-->

Θρίλερ στη Ρόδο: Βίντεο αποκαλύπτει την αλήθεια – Τρεις προσαγωγές για το θάνατο της φοιτήτριας

Με γοργούς ρυθμούς, όπως φανερώνουν τα νέα στοιχεία, τρέχουν οι εξελίξεις γύρω από το θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης που βρέθηκε ...


Με γοργούς ρυθμούς, όπως φανερώνουν τα νέα στοιχεία, τρέχουν οι εξελίξεις γύρω από το θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης που βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη περιοχή στη Ρόδο.

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, βρίσκονται οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Μέσου rodiaki, στο ανακριτικό γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας, προσήχθησαν τρία άτομα, που εκτιμάται ότι γνώριζαν τη φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος. Σε αυτό φαίνεται η άτυχη φοιτήτρια να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας και να απομακρύνονται. Η καταγραφή γίνεται την περασμένη Τρίτη, το τελευταίο βράδυ της ζωής της. Η άτυχη 21χρονη Ελένη βρέθηκε νεκρή την επόμενη μέρα, στα βράχια απόκρημνης παραλίας.


Ανείπωτος ο πόνος της οικογένειας της φοιτήτριας από τoν Έβρο, οι γονείς της άτυχης Ελένης παρά τον πόνο τους καταβάλλουν κάθε δυνατή προκειμένου να εντοπιστεί ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που στέρησαν τη ζωή στον άγγελο τους.

Ειδικό κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών του Λιμενικού Σώματος, που έφτασε στη Ρόδο εσπευσμένα από την Αθήνα, συνδράμει από χθες τις έρευνες των ανακριτικών υπαλλήλων του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου για την πλήρη εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες βρήκε φρικτό θάνατο η 21χρονη φοιτήτρια του Tμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ελένη Τ., κόρη αντιδημάρχου του Δήμου Διδυμότειχου. 

Προερχόμενη από οικογένεια δασκάλων, ιδιαίτερα αγαπητών στον νομό Έβρου, το νεαρό κορίτσι «χάθηκε» χωρίς να γνωρίζει κανείς - ακόμη και στενή φίλη της - πού και με ποιον είχε βρεθεί πριν φύγει από τη ζωή. Μια πολλά υποσχόμενη φοιτήτρια, που μάλιστα το καλοκαίρι έκανε την πρακτική της εξάσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών, έφυγε από την ζωή και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία o θάνατός της αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια. Βασικό στοιχείο για την ταυτοποίηση της κοπέλας, ήταν το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλου που είχε στο πόδι.

Το απόγευμα της Παρασκευής δύο συμφοιτήτριές της - κι αφού είχε υποβληθεί δήλωση εξαφάνισης από τους γονείς της - μετέβησαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου και επιβεβαίωσαν το μοιραίο. Θορυβημένοι είναι οι αξιωματικοί που έχουν επιληφθεί των ερευνών από τα σημάδια που φέρει στο λαιμό της και παραπέμπουν σε απόπειρα στραγγαλισμού.

Η σορός της 21χρονης Ελένης εντοπίστηκε τις προηγούμενες ημέρες στη θαλάσσια περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους της Λίνδου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατική», το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας - αν και ο θάνατός της προσδιορίζεται μέχρι και 48 ώρες πριν την ανεύρεση του άψυχου σώματός της, το πρωί της 28ης Νοεμβρίου - έδειχνε να είναι online στο Facebook μέχρι και την Παρασκευή (30/11). Τονίζεται ακόμη ότι δεν έχουν βρεθεί τα ρούχα της ως και άλλα προσωπικά της αντικείμενα πέριξ της παραλίας, ενώ ένα μεγάλο ερωτηματικό για τις Aρχές είναι γιατί βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι δύσβατο και προσεγγίζεται συνήθως από ψαράδες.

Τα σενάρια 

Πιθανολογείται ότι είτε βρισκόταν με κάποιον άγνωστο με τον οποίο είχε συνάψει εφήμερη σχέση ο οποίος «ξεφορτώθηκε» το πτώμα της στο σημείο αυτό, είτε είχε μεταβεί στο σημείο εκείνο και συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα. Από σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος ανακρίσεων και καταθέσεων όσων την γνώριζαν με κρισιμότερο για τις έρευνες σημείο την ανεύρεση και την λήψη κατάθεσης από τα άτομα με τα οποία είχε επαφή την 27η Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι, αν και το πτώμα της βρέθηκε γυμνό, φορώντας έναν μωβ στηθόδεσμο, δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού, ενώ τραύματα που φέρει κυρίως στο πρόσωπο αποδίδονται επί του παρόντος σε πτώση στα βράχια καθώς το σώμα της παρασυρόταν από τα κύματα. Αρμοδίως εξετάζεται εξάλλου αν θα διενεργηθεί και δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση από τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας.

Σοκάρουν οι ύβρεις στο προφίλ της στο Facebook 

Την ώρα που το τμήμα Ανθρωποκτονιών εξετάζει σχολαστικά όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, κάποιοι χρήστες του Facebook βεβηλώνουν την μνήμη της, πιθανότατα με ψεύτικο προφίλ, βρίζοντας χυδαία την άτυχη κοπέλα. Μάλιστα, οι αναρτήσεις αυτών των διαστροφικών χρηστών, έχουν να κάνουν με ρατσιστικά σχόλια προς το πρόσωπό της. Για το περιστατικό χρειάζεται η άμεση επέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

www.newsbomb.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Θρίλερ στη Ρόδο: Βίντεο αποκαλύπτει την αλήθεια – Τρεις προσαγωγές για το θάνατο της φοιτήτριας
Θρίλερ στη Ρόδο: Βίντεο αποκαλύπτει την αλήθεια – Τρεις προσαγωγές για το θάνατο της φοιτήτριας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmaRQ5BZvdrqGrAMH5qKjhHbF02Z-AFUi87Z8O0Mt36SDUpOUudRAty6UXrS3-iv2O9enjPKPPzVZkOCe15QBeccYQORpwL5_FdNg8GhsatHW3AI9mkB1cMnuffx8RemQV6bf0uFfxWqE/s640/0cdeded8-62eb-42ad-9c6f-81f79ad10bdf.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmaRQ5BZvdrqGrAMH5qKjhHbF02Z-AFUi87Z8O0Mt36SDUpOUudRAty6UXrS3-iv2O9enjPKPPzVZkOCe15QBeccYQORpwL5_FdNg8GhsatHW3AI9mkB1cMnuffx8RemQV6bf0uFfxWqE/s72-c/0cdeded8-62eb-42ad-9c6f-81f79ad10bdf.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/12/blog-post_96.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/12/blog-post_96.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy