα δέντρα. Απευθυνθήκαμε στον δασάρχη. Ο δασάρχης έστειλε δύο υπαλλήλους και προχώρησαν σε έλεγχο. Πολλά πεύκα μας είπαν ότι πρέπει να φύγουν διότι έχει τελειώσει η ζωή τους και τα υπόλοιπα να κλαδευτούν ώστε το κέντρο βάρος τους να έρθει στη μέση και να μπορέσουν να διατηρηθούν κάποια χρόνια.

Συγκεκριμένα τρία δέντρα έπρεπε να κοπούν. Κι αυτό κάναμε. Άλλες κοπές δεν θα υπάρξει μόνο σοβαρό κλάδεμα στα άλλα δέντρα. Τα κομμένα δέντρα θα αντικατασταθούν με μεγάλα έτοιμα δέντρα και θα μπουν πολλά περισσότερα δέντρα στο λόφο του Επαρχείου.

ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 

Νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν την πόλη του Πύργου σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή. Η ίδρυση πανεπιστημιακών σχολών στον Πύργο μετά το αναπτυξιακό συνέδριο του κυβερνητικού κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ, στην Πάτερα, όπου ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο κορυφαίος θεσμικός παράγοντα, ανακοίνωσε την ίδρυση δύο σχολών στον Πύργο, στο πεδίο του πολιτισμού.

Εμείς είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με αυτή την κατεύθυνση, θέλουμε να συμβάλλουμε στην υλοποίηση αυτής της πρότασης γι’ αυτό προτείναμε πρώτοι στο δ.σ., αμέσως την επομένη του αναπτυξιακού συνεδρίου τη σύσταση μιας διαπαραταξιακής επιτροπής. Βέβαια, το πρότειναν και άλλοι, δεν είναι κακό αυτό. Επανερχόμαστε απόψε στο θέμα διότι γνωρίζουμε πολύ καλά πως όταν δημιουργηθεί ο φάκελος το πρώτο που θα ζητήσουν είναι την στέγαση. Χρειάζεται έτοιμη και σοβαρή πρόταση.

Και το δεύτερο που πρέπει να δούμε σε αυτή την υπόθεση είναι τι γίνεται με τα ΤΕΙ. Το εγκαταλείπουμε το θέμα; Όχι δεν το εγκαταλείπουμε, επιμένουμε κι εκεί. Είναι πολυμέτωπος ο αγώνας. Χρειάζεται συντονισμός κι επειδή έχουμε το προνόμιο έναν υπουργό παιδείας από τον Πύργο είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να έρθει στο δ.σ. να μας μιλήσει, να τον ρωτήσουμε, να ενημερωθούμε. Δηλαδή, η πρόθεση όλων των δημοτικών παρατάξεων, όλων των φορέων είναι να προχωρήσουμε. Δεν μπορείς να μη βάζεις στο θέμα το Επιμελητήριο ή τον εμπορικό σύλλογο.

Η διαδικασία πρέπει να είναι αποτελεσματική, αλλά δεν μπορεί να είναι αφαίρεση λόγου από την τοπική κοινωνία. Αυτό πάντα γινόταν. Κορυφαίος θεσμός, την προηγούμενη φορά που πήραμε τα ΤΕΙ, ήταν ο Μητροπολίτης. Δεν θα αφήσουμε απ’ έξω την εκκλησία σε ένα τέτοιο εγχείρημα, όταν μιλάμε για την πνευματική καλλιέργεια και ανάταση μιας περιοχής μέσω ενός Πανεπιστημίου. Εμπλέκεται λοιπόν και η εκκλησία με την θετική άποψη.

Το άλλο σημαντικό θέμα που βάλαμε έχει να κάνει με τον τουρισμό. Είναι μια ταλαιπωρημένη υπόθεση και τείνει να γίνει γραφικό αυτό το θέμα. Είπαμε για τον ταμία που δεν ορίζει η δημοτική αρχή αγνοώντας και παραβιάζοντας τους κανονισμούς που ορίζουν ότι όταν το Νομικό Πρόσωπο δεν έχει υπηρεσιακούς παράγοντες το στηρίζει ο δήμος και ιδιαίτερα τον ταμία. Δεν το κάνει αυτό ο δήμαρχος παρότι έχει κι έγγραφο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Είδατε ότι σε σχέση με τα σκίαστρα δέχτηκε την πρότασή μου να εκφράσουμε μια ομόφωνη βούληση του δ.σ. να γίνει το έργο. Επικοινωνιακά όμως υπάρχει μια άλλη εικόνα, ότι κάτι συμβαίνει, υπάρχει μια κωλυσιεργία, μια βραδύτητα του δήμου.

Επίσης στο Κατάκολο είναι το φυσικό αέριο. Τεράστιο θέμα από οικονομικής και περιβαλλοντικής απόψεως για το οποίο υπάρχει σιγή ιχθύος. Δεν φέρνει τους ανθρώπους στο δ.σ. Να τους ρωτήσουμε να δούμε τι γίνεται. Μια επένδυση 15 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια επένδυση στην Ηλεία. Δεν πρέπει λοιπόν να την συνδέσουμε με την τοπική οικονομία, πως μπορεί το φυσικό αέριο να συμβάλλει, πώς να αποτρέψουμε την οποιαδήποτε περιβαλλοντική επιβάρυνση; Ποιος θα τα συζητήσει αυτά; Μόνο υπηρεσιακά και κλειστά;

Στο θέμα της κοπής θα μπορούσε να φέρει την εισήγηση των υπηρεσιακών παραγόντων στο δ.σ. να το συζητήσουμε, να δούμε εάν ήταν αναγκαίο να γίνει και να πείσουμε την κοινωνία. Εγώ πιστεύω πως δεν ήταν αναγκαίο να γίνει γι αυτό συνέβη με αυτό τον τρόπο. Τι έγινε; Δεν μπορώ να καταλάβω. Υπάρχουν κάποιες πολύ περίεργες συμπεριφορές από την πλευρά της δημοτικής αρχής. Προσβλητικές, ζητήματα υπαρξιακά, τα οποία εξωθούν την δημοτική αρχή να κάνει κινήσεις που να ερεθίζουν τους πολίτες για να υπάρχει προσκήνιο κι εμφάνιση επικοινωνιακή. Νομίζω ότι είναι η διάκριση μέσω της αρνητικής συμπεριφοράς. Έτσι χαρακτηρίζεται στην πολιτική. Προσπαθώ να φανώ ότι υπάρχω μέσω της άρνησης και όχι της θετικής δράσης.

Έχουμε μια δημοτική αρχή που δεν έχει να δείξει κάτι, σέρνεται 4 χρόνια, βραδυπορία, απορροφητικότητα μηδέν, κομπάζει ο δήμαρχος ότι έχει 8 εκατομμύρια υπόλοιπο χρηματικό και τι σημαίνει αυτό; Ότι έχει χρήματα και δεν μπορεί να κάνει έργα; Χειρότερο αυτό. Προσπαθεί τώρα να φτιάξει έργα, ότι δεν έκανε δηλαδή σε 4 χρόνια να τα κάνει σε ένα; Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να απορροφήσει τα έργα αυτά. Ζούμε δηλαδή σε μια απαξίωση. Αυτή είναι η ουσία. Μια δημοτική αρχή με την οποία πήγαμε την δεύτερη Κυριακή, χάσαμε για 150 ψηφοδέλτια και οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι περισσότεροι από αυτούς που σήμερα υψώνουν πολύ φωνή και κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Στα κρίσιμα, εκεί που τα πράγματα θα έπρεπε να έχουν αποτέλεσμα δεν ψήφιζαν στο δ.σ., όπως και την προηγούμενη φορά για την ανάπλαση της πλατείας η μόνη παράταξη που μείναμε μέχρι τέλους ήμασταν εμείς και καταψηφίσαμε. Όλοι οι άλλοι έφυγαν. Ας δούμε τα πρακτικά, διότι τα γραπτά μένουν, η ψήφος μένει, τα λόγια είναι αέρας που φεύγουν.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ 
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 

Ήμουν σαφής. Μετέφερα γνώμες και διάβασα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάποιες εκφράσεις, σκέψεις και κρίσεις συμπολιτών. Μεταξύ αυτών που διάβασα ήταν και αυτό που είπα στο δημοτικό συμβούλιο: Η ενέργεια θυμίζει χουντική αντίληψη. 

Εάν υπάρχουν ευθύνες στη κοπή των δέντρων και αν είναι παράνομη η πράξη κοπής των δέντρων να διερευνηθούν απ΄την εισαγγελία. Διότι αυτό το σημείο του Επαρχείου είναι σημείο αναφοράς για την πόλη του Πύργου αλλά και όλου του δήμου.

Κατά συνέπεια εγώ σήμερα που πορεύτηκα στους δρόμους του Πύργου αυτό που άκουσα ήταν έγκλημα, κρίμα, αίσχος, ντροπή κ.λ.π. Και λυπάμαι πολύ διότι μία αυθαίρετη ενέργεια της δημοτικής αρχής έφτασε στο σημείο να μας διχάσει σαν δήμος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Θεωρώ ότι η ενέργεια που έγινε με την κοπή των πεύκων στο Επαρχείο θα είναι μία από τις ενέργειες που θα σημαδέψουν για πάντα την τρίτη θητεία του κ. Λιατσή στον δήμο Πύργου. Ήταν μια παράνομη ενέργεια, όπως είπα και από το βήμα του δ.σ., γιατί δεν εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και όταν στην προηγούμενη συνεδρίαση του δ.σ. ρώτησα ευθέως εάν επίκειται κοπή δέντρων στο Επαρχείο η απάντηση που πήρα από την δημοτική αρχή ήταν κατηγορηματικά αρνητική.

Θεωρώ λοιπόν ότι εκτός των άλλων παραπλανήθηκε και το δ.σ , παραπλανηθήκαμε όλοι και ο δήμαρχος για τους δικούς του λόγους, εγώ δεν μπορώ να κρίνω, προχώρησε σε αυτή την ενέργεια. Έχει την αποκλειστική ευθύνη και δεν μπορεί μια ζωή να χειρίζεται σοβαρά θέματα της πόλης ως Πόντιος Πιλάτος επιρρίπτοντας ευθύνες στους υπαλλήλους του.

Επίσης, είπα στο δ.σ. ότι θα επανεξετάσουμε από μηδενική βάση, εφόσον εκλεγούμε, όλα τα έργα που ήδη έχουν γίνει και όλα αυτά που προγραμματίζονται και ανακοινώνονται κατά καιρούς από την δημοτική αρχή στο κέντρο του Πύργου. Γιατί θεωρούμε ότι όλα γίνονται αποσπασματικά, γίνονται χωρίς μελέτες, γίνονται χωρίς διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς και πολύ φοβούμαστε ότι μπορούν να προκαλέσουν συνέπειες και σοβαρές επιπτώσεις στην ομαλή διαβίωση των συμπολιτών μας.

Εμείς δεν μηδενίζουμε τίποτα αλλά δεν δίνουμε και λευκή επιταγή σε τίποτα. Γι αυτό είπα ότι όλα θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση, βεβαίως μετά από διαβούλευση, μετά από συνεργασία, μετά από διάλογο με όλους τους κοινωνικούς φορείς και βεβαίως μετά από μια ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη για το κέντρο του Πύργου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

















COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου: Εντάσεις για την κοπή δέντρων στο Επαρχείο [φωτογραφίες & video]
Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου: Εντάσεις για την κοπή δέντρων στο Επαρχείο [φωτογραφίες & video]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXoE6naHWcfpjTOHo7jukCV8OOrgV3W3eqUjJHP0NMKMWiSDN6mVdn16-YgYjGKYrGSvdJJarKh9-w96Od0BA5K7-yf5xflLDdX8VJHFLr6Q58U67r6rE7P82Wzc1SXTSsUAfxA7ew2Vty/s640/P1120380.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXoE6naHWcfpjTOHo7jukCV8OOrgV3W3eqUjJHP0NMKMWiSDN6mVdn16-YgYjGKYrGSvdJJarKh9-w96Od0BA5K7-yf5xflLDdX8VJHFLr6Q58U67r6rE7P82Wzc1SXTSsUAfxA7ew2Vty/s72-c/P1120380.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/04/video_12.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/04/video_12.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy