-->

Οι 7 ερωτήσεις που επιτρέπεται να της κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο πονοκέφαλο αν δεν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου. Είναι μία πρώτη κατάσταση γνωριμίας, στη...


Το πρώτο ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο πονοκέφαλο αν δεν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου. Είναι μία πρώτη κατάσταση γνωριμίας, στην οποία παίζει ρόλο τόσο η καλή εξωτερική εντύπωση όσο και η παραμικρή λέξη που θ' ακουστεί από το στόμα σου.

Μια κατάσταση που αν μη τι άλλο απαιτεί ισορροπία. Να δείχνεις δηλαδή ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνη μέσα από αυτά που τη ρωτάς, αλλά όχι σε βαθμό που να χαρακτηριστείς περίεργος, αδιάκριτος ή αγενής. Από την άλλη πλευρά υπάρχει εκείνη η μερίδα αντρών που διστάζει να ρωτήσει το οτιδήποτε μήπως και κακοχαρακτηριστεί.

Γι' αυτό κι εμείς σου φτιάξαμε μία «έξυπνη» λίστα με επτά σωστές και χρήσιμες ερωτήσεις, ώστε να σπάσει ο πάγος, εκείνη να ξεδιπλώσει τη σκέψη της, εσύ να βγάλεις τα συμπεράσματά σου να μη «χαλαστεί» κανένας σας.

«Ποια είναι η δουλειά των ονείρων σου»;

Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα ραντεβού - αν όχι γενικά οι γνωριμίες- ξεκινούν με την ατάκα «τι δουλειά κάνεις;». Κάτι που δεν το λες απαραίτητα «κακή ερώτηση», αλλά υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις ανθρώπων που δεν τρελαίνονται να μιλούν για τη δουλειά τους.

Είτε επειδή τους κουράζει ψυχολογικά, είτε επειδή δεν τους αρέσει η δουλειά που κάνουν. Eπειδή ίσως να είναι μία απ' αυτούς, αντί να πιάσεις τη γνωστή κουβέντα, ρώτησέ την ποια είναι η δουλειά που ονειρευόταν πάντα να κάνει. Με αυτό τον τρόπο θα σου ανοιχτεί, θέλοντας και μη, αφού θα κληθεί να συζητήσει μαζί σου τις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της.

«Ποιο είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα που διάβασες τελευταία»;

Μην την περιορίσεις στα βιβλία. Στον 21ο αιώνα, υπάρχει κόσμος που (δυστυχώς) δε διαβάζει βιβλία. Ίσως λοιπόν έχει να σου πει κάτι για ένα άρθρο ή μια έρευνα διάβασει στο Internet. Αυτό το «κάτι» που θα της έχει τραβήξει την προσοχή, μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από ένα ενδιαφέρον blog μέχρι μία ασυνήθιστη είδηση. Παρομοίως, η ίδια ερώτηση μπορεί να γίνει σχετικά με την μουσική. Αν υπάρχει δηλαδή κάποιο κομμάτι που την κάνει να νιώθει οικεία, ή αν έχει συγκεκριμένες αδυναμίες σε κάποιον καλλιτέχνη. Ό,τι απαντήσεις και αν δώσει, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα κάποια βασικά πράγματα για τα γούστα της.

«Έχεις αδέρφια»;

Θα μπορούσες να πεις ότι δεν σε νοιάζει αν έχει αδέρφια ή όχι. Μην βλέπεις όμως την ερώτηση ως απορία για μία συγκεκριμένη πληροφορία. Δες το ως μία αφετηρία για να ξεκινήσει η κουβέντα για το background της και για πράγματα που ίσως να θέλει να ξέρεις για εκείνη ενώ γνωρίζεστε. Όπως το πού μεγάλωσε ή τη σχέση που έχει με τους γονείς της. Μπορεί να ακούγεται λίγο ως «ψάρεμα», αλλά από την επαφή της με την οικογένεια, θα μπορέσεις να καταλάβεις και τι άνθρωπος είναι. Μην το παρακάνετε με την υπερανάλυση, ραντεβού βγήκε το κορίτσι, δεν κάνει session σε ψυχολόγο. Επίσης να είσαι έτοιμος ν' απαντήσεις κι εσύ στις ίδιες ερωτήσεις.

«Πόσο καιρό είσαι μόνη σου»;

Και κάπως έτσι ανοίγει το κεφάλαιο «αισθηματικά». Είναι μόνη της εδώ και ένα χρόνο; Είναι σε καλή φάση -πιθανότατα- για κάτι καινούργιο. Είναι μόνη της μόλις ένα μήνα; Ίσως είναι καλύτερα να μη βιαστείς. Λάβε υπόψιν σου ότι παίζει να μην έχει ξεπεράσει ακόμα την κατάσταση με τον πρώην της και παρότι πιστεύει πως μπορεί να προχωρήσει -γι' αυτό βγαίνει και ραντεβού άλλωστε- να είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αφοσιωθεί σε κάτι καινούργιο. Προσοχή όμως: το ότι κάνεις ειλικρινείς ερωτήσεις, δεν σημαίνει πως θα λάβεις και ειλικρινείς απαντήσεις.

«Ποιο είναι το ωραιότερο μέρος που έχεις επισκεφθεί»;

Να ένας ακόμα καλός τρόπος για να δείτε αν ταιριάζουν τα γούστα σας. Προτιμάει την κοσμοπολίτικη αύρα της Σαντορίνης; Ή είναι από εκείνες που «τη βρίσκουν» κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ; Της αρέσει να διαθέτει μεγάλο budget για τις διακοπές της ή μικρό; Τρελαίνεται για ταξίδια σε νέους προορισμούς ή προτιμάει να πηγαίνει στο χωριό με τα ξαδέρφια; Ok, εμείς θα προτιμούσαμε ν' ακούσουμε ότι το κορίτσι λατρεύει τα ταξίδια, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό, οπότε σου ευχόμαστε να πάρεις την απάντηση που σου αξίζει.

«Τι θα κάνεις το Σαββατοκύριακο»; 

Μια ερώτηση που έρχεται να διδάξει ένα πολύ απλό πράγμα: ότι οι συζητήσεις σε ένα ραντεβού δεν χρειάζονται όλες να είναι βαρύγδουπες ώστε να αποσπάσουν πληροφορίες για τη ζωή της. Κάποιες από τις ερωτήσεις, μπορούν να είναι «περί ανέμων και υδάτων». Απλές και φυσιολογικές. Ρωτώντας τη τι θα κάνει το Σαββατοκύριακο, μπορείς να μάθεις τις συνήθειες της στον ελεύθερο χρόνο. Μπορεί ν' ακούσεις ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει πολύ με το δικό σου αντίστοιχο.

«Τι θες να κάνουμε την επόμενη φορά που θα βρεθούμε»;

Δεν είναι κακό να θέλεις να μάθεις αν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού πριν φύγεις από το πρώτο (ok, ιδανικά προς το τέλος του). Ειδικά αν έχει αποδειχτεί ότι ταιριάζετε και υπάρχει θετικό κλίμα. Μην χρησιμοποιήσεις όμως την καλή της διάθεση που ενδεχομένως της δημιούργησες για να τη φέρεις μία ώρα γρηγορότερα στο κρεβάτι σου. Αν βέβαια σου απαντήσει πως στο επόμενο ραντεβού θα ήθελε να έρθει σπίτι σου ή ότι σε περιμένει στο δικό της, η πρωτοβουλία είναι δική της και εσύ δε «φταις» κάπου (μπράβο σου).

 AskMen

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Οι 7 ερωτήσεις που επιτρέπεται να της κάνεις στο πρώτο ραντεβού
Οι 7 ερωτήσεις που επιτρέπεται να της κάνεις στο πρώτο ραντεβού
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTzD_6XgZNvP2dfz6-qTK92o0RNq9bcyczavO4HzOP52bVCC_Hncd8jsyLczZsacd5v9gKsbFSaLXoV0140Nj-6GP67u0e2b47teo45651Hk52v7JNwDEp0zK3_3w_zdkARsRAhn5H8yU/s640/BBQ4ND2.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTzD_6XgZNvP2dfz6-qTK92o0RNq9bcyczavO4HzOP52bVCC_Hncd8jsyLczZsacd5v9gKsbFSaLXoV0140Nj-6GP67u0e2b47teo45651Hk52v7JNwDEp0zK3_3w_zdkARsRAhn5H8yU/s72-c/BBQ4ND2.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/11/7.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/11/7.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy