12 τρόποι για να περιορίσετε τις επιπτώσεις των τοξικών ατόμων στην ζωή σας!!!

Οι καιροί είναι δύσκολοι. Όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει την μια κρίση μετά την άλλη. Πόλεμοι και φυσικές καταστροφές είναι φυσιολογικά συμ...


Οι καιροί είναι δύσκολοι. Όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει την μια κρίση μετά την άλλη. Πόλεμοι και φυσικές καταστροφές είναι φυσιολογικά συμβάντα αυτές τις ημέρες. Αυτό μπορεί να προκαλέσει άγχος και στο πιο χαλαρό άτομο του κόσμου. Αυτό που δεν χρειάζεστε είναι οι επιπτώσεις ενός τοξικού ατόμου στην λίγη γαλήνη του μυαλού που βρίσκετε κάθε μέρα.

 Για κάποιο λόγο, ευχαριστούνται με το να κάνουν την ημέρα σας περισσότερο μίζερη με την γκρίνια τους και με το να παραπονιούνται για τα πάντα από την υψηλή τιμή του ψωμιού μέχρι κάποιον πόλεμο σε μια χώρα για τον οποίο δεν έχετε ακούσει ποτέ.

Σήμερα θα μάθετε 12 τρόπους για να αντιμετωπίσετε ένα τοξικό άτομο έτσι ώστε να μην καταστρέψει την ημέρα σας. Μετά την ανάγνωση θα έχετε κάποιες στρατηγικές για να κρατάτε την ημέρα σας σε ισορροπία και να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από το νέφος της απόγνωσης που διαδίδουν αυτοί οι άνθρωποι.

1) Θέστε όρια

Όταν ένα τοξικό άτομο ξεκινά την ιστορία του, ακούστε τη ευγενικά για λίγο. Μετά απομακρυνθείτε. Ξαφνικά θυμηθείτε πως πρέπει να πάτε κάπου ή να ξεκουραστείτε. Απομακρυνθείτε από αυτή την κατάσταση.

2) Μην διαφωνείτε με ένα τοξικό άτομο

Η διαφωνία είναι μάταιη και μόνο σας εξουθενώνει. Χαμογελάστε, κάντε ένα νεύμα με το κεφάλι σας και προχωρήστε. Δε θα αλλάζατε την γνώμη τους οπότε γιατί να ενοχλείστε. Να είστε ευγενικοί και επικεντρωθείτε στα ζητήματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσετε. Αφήστε τους στον κόσμο τους, της συνομωσίας και της αρνητικότητας.

3) Αντιμετωπίστε τους από «ψηλά»

Μην πέσετε στο επίπεδο τους και διαφωνήσετε μαζί τους. Είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Επαναλάβετε κάποιο απόφθεγμα από ένα φιλόσοφο ή μια συμβουλή και χρησιμοποιήστε τη ώστε να δείτε την κατάσταση από ανώτερη οπτική γωνία. Χαμογελάστε αινιγματικά και αλλάξτε θέμα.

4) Κρύψτε τα συναισθήματα σας

Μην αφήσετε ένα τοξικό άτομο να σας κάνει να θυμώσετε και να χάσετε την χαλαρότητα σας. Αποσπάστε τον εαυτό σας από αυτή την κατάσταση και σκεφτείτε αλλά πράγματα. Φανταστείτε τις επόμενες διακοπές σας, ότι περπατάτε στην παραλία ή ότι περνάτε καλά. Αυτές οι εικόνες μπορούν να σας βοηθήσουν στο να έχετε τα συναισθήματα σας υπό έλεγχο.

5) Θέστε όρια στα θέματα που θέλετε να σχολιάσετε

Στους τοξικούς ανθρώπους αρέσει να λένε αρνητικά πράγματα για τους άλλους. Εσείς, από την άλλη ορίστε το πλαίσιο του τι θα συζητήσετε. Μπορείτε να επικαλεστείτε την προσωπική σας φιλοσοφία, θρησκεία ή άλλους λόγους. Μην παρασυρθείτε στον τρόπο σκέψης ενός τοξικού ατόμου. Χτίστε γύρω σας μια ζώνη ηρεμίας και γαλήνης.

6) Προστατεύεστε τον εαυτό σας από την αρνητικότητα τους

Σκεφτείτε τα πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους και μην αφήσετε ένα τοξικό άτομο να χαλάσει την χαρά και την ευτυχία σας. Η μεγαλύτερη τους χαρά, είναι να σας βλέπουν να χάνετε αυτή την σπίθα φωτός που δίνει νόημα στην ζωή. Εσείς ελέγχετε τα συναισθήματα της ευτυχίας σας, μην τους αφήσετε να σας υπαγορεύουν πως να νιώθετε.

7) Οι τοξικοί άνθρωποι θέλουν να παραπονιούνται, εσείς θέλετε λύσεις

Ένα τοξικό άτομο θέλει να σπαταλά χρόνο κάνοντας αναδρομές στα λάθη και στα προβλήματα του παρελθόντος. Πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι στις λύσεις και στα αποτελέσματα. Θυμηθείτε «Διορθώστε το πρόβλημα, όχι την ευθύνη». Αυτή η μικρή φράση θα εξυπηρετήσει στην καλή σας διάθεση, στο να προχωρήσετε μπροστά και στο να μην κολλήσετε στις κακόβουλες συζητήσεις των τοξικών ατόμων που δεν οδηγούν πουθενά.

8) Τα λόγια ενός τοξικού ατόμου κόβουν σαν μαχαίρι. Μην είστε θύμα, συγχωρήστε αλλά μην ξεχάσετε

Ένα τοξικό άτομο κάνει καυστικά και αρνητικά σχόλια που συχνά πληγώνουν. Συγχωρήστε τους. Ωστόσο, μην ξεχάσετε τι είπαν ή τι έκαναν καθώς είναι μια ένδειξη για το πώς αισθάνονται για την προσωπικότητα σας. Μπορείτε να αποκτήσετε διορατικότητα και να αποφασίσετε τι ενέργειες πρέπει να κάνετε αργότερα, αν δικαιολογούνται.

9) Μην αφήσετε την νοοτροπία ενός τοξικού ατόμου να γίνει και δική σας

Ίσως ανακαλύψετε πως ξεκινάτε να σκέφτεστε όπως και τα τοξικά άτομα μετά την τελευταία διαφωνία σας. Σταματήστε αυτές τις αυτοκαταστροφικές σκέψεις. Αντικαταστείτε τες με θετικές αυτό-επιβεβαιώσεις για τον εαυτό σας που θα σας ενδυναμώσουν. Μπορείτε μετά να χαμογελάσετε και να συνεχίσετε την ημέρα σας με γαλήνιο μυαλό.

10) Μείνετε μακριά από την καφετέρια

Ένα τοξικό άτομο κάνει την καφετέρια τον προσωπικό του χώρο. Μείνετε μακριά, εξάλλου η καφεΐνη έχει αποδειχθεί ότι εμποδίζει την αντίσταση σας στο άγχος και ένα τοξικό άτομο είναι βασική πηγή αυτού. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας με λιγότερη καφεΐνη και δε θα είστε υπό το την υπονόμευση του μυαλού και το στράγγισμα της ενέργειας ενός τοξικού ατόμου στην δουλειά σας.

11) Μην κουβαλάτε τα λόγια ενός τοξικού ατόμου μαζί σας στο σπίτι

Αφήστε τη δουλειά σας στη δουλειά. Μην φέρνετε την αρνητικότητα του τοξικού ατόμου στο σπίτι και στην οικογένεια. Κάτι τέτοιο διαταράσσει τον ύπνο σας και ο ύπνος είναι το σπουδαιότερο δώρο της φύσης στην καταπολέμηση του άγχους και μετρά την επιρροή που έχει ένα τοξικό άτομο στη ζωή σας. Οπότε, εξασφαλίστε πως ξεκουράζεστε αρκετά καθώς είναι η καλύτερη άμυνα ενάντια στις επιρροές ενός τοξικού ατόμου.

12) Να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους θετικούς που σας ενδυναμώνουν

Συναναστραφείτε με θετικούς ανθρώπους και αν χρειάζεται εγκαταλείψτε τα αρνητικά άτομα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Η ζωή είναι αρκετά δύσκολη σήμερα. Μην κουβαλάτε και τα βάρη ενός τοξικού ατόμου. Μπορείτε να χτίσετε μια θετική ζωή γύρω σας και με το να διώξετε τους τοξικούς ανθρώπους από αυτή τη ζωή, θα είστε πιο χαρούμενοι, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και δύναμη για να αντιμετωπίσετε τα πράγματα που πρέπει.

Τελικές σκέψεις

Η ζωή είναι μικρή. Μπορείτε να αγωνιστείτε για να είστε χαρούμενοι ή μπορείτε να βυθιστείτε στο έλος του τοξικού ατόμου. Ακολουθώντας αυτές τις 12 προτάσεις μπορείτε να μειώσετε τις επιπτώσεις που έχει ένα τοξικό άτομο στη ζωή και στην ευτυχία σας.

Αν μη τι άλλο θα έχετε περισσότερη ενέργεια και γαλήνη στο μυαλό ώστε να αντιμετωπίσετε την καθημερινή ζωή σας. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να εξαλείψει το τοξικό άτομο και το σύννεφο απόγνωσης του από την ζωής σας.

 ΠΗΓΗ: www.awakengr.com

  www.newsitamea.gr

COMMENTS

.
Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά Αθλητισμός Αλις Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ Μισέλ Αμπού-Χάντμπα ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μπακέλλας Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Πάνος Αβραμόπουλος Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πύργος Ραμμος Ρεπορτάζ Σημεία πώλησης ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Συνέντευξη ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ About me ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": 12 τρόποι για να περιορίσετε τις επιπτώσεις των τοξικών ατόμων στην ζωή σας!!!
12 τρόποι για να περιορίσετε τις επιπτώσεις των τοξικών ατόμων στην ζωή σας!!!
https://2.bp.blogspot.com/-MVLzUY9j1rI/W7UnyYHqSII/AAAAAAADDhU/hjvFJ4OaiMMN7_aFfJMCJi8Fegf4bJzggCLcBGAs/s640/12-tropi-gia-na-periorisete-tis-epiptosis-ton-toxikon-atomon-stin-zoi-sas-1.png
https://2.bp.blogspot.com/-MVLzUY9j1rI/W7UnyYHqSII/AAAAAAADDhU/hjvFJ4OaiMMN7_aFfJMCJi8Fegf4bJzggCLcBGAs/s72-c/12-tropi-gia-na-periorisete-tis-epiptosis-ton-toxikon-atomon-stin-zoi-sas-1.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/10/12_3.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/10/12_3.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy