-->

Αμαλιάδα: Στα δικαστήρια για την κατάθεση μηνύσεων

Στα δικαστήρια Αμαλιάδας βρέθηκε σήμερα ο γνωστός δικηγόρος Θοδωρής Αντωνόπουλος ο οποίος κατέθεσε μηνύσεις κατά συγκεκριμένου διαχειρι...


Στα δικαστήρια Αμαλιάδας βρέθηκε σήμερα ο γνωστός δικηγόρος Θοδωρής Αντωνόπουλος ο οποίος κατέθεσε μηνύσεις κατά συγκεκριμένου διαχειριστή σάιτ, εκπροσωπώντας τέσσερα πρόσωπα τα οποία φαίνεται να έχουν δεχθεί εκβιασμούς και απειλές.

Οι μηνυτές είναι ο Δικηγόρος και Πρόεδρος του Δ.Σ. Ήλιδας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Πρόεδρος του Κοροίβου Χρήστος Λαγός, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σαψάλης κι ένας πολίτης. ο Πάνος Κλάδης, πρώην εργαζόμενος στο συγκεκριμένο site.


ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 

"Σε καμία περίπτωση στον κοινωνικό πολιτικό και ατομικό βίο του καθένα δεν επιτρέπεται να εισβάλλουν οι λεγόμενοι 'δολοφόνοι χαρακτήρων' οι οποίοι εκμεταλλεύονται ένα βήμα το οποίο τους έχει δοθεί είτε νόμιμα είτε παράνομα με σκοπό να αποκομίσουν παράνομα οφέλη και τα οποία δεν είναι ανεκτά σε μια ευνομούμενη κοινωνία.

Ήρθαμε εδώ έχοντας υποβάλλει μήνυση κατά ενός ατόμου ο οποίος δεν έχει διστάσει μέχρι τώρα να μειώσει, να σπιλώσει και να θίξει υπολήψεις επωνύμων οι οποίοι, βεβαίως, όπως έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα από την στάση των συμπολιτών τους απέναντί τους αλλά και από την δική τους απέναντι στους πολίτες, αποτελούν κοσμήματα για τη κοινωνία της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής και της Ηλείας ακόμα.

Αυτός ο κανιβαλισμός πρέπει να σταματήσει κι εμείς πιστεύοντας στη δικαιοσύνη της πατρίδας μας υποβάλαμε μήνυση εναντίον αυτού του κυρίου που διαχειρίζεται μια ιστοσελίδα και κατά την μήνυση την δική μας δεν φείδεται κανενός παρανόμου μέσου προκειμένου να στήσει ένα παιχνίδι εκβίασης έτσι ώστε αποβλέποντας στην κάμψη των ανθρώπων τους οποίους έχει εκβιάσει αποβλέπει σε παράνομα οικονομικά οφέλη.

Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της σε αυτή την περίπτωση και θα αποτελέσει και αυτό, βεβαίως, ένα παράδειγμα διότι όταν έχεις δημόσιο βήμα το έχεις για να πληροφορείς και να ενημερώνεις και όχι για να σπιλώνεις και να 'σκοτώνεις'. Εμείς τον μηνύουμε για εκβίαση κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατά συρροή, τον μηνύουμε για παραβίαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τον μηνύουμε για συκοφαντική δυσφήμιση και για άλλα ήσσονος σημασίας αδικήματα.

Οι μηνυτές είναι ο δικηγόρος Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο πρόεδρος του Κοροίβου κος Λαγός, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κος Σαψάλης κι ένας πολίτης της Αμαλιάδας, πρώην εργαζόμενος στον κύριο αυτό".



ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΗΛΙΔΟΣ 

"Τα τελευταία χρόνια στη πόλη της Αμαλιάδας υπάρχει ένα κοινό μυστικό: Όλοι το ξέρουν αλλά λίγοι μιλάνε γι' αυτό. Όλοι ξέρουν ότι εάν δεν δώσουν χρήματα όχι μόνο δεν θα προβληθούν, όχι μόνο στη συνέχεια θα δεχτούν αρνητική πολιτική κριτική αλλά θα φτάσουν μέχρι το σημείο να δεχτούν ανήθικες, συκοφαντικές επιθέσεις.

Επειδή η πόλη της Αμαλιάδας, οι πολίτες του νομού Ηλείας θεωρώ ότι δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τέτοιες συμπεριφορές, μια δημοκρατική κοινωνία δεν ανέχεται τέτοιους ανθρώπους, δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές κι επειδή όλοι εμείς κι εγώ προσωπικά ούτε έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ούτε εκβιαζόμαστε δεν θα αφήσουμε άλλο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Τον λόγο από εδώ και πέρα έχει η δικαιοσύνη. Νομίζω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν τι συμβαίνει, οι πραγματικοί δημοσιογράφοι- καλείτε ο κόσμος που γνωρίζει κι έχει τέτοια κρούσματα να τα αποκαλύψει στη δικαιοσύνη".



ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΓΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

"Σήμερα δίνουμε την επίσημη απάντησή μας στο μπούλινγκ και στην τρομοκρατία που υφιστάμεθα όλα αυτά τα χρόνια ως Κόροιβος.

Τίποτα περισσότερο, τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη".







ΝΙΚΟΣ ΣΑΨΑΛΗΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

"Τον τελευταίο καιρό στη πόλη της Αμαλιάδας έχει βρεθεί κάποιο site που ασχολείται με την προσωπικότητά μου, με την οικογένειά μου και συνέχεια φτιάχνει κάποια δημοσιεύματα που χτυπούν την οικογένειά μου και γενικά τον εμπορικό σύλλογο και τον εμπορικό κόσμο της Αμαλιάδας. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Ο εν λόγω ζητάει συνέχεια χρήματα και απειλεί. Σκοπός είναι να ενημερωθεί ο κόσμος της Αμαλιάδας και της περιοχής για να σταματήσει αυτός ο κύριος να απειλεί και όσους έχει απειλήσει κι εκβιάσει να έρθουν μαζί μας διότι η πόλη της Αμαλιάδας είναι μια δημοκρατική πόλη που δεν τα ανέχεται αυτά.

Να καταλάβουν οι άνθρωποι της Αμαλιάδας ότι αυτά που κάνουμε εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά το κάνουμε για να βοηθήσουμε τη πόλη μας και τα παιδιά μας. Για κανέναν άλλο σκοπό. Πρέπει να καταλάβει αυτός ο κύριος ότι με τις προσωπικότητές μας, τις οικογένειές μας και τα παιδιά μας πρέπει να σταματήσει να παίζει".



ΠΑΝΟΣ ΚΛΑΔΗΣ 
ΠΟΛΙΤΗΣ 

"Συγκεντρωθήκαμε εδώ για να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε εκβιαστικές και απειλητικές μεθόδους προκειμένου να σταματήσει όλο αυτό διότι δεν το χωράει η πόλη της Αμαλιάδας και γενικότερα η κοινωνία μας.

Πρέπει να δοθεί ένα οριστικό και αμετάκλητο τέλος".

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Αμαλιάδα: Στα δικαστήρια για την κατάθεση μηνύσεων
Αμαλιάδα: Στα δικαστήρια για την κατάθεση μηνύσεων
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigLADakNxO_gutUIsQ1V4s-Yfqnx8HuJA1wbJ-7DDC842DwDWziJg-oaLmItzf8L4eR1nWSw9eKOE7h-vJJZpIATxMWte3mCWXTEkRVVa3OWasoJJRLTim9bEa3fmeho-KwAZAZ67vYXI/s640/P1150190.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigLADakNxO_gutUIsQ1V4s-Yfqnx8HuJA1wbJ-7DDC842DwDWziJg-oaLmItzf8L4eR1nWSw9eKOE7h-vJJZpIATxMWte3mCWXTEkRVVa3OWasoJJRLTim9bEa3fmeho-KwAZAZ67vYXI/s72-c/P1150190.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/10/blog-post_900.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/10/blog-post_900.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy