-->

Αρχαιρεσίες Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αμαλιάδας: Αποσύρθηκε η μία παράταξη πριν την ψηφοφορία!

Με την συμμετοχή μίας μόνο παράταξης διενεργήθηκαν χθες οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύλλογο δασκάλω...


Με την συμμετοχή μίας μόνο παράταξης διενεργήθηκαν χθες οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύλλογο δασκάλων και νηπιαγωγών Αμαλιάδας, καθώς αμέσως μετά την λήξη της Γενικής Συνέλευσης και λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας αποσύρθηκε από την διαδικασία η δεύτερη παράταξη που είχε δηλώσει συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

Στις αρχαιρεσίες έλαβε μέρος η παράταξη ‘Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε.’, ενώ αποσύρθηκε η παράταξη ‘Ενωτική Πρωτοβουλία’ η οποία με ανακοίνωση που εξέδωσε στην συνέχεια και υπογράφεται από τους εκπαιδευτικούς Πέτρο Κοκκόση και Τούλα Κωνσταντοπούλου, αναφέρει ότι δεν υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία σε όλη την διαδικασία.


Η ανακοίνωση

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει τα εξής: «Η παράταξη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας απέσυρε την υποψηφιότητά της μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της Πέτρο Κοκκόση, η όλη διαδικασία δεν είχε την απαιτούμενη απαρτία και δεν τέθηκε καν προς ψήφιση από το προεδρείο της συνέλευσης, η πρόταση που υποβλήθηκε από την πλευρά της παράταξης για μετάθεση των αρχαιρεσιών 8-10 μέρες αργότερα, χρονικό διάστημα που θα έδινε την ευκαιρία σε νέα μέλη να συμμετάσχουν σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. .

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ως ύστατο μέσο να δοθεί στους συναδέλφους το μήνυμα για την ανάγκη να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας του Συλλόγου, αποσύρθηκε το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας». Να σημειωθεί ότι είχε εκδηλωθεί πρόθεση για συμμετοχή στις εκλογές και από τρίτη παράταξη εκπαιδευτικών, ωστόσο η υποψηφιότητα αποσύρθηκε την ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων.

Τα αποτελέσματα

Η χθεσινή ψηφοφορία διενεργήθηκε κανονικά το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου δημοτικού σχολείου Αμαλιάδας και καταγράφηκε ρεκόρ λευκών ψηφοδελτίων! Από τους 251 εγγεγραμμένους δασκάλους και νηπιαγωγούς στην κάλπη προσήλθαν οι 244 και κατά την καταμέτρηση βρέθηκαν 171 έγκυρα ψηφοδέλτια, 52 λευκά και 21 άκυρα.

Η παράταξη ‘Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε.’ έλαβε τα 171 έγκυρα ψηφοδέλτια και εκλέγει το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο. Αναλυτικά έλαβαν: Αγραπίδης Αλέξης 39 ψήφους, Γεωργόπουλος Αλέξης 132, Θεοδωροπούλου Δήμητρα 29, Καπόλα Αναστασία 60, Ντέμου Δέσποινα 14, Ντούμας Κωνσταντίνος 79 και Πανδής Παντελής 20 και εκλέγονται όλοι. Για την Ελεγκτική Επιτροπή έλαβαν: Γκρουμούσας Ανδρέας 55 ψήφους, Παπαγεωργίου Βασίλης 26 και Παρασκευόπουλος Στυλιανός 37 και επίσης εκλέγονται όλοι.


Η συνέλευση

Της ψηφοφορίας είχε προηγηθεί η Γενική Συνέλευση, στην διάρκεια της οποίας ο κ. Κώστας Ντούμας και ο κ. Αλέξης Γεωργόπουλος ως αντιπρόσωποι του Συλλόγου στην 86η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ, ενημέρωσαν τα μέλη για τα τεκταινόμενα, ενώ ο κ. Ντούμας έκανε ενημέρωση και για την Ολομέλεια των προέδρων των Συλλόγων δασκάλων και νηπιαγωγών που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στην Ολομέλεια ήταν οι μόνιμοι διορισμοί, τα ίσα δικαιώματα των αναπληρωτών σε φορολογικό και ασφαλιστικό, το θέμα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, ενώ αίτημα του κλάδου είναι η μείωση ανά τάξη των μαθητών στα δημοτικά σχολεία 1/20 και στα νηπιαγωγεία 1/15, καθώς επίσης η επαναφορά του υπευθύνου του ολοήμερου, ενώ ζητήθηκε από τους εκπαιδευτικούς να υπάρχει ενότητα και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία από την Συνέλευση. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα την επόμενη εβδομάδα. 

www.patrisnews.com

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Αρχαιρεσίες Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αμαλιάδας: Αποσύρθηκε η μία παράταξη πριν την ψηφοφορία!
Αρχαιρεσίες Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αμαλιάδας: Αποσύρθηκε η μία παράταξη πριν την ψηφοφορία!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPUHs1F01pgTh22tzVO3Twon4b1NHL7egUkkAhMJD2lZAgHglo8hlL-H969SF99sLliWYs1YcM_Pqcr-yhgM7axA0m1KXXwDanOgz4bvppWGF1ZzeCVc-pBbNcJ-Sr6fmAoxeDTIV0ZkE/s640/DASKALOI-3-696x522.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPUHs1F01pgTh22tzVO3Twon4b1NHL7egUkkAhMJD2lZAgHglo8hlL-H969SF99sLliWYs1YcM_Pqcr-yhgM7axA0m1KXXwDanOgz4bvppWGF1ZzeCVc-pBbNcJ-Sr6fmAoxeDTIV0ZkE/s72-c/DASKALOI-3-696x522.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/11/blog-post_896.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/11/blog-post_896.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy