-->

9 σημάδια ότι είστε πολύ αγχωμένοι και αυτό καταστρέφει την υγεία σας

Το άγχος είναι μια από τις πιο υποτιμημένες επιδημίες στην σημερινή εποχή. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι βαθιά ριζωμένο στον σημερινό πο...


Το άγχος είναι μια από τις πιο υποτιμημένες επιδημίες στην σημερινή εποχή. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι βαθιά ριζωμένο στον σημερινό πολιτισμό ο οποίος είναι ουσιαστικά ανελέητα ανταγωνιστικός. Υπάρχουν αναφορές στην Ιαπωνία για ταξιδιώτες που κατέρρευσαν και πέθαναν στον δρόμο. Θλιβερός κόσμος για να ζήσεις, έτσι;

Η υπερβολική εργασία θεωρείται ωστόσο εντάξει. Ενώ το να δουλεύετε πολύ εκτιμάται και είναι αναγκαίο στον σημερινό κόσμο πρέπει να ξέρετε πότε να σταματήσετε και να κάνετε ένα σύντομο διάλειμμα για χάρη, της ψυχικής και γενικής υγείας σας.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να μην συνειδητοποιήσετε καν ότι δουλεύετε υπερβολικά. Έτσι, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας παρουσιάσουμε τα σημάδια ότι ίσως πρέπει να κάνετε ένα απαιτούμενο διάλειμμα!

Μειωμένη σεξουαλική επιθυμία. 

Το άγχος σκοτώνει την λίμπιντο. Θα βρείτε πως δεν νιώθετε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τις σeξουαλικές επαφές. Κατά συνέπεια οι ρομαντικές σας σχέσεις θα ελαττωθούν. Το άγχος είναι μια από τις μεγαλύτερες αιτίες της Στυτικής Δυσλειτουργίας σήμερα. Ακόμα και στις γυναίκες μπορεί να κάνει τις σeξουαλικές επαφές αδιάφορες ακόμα και οδυνηρές. Φυσικά αυτό μπορεί να αλλάξει και όλα να επανέλθουν στο φυσιολογικό αλλά θα πρέπει να δουλέψετε για αυτό. Ο αθλητισμός για παράδειγμα μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το άγχος σας ώστε να προσπαθήσετε να το μειώσετε στην καθημερινή ζωή σας.

Είστε πάντα κουρασμένοι. 

Χασμούριεστε στην δουλειά και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Πάντα κλείνετε το ξυπνητήρι και βρίσκετε δικαιολογίες για να πάτε για ύπνο. Το άγχος κάνει όλα τα συστήματα του σώματος να υπέρ-λειτουργούν. Αυτό σας κάνει να απεχθάνεστε τα πάντα και να θέλετε να μην κάνετε τίποτα άλλο αλλά να πάτε για ύπνο. Για να το θέσω απλά, αποστραγγίζει όλη την ενέργεια σας.

Αλλά δεν μπορείτε και να κοιμηθείτε πραγματικά. 

Αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα: παρά το ότι νιώθετε εντελώς κουρασμένοι και εξαντλημένοι δεν μπορείτε να κοιμηθείτε εύκολα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι νευρικές απολήξεις σας είναι εξουθενωμένες και δεν μπορούν να ξεκουραστούν. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της υπέρ-λειτουργίας των συστημάτων σας. Θα καταλήξετε να σκέφτεστε κάθε τι άσχετο πράγμα ή ένα τραγούδι που σας κόλλησε στο μυαλό όταν προσπαθείτε να κοιμηθείτε.

Είστε άρρωστοι σχεδόν κάθε μέρα. 

Μπορεί να είναι το οτιδήποτε από φτέρνισμα έως πονόκοιλο. Αυτό συμβαίνει γιατί το ανοσοποιητικό σας σύστημα προσπαθεί συνεχώς να σας απαλλάξει από το άγχος και την ένταση.

Συνεχώς ξεχνάτε πράγματα. 

Πράγματα όπως το που αφήνετε τα κλειδιά, τα βιβλία σας κτλ. είναι ενσωματωμένα στην μνήμη των μυών σας. Έτσι αυτή η ανάμνηση κάνει τις κινήσεις σας αυτόματες. Αλλά όταν οι νευρικές απολήξεις σας είναι στην τσίτα συνεχώς είναι πιθανό να ξεχνάτε αυτά τα βασικά πράγματα. Αν δεν το ελέγξετε μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη απώλεια μνήμης ή σε μερική που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Το στομάχι σας γουργουρίζει κατά καιρούς.

Ή πάντα θα πεινάτε ή δεν θα πεινάτε ποτέ. Αυτό δείχνει πως ο μεταβολισμός σας έχει τρελαθεί. Αυτό είναι πολύ, πολύ κακό. Μόλις ο μεταβολισμός παραστρατήσει είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει στην κανονική του πορεία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απότομη αύξηση ή απώλεια βάρους. Είναι πολύ κακό σενάριο αν το δείτε συνολικά.

Τα πάντα σας κάνουν να αντιδράτε υπερβολικά.

Αυτά που κανονικά δεν σας επηρέαζαν καθόλου σας κάνουν πολύ συναισθηματικούς ή να κλαίτε. Ή να θέλετε να σκοτώσετε κάποιον. Ή και τα δύο. Αλλά τελικά καταλήγετε να μην κάνετε τίποτα και να είστε απαθείς. Και επειδή δεν κάνατε τίποτα νιώθετε ένοχοι γι αυτό. Νιώθετε μια ανακατωσούρα από περίεργα συναισθήματα αλλά ποτέ δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κανένα.

Νιώθετε πως το μυαλό σας είναι μπλοκαρισμένο. 

Και ότι μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή. Οι αυτοκτονικές σκέψεις δεν είναι ασυνήθιστες όταν είστε αγχωμένοι. Αυτό το έντονο συναίσθημα μέσα στο κεφάλι σας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε κλειστοφοβικοί και ότι ασφυκτιείτε επιβαρύνοντας την αϋπνία.

Μπορεί να «ξεχάσετε» να αναπνεύσετε για λίγο και να βρείτε την ανάσα σας λίγο αργότερα

Και πάλι, αυτό οφείλεται στις εξουθενωμένες νευρικές απολήξεις. Είναι το πρώτο σύμπτωμα της επιληπτικής κρίσης. Αν δεν το ελέγξετε, οι συνέπειες μπορεί να είναι πολύ σοβαρές αργότερα.

  www.awakengr.com

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : 9 σημάδια ότι είστε πολύ αγχωμένοι και αυτό καταστρέφει την υγεία σας
9 σημάδια ότι είστε πολύ αγχωμένοι και αυτό καταστρέφει την υγεία σας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisMz0OjWjwS43URyNwvdPAHrreHjFXX8ZqKTxA574whj22ZsmyrhvkHXD7I899BtUKu-Hi8e16CU7U1yf3yk8qvIbRYo-XJlhcS5t9mlXzCM8TlhXKxABBhm6L3T6FzXX6tjY9emxFAMc/s640/stress-2902537_960_720.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisMz0OjWjwS43URyNwvdPAHrreHjFXX8ZqKTxA574whj22ZsmyrhvkHXD7I899BtUKu-Hi8e16CU7U1yf3yk8qvIbRYo-XJlhcS5t9mlXzCM8TlhXKxABBhm6L3T6FzXX6tjY9emxFAMc/s72-c/stress-2902537_960_720.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/11/9_17.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/11/9_17.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy