-->

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Νέος Πρόεδρος Δ.Σ. ο Χρήστος Ζαφειρόπουλος με την στήριξη της... αντιπολίτευσης! [φωτογραφίες]

* Δεν διαβάστηκε η επιστολή-παραίτησης του Δημήτρη Χάρδα. Έντονες αντιδράσεις των συμβούλων της αντιπολίτευσης. * Με διαρροές από την...


* Δεν διαβάστηκε η επιστολή-παραίτησης του Δημήτρη Χάρδα. Έντονες αντιδράσεις των συμβούλων της αντιπολίτευσης.

* Με διαρροές από την παράταξη Ναμπίλ Μοράντ η εκλογή του νέου προέδρου. Χρειάστηκαν οι ψήφοι της... αντιπολίτευσης για να εκλεγεί!

* Α. Κορομηλάς: "Ακόμα και στην διαδικασία εκλογής προέδρου ήταν δυσκοίλιοι, ανοργάνωτοι και αντιδημοκρατικοί..."

Π. Δημητρόπουλος: "Επρεπε να προεδρεύσει ο κος Χάρδας..."


* Γ. Λέντζας: "Είμαστε μάρτυρες ενός δημοτικού συμβουλίου και μιας δημοτικής αρχής που διασύρεται..."

* Δ. Χάρδας: "Σε λίγες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις..."

* Νεόφυτος Παπαδόπουλος: "Έχουμε τέσσερις περιπτώσεις που ουσιαστικά μιλούν πως η παράταξη του δημάρχου δεν έχει συνοχή..."


Η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη σημαντική για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, όπου το δημοτικό συμβούλιο καλέστηκε σε ειδική συνεδρίαση για να εκλέξει το νέο Πρόεδρο μετά την παραίτηση, προ είκοσι σχεδόν ημερών, του Δημήτρη Χάρδα [διαβάστε εδώ...].

Για την εκλογή του νέου Προέδρου χρειάστηκαν δύο ψηφοφορίες, αφού στη πρώτη ψηφοφορία ο προτεινόμενος από τον δήμαρχο, Χρήστος Ζαφειρόπουλος, δεν συγκέντρωσε τις ψήφους που χρειάζονταν για την εκλογή του. Έτσι, υπήρξε και δεύτερη ψηφοφορία, όπου ψήφισε όλο το δημοτικό συμβούλιο [στην πρώτη ψήφισε μόνο η παράταξη Μοράντ] για να καταφέρει τελικά να εκλεγεί και να προεδρεύει πλέον σε όσα δημοτικά συμβούλια θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Και στη σημερινή συνεδρίαση δεν έλειψαν οι αντιπαραθέσεις, αρχής γενομένης από τον Γιάννη Λέτζα, ο οποίος παίρνοντας τον λόγο "επιτέθηκε" κατά των δύο προσφάτων παραιτηθέντων συμβούλων [Χάρδα-Μάλλιαρη] που ενώ κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους συνεχίζουν να παραμένουν στην παράταξη.

Ιδιαίτερα μίλησε για τον Διονύση Μάλλιαρη, που ενώ παραιτήθηκε από την θέση του Αναπληρωτή Δημάρχου εντούτοις διατηρεί τις θέσεις του Προέδρου στον Σύνδεσμο ΗΡΑΚΛΗΣ και στο ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε. "Είναι ηθικό το θέμα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Λέντζας, ενώ λίγο νωρίτερα είχε τονίσει πως "είμαστε μάρτυρες ενός δημοτικού συμβουλίου και μιας δημοτικής αρχής που διασύρεται. Έγιναν παραιτήσεις με καταγγελίες για 'αυλή' και για τον δήμαρχο δεν τρέχει τίποτα"

Ένα άλλο σημείο που επισημάνθηκε γενικά από την Αντιπολίτευση ήταν να διαβαστεί η παραίτηση του Δημήτρη Χάρδα και οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή, κάτι που τελικά όμως το προεδρείο δεν έκανε.



Η ειδική συνεδρίαση, ξεκίνησε ακριβώς δεκαοκτώ λεπτά μετά τις 11.00', με πρόεδρο τον Διονύση Μάλλιαρη και τον Γραμματέα Αλέξη Γαλάνη δίπλα του να είναι σε πλήρη ετοιμότητα ώστε η ψηφοφορία να γίνει χωρίς προβλήματα.

Τον λόγο ζήτησε και πήρε πρώτος ο κος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως θα απέχει. "Δεν συμφωνώ με τις διαδικασίες και αποχωρώ", ανέφερε συγκεκριμένα.


Αμέσως μετά η κα Ελένη Καραγιάννη-Λευκαδίτη, αναφέρθηκε στα γεγονότα της προηγούμενης συνεδρίασης. Η ίδια ανέφερε πως όταν σημειώθηκε το επεισόδιο με τον κο Τσουραπά και όλη εκείνη η αναστάτωση, θεωρώντας ότι η συνεδρίαση θα διακοπεί, αποχώρησε κι έτσι δεν ήταν στη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν αρκετή ώρα αργότερα, μετά τα επεισόδια.
Ο κος Μάλλιαρης την διέκοψε λέγοντας πως η τοποθέτησή της δεν αφορά την σημερινή συνεδρίαση που έχει συγκεκριμένο θέμα.


Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο Γιάννης Λέντζας, για να πει όσα αναφέραμε στην αρχή.

Στη συνέχεια μίλησε ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ, λέγοντας ότι οι παραιτήσεις αφορούν την παράταξη. "Την εικόνα διάλυσης που θέλετε δεν την πετύχατε. Η παράταξη έχει πολλά στελέχη. Οι θέσεις αλλάζουν. Τους πολίτες δεν τους απασχολεί ποιος είναι σε ποια θέση, αλλά τα προβλήματα της καθημερινότητας".

Αλεξάνδρα Αλτούνη
Τόσο ο Ανδρέας Κορομηλάς, όσο ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος, ο Τάκης Λαινάς, ο Δημήτρης Λευκαδίτης και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρα Αλτούνη, επέμεναν στο να διαβαστεί η δήλωση παραίτησης του Δημήτρη Χάρδα για να γνωρίζουν τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή. Και πάλι το προεδρείο αρνήθηκε να το κάνει, λέγοντας πως έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδες και site.

Ανδρέας Κορομηλάς: "Ο κος Χάρδας είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός και κάθε του λέξη έχει ιδιαίτερη σημασία"

Δημήτρης Λευκαδίτης: "Για να κάνω αποδεκτή την παραίτηση πρέπει να γνωρίζω τους λόγους παραίτησης. Γι' αυτό να διαβαστεί η παραίτηση του κου Χάρδα"

Αλεξάνδρα Αλτούνη: "Λάβαμε μια πρόσκληση αποδοχής παραίτησης και δεν ακούμε τους λόγους παραίτησης". 

Όταν τον λόγο, αμέσως μετά, πήρε ο Πάνος Δημητρόπουλος, ανέφερε πως έχει μπερδευτεί λίγο με την σημερινή διαδικασία. "Όταν υπάρχει διαδικασία εκλογής δεν παίρνει τον λόγο κανένας. Από την ώρα όμως που το προεδρείο αποδέχεται να μιλήσουν οι σύμβουλοι τότε μπορούν να πουν ότι νομίζουν".

Και απευθυνόμενος στον κο Μάλλιαρη: "Δεν θα περιορίσετε την γκάμα του λεξιλογίου", του είπε επειδή διέκοπτε κάποιους συμβούλους αναφέροντας πως οι τοποθετήσεις τους δεν αφορούσαν τη σημερινή συνεδρίαση!

Ο Διονύσης Μάλλιαρης, που τελικά δεν διάβασε την παραίτηση του παραιτηθέντος Προέδρου, έδωσε τον λόγο στον Δημήτρη Χάρδα να τοποθετηθεί. Ο κος Χάρδας επεσήμανε πως έχει στείλει την παραίτησή του και πως θα μπορούσε να την είχε διαβάσει όποιος επιθυμούσε. "Ασχολείστε με την παραίτησή μου και όχι με τα σημαντικά προβλήματα. Η παραίτησή μου έγινε για συγκεκριμένους λόγους. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλλει. Όταν με προσβάλλει δεν θέλω καμία θέση", τόνισε εκτός των άλλων.


Η ΠΡΩΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ:

Αμέσως μετά ξεκίνησε η πρώτη ψηφοφορία, στην οποία ψήφισε μόνο η παράταξη της πλειοψηφίας.

Ακριβώς στις 11:58' ο Διονύσης Μάλλιαρης ξεκίνησε τις αποσφραγίσεις των φακέλλων.
Σε αυτή έλαβε ο Χρήστος Ζαφειρόπουλος εννέα [9] ψήφους, ενώ βρέθηκαν:
1 λευκό
1 χωρίς σταυρό προτίμησης
1 με το όνομα της Νεκταρίας Πανταζή-Σταυροπούλου
1 με το όνομα της Αναστασίας Οικονομοπούλου.



Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ:

Αφού ο προτεινόμενος από τον δήμαρχο, Χρήστος Ζαφειρόπουλος δεν έλαβε τον αριθμό των 14 ψήφων που χρειαζόταν για να εκλεγεί, ακολούθησε δεύτερη ψηφοφορία με την συμμετοχή όλων των μελών του δημοτικού συμβουλίου.
Ο κος Ζαφειρόπουλος τελικά συγκέντρωσε 15 ψήφους, με 6 λευκά και 3 άκυρα. Στα άκυρα ψηφοδέλτια, δύο ανέφεραν το όνομα της κας Οικονομοπούλου κι ένα του... κυρίου Χάρδα.

Η δεύτερη ψηφοφορία ανέδειξε νέο πρόεδρο τον Χρήστο Ζαφειρόπουλο με τον αντιδήμαρχο Χρήστο Παλαιολόγο να του δίνει πρώτος τα συγχαρητήριά του για την εκλογή.

Όταν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία τον λόγο πήρε ο Ναμπίλ Μοράντ που ευχαρίστησε τον Δημήτρη Χάρδα για όσα προσέφερε κι έδωσε τα συγχαρητήρια στον κο Ζαφειρόπουλο. "Η παράταξη έχει πολλά και άξια στελέχη. Η διαφωνία δεν είναι πολιτική. Ο καθένας ψήφισε πρόσωπο".

Όταν όμως ανέφερε για το ότι, με αφορμή την σημερινή ψηφοφορία, φάνηκε η δημοκρατία, δέχθηκε τα πυρά του Νεόφυτου Παπαδόπουλου: "Μιλάει για δημοκρατία και δεν θα υπάρξει αντίλογος; Για ποια δημοκρατία μιλάει όταν υπάρχουν ανεξαρτοποιήσεις και διαφοροποιήσεις στην παράταξή του που φυλλορροεί;".
Συνέχεια δεν υπήρξε, ενώ στη θέση του προέδρου του ΔΣ ανέβηκε ο Χρήστος Ζαφειρόπουλος που ευχαρίστησε τον δήμαρχο που τον επέλεξε και τους δημοτικούς συμβούλους που τον ψήφισαν.


ΜΕΡΙΚΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: 

  • Της συνεδρίασης έπρεπε να προεδρεύει ο Δημήτρης Χάρδας και όχι ο Διονύσης Μάλλιαρης, για το γεγονός ότι δεν είχε γίνει η αποδοχή της παραιτήσεώς του από το δημοτικό συμβούλιο. Η παραίτηση του κου Χάρδα μπορεί να έγινε πριν 20 ημέρες περίπου, αλλά ουσιαστικά ισχύει από σήμερα με την αποδοχή από το Σώμα.
  • Όταν ο Ναμπίλ Μοράντ έδωσε τις ευχαριστίες στον Δημήτρη Χάρδα για όσα προσέφερε, αντί να πει "όσα προσέφερε ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου", λόγω κεκτημένης ταχύτητας είπε για όσα προσέφερε στην... παράταξη. Θυμίζουμε βέβαια πως ο κος Χάρδας δεν έχει φύγει από την παράταξη, εκτός κι αν... ο δήμαρχος κάτι ξέρει!!!
  • Ο Ναμπίλ Μοράντ, σε μία από τις τοποθετήσεις του, ανέφερε ότι σήμερα φάνηκε η δημοκρατία επειδή δέχτηκε να γίνει μυστική και όχι φανερή ψηφοφορία. Αυτό που δεν είπε όμως είναι πως αν μια ψηφοφορία διεξαχθεί είτε φανερά είτε μυστικά, το αποφασίζει το προεδρείο και όχι ο ίδιος. Ο ίδιος μάλλον θα ήθελε φανερή ψηφοφορία για να μην υπάρξουν διαρροές από την παράταξή του, που όμως υπήρξαν!!!
  • Ιδιαίτερα θυμωμένος ήταν σήμερα ο Δημήτρης Χάρδας αναφορικά με την σκληρή απάντηση που έστειλε η ΕΤΑΔ για το Κουνουπέλι και δημοσιεύτηκε χθες σε τοπική εφημερίδα [Δείτε πιο κάτω το δημοσίευμα]. Θυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα ο κος Χάρδας είχε προειδοποιήσει, αλλά....

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ

"Ακόμα και στην διαδικασία εκλογής προέδρου ήταν δυσκοίλιοι, ανοργάνωτοι και αντιδημοκρατικοί. Ζητήσαμε να αναγνωσθεί η επιστολή του παραιτηθέντος προέδρου και δεν ήταν δυνατόν να ικανοποιηθεί αυτό το τόσο απλό αίτημα. Από κει και πέρα, το πως κρατηθήκαμε και δεν αποχωρίσαμε το κάναμε σεβόμενοι την διαδικασία.

Σε ότι αφορά τις ψηφοφορίες, σίγουρα υπήρξαν διαρροές από την παράταξη του δημάρχου και φάνηκε στην πρώτη, όταν ψήφισε η παράταξή του που ο κος Ζαφειρόπουλος είχε διαρροές. Η παράταξη του κου Ναμπίλ έχει διασκορπιστεί προ πολλού και αποδείχτηκε και σήμερα".



ΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

"Μίλησα για την διαδικασία. Εφόσον μπαίνει θέμα εκλογής προέδρου έχω την εντύπωση ότι έπρεπε να προεδρεύσει ο προηγούμενος πρόεδρος, ο κος Χάρδας, προκειμένου να πει ότι είχε να πει και πάνω εκεί να τοποθετηθούμε με τον καθένα να λέει ότι πιστεύει. Και μετά να ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία της ψηφοφορίας χωρίς να πάρει κανείς τον λόγο.

Εδώ είχαμε το ανάποδο: Έρχεται ο προεδρεύων σήμερα και λέει ποιος θέλει να μιλήσει. Από την ώρα που δίνεις τον λόγο στους συμβούλους ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Δεν τον περιορίζεις ούτε μπορείς να πετάγεσαι και να τον διακόπτεις. Γι' αυτό κι έβαλα θέμα διαδικασίας για να ξεκαθαρίσουμε πως προχωράμε Με πρώτο θέμα την αποδοχή της παραίτησης ή με πρώτο θέμα την ψηφοφορία; Εκεί ήταν το κρίσιμο. Τελικά μπλέξαμε, μιλάγαμε και για τα δύο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, όμως μερικά μπορούν να ξεκαθαρίσουν μέσα από την διαδικασία όπου ο καθένας εκεί θα μπορούσε να βάλει τα πράγματα στη θέση του"


ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΝΤΖΑΣ

"Σήμερα ήρθαμε εδώ για την εκλογή του νέου προέδρου του δ.σ. Όπως είπα και στην εισήγησή μου, το δημοτικό συμβούλιο και η πλειοψηφούσα αρχή παραπαίει. Αυτό φάνηκε και από την πρώτη εκλογή που δεν συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός ψήφων για την εκλογή του νέου προέδρου.

Όπως ανέφερα επίσης, υπάρχουν συλλογικές ευθύνες, όχι μόνο ατομικές. Τέσσερα ολόκληρα χρόνια η παράταξη διαχειρίζεται την κατάσταση του δήμου και ακούγονται παραιτήσεις, όπως του δευτέρου εν τάξη δηλαδή του προέδρου του δ.σ. καθώς και του αναπληρωτή δημάρχου, που τον κατηγορούν για φαυλότητα και 'αυλή' και ο δήμαρχος δεν απαντάει, δεν ανταποκρίνεται, ενώ οι ίδιοι οι σύμβουλοι παραμένουν στις θέσεις που τους έχουν ανατεθεί.

Γενικά υπάρχει μια κακή διοίκηση και ποιο τρανταχτό παράδειγμα είναι απάντηση της ΕΤΑΔ που αναφέρει ότι θα φτάσει μέχρι και σε μηνύσεις. Τα δήθεν μεγάλα λόγια και ψέματα που μας λένε ο δήμαρχος μαζί με τον κ. Μίγκο, που μιλάνε για γράμμα στον πρωθυπουργό και η ίδια η ΕΤΑΔ τους διαψεύδει. Βέβαια, με τον κ. Μίγκο είμαστε συνηθισμένοι να μας μπλέκει σε νομικά θέματα.

Θυμάστε πολύ καλά τι είχε γίνει και με την αγορά της Μανωλάδας κι επειδή έγινε και μια ερώτηση από ένα site τι θα κάναμε εμείς, να είναι όλοι σίγουροι ότι θα κάναμε το ακριβώς αντίθετο απ' ότι κάνει ο δήμαρχος. Θα ήμασταν κάθε μέρα στην ΕΤΑΔ μέχρι να πάρουμε την απόφαση ώστε να ξεκινήσει επιτέλους η ανάπτυξη σε αυτό τον τόπο"


ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

"Η διαδικασία κατά τη γνώμη μου, δεν ήταν η σωστή, ήταν μη τυπική, πέρα από τα πλαίσια τα οποία ορίζει ο Καλλικράτης, πέρα από τα ηθικά πλαίσια, διότι κανονικά έπρεπε να διαβαστεί η παραίτηση του κου Χάρδα και κατόπιν το Σώμα να τοποθετηθεί επί της ουσίας, γιατί κρύβονται πίσω πράγματα που είναι ουσιώδεις. Δηλαδή, δεν μπορεί ο πρόεδρος στην παραίτησή του να μιλάει για 'αυλή' και άλλα, και να μη θίγονται στο δημοτικό συμβούλιο για να συζητηθούν. Αυτό είναι το πρώτο θέμα επί της διαδικασίας.

Δεύτερον, η παράταξη του δημάρχου αρχίζει και φυλλορροεί. Έχουμε τις ανεξαρτοποιήσεις της κας Καραγιάννη-Λευκαδίτη, την ανεξαρτοποίηση της κας Αλτούνη, έχουμε την διαφοροποίηση του κου Μάλλιαρη από αναπληρωτής δήμαρχος και σήμερα την παραίτηση του κου Χάρδα. Έχουμε δηλαδή τέσσερις περιπτώσεις και που ουσιαστικά μιλούν πως η παράταξη δεν έχει συνοχή. Κατά την γνώμη μου έχει χάσει την δεδηλωμένη. Σε άλλες περιπτώσεις ο δήμαρχος κανονικά δεν μπορεί να έχει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

Τρίτον, η στάση της κας Οικονομοπούλου πρέπει να προβληματίσει, διότι το όνομά της τέθηκε και στις δύο ψηφοφορίες. Αρα, το αποτέλεσμα είναι οριακό. Επομένως, μέσα στη παράταξη δεν υπάρχει συνοχή και για συμπλήρωση πήρε ψήφους από την αντιπολίτευση. Μιλάμε για ένα φαινόμενο που πρέπει να προβληματίσει περαιτέρω.

Η όλη διαδικασία ήταν τυπική, δεν μπήκαμε επί της ουσίας, ήταν απολίτικη. Έπρεπε να γίνει σε πολιτική βάση, πράγμα που σκόπιμα επεφεύχθει. Σε ότι αφορά τη στάση του προεδρείου κατά τη γνώμη μου πρέπει από εδώ και πέρα αυτοί που ανεβαίνουν στο προεδρείο να είναι πλήρως διαβασμένοι, να ξέρουν τον Καλλικρατικό νόμο και να τοποθετούνται επί της διαδικασίας με πολιτικά κριτήρια. Επειδή είναι η τελευταία περίοδος που διανύουμε πριν τις εκλογές θα πρέπει να αναμένουμε κριτικές και ουσιαστικές διαφοροποιήσεις"


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΔΑΣ

Σ' ερώτησή μας γιατί ο ίδιος δεν ανέφερε τους λόγους της παραίτησής του, όπως ζητούσαν οι συνάδελφοί του δημοτικοί σύμβουλοι ο κος Χάρδας τόνισε τα εξής: "Δεν μου το ζήτησε το προεδρείο. Αν το προεδρείο δεν ήθελε να αναγνώσει την επιστολή παραίτησής μου, θα είχε τους λόγους του"

Σε νέα ερώτησή μας, τι γίνεται από εδώ και στο εξής,  απάντησε πως, "πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις", τόνισε με νόημα, χωρίς όμως να θέλει να πει κάτι περισσότερο!




ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

"Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον δήμαρχο που με πρότεινε μεταξύ πολλών άλλων άξιων συναδέλφων της πλειοψηφίας. Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ξέρω ότι η θέση αυτή έχει πολλές ευθύνες, αλλά έχω την εμπειρία και πιστεύω ότι θα μπορέσω ν' αντεπεξέλθω και να συνεχίσω το έργο που έχουν επιτελέσει οι προηγούμενοι άξιοι πρόεδροι δ.σ.

Έχουν ήδη αρχίσει οι ζυμώσεις και οι διαβουλεύσεις για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ξέρω πως αυτή η περίοδος θα είναι πολύ δύσκολη, όμως είμαι εκλεγμένος πολλές φορές, έχω εμπειρία και θα προσπαθήσω για το καλύτερο".


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 


Πριν την έναρξη της συνεδρίασης και ο Γιάννης Λέντζας
σηκώνεται από την θέση του για ν' ανοίξει το παράθυρο πίσω του

Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Παλαιολόγος ήταν ο πρώτος που έδωσε συγχαρητήρια
στον Χρήστο Ζαφειρόπουλο για την εκλογή του ως Πρόεδρος Δ.Σ.

Οι Π. Δημητρόπουλος, Α. Κορομηλάς και Γ. Λέντζας τα λένε μεταξύ τους.
Από πάνω τους όρθιος και γελώντας ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος.

Ο Τάκης Λαινάς, πριν την έναρξη της συνεδρίασης,
απορροφημένος στην ανάγνωση της εφημερίδας του

Ο Δημήτρης Χάρδας διάλεξε να καθίσει δίπλα στον κ. Παλαιολόγο, μέχρι που ήρθε η
Αλεξάνδρα Αλτούνη να τον σηκώσει λέγοντας: "Εδώ κάθονται οι ανεξάρτητοι".
Στην φωτογραφία ο κος Χάρδας τα λέει με τον κο Παλαιολόγο και
τον Χ. Ζαφειρόπουλο να τους παρακολουθεί.
 

Ο Αλέξης Γαλάνης, πριν την συνεδρίαση, παρακολουθεί
την άφιξη των δημοτικών συμβούλων στην αίθουσα

Η στιγμή της αντιπαράθεσης μεταξύ Γ. Λέντζα και Δ. Μάλλιαρη.
Ο κος Λέντζας μιλάει για το ότι η δημοτική αρχή διασύρεται
και ο κος Μάλλιαρης τον διακόπτει λέγοντας πως δεν αφορά η
τοποθέτησή του την σημερινή συνεδρίαση

Σύμβουλοι της πλειοψηφίας

Σύμβουλοι της μειοψηφίας: Κάποιοι στήριξαν σήμερα την επιλογή Μοράντ!

Ο Αλέξης Γαλάνης εξηγεί διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν την ψηφοφορία στο Σώμα

Χρήστος Παλαιολόγος με Αναστασία Οικονομοπούλου.
Αριστερά, διακρίνεται ο Ανδρέας Χαμουζάς

Γιάννης Λέντζας, Δημήτρης Χάρδας και Αναστασία
Οικονομοπούλου δίνουν τα χέρια. Να σημαίνει κάτι; 

Η Νεκταρία Πανταζή-Σταυροπούλου τα λέει με την Αναστασία Οικονομοπούλου

Πάνος Δημητρόπουλος και Δημήτρης Χάρδας.
Κοντά τους γελώντας η Αναστασία Οικονομοπούλου

Τι να λέει άραγε ο Γιάννης Λέντζας στην κα Οικονομοπούλου η οποία τον ακούει με προσοχή; 




COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Νέος Πρόεδρος Δ.Σ. ο Χρήστος Ζαφειρόπουλος με την στήριξη της... αντιπολίτευσης! [φωτογραφίες]
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Νέος Πρόεδρος Δ.Σ. ο Χρήστος Ζαφειρόπουλος με την στήριξη της... αντιπολίτευσης! [φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFRGvQ0f8W4GdjRBBR-t-heTfGJT-TRO-5T2HAle6I-FOHMC1SvSj3snBb-SJRpY67OHTkfWkNPO8UdKhyphenhyphenJmuLXoqw6MvIT0XtMsB1ygnHIfVz1b50YeWatSVXLgMYy9MjTEqGdb4YgCc/s640/P1140367.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFRGvQ0f8W4GdjRBBR-t-heTfGJT-TRO-5T2HAle6I-FOHMC1SvSj3snBb-SJRpY67OHTkfWkNPO8UdKhyphenhyphenJmuLXoqw6MvIT0XtMsB1ygnHIfVz1b50YeWatSVXLgMYy9MjTEqGdb4YgCc/s72-c/P1140367.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/07/blog-post_192.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/07/blog-post_192.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy