-->

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Χιουμοριστικά -και όχι μόνο- που συνέβησαν σήμερα στην ειδική συνεδρίαση...

Σε μια συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, εκτός από εντάσεις και διαξιφισμοί, υπάρχουν και οι στιγμές γέλιου. Και πρέπει να υπάρχουν για ...


Σε μια συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, εκτός από εντάσεις και διαξιφισμοί, υπάρχουν και οι στιγμές γέλιου. Και πρέπει να υπάρχουν για να αποσυμφορίζουν την ένταση και που αποδεικνύουν ότι οι διαφορές των δημοτικών συμβούλων είναι -και πρέπει να είναι- πολιτικές/αυτοδιοικητικές και όχι προσωπικές.
Αυτό, βέβαια, δεν συμβαίνει πάντα, δηλαδή οι διαφορές να μην περνάνε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά οι φορές που συμβαίνει, θεωρούμε πως είναι ελάχιστες και μάλλον αποτελούν εξαίρεση.

Στη βάση αυτή, θα αναφέρουμε μερικά απ' όσα συνέβησαν στη σημερινή ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης [διαβάστε εδώ...], που είχε ως μοναδικό θέμα την εκλογή νέου προέδρου δ.σ. ...

-Γέλια προκάλεσε μια χειρονομία του Νεόφυτου Παπαδόπουλου, την οποία δεν κατάλαβε ο προεδρεύων Διονύσης Μάλλιαρης και του ζήτησε τον λόγο σε έντονο ύφος. Ο κος Παπαδόπουλος έκανε με το χέρι του το σήμα του τάιμ άουτ που κάνουν οι προπονητές του μπάσκετ με τον κο Μάλλιαρη να του λέει: "Τι σήμα είναι αυτό κύριε Παπαδόπουλε, εξηγήστε μου γιατί δεν καταλαβαίνω".
Φυσικά γελώντας ο κος Παπαδόπουλος είπε πως είναι το σήμα τάιμ άουτ και ο κος Μάλλιαρης χαμογέλασε, ενώ γέλια ακούστηκαν από τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους, με έναν να λέει ότι ο κος Μάλλιαρης προφανώς δεν είναι οπαδός του μπάσκετ!

-Μπορεί να υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ του Διονύση Μάλλιαρη και του Γιάννη Λέντζα, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να κάνουν πλάκα μεταξύ τους την ώρα της ψηφοφορίας.
Ο κος Μάλλιαρης περνώντας δίπλα από τον κο Λέντζα γελώντας του είπε, "όλο φασαρία είστε κύριε Λέντζα", για να του απαντήσει αμέσως επίσης γελώντας ο διοικητής του νοσοκομείου Αμαλιάδας: "Είμαι ζωντανός άνθρωπος κύριε Μάλλιαρη".

-Τι κι αν έχουν "αρπαχτεί" πολλές φορές σε συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων; Τι κι αν ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις; Αυτό δεν τους εμποδίζει να τα λένε σε φιλικό τόνο και να πειράζει ο ένας τον άλλον. Ο λόγος για τους Δημήτρη Χάρδα, Ανδρέα Κορομηλά, Γιάννη Λέντζα.
Άλλωστε οι φωτογραφίες που ακολουθούν αυτό ακριβώς δείχνουν:






-Μπορεί κάποιος να διαφωνεί μαζί του σε επίπεδο πολιτικό/αυτοδιοικητικό, αλλά όλοι συμφωνούν σε κάτι. Ότι ο αντιδήμαρχος Χρήστος Παλαιολόγος είναι ένας  γίγαντας με καλή καρδιά.

Σήμερα ήταν χαμογελαστός, ήρεμος και ο πρώτος που όχι μόνο έδωσε συγχαρητήρια στον φίλο και συνάδελφό του Χρήστο Ζαφειρόπουλο που εκλέχτηκε νέος πρόεδρος, αλλά τον χειροκρότησε και δυνατά, παρασέρνοντας και άλλους συμβούλους να κάνουν το ίδιο. 



-Η παραίτηση του Διονύση Μάλλιαρη σίγουρα αποτέλεσε πλήγμα για την παράταξη του δημάρχου, αλλά δεν αποτέλεσε την αιτία να διαταραχθούν οι σχέσεις τους.

Αυτό, τουλάχιστον, φαίνεται από την φωτογραφία. Την ώρα της ψηφοφορίας τα λένε οι δυο τους. 




Τάκης Λαινάς, ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, εντυπωσίασε σήμερα με τα extrem γυαλιά του και μάλιστα σε πράσινο χρώμα.

Εδώ αφοσιωμένος στην ανάγνωση της εφημερίδας του. 





Ανδρέας Κορομηλάς είναι αλήθεια ότι εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανανεωμένος στην σημερινή ειδική συνεδρίαση.

Με κοντομάνικο, μπλε μπλουζάκι με άσπρες ρίγες, με πολλά χαμόγελα και φυσικά πάντα με την ηρεμία και την γλυκύτητα που τον χαρακτηρίζει. 




-Ανανεωμένη κι εντυπωσιακή εμφανίστηκε όμως και η Νεκταρία Πανταζή-Σταυροπούλου.

Μαυρισμένη, προφανώς από τα μπάνια, με μακριά τα ξανθά της μαλλιά. Ένα look που της πήγαινε.








-Μπορεί να θεωρείται από τους "σκληρούς" συμβούλους στα δημοτικά συμβούλια. Για δύο πράγματα όμως είναι γνωστός: Για τις πολύ καλές και τεκμηριωμένες τοποθετήσεις που κάνει, αλλά και για το ότι δεν χάνει την ευκαιρία να γελάσει.

Ο λόγος, βέβαια, για τον Νεόφυτο Παπαδόπουλο.







Δημήτρης Χάρδας με τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Χαμουζά συνομιλούν την ώρα της ψηφοφορίας.

Δάσκαλε. δεν είναι καιρός να χάσετε μερικά κιλά; Καλοφαγάς μεν, αλλά η κοιλιά δεν είναι απαραίτητα ύψος!






-Εξαιρετικός, για ακόμη μία φορά ο Πάνος Δημητρόπουλος. Οι παρεμβάσεις του μπορεί να είναι λίγες όμως έχουν ιδιαίτερη σημασία, όπως σήμερα όταν μίλησε επί της διαδικασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κος Δημητρόπουλος είναι από τους πρώτους που εισέρχονται στην αίθουσα κάθε φορά που το δ.σ. συνεδριάζει και από τους τελευταίους που φεύγει. Το παράδειγμά του πρέπει όλοι να το ακολουθούν.






-Για ακόμη μία φορά εξαίρετος στα καθήκοντά του ο Γραμματέας Αλέξης Γαλάνης.

Παρενέβη όπου έπρεπε, επέβλεπε με προσοχή τις ψηφοφορίες και δεν άφησε κανέναν να παρερμηνεύσει την διαδικασία.

Άριστος γνώστης όλων των θεμάτων και
σίγουρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. 










- Ο Δημήτρης Λευκαδίτης απόλυτα απορροφημένος στην ανάγνωση ενός εγγράφου.












-Εξαίρετη νομικός η Ελένη Καραγιάννη-Λευκαδίτη, δεν διστάζει με τις τοποθετήσεις της να "προφυλάσσει" το δημοτικό συμβούλιο από άστοχες ενέργειες που ενδεχομένως φέρουν ποινικές ευθύνες.










-Ήρεμος, χωρίς να μιλάει αλλά παρακολουθώντας τα πάντα, σήμερα ο Χρήστος Ζαφειρόπουλος.

Στο τέλος της διαδικασίας ανέβηκε στη θέση του προέδρου, μετά από πρόσκληση του κου Μάλλιαρη κι ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν.













-Ατάκα με νόημα του Ναμπίλ Μοράντ που ανέφερε ότι ο Γιάννης Λέντζας σήμερα κάνει ηγετική εμφάνιση.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Χιουμοριστικά -και όχι μόνο- που συνέβησαν σήμερα στην ειδική συνεδρίαση...
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Χιουμοριστικά -και όχι μόνο- που συνέβησαν σήμερα στην ειδική συνεδρίαση...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0ivFcwPnraAO22qHEfnaXRApfxaHeVhQq2cWe5U52a0ySCA9ECH_jmvfjdK-rI_WP_pBjttFmnL2J8V8yq7GfVJL05kI1kfLtRVQNTMeXDN9VyIRE_f-mlueFhhPiL-jQ208uHtTNQuI/s640/P1140367.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0ivFcwPnraAO22qHEfnaXRApfxaHeVhQq2cWe5U52a0ySCA9ECH_jmvfjdK-rI_WP_pBjttFmnL2J8V8yq7GfVJL05kI1kfLtRVQNTMeXDN9VyIRE_f-mlueFhhPiL-jQ208uHtTNQuI/s72-c/P1140367.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/07/blog-post_924.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/07/blog-post_924.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy