-->

Οργή κατοίκων στον Μαραθώνα: Παραιτηθείτε όλοι – Μας κάψατε

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο στον Μαραθώνα. Οργισμένοι κάτοικοι ζητούν παραιτήσεις και ξεσπούν κατά του Δημάρχου, Ηλία Ψινάκη. Ομόφωνο ...


Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο στον Μαραθώνα. Οργισμένοι κάτοικοι ζητούν παραιτήσεις και ξεσπούν κατά του Δημάρχου, Ηλία Ψινάκη. Ομόφωνο "ναι" στο ψήφισμα για παραίτηση Ψινάκη. 

Το συμβούλιο διεξάγεται σε κλίμα οργής για τον Δήμαρχο και οδύνης για τους νεκρούς από τις φωτιές, αφού τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή. "Σας υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου της πέμπτης κατασκήνωσης του Δήμου Μαραθώνα και πλέον παραμένω απλώς δημοτικός σύμβουλος και τίθεμαι στην διάθεση σας να βοηθήσω οπως μπορώ. Προσθέτω την υπογραφή μου στο ψήφισμα και καλώ τον Ηλία Ψινάκη να παραιτηθεί πριν τον διώξουμε", είπε ο Στέφανος Μπαϊρακτάρης.

Ένας ακόμη από τους δημοτικούς συμβούλους που εξελέγησαν με τον Ηλία Ψινάκη, ο Γιάννης Μπούσουλας, ο οποίος μάλιστα πριν από δύο χρόνια ήταν και αντιδήμαρχος στον Μαραθώνα, δήλωσε στο σημερινό συμβούλιο πως παραιτείται.

"Μετά από 4 χρόνια διοίκησης του ανίκανου δημάρχου, το συμβούλιο καλείται να αποφασίσει να φύγει η πολιτική χολέρα που λέγεται Ψινάκης", είπε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χατζηγιάννης, ενώ ο Αλέξανδρος Σόμογλου, Δημοτικός Σύμβουλος που είχε εκλεγεί με την παράταξη του Ηλία Ψινάκη αλλά έχει ανεξαρτητοποιηθεί εδώ και καιρό, τόνισε πως "Αυτό το ανδρείκελο είχε το θράσος να αναρτά προσωπική του δήλωση στα σοσιαλ μίντια και να κάνει λόγο για συμπαραστάση. Μπορώ να του χρεώσω την παντελή έλλειψη σεβασμού στους ανθρώπους που χάθηκαν. Κάθε μέρα κοιτάζομαι στον καθρέφτη και μετανιώνω που συμμετείχα".

Εξάλλου για μερικά λεπτά επικράτησε ένταση με μερικούς πολίτες να μπαίνουν στην αίθουσα του ΔΣ με τα πνεύματα να ηρεμούν λίγο αργότερα.

 



Ομόφωνο "ναι" στο ψήφισμα για παραίτηση Ψινάκη

Το ψήφισμα που ζητά παραίτηση Ψινάκη, ψηφίστηκε ομόφωνα από τους 25 Δημοτικούς Συμβούλους που βρίσκονται στο Δημοτικό Συμβούλιο και το κείμενο θα παραδοθεί στον υπουργό Εσωτερικών κύριο Πάνο Σκουρλέτη. Το ψήφισμα το οποίο κατέθεσαν δημοτικοί Σύμβουλοι στο Συμβούλιο, χαρακτηρίζει τον δήμαρχο Μαραθώνα "ανίκανο", "επικίνδυνο" και "ανεπιθύμητο" και αναφέρει: "Ο Δήμος μας βιώνει από το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2018 μια ανείπωτη τραγωδία που όμοιά της δεν έχει ζήσει ποτέ στο παρελθόν. Δυστυχώς, ο χρόνος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Ο πόνος για την απώλεια ψυχών δεν μπορεί να μετριαστεί.

Ωστόσο, όλοι εμείς που εκπροσωπούμε ως δημοτικοί σύμβουλοι τους συμπολίτες μας στο ανώτατο όργανο διοίκησης του Δήμου, έχουμε ορκιστεί να υπηρετούμε αποκλειστικά το δικό τους συμφέρον και να τους προστατεύουμε από κάθε είδους απειλή. Και, δυστυχώς, αποτύχαμε. Αφήσαμε το Δήμο μας ανοχύρωτο και έρμαιο στα χέρια ενός Δημάρχου που, πλέον, δεν αποδεικνύεται μόνο εξαιρετικά ανίκανος και επικίνδυνος για την πόλη μας, αλλά προσβάλλει με τη συμπεριφορά του και τις δημόσιες εμφανίσεις του την ηθική και την αξιοπρέπεια κάθε κατοίκου του Βαρνάβα, του Γραμματικού, του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης.

 

Ο Ηλίας Ψινάκης δεν είναι απλά ένας ανίκανος Δήμαρχος. Είναι πλέον ένας επικίνδυνος Δήμαρχος για τον τόπο μας. Σε μια περίοδο που η πόλη μας χρειάζεται συνετή διοίκηση και οργανωμένο πλάνο, προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια της, να κλείσει πληγές και να διαχειριστεί μια πελώρια αγκαλιά αγάπης που φτάνει καθημερινά από κάθε γωνιά της χώρας έχουμε ανάγκη η συγκεκριμένη διαχείριση να πραγματοποιηθεί από ανθρώπους που πονάνε αυτόν τον τόπο, που νιώθουν τον πόνο και την οδύνη των συμπολιτών μας και που αντιλαμβάνονται το μέγεθος της ευθύνης για την τραγωδία που ζήσαμε. 

Ο νόμος, καλώς ή κακώς, δεν μας παρέχει τη δυνατότητα οιασδήποτε μορφής καθαίρεσης ενός δημάρχου από τα καθήκοντά του. Βασιζόμαστε στην ευθιξία του, αν μπορεί να τη βρει έστω και την ύστατη στιγμή. Με το συγκεκριμένο ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα καθιστά τον Ηλία Ψινάκη ανεπιθύμητο και άκρως επικίνδυνο ακόμη και για τη σωματική υγεία των πολιτών του Δήμου μας και τον καλεί να παραιτηθεί από τη θέση του Δημάρχου".

  www.news247.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Οργή κατοίκων στον Μαραθώνα: Παραιτηθείτε όλοι – Μας κάψατε
Οργή κατοίκων στον Μαραθώνα: Παραιτηθείτε όλοι – Μας κάψατε
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEii6L3NfIMV7I_UD8zlXHi0uRMMGXtvaYPr6aSWCNwiyrteYNPA1tmVQrwwq6zRDVgyUZpwTyGRY56mmR91-D1HkMDf97_kw5zRgopqfPh1K8hJmNd4K3JGo1rZGtM18cjR38ywjTQkkvY/s640/dimotiko-simvoulio-marathona.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEii6L3NfIMV7I_UD8zlXHi0uRMMGXtvaYPr6aSWCNwiyrteYNPA1tmVQrwwq6zRDVgyUZpwTyGRY56mmR91-D1HkMDf97_kw5zRgopqfPh1K8hJmNd4K3JGo1rZGtM18cjR38ywjTQkkvY/s72-c/dimotiko-simvoulio-marathona.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/08/blog-post_43.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/08/blog-post_43.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy