-->

10 ξενοδοχεία όπου θα νιώσεις σαν πραγματικός βασιλιάς

Ξέχνα όλα όσα έχεις δει στα ταξίδια σου (ή τις φωτογραφίες από ταξιδιωτικές σελίδες του Instagram). Η διαμονή σε κάποιο από τα παρακάτω ...


Ξέχνα όλα όσα έχεις δει στα ταξίδια σου (ή τις φωτογραφίες από ταξιδιωτικές σελίδες του Instagram). Η διαμονή σε κάποιο από τα παρακάτω ξενοδοχεία αρκεί για να αναθεωρήσεις την άποψή σου για την διαμονή. Ειδικά αν είσαι λάτρης των βιβλίων ή του αυτοκινήτου, της ερήμου ή ακόμη και των παγετώνων.

V8 Hotel Classic Motorworld (Μπόμπλιγκεν, Γερμανία)



Κοντά στην Στουτγάρδη, βρίσκεται αυτό το ξενοδοχείο, που διαθέτει θεματικά δωμάτια με έπιπλα κατασκευασμένα από πραγματικά μέρη αυτοκινήτων. Η διακόσμηση ακολουθεί το συγκεκριμένο ύφος με φωτογραφίες αγώνων και λεπτομέρειες που παραπέμπουν στους 4 τροχούς. Highlight, η 120 τ.μ. σουίτα (V12 Mercedes Suite), που εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα και διαθέτει δικό της roof garden.

The Literary Man (Όμπιντος, Πορτογαλία)



Η μεσαιωνική καστροπολιτεία της Ιβηρικής είναι ένας εξαιρετικά γοητευτικός προορισμός, που γίνεται ακόμη καλύτερος αν επιλέξεις να μείνεις στο ιδιαίτερο ξενοδοχείο ακριβώς δίπλα από το κάστρο. Εκτός από το κομψά δωμάτιά του, διαθέτει μια επιβλητική βιβλιοθήκη, ένα gin tonic μπαρ και κελάρι.

Desert Quiver Camp (Σοσουσβλέι, Ναμίμπια)



Αν τύχει ποτέ και ταξιδέψεις στην Ναμίμπια, οφείλεις να ζήσεις την αξεπέραστη εμπειρία του να διανυκτερεύσεις στην έρημο. Το Desert Quiver Camp αποτελείται από 24 ανεξάρτητα, πλήρως εξοπλισμένα σπιτάκια. Όαση μπορεί να μην βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, αλλά υπάρχει πισίνα στο συγκρότημα, συν του ότι η τροφοδοσία γίνει από κουτιά με φαγητό που αφήνουν καθημερινά νομάδες στην πόρτα των επισκεπτών.

Four Seasons Resort Bora Bora (Πόιντ Μάτιρα, Μπόρα Μπόρα)



Δεν υπάρχουν και πολλά να σκεφτείς αν ποτέ μείνεις στο συγκεκριμένο κατάλυμα στην μέση του Ειρηνικού ωκεανού. Ιδιωτικές παραλίες, spa και fitness center, δραστηριότητες όπως snorkeling και τάισμα καρχαριών, μαρτυρούν γιατί είναι μια από τις πιο exclusive ταξιδιωτικές εμπειρίες που υπάρχουν.

Icehotel (Γιουκασγιάρβι, Σουηδία)



Σου έχει συμβεί ποτέ να μην ξεπαγιάσεις μέσα σε ένα ξενοδοχείο; Τότε μάλλον δεν έχει βρεθεί ποτέ στο Icehotel, που είναι ακριβώς αυτό που μαρτυρά το όνομά του. Στα κρύα του δωμάτια, που είναι κατασκευασμένα από γλυπτά πάγου, η θερμοκρασία κυμαίνεται από -5 έως -8 βαθμούς Κελσίου, οι επισκέπτες κοιμούνται σε θερμόσακους, σκεπάζονται με κουβέρτες από δέρμα ταράνδου αλλά έχουν και μια εξαιρετική θέα στα Βόρεια Φώτα.

Ballynahinch Castle Hotel (Ρισές, Γκόλγουεϊ, Ιρλανδία)



Κάποιες διανυκτερεύσεις στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα έχουν ως αποτέλεσμα το αδυσώπητο σπαμάρισμα στο Instagram. Τοποθετημένο σε μία έκταση 180 εκταρίων, το κάστρο που κάποτε άνηκε σε έναν Σκωτσέζο λόρδο, έχει μετατραπεί σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο, διατηρώντας ατόφιο το ύφος του.

Aire de Bárdenas (Ναβάρα, Ισπανία)



Σε μια περιοχή που θυμίζει έντονα σεληνιακό τοπίο βρίσκεται στο άκρως design-άτο boutique hotel, που έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς αρχιτεκτονικής. Τα μισά του δωμάτια είναι φτιαγμένα μέσα σε σφαίρες και τα άλλα μισά σε κύβους, ενώ στους χώρους του Aire de Bárdenas συναντά κάποιος εστιατόριο, πισίνα και ένα περιβόλι με οπωροφόρα δέντρα.

Quinta Real Zacatecas (Ζακατέκας, Μεξικό)



Η αρένα ταυρομαχιών στην πόλη του κεντρικού Μεξικού ζούσε στιγμές δόξας από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι τα μέσα του 20ου. Πλέον, έχει μεταμορφωθεί σε ένα πολυτελέστατο συγκρότημα με 49 σουίτες και όλες τις σύγχρονες παροχές.

Hotel Off Paris Seine (Παρίσι, Γαλλία)



Με άκρως μοντέρνες γραμμές και σύγχρονη αρχιτεκτονική, το Hotel Off είναι φτιαγμένο κυριολεκτικά επάνω στον Σηκουάνα. Πρόκειται για το πρώτο πλωτό ξενοδοχείο της Πόλης του Φωτός. Από τα highlights του το μπαρ και η πισίνα.

Holiday Cave Hotel (Γκιορεμέ, Τουρκία)



Αν δεν είσαι κλειστοφοβικός, τότε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα σου χαρίσει μια μοναδική εμπειρία, καθώς είναι φτιαγμένο στο εσωτερικό ενός δαιδαλώδους σπηλαίου, στο Εθνικό Πάρκο Γκιορεμέ της Καππαδοκίας.

 Από: Esquire ES

  esquire.com.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : 10 ξενοδοχεία όπου θα νιώσεις σαν πραγματικός βασιλιάς
10 ξενοδοχεία όπου θα νιώσεις σαν πραγματικός βασιλιάς
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiWkw3KWqLMwNCOvX1UfhAjEGqpR7I7qkEyE6fZjoCAOvPvy4QUcF-ArMlTzoOmOOqdxhi-qyPeZI1GvxBa39ovVGb_HHXV2sw1gkbQmFbTXTUYNMtQrmHsiOjaipjcWfQmnINJwlCzEvk/s640/BBPZ8gi.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiWkw3KWqLMwNCOvX1UfhAjEGqpR7I7qkEyE6fZjoCAOvPvy4QUcF-ArMlTzoOmOOqdxhi-qyPeZI1GvxBa39ovVGb_HHXV2sw1gkbQmFbTXTUYNMtQrmHsiOjaipjcWfQmnINJwlCzEvk/s72-c/BBPZ8gi.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/11/10_72.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/11/10_72.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy