-->

Η Γάζα φλέγεται: Ισραηλινοί δολοφόνησαν εν ψυχρώ δεκάδες Παλαιστίνιους διαδηλωτές [video & φωτογραφίες]

Χάος και σφοδρές συγκρούσεις με αφορμή τα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ – Τουλάχιστον 52 Παλαιστίνιοι νεκροί και πάνω α...


Χάος και σφοδρές συγκρούσεις με αφορμή τα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ – Τουλάχιστον 52 Παλαιστίνιοι νεκροί και πάνω από 2400 τραυματίες από τα ισραηλινά πυρά Σκηνές χάους για ακόμη μια φορά στην πολύπαθη Λωρίδα της Γάζας, με τις ισραηλινές δυνάμεις να πυροβολούν στο ψαχνό και να δολοφονούν Παλαιστίνιους διαδηλωτές - Βομβαρδισμοί και από ισραηλινά μαχητικά - Έκκληση των Παλαιστινίων για διεθνή επέμβαση - Κάλεσμα… ειρήνης στους Παλαιστινίους από τον Τραμπ, ο οποίος όμως υπόσχεται «αιώνια πίστη» στο Ισραήλ - Για εγκλήματα πολέμου κατηγορεί το Ισραήλ η Διεθνής Αμνηστία
 
Τουλάχιστον 52 Παλαιστίνιοι έχουν πέσει από το πρωί νεκροί από ισραηλινά πυρά στα σύνορα της παλαιστινιακής Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ, στις πλέον πολύνεκρες διαδηλώσεις των τελευταίων εβδομάδων, ανήμερα της μεταφοράς της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ισραήλ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.

 Δείτε το βίντεο:
 
Το υπουργείο Υγείας στη Γάζα σημειώνει ότι μεταξύ των νεκρών της Δευτέρας είναι 8 παιδιά κάτω των 16 ετών, ενώ κάνει λόγο για 2410 τραυματίες από τις σφαίρες των ισραηλινών δυνάμεων. Η Χαμάς ηγείται της λεγόμενης «Μεγάλης Πορείας για την Επιστροφή», εδώ και εβδομάδες, ζητώντας την επιστροφή των Παλαιστινίων προσφύγων στα εδάφη που κατέλαβε εδώ και δεκαετίες το Ισραήλ, μετά τους πολέμους του 1948 και του 1967.
 
Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ ανακοίνωσαν το πρωί της Δευτέρας ότι αεροσκάφη τους έριξαν φυλλάδια στη Γάζα, προειδοποιώντας τους Παλαιστίνιους να μην πλησιάσουν τον φράχτη ασφαλείας της κοινής συνοριακής γραμμής.

  @usembassyjlm @KellyannePolls @MELANIATRUMP @IvankaTrump @netanyahu #JaredKushner #Nakba70#USEmbassyJerusalem#Gaza#مليونية_العودة#Nakba pic.twitter.com/mpcaxtEohn — ibrahim Güneş (@gnsibrahim) 

14 Μαΐου 2018 Η ισραηλινή πλευρά προχώρησε στην ανάπτυξη στρατιωτικών ενισχύσεων στο μήκος της μεθορίου με τη Λωρίδα της Γάζας αλλά και των συνόρων της Δυτικής Όχθης. Και αυτό γιατί αύριο, 15 Μαΐου, αναμένεται κλιμάκωση των διαδηλώσεων, καθώς πρόκειται για την ημέρα Μνήμης της Εξόδου των Παλαιστινίων -ενέργεια που προκλήθηκε από τη διακήρυξη της ανεξαρτησίας του Ισραήλ το 1948.


Όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, χιλιάδες Παλαιστίνιοι συγκεντρώθηκαν σε διάφορα σημεία σε κάποια απόσταση από τα σύνορα και μικρές ομάδες επιχείρησαν να πλησιάσουν με κίνδυνο της ζωής τους τον φράχτη ασφαλείας των συνόρων για να διαδηλώσουν, όπου και δέχτηκαν καταιγισμό πυρών από τον ισραηλινό στρατό.


Ζητούν άμεση διεθνή επέμβαση για να σταματήσει η σφαγή Η παλαιστινιακή κυβέρνηση, που έχει έδρα τη Δυτική Όχθη, κατηγόρησε από την πλευρά της το Ισραήλ ότι διέπραξε «μια τρομερή σφαγή» στη λωρίδα της Γάζας. Ο εκπρόσωπος της παλαιστινιακής κυβέρνησης Γιούσουφ αλ-Μαχμούντ, ζήτησε σε ανακοίνωση «μια άμεση διεθνή επέμβαση προκειμένου να σταματήσει η τρομερή σφαγή που διαπράττουν στη Γάζα οι ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις εναντίον του ηρωικού λαού μας». 

WATCH: Thousands of Palestinians protest on Gaza border as United States is set to move its embassy from Tel Aviv to Jerusalem.https://t.co/a4izUAN6TR pic.twitter.com/7ds018dVKU — euronews (@euronews) May 14, 2018 

Έκκληση του ΟΗΕ προς το Ισραήλ 

Επιτροπή του ΟΗΕ για τον αγώνα κατά του ρατσισμού κάλεσε το Ισραήλ να πάψει «αμέσως» να προβαίνει σε «δυσανάλογη» χρήση βίας κατά των Παλαιστινίων διαδηλωτών στη Γάζα. Με γραπτή δήλωση, η Επιτροπή του ΟΗΕ για την εξάλειψη των ρατσιστικών διακρίσεων καλεί το Ισραήλ «να βάλει αμέσως τέλος στη δυσανάλογη χρήση βίας εναντίον των παλαιστίνιων διαδηλωτών, να απέχει από οποιαδήποτε ενέργεια θα μπορούσε να προκαλέσει νέα θύματα και να εγγυηθεί ότι οι τραυματίες Παλαιστίνιοι θα έχουν γρήγορη και ανεμπόδιστη πρόσβαση στις ιατρικές φροντίδες».

 MOH: Health system in #Gaza is on the verge of collapse.#GreatReturnMarch #Nakba70 pic.twitter.com/SOGDbBoopQ — Days of Palestine (@DaysofPalestine) 14 Μαΐου 2018 

Οι 18 ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες της επιτροπής αυτής, η οποία εξαρτάται από την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, υπογραμμίζουν ότι τους «ανησυχεί σοβαρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι που σκοτώθηκαν ή τραυματίσθηκαν δεν φαίνονταν να αποτελούν επικείμενη απειλή τη στιγμή που πυροβολήθηκαν».

 The toll of injured Journalists in #Gaza so far amounted 6: Ettihad Press correspondent Mohammad Al Dweik Reuters Journalist Ahmad Zaqout Photojournalist Omar Hamdan Journalist Farhan Abu Hadayed Al-Aqsa Cameraman Ashraf Shamiyeh Al Esteklal correspondent Abedallah Al Shourbajy pic.twitter.com/uK6kDrw0Gn — JSCommittee (@jscommittee) May 14, 2018 

Από τις 30 Μαρτίου μέχρι και σήμερα μέχρι στιγμής, 82 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη λωρίδα της Γάζας από ισραηλινά πυρά.

Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν τη Γάζα

Σα να μην έφταναν οι δολοφονίες δεκάδων διαδηλώτών ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή εναντίον «πέντε στόχων σε ένα στρατόπεδο στρατιωτικής εκπαίδευσης που ανήκει στη Χαμάς» στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. «Η επιδρομή πραγματοποιήθηκε ως αντίποινα για τις βίαιες ενέργειες της Χαμάς τις τελευταίες ώρες» διευκρίνισε ειρωνικά ο ισραηλινός στρατός σε δελτίο τύπου που εξέδωσε χωρίς καμία αναφορά στις δολοφονίες δεκάδων Παλαιστινίων διαδηλωτών σήμερα στα σύνορα με τη Γάζα.


 A short while ago, an IAF fighter jet struck 5 Hamas terror organization targets in a military training facility in northern Gaza pic.twitter.com/eDKTlOzVVU — IDF (@IDFSpokesperson) May 14, 2018 

Για εγκλήματα πολέμου κατηγορεί η Διεθνής Αμνηστία το Ισραήλ

Η Διεθνής Αμνηστία κατήγγειλε την «αποτρόπαια παραβίαση» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη διάπραξη «εγκλημάτων πολέμου» στη Γάζα. «Είμαστε μάρτυρες μιας αποτρόπαιας παραβίασης του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Γάζα» κατήγγειλε με μήνυμά της στο Twitter η μη κυβερνητική οργάνωση που εδρεύει στο Λονδίνο. «Αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως».
 
«Είναι άλλο ένα άθλιο παράδειγμα της προσφυγής στην υπέρμετρη βία και τη χρήση αληθινών σφαιρών με απαράδεκτο τρόπο εκ μέρους του ισραηλινού στρατού» σημείωσε ο υπεύθυνος της Διεθνούς Αμνηστίας για την Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική Φιλίπ Λούθερ, σε ένα δελτίο τύπου. «Πρόκειται για παραβίαση των διεθνών νόμων» που ισοδυναμεί «σε ορισμένες περιπτώσεις με αυτό που φαίνεται να είναι ανθρωποκτονίες από πρόθεση που συνιστούν εγκλήματα πολέμου». «Οι ισραηλινές δυνάμεις πρέπει να περιορίσουν τονστρατό για να αποφύγουν και άλλες ανθρώπινες απώλειες και σοβαρούς τραυματισμούς» τόνισε ο ίδιος.


Έκκληση της ΕΕ για «αυτοσυγκράτηση»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάλεσε όλες τις πλευρές να επιδείξουν «τη μέγιστη αυτοσυγκράτηση» μετά τις συγκρούσεις που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 52 ανθρώπους στα σύνορα της Γάζας με το Ισραήλ, στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για τα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ. 

«Δεκάδες Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων και παιδιά, σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν από ισραηλινά πυρά κατά τη διάρκεια των μαζικών διαδηλώσεων που είναι σε εξέλιξη κοντά στο φράχτη (ασφαλείας) της Γάζας.

Ζητούμε από όλες τις πλευρές να ενεργήσουμε με τη μέγιστη αυτοσυγκράτηση για να αποφευχθούν και άλλες απώλειες ανθρώπινων ζωών» τόνισε σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι.

Εν μέσω επεισοδίων πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ Την ίδια ώρα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ η τελετή των εγκαινίων της αμερικανικής πρεσβείας.

 Η τελετή εγκαινίων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, η οποία συμπίπτει με τις εκδηλώσεις για την 70ή επέτειο της ανεξαρτησίας του Ισραήλ, πυροδότησε νέα ένταση μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, καθώς ο αριθμός των νεκρών από τις συγκρούσεις φθάνει ήδη τους 49, ενώ άλλα 1700 άτομα έχουν τραυματιστεί στη Γάζα.

Την ώρα λοιπόν που 35.000 Παλαιστίνιοι διαδηλωτές δίνουν βροντερό «παρών» στην αιματηρή διαδήλωση, οι ΗΠΑ άνοιγαν επίσημα την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η τελετή των εγκαινίων, παρουσία εκατοντάδων Αμερικανών και Ισραηλινών αξιωματούχων. «Σήμερα ανοίγουμε την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ», δήλωσε ο Ντέιβιντ Φρίντμαν μόλις ξεκίνησε η τελετή.

 Δείτε LIVE εικόνα:
 
Με την τελετή αυτή υλοποιείται μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες αποφάσεις εξωτερικής πολιτικής που έλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας την αποδοκιμασία της διεθνούς κοινότητας και την αγανάκτηση των Παλαιστινίων. Η σημερινή τελετή συμπίπτει με τη φονικότερη ημέρα της ισραηλινοπαλαιστινιακής διένεξης από το 2014, καθώς τουλάχιστον 49 Παλαιστίνιοι διαδηλωτές σκοτώθηκαν από πυρά των Ισραηλινών στρατιωτών κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στη Λωρίδα της Γάζας.

Τραμπ: Μεγάλη ημέρα για το Ισραήλ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτισε πάντως σήμερα ως «μεγάλη ημέρα για το Ισραήλ» τη μεταφορά της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Σημειώνεται ότι στην τελετή, ανάμεσα στους εκατοντάδες αξιωματούχους, βρίσκονται η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ, η μεγαλύτερη κόρη και ο γαμπρός του Αμερικανού προέδρου, οι οποίοι είναι επίσης σύμβουλοί του.

 Big day for Israel. Congratulations! — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 14 Μαΐου 2018 

Ο Ντόναλντ Τραμπ έμεινε στην Ουάσινγκτον, ωστόσο κατά τη διάρκεια της τελετής, όπως ήταν γνωστό, προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι παραμένει δεσμευμένος στην ειρήνη μεταξύ των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων. «Η μεγαλύτερη ελπίδα μας είναι για την ειρήνη» επισήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ, η απόφαση του οποίου να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ από το Τελ Αβίβ προκάλεσε την οργή των Παλαιστινίων και τον προβληματισμό της διεθνούς κοινότητας. «Οι ΗΠΑ παραμένουν απόλυτα δεσμευμένες στο να διευκολύνουν την επίτευξη μιας σταθερής ειρηνευτικής συμφωνίας», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος, καταλήγοντας: «Οι ΗΠΑ θα είναι πάντα ένας σπουδαίος φίλος του Ισραήλ και σύμμαχος υπέρ της ελευθερίας και της ειρήνης».
   
Νετανιάχου: Ιστορική μέρα

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου χαιρέτισε ως «ιστορική» τη σημερινή μέρα, ευχαριστώντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για το «θάρρος» του να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Ο Αμερικανός πρόεδρος «έγραψε ιστορία», είπε ο Νετανιάχου κατά την τελετή των εγκαινίων της πρεσβείας. «Τι λαμπρή ημέρα. Αυτή η ημέρα θα χαραχτεί στην εθνική μνήμη μας για πολλές γενιές», πρόσθεσε. Αφού υπογράμμισε, δε, πως «βρισκόμαστε στην Ιερουσαλήμ και είμαστε εδώ για να μείνουμε», κατέληξε: «Σας ευχαριστούμε πρόεδρε Τραμπ που είχατε το θάρρος να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας" συνέχισε, ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του χαρακτηρίζοντας την Ιερουσαλήμ "αιώνια, αδιαίρετη πρωτεύουσα του Ισραήλ».

Επεισόδια έξω από την πρεσβεία

Την ώρα της τελετής πάντως, όπως αναμενόταν, έξω από την πρεσβεία σημειώνονταν συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και πλήθους τόσο Παλαιστινίων, όσο και Ισραηλινών αριστερών. Σύμφωνα με τις αρχές, περίπου 200 άτομα βρίσκονται συγκεντρωμένα έξω από το κτίριο της πρεσβείας, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές

Κούσνερ: Μια ειρηνευτική συμφωνία θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές

Ο ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου Τζάρεντ Κούσνερ, κατά την τελετή των εγκαινίων της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, υποστήριξε ότι είναι δυνατό και για τις δύο πλευρές της ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης να κερδίσουν περισσότερα απ' όσα θα δώσουν στο πλαίσιο οποιασδήποτε ειρηνευτικής συμφωνίας.

Ο Κούσνερ, απεσταλμένος των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή και γαμπρός του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, εκφώνησε την ομιλία του εν μέσω εντάσεων για την απόφαση του Τραμπ να μεταφέρει την πρεσβεία από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Η κυβέρνηση Τραμπ έχει σχεδόν ολοκληρώσει το πολυαναμενόμενο ισραηλινο-παλαιστινιακό ειρηνευτικό σχέδιο, όμως εξακολουθεί να μην έχει αποφασίσει πώς και πότε θα το παρουσιάσει, δεδομένης της οργής των Παλαιστινίων για την κίνηση του Τραμπ με την πρεσβεία.

«Πιστεύουμε πως είναι δυνατό και για τα δύο μέρη να κερδίσουν περισσότερα απ' όσα θα δώσουν - έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν με ειρήνη - ασφαλείς από τον κίνδυνο, ελεύθεροι από τον φόβο και ικανοί να κυνηγήσουν τα όνειρά τους», είπε ο Κούσνερ. «Η Ιερουσαλήμ πρέπει να παραμείνει μια πόλη που θα συγκεντρώνει ανθρώπους κάθε πίστης», συμπλήρωσε. Επίσης ο Κούσνερ υπερασπίστηκε, στην ομιλία του, την κίνηση του Τραμπ να μεταφέρει την πρεσβεία. «Ενώ πρόεδροι πριν απ' αυτόν υπαναχώρησαν από τη δέσμευσή τους ότι θα μετέφεραν την αμερικανική Πρεσβεία μόλις θα αναλάμβαναν καθήκοντα, αυτός ο πρόεδρος το έκανε.

Επειδή, όταν ο πρόεδρος Τραμπ δίνει μια υπόσχεση, την τηρεί», τόνισε ο Κούσνερ, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στην πρόκληση που υφίσταται εκ μέρους του Ιράν, μια εβδομάδα αφότου ο Τραμπ απέσυρε τις ΗΠΑ από τη συμφωνία του 2015 για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα παρά τις πιέσεις των ευρωπαίων συμμάχων να παραμείνει στη συμφωνία. «Η επίθεση του Ιράν απειλεί τους πολλούς φιλειρηνικούς πολίτες σ' όλη την περιοχή και στον κόσμο. Από το Ισραήλ μέχρι την Ιορδανία, την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία και πέραν αυτών, πολλοί ηγέτες αγωνίζονται για να εκσυγχρονίσουν τις χώρες τους και να δημιουργήσουν καλύτερη ζωή για τον λαό τους», υπογράμμισε ο Κούσνερ και πρόσθεσε: «Στην αντιμετώπιση κοινών απειλών και στην επιδίωξη κοινών συμφερόντων, αρχίζουν να εμφανίζονται ευκαιρίες και συμμαχίες που ήταν προηγούμενως αδύνατο να φανταστεί κανείς».

Το σαρδάμ της Ιβάνκα

Μπορεί να είχε να πει όλες και όλες 35 λέξεις, ωστόσο αυτό δεν… εμπόδισε την Ιβάνκα Τραμπ που ανέλαβε την παρουσίαση των εγκαινίων, να κάνει σαρδάμ. Η Ιβάνκα έπρεπε να πει απλώς: «On behalf of the 45th President of the United States of America, we welcome you officially, and for the first time, to the Embassy of the United States, here in Jerusalem, the capital of Israel». Δηλαδή: «Εκ μέρους του 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, σας καλωσορίζουμε επίσημα, και για πρώτη φορά, στην πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών, εδώ στην Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα του Ισραήλ».

Αντί όμως για United States of America, είπε United States ON America. Ωστόσο η αντίδρασή της ήταν άκρως επαγγελματική και έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

 Ivanka Trump: "On behalf of the 45th President of the United States of America, we welcome you officially, and for the first time, to the Embassy of the United States, here in Jerusalem, the capital of Israel." pic.twitter.com/bhJFyHlYZg — Josh Caplan (@joshdcaplan) 14 Μαΐου 2018

Καμία αναφορά στους νεκρούς από τον Πομπέο

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο επανέλαβε ότι η Ουάσινγκτον παραμένει δεσμευμένη «στη συνολική και βιώσιμη ειρήνη μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων», με την ευκαιρία των εγκαινίων της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ. Στη λακωνική ανακοίνωση δεν γίνεται πάντως καμία αναφορά στους δεκάδες Παλαιστίνιους που σκοτώθηκαν σήμερα στη Λωρίδα της Γάζας από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά της μεταφοράς της πρεσβείας από το Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ…

Για αναθεώρηση των διεθνών συμφωνιών κάνει λόγο η Μόσχα Στο μεταξύ, η Μόσχα αντιμετωπίζει αρνητικά τα εγκαίνια της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ιερουσαλήμ, θεωρώντας ότι αυτό συνιστά αναθεώρηση των διεθνών συμφωνιών, όπως δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. «Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των εγκαινίων της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, έχουμε επανειλημμένα εκφράσει την αρνητική μας θέση σ αυτή την απόφαση» τόνισε χαρακτηριστικά ο Λαβρόφ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που επακολούθησε των συνομιλιών στη ρωσική πρωτεύουσα μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών και Αμύνης Ρωσίας και Αιγύπτου.

  www.newsbomb.gr

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]


COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Η Γάζα φλέγεται: Ισραηλινοί δολοφόνησαν εν ψυχρώ δεκάδες Παλαιστίνιους διαδηλωτές [video & φωτογραφίες]
Η Γάζα φλέγεται: Ισραηλινοί δολοφόνησαν εν ψυχρώ δεκάδες Παλαιστίνιους διαδηλωτές [video & φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0mm71dwSmU9ibg9KnG1le80eqnZcTkKq2u5QuTw6hPgfIcaXJeMpCslwn0PTbjsjaMI2tLo5uvQAorcgDnHT5k3g6KUq2wqL4_xm90mfB1kBQlRv7MzSIJYj0GhF2F9Fdpfd2GZPqB8o/s640/gaza.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0mm71dwSmU9ibg9KnG1le80eqnZcTkKq2u5QuTw6hPgfIcaXJeMpCslwn0PTbjsjaMI2tLo5uvQAorcgDnHT5k3g6KUq2wqL4_xm90mfB1kBQlRv7MzSIJYj0GhF2F9Fdpfd2GZPqB8o/s72-c/gaza.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/05/video_30.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/05/video_30.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy