Ερμού 16, Αμαλιάδα, Τηλέφωνο: 26220 27473

Αυτά είναι 10 από τα χαρακτηριστικά της ιδανικής συντρόφου

Αργά ή γρήγορα, έρχεται η στιγμή που οι σχέσεις παύουν να είναι εφήμερες ή περιστασιακές και αποκτούν προοπτική. Είναι μια στιγμή ωριμότ...


Αργά ή γρήγορα, έρχεται η στιγμή που οι σχέσεις παύουν να είναι εφήμερες ή περιστασιακές και αποκτούν προοπτική. Είναι μια στιγμή ωριμότητας, συνειδητοποίησης, αλλά και πανικού. Ξαφνικά, αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν η γυναίκα που έχεις δίπλα σου είναι η «σωστή». Στην πραγματικότητα, αρχίζεις αν αναρωτιέσαι αν η επιλογή σου είναι η σωστή.

Εννοείται ότι στη συγκεκριμένη αγωνία δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Ακριβώς γιατί δεν υπάρχει «η» ιδανική σύντροφος. Αυτή που είναι κατάλληλη για σένα μπορεί να σπάει τα νεύρα κάποιου άλλου και η γυναίκα της ζωής κάποιου τρίτου μπορεί απλώς να κάνει τη δική σου ζωή δύσκολη με κάθε ευκαιρία. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες κοινά αποδεκτές παράμετροι. Κάποια χαρακτηριστικά που μπορούν να κατααστήσουν μια ενδιαφέρουσα γυναίκα συναρπαστική και άξια σύντροφο.

Πόσα απ' αυτά συγκεντρώνει η δική σου σύντροφος;

Είναι ανεξάρτητη 

Κακά τα ψέματα, είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις στο πλευρό σου μια γυναίκα που έχει τη δική της δουλειά, βγάζει τα δικά της λεφτά και έχει το δικό της καθημερινό πρόγραμμα. Μια γυναίκα που είναι μαζί σου επειδή θέλει και όχι επειδή σε έχει ανάγκη. Επιπλέον, είναι αναγκαίο για μια σχέση να υπάρχει ιδιωτικός χώρος και χρόνος για το κάθε μέλος της. Τόσο εσύ, όσο κι εκείνη χρειάζεστε τις «δικές σας» ξεχωριστές ώρες μες στη μέρα. Αν αυτό δεν είναι ισότιμο, μοιραία ο ένας θα καταλήξει δεκανίκι του άλλου και οι ισορροπίες θα ανατραπούν.

Είναι ευφυής 

Η bimbo πέθανε.Είναι καιρός ν' αφήσεις πίσω σου τις επιλογές που έκανες στα 18, όπου οι γυναίκες που σε απασχολούσαν, έμοιαζαν σε χαρακτήρα και συμπεριφορά με τα κουνελάκια του Playboy. Η έξυπνη γυναίκα είναι μια πραγματική πρόκληση. Ξέρει να σε συναρπάζει, να κρατάει το ενδιαφέρον σου σε εγρήγορση, ενώ ξεχωρίζει και για τη φαντασία της στο κρεβάτι. Εκτός και αν ψάχνεις για γυναίκα - έπιπλο, οπότε ετοιμάσου για μετακόμιση και όχι για σχέση.

Είναι σεξουαλική 

Και εδώ υπάρχει μια σημαντική σημείωση: η σεξουαλική γυναίκα είναι εκείνη που θα φροντίσει να μην βαρεθείς ποτέ το κρεβάτι μαζί της. Είναι εκείνη που δεν βλέπει το σεξ σαν υποχρέωση, αλλά σαν ευχαρίστηση. Που φέρνει νέες ιδέες και προκλήσεις στη σχέση σας και βλέπει τα πράγματα στο κρεβάτι με πολύ ανοιχτό και «προοδευτικό» μυαλό. Αυτές ακριβώς οι γυναίκες που θα σε κάνουν να «κολλήσεις» και που δύσκολα θα βαρεθείς το σεξ μαζί τους.

Προσέχει την εμφάνιση της 

Λογικά το γνωρίζεις ήδη, αλλά δεν κάνει κακό να το επαναλάβουμε. Οι γυναίκες δεν πρέπει να δείχνουν καλές μόνο για σένα, αλλά - κυρίως - για εκείνες. Το συναίσθημα της ικανοποίησης είναι πολύ μεγάλο όταν συνοδεύεις μία γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της, γιατί με αυτόν τον τρόπο δείχνει και σεβασμό στη σχέση σας. Δεν εννοούμε πως πρέπει να μοιάζει απαραίτητα με την Candice Swanepoel, αλλά οι γυναίκες που φροντίζουν την εμφάνισή τους ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα.

Σε σέβεται 

Και αυτό είναι απαραίτητο. Όχι επειδή είσαι ο «άντρας» της σχέσης, αλλά επειδή αυτό προστάζει η συμβίωση δύο ανθρώπων: να σέβεται ο ένας τον άλλο. Όταν δεν υπάρχει αλληλοεκτίμηση και σεβασμός, οι σχέσεις έχουν άμεση ημερομηνία λήξης.

Σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου 

Πιθανότατα θα έχεις συναντήσει τη γυναίκα που όταν τρως burger ξινίζει τα μούτρα της. Που σου απαγορεύει να βλέπεις μπάλα στο σπίτι με τους φίλους και γκρινιάζει για όσες αποφάσεις έχεις πάρει στη ζωή σου. Αυτός είναι ο τύπος της γυναίκας που δεν χρειάζεσαι στη ζωή σου. Για τον απλούστατο λόγο πως δεν θα είναι ευχαριστημένη ποτέ και με τίποτα. Η σωστή σύντροφος σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου. Σέβεται τις επιλογές σου αλλά και τα μειονεκτήματα σου. Όπως ακριβώς κάνεις και εσύ για τις δικές της επιλογές και τα δικά της ελαττώματα.

Δεν γκρινιάζει με το παραμικρό 

Η γκρίνια, μας αρέσει δεν μας αρέσει, είναι κάτι που προκύπτει στις σχέσεις. Και - προφανώς - δεν προκύπτει μόνο από την πλευρά των γυναικών. Κι εμείς γκρινιάζουμε. Το ζητούμενο στη σχέση είναι η γκρίνια να προκύπτει όταν υπάρχει μια πραγματική αφορμή, ένας σοβαρός λόγος. Το δικό σου ζητούμενο είναι βρεις μια γυναίκα που ξέρει να βάζει όρια γνωρίζει πότε πρέπει και δεν πρέπει ν' ασχοληθεί με κάποια θέματα. Και, βέβαια, όταν τη βρεις και σου γκρινιάξει, να παραδεχτείς το δίκιο της.

Τα πάει καλά με την οικογένεια και τους φίλους σας

Ο σεβασμός προς στους δικούς σου ανθρώπους είναι μια πτυχή του θεμελιώδους σεβασμού προς τις επιλογές σου. Προφανώς, και δεν είναι υποχρεωμένη να ενταχθεί στην οικογένειά σου ή να γίνει φίλη με όλους τους φίλους σου. Είναι ανάγκη, όμως, να γνωρίζει τα όρια και να σέβεται εκείνους που σε μεγάλωσαν και εκείνους που σε στηρίζουν μέχρι και σήμερα. Φυσικά, το ίδιο καλείσαι να κάνεις και εσύ για εκείνη.

Σε αγαπάει 

Και δεν το λέει, απλώς, αλλά το δείχνει. Το έχουμε ξαναγράψει σε κείμενα μας για τις σχέσεις, ότι η αγάπη είναι πράξεις. Είναι η αφιέρωσή σου σε κάποιον με στόχο να τον κάνεις ευτυχισμένο, χωρίς να προσδοκάς ανταλλάγματα. Αυτό δικαιούσαι να περιμένεις και από τη γυναίκα που δυνητικά μπορεί να αποδειχθεί η γυναίκα της ζωής σου. Σε κάθε περίπτωση, ένας άνθρωπος που σε αγαπά και στο δείχνει, αξίζει τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου.

Και μετά τα 9 χαρακτηριστικά, ένα εξτραδάκι: 

Είναι εκείνη που σε στηρίζει. Που σου δίνει κουράγιο για να κυνηγάς τους στόχους σου και σε βοηθάει να τους πετυχαίνει. Που σου λέει τις αλήθειες όσο και αν σε πονάνε. Που δεν σου χαϊδεύει τ' αυτιά και σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις την εκάστοτε πρόκληση. Είναι εκείνη που πριν πέσεις για ύπνο, σκέφτεσαι πως τελικά είχε δίκιο που επέμενε. Είναι εκείνη που πασχίζει να σε κάνει καλύτερο απ΄ ό,τι ήσουν χθες και πιο έτοιμο για ν΄ αντιμετωπίσεις το αύριο.

gr.askmen.com

COMMENTS

Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ βιβλία/περιοδικά ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μπακέλλας Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολεμικές Τέχνες Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ραμμος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Αυτά είναι 10 από τα χαρακτηριστικά της ιδανικής συντρόφου
Αυτά είναι 10 από τα χαρακτηριστικά της ιδανικής συντρόφου
https://1.bp.blogspot.com/-22HWuUylBng/XD9Wu1ewEZI/AAAAAAADS5E/5I2__W5hobgce5OOlEJdHHGMHwaZbh9OgCLcBGAs/s640/BBSjaaL.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-22HWuUylBng/XD9Wu1ewEZI/AAAAAAADS5E/5I2__W5hobgce5OOlEJdHHGMHwaZbh9OgCLcBGAs/s72-c/BBSjaaL.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/01/10_16.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/01/10_16.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy