Θα μπορούσες να φιλάς και καλύτερα. Δες πώς

Συμβουλές για να μάθεις να φιλάς καλύτερα Το τέλειο φιλί μπορεί να σε κάνει να χαθείς, να ανέβεις στον ουρανό, να ξεχάσεις τα πάντα κ...


Συμβουλές για να μάθεις να φιλάς καλύτερα

Το τέλειο φιλί μπορεί να σε κάνει να χαθείς, να ανέβεις στον ουρανό, να ξεχάσεις τα πάντα και τους πάντες γύρω σου. Το τέλειο φιλί έχει κάτι το μαγικό αλλά μπορείς να βάλεις και εσύ το χεράκι σου για να το βελτιώσεις. Μπορεί να μην είσαι και ο χειρότερος αλλά σίγουρα μπορείς να το βελτιώσεις. Θέλεις να μάθεις πώς θα εντυπωσιάσεις τον άλλον και παράλληλα να αισθανθείς κι εσύ πιο έντονα; Κάνε κλικ και μάθε.


Κάνε την πρώτη κίνηση

Μην περιμένεις από τον άλλο να κάνει την πρώτη κίνηση. Και μην ζητάς την άδεια. Εάν αισθάνεσαι την επιθυμία να το κάνεις, κάντο. Θα πρέπει και οι δύο να το θέλουν βεβαίως.


Μην βιάζεσαι

Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Ξεκίνα κοιτώντας τον άλλον στα μάτια για να βεβαιωθείς ότι και ο άλλος το θέλει. Εάν ανταποκρίνεται στο βλέμμα σου, τότε πλησιάσέ τον αργά. Έτσι δεν θα βρεθείς και στην γελοία θέση να κουτουλήσετε τα κεφάλια σας ή να μπερδέψετε τις μύτες σας...


Ακολούθα το τρόπο που φιλά ο σύντροφός σου

Τα καλύτερα φιλιά είναι εκείνα όπου και οι δύο συγχρονίζονται. Προσπάθησε να ακολουθήσεις τον ρυθμό του. Εάν το κάνει με πάθος, ακολούθα τον. Εάν φιλά απαλά, κάνε κι εσύ το ίδιο.


Παρατήρησε την γλώσσα του σώματος του συντρόφου σου

Η γλώσσα του σώματος του συντρόφου σου θα σου αποκαλύψει εάν το απολαμβάνει. Μην χαθείς λοιπόν στο φιλί και ξεχάσεις εντελώς τον άλλο. Εάν σε πλησιάζει, αυτό σημαίνει ότι το απολαμβάνει. Εάν όμως μοιάζει κάπως να τραβιέται, τότε δεν του αρέσει όσο αρέσει σε εσένα. 


Γείρε σωστά το κεφάλι σου 

Οι περισσότεροι άνθρωποι γέρνουν το κεφάλι τους προς τα δεξιά όταν φιλιούνται. Εάν εσείς το γέρνετε προς τα αριστερά μπορεί να βρεθείτε σε αμήχανη θέση και να αναγκάσετε τον σύντροφό σας να αλλάξει και εκείνος πλευρά και να μπερδευτείτε χάνοντας την στιγμή.
 

Φροντίστε την αναπνοή σας

Η δυσάρεστη αναπνοή είναι ότι χειρότερο σε αυτές τις περιπτώσεις. Αντί να αφεθεί ο σύντροφός σας στο φιλί θα σκέφτεται την αναπνοή σας. Κι αυτό μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστο. Ελέγξτε την αναπνοή σας και φροντίστε να μυρίζει όμορφα.


Αποφύγετε τα πολύ υγρά φιλιά

Άλλο ένα θέμα είναι τα σάλια. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα πολύ υγρά φιλιά. Κανείς δεν θέλει να τον γεμίζουν σάλια παντού.


Μην παραβγάζετε γλώσσα

Η 'ατίθαση' γλώσσα σας μπορεί να ξενίσει τον σύντροφό σας και να τον κάνει να φρικάρει. Μην κάνετε έντονες κινήσεις γιατί μπορεί να φανείτε επιθετικοί. Προτιμήστε τα απαλά και αισθησιακά φιλιά, τουλάχιστον τις πρώτες φορές.


Να είστε εκεί ψυχή και σώμα

Ο μόνος τρόπος να είναι όμορφο το φιλί είναι όταν και οι δύο είναι πλήρως αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν. Μην αφήνετε το μυαλό σας να ξεφεύγει σε άσχετες σκέψεις, όπως είναι τα άγχη της ημέρας ή εάν το κάνετε σωστά. Το πιο πιθανό είναι ο παρτενέρ σας να το αισθανθεί ότι δεν είστε εκεί και να αισθανθεί άσχημα.


Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας

Τα χέρια προσθέτουν πάθος σε ένα φιλί, γι' αυτό καλύτερα να τα χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να πιάσετε απαλά τα μάγουλα, τον λαιμό ή τη μέση καθώς φιλάτε τον σύντροφό σας. Μπορείτε επίσης να βάλετε απαλά τα δάχτυλά σας μέσα στα μαλλιά του (εάν έχει). Ένα απαλό χάδι μπορεί να κάνει πιο έντονο το φιλί και να δείξει στον άλλο πόσο τον θέλετε.


Μιλήστε για τεχνικές

Εάν θέλετε ο σύντροφός σας να σας φιλήσει με ένα συγκεκριμένο τρόπο μην φοβάστε να το ζητήσετε. Και μην απορρίπτετε συμβουλές ή προτάσεις του συντρόφου σας. Η επικοινωνία θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να το απολαμβάνετε περισσότερο.


Φιλήστε και αλλού

Μην περιορίζετε τα φιλιά μόνο στο στόμα. Φιλήστε το μέτωπο, το λαιμό, τους ώμους αλλά και άλλα σημεία του σώματος. Μην ντρέπεστε. Το σώμα μας είναι γεμάτο με ερωτογενείς ζώνες οι οποίες ξυπνούν τις αισθήσεις με διαφορετικό τρόπο. Κάντε τον σύντροφό σας να αισθανθεί όμορφα σε όλο του το σώμα.


Μην παραείστε σοβαροί

Εάν προσπαθείτε πάρα πολύ, το πιθανότερο είναι να μην το απολαύσετε και τόσο. Θα πρέπει και οι δύο να είναι χαλαροί και να είναι έτοιμοι να νιώσουν ερωτική απόλαυση και επιθυμία από το φιλί. Αυτό σημαίνει ότι θα γελάσετε εάν κουτουλήσετε τα κεφάλια σας ή εάν σας πιάσει λόξυγγας ξαφνικά. Εάν είστε πολύ σοβαροί μπορεί να χαλάσετε την στιγμή και να αισθανθείτε αμήχανα.


Πάρτε κι εσείς την πρωτοβουλία με τη σειρά σας

Για να το απολαύσετε παραχωρήστε στον σύντροφό σας τον έλεγχο του φιλιού και στη συνέχεια αναλάβετε εσείς να οδηγήσετε τις κινήσεις. Το φιλί είναι σαν χορός. Και οι δύο πρέπει κάποια στιγμή να 'οδηγήσουν' τα βήματα. Αυτό θα προσθέσει πάθος και η εναλλαγή θα δώσει μια σπιρτάδα στο ερωτικό παιχνίδι.


Δοκιμάστε κι άλλα

Μπορεί να σας αρέσει ένας συγκεκριμένος τρόπος φιλιού αλλά είναι σημαντικό να δοκιμάζετε και άλλες τεχνικές σε διαφορετικές περιστάσεις. Υπάρχουν φορές που τα απαλά φιλιά χωρίς γλώσσα ή με λίγο γλώσσα είναι ιδανικά. Προσθέστε και ελαφρές δαγκωματιές και απαλά ρουφήγματα και δώστε άλλο τόνο.


Αφεθείτε ελεύθεροι

Μην αντιστέκεστε εάν αισθάνεστε ότι το φιλί σάς παρασύρει. Αφήστε το πάθος να σας οδηγήσει και δείξτε τον πόθο σας. Η γλώσσα του σώματος είναι πολύ σημαντική. Μην παραμένετε άκαμπτοι, είναι βαρετό.


Μην σταματάτε, συνεχίστε

Εάν το πρώτο φιλί δεν ήταν αυτό που περιμένατε, μην τα παρατάτε. Προσπαθήστε ξανά και ίσως ανακαλύψετε ότι το άγχος ή η προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων σας οδήγησε σε λάθος συμπεράσματα. Κάντε μια προσπάθεια ακόμη και εάν δεν δουλέψει, συζητήστε το.


Φροντίστε τα χείλη σας να είναι ενυδατωμένα

Όπως και με την δυσάρεστη αναπνοή, έτσι και με τα χείλη, όταν είναι σκασμένα και ξηρά δεν είναι καθόλου θελκτικά. Φροντίστε να τα διατηρείτε ενυδατωμένα όλη μέρα με τα κατάλληλα προϊόντα.


Σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να ξυριστείτε

Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν τα μούσια και τα μουστάκια και τα θεωρούν σέξι. Υπάρχουν όμως και άλλοι που δεν θέλουν να αισθάνονται τις τρίχες να τους γρατζουνάνε και να τους αγγίζουν. Εάν είστε παθιασμένοι τότε το πιθανότερο είναι ότι το δέρμα του συντρόφου σας θα ερεθιστεί και θα τσούζει. Γι΄ αυτό ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ξυριστείτε ώστε να το απολαμβάνετε και οι δύο.


Βρείτε χρόνο για ένα φιλί

Δυστυχώς πολλά ζευγάρια όταν είναι πολύ καιρό μαζί, δεν φιλιούνται όσο στις αρχές της σχέσης τους. Δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην ερωτική πράξη και παραμελούν το φιλί. Να θυμάστε ότι το φιλί είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση, μην πέφτετε στην παγίδα.

  www.espressocommunication.com

COMMENTS

.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ Βιολέτης ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Εκδήλωση ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Πύργος Ρεπορτάζ Σημεία πώλησης Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Θα μπορούσες να φιλάς και καλύτερα. Δες πώς
Θα μπορούσες να φιλάς και καλύτερα. Δες πώς
https://3.bp.blogspot.com/-9dnMZKUF7Wk/Wz9nLwNAqVI/AAAAAAACygs/xiL1tuWsX7YdoJCOsguamlrEIMXX5v8pgCLcBGAs/s640/AAyzH55.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-9dnMZKUF7Wk/Wz9nLwNAqVI/AAAAAAACygs/xiL1tuWsX7YdoJCOsguamlrEIMXX5v8pgCLcBGAs/s72-c/AAyzH55.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/07/blog-post_630.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/07/blog-post_630.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy