-->

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της παράταξης, "ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ- ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ"

*Να θυμηθούμε από που ξεκίνησε ο τόπος μας , την ιστορική πορεία του και να βάλουμε στόχο, που θέλουμε να επιστρέψουμε... *Έχουμε κατα...


*Να θυμηθούμε από που ξεκίνησε ο τόπος μας , την ιστορική πορεία του και να βάλουμε στόχο, που θέλουμε να επιστρέψουμε...

*Έχουμε καταντήσει να παρακαλάμε την εξουσία για τα αυτονόητα. Δεν μας σέβονται πια. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια... 

Έχοντας δίπλα του μερικά από τα μέλη της νέας παράταξής του «ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ- ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου, Λάμπης Αριστειδόπουλος, έδωσε την πρώτη επίσημη συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης, αναλύοντας τους στόχους και το όραμά του.

Ο πρώην δήμαρχος Ιάρδανου ανέφερε ότι στο επόμενο διάστημα θα γίνεται σταδιακά παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξής του, ενώ επισήμανε ότι θα υπάρχουν και πολλά ονόματα – έκπληξη.

Η ομιλία του: 

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες, Δημότες του Πύργου, του Ιάρδανου, της Ωλένης, και του Βώλακα. Δημότισσες και Δημότες του μεγάλου Δήμου Πύργου. 

Σε λίγους μήνες θα κληθούμε να αποφασίσουμε για το ποια παράταξη και ποιο Δήμαρχος θα οδηγήσουν το Δήμο Πύργου τα επόμενα χρόνια. Με μια διαφορά από τις εκλογές των προηγούμενων χρόνων. 

 -Ότι, για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Δήμος μας αντιμετωπίζει τον κίνδυνο οριστικής απώλειας προσανατολισμού και ταυτότητας. 
-‘Ότι για πρώτη φορά η πρωτεύουσα τής Ηλείας είναι ένας Δήμος χωρίς ειδικό βάρος σε Εθνικό και Διεθνές Επίπεδο και η πτώση της απειλεί να συμπαρασύρει ολόκληρη την Ηλεία. 
-Ότι ο Πύργος χρησιμοποιείται από όλους σαν μια απέραντη δημόσια υπηρεσία. Και η αγορά ο παραγωγικός ιστός, οι γειτονιές, οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, όλοι, ζουν έξω από τον ψυχολογικό ιστό της Πόλης. Βιώνουν έναν πρωτοφανή μαρασμό και όλοι κάνουν αυτό που νομίζουν αναγκαίο από μόνοι τους. 

Όλοι βρίσκονται σε νόμιμη πολιτική άμυνα, απέναντι σε μια κατάσταση που δεν υπάρχουν υπεύθυνοι. Αυτός είναι ο κίνδυνος και σε αυτό τον κίνδυνο, πήραμε την πρωτοβουλία να απαντήσουμε. Ο κίνδυνος είναι, εάν συνεχίσουμε έτσι ο Πύργος να πάψει να είναι Πύργος. 


Φίλες και Φίλοι, 

Ιδρύσαμε παράταξη, με όνομα «ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ- ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και έμβλημα το χάρτη μας στον οποίο δεσπόζει ένας συμβολικός μεγάλος Πύργος. Για να θυμηθούμε από που ξεκίνησε ο τόπος μας , την ιστορική πορεία του και να βάλουμε στόχο, που θέλουμε να επιστρέψουμε. 

Πολίτες με διαφορετικές διαδρομές και επαγγέλματα, άνθρωποι όλων των ηλικιών, που θέλουμε να δούμε τον Πύργο ξανά μεγάλο. Παράταξη ευθύνης, παράταξη αφύπνισης συνειδήσεων, που θα προτείνει ένα πρόγραμμα στηριγμένο στην κοινή λογική και στην ενεργή συμμετοχή των Δημοτών (που σύντομα θα παρουσιάσουμε). Γιατί ο Δήμος Πύργου ανήκει στους Δημότες του και όχι στους κάθε λογής «παράγοντες» που νομίζουν ότι η πόλη τους χρωστάει. Σε κανέναν δε χρωστάει η Πόλη, Αυτοί χρωστούν στη Πόλη. 

Εμείς χρωστάμε στη Πόλη. Που μας τίμησε. Που μας επέτρεψε να την εκπροσωπήσουμε σε Τοπικό, Περιφερειακό και Εθνικό επίπεδο, με την ιδιότητα του εκπροσώπου της Πρωτεύουσας του ιστορικότερου και μοναδικού Ολυμπιακού Νομού της Χώρας. 

-Έχουμε καταντήσει μία πόλη που δεν παράγει τίποτα καινούργιο 
-Έχουμε καταντήσει να παρακαλάμε την εξουσία για τα αυτονόητα. Δεν μας σέβονται πια. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. 

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλογίσω την ολοκληρωτική ευθύνη στον σημερινό Δήμαρχο ή σε κάποιον από τους προηγούμενους. Ειλικρινά το λέω, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, προσέφεραν ότι θετικό ή αρνητικό είχαν, Η νέα μας Δημοτική Παράταξη προτείνει μια Συμφωνία Ακύρωσης της Πορείας Παρακμής. 

Η Παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ- ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» προσκαλεί όλες και όλους , σε έναν αγώνα να ξανακάνουμε το Δήμο Πύργου μια σεβαστή Πρωτεύουσα. 
Αναλαμβάνοντας όλη την ατομική μας ευθύνη, με τη ψήφο μας και μετά με το ρόλο μας στη τοπική δημοκρατία. Γιατί η δημοκρατία είναι πολίτευμα ευθύνης. 

Η καταστατική μας αρχή είναι η αποκεντρωμένη λειτουργία και το αποκεντρωμένο όφελος. Η απόλυτη διαφάνεια και η ασυμβίβαστη ανάπτυξη, που , θα φέρει, ξανά, χαμόγελο και αυτοπεποίθηση σε κάθε σπίτι. Η ηγεσία στην Ηλεία , όχι γιατί μας τη δίνει ο νόμος στα χαρτιά, αλλά γιατί όλοι οι συμπολίτες Ηλείοι θα πιστεύουν ότι το αξίζουμε. 

Προσωπικά, σαν Λάμπης Αριστειδόπουλος , αλλά και όλες και όλοι όσοι στελεχώνουν την παράταξή μας, δίνουμε σήμερα ΜΙΑ υπόσχεση. Να είμαστε στις πολεμίστρες και όχι στα κλειστά γραφεία. Έχω θητεύσει Δήμαρχος και γνωρίζω. Έχω θητεύσει επιχειρηματίας και γνωρίζω. Θητεύω στην Περιφέρεια και μάχομαι. Ζητώ την ψήφο σας για να δώσουμε την πιο δύσκολη μάχη. 

Να χτίσουμε μαζί, έναν κυρίαρχο Πύργο και να γκρεμίσουμε τα κάστρα συμφερόντων. Μας αξίζουν πολλά περισσότερα. Σε όλες και σε όλους που η ζωή, δεν μας χάρισε τίποτα. 

Σήμερα βάζουμε το θεμέλιο λίθο του ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της παράταξης, "ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ- ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ"
Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της παράταξης, "ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ- ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjskB0DXrW9tGdDIpozaoEkv0b_LQRpNRAqDRnAA2mI_Di3xgWD_CDffcHb8IdwPdFBaEg65Rn-VLENyZcqmaTQ6MdojDOoOJiHe8L0omwS5KRqQD8VGa_eNykhtbEJ8viBo9jaE3ZUrwg/s640/42912087_723525414660472_705060590065811456_n-696x522.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjskB0DXrW9tGdDIpozaoEkv0b_LQRpNRAqDRnAA2mI_Di3xgWD_CDffcHb8IdwPdFBaEg65Rn-VLENyZcqmaTQ6MdojDOoOJiHe8L0omwS5KRqQD8VGa_eNykhtbEJ8viBo9jaE3ZUrwg/s72-c/42912087_723525414660472_705060590065811456_n-696x522.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/10/blog-post_80.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/10/blog-post_80.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy